Labi

Rakstīts: 4 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 2 — 16 februāris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca nav jauna, tač u numuri ir plaš i un luksusa. Viesnī cā ir daudz krievu otrs lielā kais - ķ ī nieš u. Jū ra - ir bē gums. . . Tī rī š ana istabā un dvieļ u maiņ a - divas reizes dienā .
Neņ emiet ekskursijas no viesnī cas ceļ vež a! Divas vai vairā k reizes cena!
Paņ ē mā m maš ī nu ar krievvalodī go balieš u gidu, Bali esam treš o reizi un katru reizi ar viņ u - nekā du pretenziju.
Pē rtiķ u mež s - daudz pē rtiķ u lielu un mazu, karstumā peldas : )) Noteikti ņ emiet lī dzi papaijas lapas - mū s paņ ē ma š oferis (baro ar banā niem un pat neskatā s). Viņ i arī ļ oti griež vienkā rš u ū deni - ja iespē jams, ņ emiet pudeli.

Netā lu no pē rtiķ u mež a Ubud apgabalā - jū s varat iegā dā ties koka izstrā dā jumus daudz lē tā k. Nezinu precī zu š ī s vietas nosaukumu, bet tur ir vesela iela un visi tirgo malku (jautā jiet š oferim).
Kafijas plantā cijas - bezmaksas kafijas degustā cija (izņ emot luwak) - nav ī paš i iespaidī ga - bet jū s varat piestā t.
Rī su terases - atrodas ceļ ā uz vulkā nu - jū s varat apstā ties, jū s saņ emat skaistas fotogrā fijas.
Vulkā ns ir mū su marš ruta ekstrē mā kais punkts, pasē dē jā m kafejnī cā ar skatu uz ezeru.
Netā lu atrodas putnu un rā puļ u parks un, ja nemaldos, ieejas biļ ete ir viena uz diviem parkiem. Putnu parkā var nofotografē ties ar lielajiem papagaiļ iem (bez maksas), rā puļ u parkā - krokodiliem, monitoru ķ irzakā m, bruņ urupuč iem.
Jimbaran - kafejnī cas piekrastē , jū ras velš u cenas ir zemas, salī dzinot ar citiem salas restorā niem. Bijā m divā s vietā s, pirmā - "Menega" - ir lē ta, dedzina kokosriekstu č aumalas kā malku, un, ja vē jš pū š pa jū ru, restorā ns ir ļ oti piesmē ķ ē ts (tas attiecas uz visā m tuvē jā m kafejnī cā m). Otrā vieta - "Matahari", lai dotos nedaudz tā lā k - nav dū mu, ir saulessargi, bezmaksas transfē rs turp un atpakaļ , mazā k cilvē ku, ē dienkarte ir apmē ram 2 reizes dā rgā ka. Izvē le ir tava.
Lembonganas sala - iesaku apmeklē t, sniegbalta pludmale, maz tū ristu, uz salas var noī rē t skrejriteni (satiksmes tur praktiski nav, tā pē c nebaidieties, ka tā ir labā roka).
Ziloņ u safari ir obligā ti!
Iesaku iegā dā ties ekskursiju pie delfī niem, labā k to darī t uzreiz pē c ieraš anā s. pē dē jā apmeklē juma laikā "rinda" bija apmē ram nedē ļ u.

Mū su š oferi sauc Ketuts tel. +6281936011535 ketut. sugi@gmail. com - Iesaku visiem pastā stī t par tautas paraž ā m, kā dzī vo parastie cilvē ki, ja vajadzē s kaulē ties - tavā vietā ies uz veikalu un nopirks par tā du cenu kā “savē jiem” nevis "tū ristiem".
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu