Bali ir forši :)

01 Marta 2012 Ceļošanas laiks: no 01 Novembris 2011 ieslēgts 17 Novembris 2011
Reputācija: +12
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Viņ š un viņ a sieva bija pagā juš ā gada beigā s. Ekskursija Bali-Singapū ra-Kijeva

Š eit ir daž i padomi, kas palī dzē s sā kt darbu:

1) Palasi internetu nopietni, ī paš i atsauksmes tur tieš ā m ir daudz un nekļ ū dī sies (padoms tē jkannā m : )) Š ajā sakarā gandrī z neatkā rtoš os;

2) Atrodoties Bali, nerezervē jiet ekskursijas caur gidu, ceļ ojumu aģ entū ru utt. Vietē jo gidu, kurš Bali ir pilns, labā k atrast jebkurā kioskā , kurā pā rdod suvenī rus. Tajā paš ā laikā viņ i vairā k vai mazā k normā li saprot krievu valodu, par angļ u valodu nerunā jot. Vienas dienas izmaksas (nevis ekskursija !! ) maksā no 30 lī dz 50 dolā riem. ASV atkarī bā no tā , kur vē laties doties. Brauciet ar kā rtī gu auto (mums bija Toyota) ar kond. hom utt. Es, piemē ram, pirmā s divas dienas nolē mu gulē t pludmalē , pē tī ju Bali karti, ekskursijas un tad izstrā dā ju ceļ ojuma plā nu. Ietaupiet lī dz 40% no diviem, un, ja jums ir vairā k, ietaupī jumi nekavē joties ievē rojami palielinā s.


3) Pusdienas un vakariņ as ir labā k nevis viesnī cā , bet gan ā rpus tā s. Atš ķ irī ba ir 20 procenti, un, attā linoties no kū rorta zonas vismaz par 100 metriem, uzkrā jumu var droš i papildinā t tik pat. PRASIET ATLAIDES! ! ! ! ! Tos nodroš ina gandrī z visi restorā ni. Tajā paš ā laikā ē diena kvalitā te nav sliktā ka kā viesnī cā , un pat labā ka.

3) Noteikti apmeklē jiet Elephant Safari, vairā kus tempļ us. Uzreiz atzī mē š u, ka tempļ i ir diezgan lī dzī gi viens otram, tā pē c izvē lē jos marš rutus uz daž ā dā m salas vietā m. Tik daudz interesantā k. Jū s pat varat apmeklē t jebkuru templi ciematā vai pilsē tā , kur redzē siet arī kaut ko interesantu.

Jā dodas arī uz rā puļ u un putnu parku, kā arī pē rtiķ u parku. Fotografē jā mies ar visā diem papagaiļ iem, lidojoš iem suņ iem, pē rtiķ iem, monitoru ķ irzakā m, pitoniem un vē l daž iem radī jumiem. Fotobumba! ! ! ! ! Visi skatā s un apskauž : )

4) Paturiet prā tā , ka okeā ns ir apkā rt, un tā pē c ievē rojami juta plū dmaiņ as. Burtiski Bali ir vairā kas vietas, kur jū s nejū taties daudz.

5) Bali okeā ns ir kā Melnā jū ra. Jū s neredzē siet neko super-duper kā Sarkanajā jū rā . Lai to izdarī tu, jums ī paš i jā dodas uz koraļ ļ u salā m.

6) Naudu labā k mainī t valū tas maiņ as punktos, nevis bankā vai vē l jo vairā k viesnī cā . Kurss ir aptuveni 1 UAH. - 1000 viņ u valū tas. (Dolā rs attiecī gi aptuveni 7600 - 8100).

7) Galvenais ir noskaņ ojums! ja meklē jat nepilnī bas pā rē jā , jū s noteikti tos atradī sit, nekā sabojā t savu atvaļ inā jumu! Jā bū t optimistam un tad pā rē jais bū s lieliski : ))

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums