Ketut's Place 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca Ketut's Place tika uzcelta 1989. gadā, un pēdējo reizi tā tika atjaunota 2013. gadā. Viesnīca atrodas Ubudas kūrortpilsētā, kas pamatoti tiek uzskatīta par Bali vēsturisko centru. Viesnīca atrodas lieliskā vietā, lai apmeklētu apskates vietas, un tā atrodas tikai 500 metru attālumā no Ubudas pils un pilsētas mākslas tirgus.Vairāk →
аватар Apyatka
Protams, tas nav ideā ls, un pē dē jais, ko es vē lē tos, lai jums bū tu nepareizs priekš stats par ideā lismu un bū tu vī luš ies, kad kā dreiz redzat manu personī go paradī zi dzī vajā ) Tā pē c, iespē jams, sā kš u ar trū kumiem ) 1. … Tomēr ▾ Protams, tas nav ideā ls, un pē dē jais, ko es vē lē tos, lai jums bū tu nepareizs priekš stats par ideā lismu un bū tu vī luš ies, kad kā dreiz redzat manu personī go paradī zi dzī vajā ) Tā pē c, iespē jams, sā kš u ar trū kumiem )
1. Wi-Fi reģ istratū rā un baseinā . Nez kā pē c tas nav pieejams "superior" numuros, virs upes. Bet es domā ju, ka ekonomiskā s istabas to noķ er pie baseina.
2. Nav ledusskapja.
3. Mitrs, daudz pelē juma, gleznaini dzī vo uz akmeņ iem, kas, saulē sildoties, ī patnē ji smarž o pē c manas paradī zes) Pret pelē juma alerģ iskiem vai astmas slimniekiem, apmetoties š ā dā viesnī cā (gandrī z visur Ubudā ) ir nevē lama.
4. Nav dzelzs. Gludinā š ana ir apmaksā ta. Tas maksā santī mu, bet kleitu jums atnesī s salocī tu. Tas var bū t kaitinoš i.
5. Nav baseina dvieļ u. Izņ emiet dvieļ us no istabas un pē c tam dodieties uz reģ istratū ru, lai tos nomainī tu. Tas ir neē rti - pē c duš as dvieļ i ir slapji, un jū s nevarat iekļ ū t baseinā pirms duš as, mē s esam kulturā li cilvē ki)
6. Baseins ir ļ oti mazs. Sauļ oš anā s krē sli 4 gab.
7. Gultas veļ a un dvieļ i nav pirmā jaunī ba. Jo ī paš i dvieļ i ir plā ni, pelē ki, tos prasa izmest, bet saimniekam tie ir mī ļ i kā piemiņ a, laikam)
8. Personā ls var parā dī ties negaidī ti. Tas ir mī nuss "superior" numuros - š ā das telpas aizņ em visu stā vu un ar skatu uz pamestu vietu - upi, tā pē c tie rada privā tuma ilū ziju. Un tad pē kš ņ i uz jū su terases klusi parā dī jā s cilvē ki.
9. Upe lejā murrā ļ oti krā saini, bet izskatā s slikti - netī ra, maza, mistiska un pamesta.
10. Nav dzeramā ū dens.
Es izdomā ju trū kumus, centos bū t ļ oti objektī vs. Tagad jū s jautā jat, kā viesnī ca ar tik daudzā m nepilnī bā m var bū t mana personī gā paradī ze? Tam ir dvē sele! Tas vibrē enerģ ē tiski) Un š ī vibrā cija pilnī bā sakrī t ar mana ķ ermeņ a vibrā cijā m. Nonā kot tur, es iemī lē jos š ajā vietā uz visiem laikiem. Viss, kas iekrita manā redzes laukā , viss, ko jutu ar citā m maņ ā m - skaņ as, smarž as, tauste - viss izraisī ja sajū smu. Es neizslē dzu, ka tur zied kaut kas, kas iedarbojas uz mani narkotisks)
Mē ģ inā š u objektī vi aprakstī t priekš rocī bas.
Š is ir viesu nams, teritorijā dzī vo saimnieka ģ imene, viesu apkalpoš anas procesā piedalā s visi, pat padzī vojusi vecmā miņ a. Tī rī ba ideā la, ļ oti rū pī gi tī ra un mazgā , tī ra, spī d visas dienas garumā , tas viss ar smaidu, ar sirsnī gu attieksmi pret viesiem, it kā mē s tieš ā m bū tu pie viņ iem ciemos.
Visas ē kas un daba ir pilnī gā harmonijā . Vai nu strā dā ja labs dizainers, vai arī Bali pagalmi tradicionā li tiek iegū ti š ā di. Neliels nodilums un dabī gi materiā li - vai tie nav izcilu dizaineru darbi? ) Arhitektū ra mums ir ļ oti neparasta, bet zelta pā rbagā tī ba nenogurdina, tieš i otrā di, ļ oti patī kami acij. Cilvē ki š eit ierodas ekskursijā no citā m viesnī cā m.
Mū su istaba bija milzī ga, aizņ ē ma veselu stā vu ē kā , kas soļ os stiepā s pa visu nogā zi, no baseina lī dz upei. Milzī ga divguļ amā gulta ar baldahī nu, ļ oti augsta. Tik augsts, ka zems krē sla pakā piens tika pā rvietots uz gultu) Otrā gulta-vienvietī ga stā v niš ā . Konsole, kumode, naktsgaldiņ i, divi atzveltnes krē sli un kafijas galdiņ š - koka, labā kā s kvalitā tes. Daudz logu. Izlietne atrodas istabā , to no guļ amistabas atdala kumode un drē bju pakaramais. Vannas istaba ir atdalī ta ar durvī m, ir arī tualete. Vannas istabā ir trī s logi) Visur akmens statujas.
Liela terase visā stā vā . Galds, trī s krē sli. Drē bju ž ā vē tā js. Apkalpoš ana numurā ir bezmaksas.
Iespē jams, ka š iks ir pagalms. Tu ej pa š auru akmens tiltiņ u, un apkā rt aug ū densrozes, un viss - durvis, logi, jumti, akmens ž ogi, skulptū ras, veģ etā cija - viss ir augstā kajos vā rdos.
Lī dz centram kā jā m 8-10 minū tes, lī dz pē rtiķ u mež am 20-25 minū tes. Templis, kurā viņ i dejo Kecak, atrodas aptuveni trī s vai č etras minū tes virzienā uz centru, ielas pretē jā pusē . Ketuts, viesu nama Ketuts Place ī paš nieks, dejo Kecak.
Mē s tur bijā m tikai divas naktis, devā mies prom ar lielu nevē lē š anos. Tagad saprotu, ka noteikti vajadzē ja beigt skriet, nevis mē ģ inā t Bali visu maksimā li apskatī t, bet vismaz vienu dienu pavadī t š ā das telpas terasē , klausī ties kā gaiļ i dzied un upe murm, palasī t ko patī kamu, daž reiz skatoties uz kokiem un ar prieku stiepjas).
Tā pē c es tur atgriezī š os.
Территория Номер Номер Ванная Номер, терраса Терраса Территория, вид с террасы Территория


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Ketut’s Place был построен в 1989 году, последняя ренновация прошла в 2013 году. Отель находится в курортном городке Убуд, который по праву считается историческим сердцем острова Бали. Отель имеет идеальное расположение для любителей осмотра достопримечательностей, всего в 500 метрах от отеля находится дворец Убуд и городской арт-рынок.

Atrašanās vieta Отель Ketut’s Place находится в 35 км от аэропорта, в 500 метрах от центра.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер. Библиотека.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • velosipēdu noma
  • niršana
Telpu apraksts

В отеле Ketut’s Place 16 номеров. Типы номеров: Standard Rooms with air-conditioned, Standard Rooms with Fan и Deluxe Room.

Istabās

балкон, терраса, рабочий стол, гостиный уголок, вентилятор\кондиционер, москитная сетка, шкаф/гардероб, ванная комната, услуга «звонок-будильник».

Adrese Jalan Sweta #40 - Ubud, Bali 80571.
Tālruņi: +62 36197 5304
Tīmekļa vietne: Ketut's Place
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.