Bali - atkal atpakaļ

17 Marta 2011 Ceļošanas laiks: no 15 Janvāri 2011 ieslēgts 31 Janvāri 2011
Reputācija: +11
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā kumā nesapratu, ar ko tas atš ķ iras no Goa. Gā ja divas nedē ļ as, bet nolē ma 10 tur - 4 MALAIZIJA. Ko viņ š vē lā k nož ē loja. Malaizija ir muļ ķ ī bas (personī gais viedoklis).

No visā m ekskursijā m Ubudā patika tikai pē rtiķ iem. Orhidejas - es nesaprotu. Ziloņ i - brauca pa Goa, ar to pietika. Kvintanami vulkā ns - ja dodaties kopā ar pā ri - romantiski. Jū ras veltes Dž imbarā nā ir nepamatoti dā rgas, nepagatavos to, ko izvē lē juš ies - 95%.

Suš i droš i vien ir veselī gā ks, jo svaigs, bet ne tik garš ī gs kā Almati vai Maskavā . Es nesapratu, kā pē c.

Visvairā k patika ē st Makaronos. Tur pie ieejas - apbrī nojama meitene, sava veida menedž eris. Viņ a aicina visus. Ar mani patiesī ba bija vē l labā ka. Bet pat viņ a pievē rsa uzmanī bu Makaronikai)))

Klubi ir BRIESMĪ GI. Piedzē ruš ies austrā lieš i ir visur....Puiš i, nekas - varat skatī ties. Bet meitenes -...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((() paš as nedod mieru).

Labā k nekā Rock Cafe.


Taksometri - ir taksi - normā las cenas. Veikalos "salauza" par cenu vairā kas reizes. Mē s nopirkā m č ū skas somu par 150 un prasī jā m 400. Es redzē ju to paš u Malaizijā par 1500 USD.

Lietus ir pā rsteidzoš s. Silts. Speciā li staigā ja pa karstu asfaltu lietū basā m kā jā m. Bet tas, protams, ir gaumes ziņ ā .

Kamē r visi. Ja atcerē š os, tad uzrakstī š u. Ir jautā jumi - jautā jiet. es atbildē š u. Laba valsts. Es atgriezī š os vē lreiz. Uz divā m nedē ļ ā m.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums