Sol Benoa Bali 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
9.3 Numurs
8.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.7 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras piekrastē, netālu no Tanjung Benoa (Tanjung Benoa) pludmales, starp tropiskiem dārziem. Bali Starptautiskais sanāksmju centrs atrodas 5 minūšu brauciena attālumā, savukārt Ngurah Rai Starptautiskā lidosta atrodas 15 minūšu brauciena attālumā. Atklāšana notika 1996. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales, gan ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар beAlka70
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
аватар Anastasya255
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms nedē ļ as, devā mies kā pā ris, un š eit ir mani iespaidi... Pā rsteidzoš a viesnī ca, mums ļ oti patika, uzreiz varu teikt, ka tā nav paredzē ta trokš ņ ainā m kompā nijā m, bet tieš i otrā di, privā tumam, mieram un klusumam. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms nedē ļ as, devā mies kā pā ris, un š eit ir mani iespaidi...
Pā rsteidzoš a viesnī ca, mums ļ oti patika, uzreiz varu teikt, ka tā nav paredzē ta trokš ņ ainā m kompā nijā m, bet tieš i otrā di, privā tumam, mieram un klusumam.
Mē s atpū tā mies nedē ļ u (ļ oti maz Bali) un visu uzturē š anā s laiku tikai apbrī nojā m viesnī cu, ļ oti draudzī gu personā lu (kā starp citu visā salā ), vienmē r sveicinā ja, jautā ja "kā tev iet? " "Kā paiet atvaļ inā jums? " "patī k vai nepatī k? " utt.
Arī apkalpoš ana bija ļ oti patī kama, jebkurš lū gums tika izpildī ts uzreiz.
Ē diens arī ļ oti labs, paņ ē mā m tikai brokastis, bet nekad nenož ē lojā m, jo netā lu no viesnī cas (ar taksometru) ir "Bali Collection", brauciet tikai tur un tur ir veikali un kafejnī cas, vā rdu sakot, viss, kas jums nepiecieš ams...
Viesnī cas teritorija ir maza, bet tas nav kaitinoš i, jo. ļ oti skaista ar savā m dzī vajā m radī bā m un krā su sacelš anos!
Istabas lielas (dzī vojā m 3 stā vā ), labi uzkopj, santehnika veca bet viss strā dā labi. . .
Kas attiecas uz paš u salu, tad š ī ir visbrī niš ķ ī gā kā vieta, ko jebkad esmu redzē jis....Tur ir ļ oti draudzī gi cilvē ki, viņ i vienmē r priecā jas tevi redzē t, un, ja tu atrodies kā dā ciematā , tad vienkā rš i pasmī kņ ā .
Ja jums ir nepiecieš ams kaut ko nopirkt vai vē laties ē st, dodieties uz Bali kolekciju un neejiet nekur citur, pasū tiet taksometru
Laikapstā kļ i. Lidojā m janvā rī (š ī ir lietus sezona), bet ja bija lietus, tad 15 minū tes un atkal karstums zem 30. Visbiež ā k lija naktī .
Vā rdu sakot, mums viss ļ oti patika, joprojā m nevaram attā linā ties no iespaidiem un emocijā m! ! !
аватар cip74
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
ROMĀ NS, DNEPROPETROVSKA, CEĻ OJUMU AĢ ENTŪ RA "FIJI". Man ļ oti patika viss (varbū t tā pē c, ka š is ir mans pirmais ceļ ojums uz Ā ziju). ES LIDOJU VIENU 2008.  GADA JŪ LIJĀ CAUR SINGAPŪ RU, UZ DZIEDĀ JUMU DIVAS NAKTUS, TURKISH AIRLINES_PATĪ KAMI PĀ RSTEIGTA_DOMA, KA BŪ S PROBLĒ MAS, ATTIECĪ BĀ UZ NEKO ATTIECĪ BĀ UZ IZDALĪ Š ANĀ S KAVĒ Š ANU TRĪ S STUNDAS. … Tomēr ▾ ROMĀ NS, DNEPROPETROVSKA, CEĻ OJUMU AĢ ENTŪ RA "FIJI". Man ļ oti patika viss (varbū t tā pē c, ka š is ir mans pirmais ceļ ojums uz Ā ziju).
ES LIDOJU VIENU 2008.  GADA JŪ LIJĀ CAUR SINGAPŪ RU, UZ DZIEDĀ JUMU DIVAS NAKTUS,
TURKISH AIRLINES_PATĪ KAMI PĀ RSTEIGTA_DOMA, KA BŪ S PROBLĒ MAS, ATTIECĪ BĀ UZ NEKO ATTIECĪ BĀ UZ IZDALĪ Š ANĀ S KAVĒ Š ANU TRĪ S STUNDAS.
LIDMAJĀ VIŅ Š PIEVIENOJĀ S UKRAINAS VĒ STNIECĪ BAS PERSONĀ LAM IN SING, LAI PIEDZĪ VOT INTERESANTAS DZIEDĀ Š ANAS VIETAS.
MIELIYA BALI IR PILNĪ GI NORMĀ LA VIESNĪ CA, JO KAIMIŅ U VIESNĪ CU TERITORIJĀ IEEJA BEZ MAKSAS, UN TUR NEKO NEPIEVĒ ROJU, LABĀ K.
PLUDMA NEVIENS nepaliek - IR TIKAI TRĪ S LICENCĒ TI TIRDZNIEKI - Ī PAŠ Ā S APAĻ CEPURĒ S, UN TIESĪ BAS NĀ KT TIKAI. . . TIESA, VIESNĪ CĀ NEBIJA Ā RSTU, TIKAI MĀ SAI.
UZMANĪ BU! NESASTIKU NEVIENU NEGATĪ VU MOMENTU, KO DAUDZI LASA APSKATIES; PIEMĒ RAM:
- ODI UN SKUDRAS - NEVIENU NAV REDZĒ JIS.
-AUGSTS MITRUMS-- TAS BIJA VIEGLI, BET ES IESTATĪ JU KONDICIONĒ TU LĪ DZ MAKSIMĀ LO TEMPERATŪ RU, UN MITRUMS NEAPSTĀ JA. VARBŪ T BIJA LABI JO VASARĀ BALI NAV LIETUS (NE VIENS DIVĀ S NEDĒ Ļ Ā S).
Lidostā nekā da izspiesta homoreda un nelū dza sā rtumu, sā pes ka pamatiedzī votā jiem bija "patoloģ iski" godā jamais RUPI (TAS IR LĪ DZVĒ RS 110$) TĀ PĒ C TAKSISTIS ATRADA (MANI IZSAUC UZ REĢ ISTRĀ CIJU) UN IEDEVA NAUDU .
REĢ ISTRĀ CIJĀ Š AJĀ S DIENĀ S STRĀ DĀ JA KRIEVVALODĪ GS FRASS PUISIS, KURŠ DAŽ kā rt PALĪ DZĒ JA PALĪ DZĒ T SEVI IZSKAIDROT.
VISUMĀ SKATĪ JOS, TIKAI Ņ EMOT VĒ RĀ , TRĪ S CIPARI IR GANDRĪ Z VIENĀ DI (nedaudz "VASARA", KAS IZTEIKĀ S PĀ RĪ MĒ BELES MĒ BELES); JOPROJĀ M MĀ JĀ S PAŅ Ē MU NUMURU "PĒ C REKONSTRUKCIJAS" - LIELĀ KĀ VIETA IR.
MAN VAJADZĒ JA NAZI - Zvanī ja - ATVEDA TANTE PAT NOPIRKTOS AUGĻ US TĪ RA,
MAN IR PIETIEK AUGĻ U VIESNĪ CAS PĀ RTIKAS PROGRAMMĀ , Ī PAŠ I Ē DĀ M MANGUSTĪ NU, UN RAMBUSTANA TO IEGĀ DĀ JĀ S LIELVEIKALĀ.
KEDAS VIENREIZ NEMAINĪ JA - TEICA UZ reģ istratū ru - SĀ KA MAINĪ T ------------------------------------------------------------------
APMEKLĒ JA DIVAS NEDĒ Ļ AS, IESPĒ JAM, VISI BIJĒ JIE, IESKAITOT KARALIŅ A DĒ LA PAŠ SORGANIZĒ TO KREMĒ Š ANU, TUR BIJA VAIRĀ KI SIMTI TŪ KSTOŠ I VIETĒ JIE; VECĀ KIE CILVĒ KI NO APKĀ RTĒ JĀ M VALSTĪ M; ES NEBIJU IZMĪ DĪ TA, JO ES IEKĀ PUS UGUNĪ GĀ M AUTO UN KOPĀ AR BRITU KANĀ LA "CHENEL FO" KORESpondentu AIZVĀ CĀ os NO TUR.
PAR EXA:
Mū su kompā nija rosian, kas tika pasniegta tā dā paš ā veidā manī , esmu pagodinā ta ar Krievijas gā zi, un ar viņ iem ezidil ​ ​ uz oficiā lajā m un paš organizē tā m ekē m-tas pats ir veids
VISI ORGANIZĒ TIE EX, KĀ ARĪ Ū DENS IZKLAIDE Ņ EMĀ S BABAKSĀ PLUDMAJĀ , JA SKATĀ S UZ JŪ RU, TAD NO KREISĀ S MALAS;
Turklā t, lai atvieglotu nirš anu Tulambenā , aborigē ns speciā li piezvanī ja, kur vien vajadzē ja, un paņ ē ma mani kā miljonā ru.
labi
-Slovny-lasot pietiekami 15 minū tes, tas neripo, ne pā rā k daudz sē ž ot ar spiedoš u papē ž a punktu uz skimet RAFTINGS UZ UPĒ VIENĀ DIENĀ.
-Pumatra "Safara and Marina Park" Wared tikai Safari-Marina bija izstiepta, safari-Mark Parā dā s, labi redzams no autobusa, nav
PASAULE Š O ATZĪ MĒ JA KĀ LABĀ KO)
--ULUVATU AR DEJĀ M "KEČ AKU" - AMATIERIEM - PATIKA - IESPĒ JAMS VĒ RTS / Ī PAŠ I, JA ESAT GĀ JIS UZŅ Ē MUMU - SĀ KAS SALĪ DZINĀ JUMI AR KRIEVIEM.
Tempļ i ar putnu un vaļ asprieku parkiem -Kori, parks -parks -putni -Corots ar veselī gā m un spilgtā m kabatā m, kuras tev uzdā vina pie pleciem un galvas, vai izstiep ar paliktņ iem un iekož -a labs rā mis. UN PĒ RTIĶ I MANAS BRILLES NENOZAGA, NEKO, PAT KAD BANĀ NI BEIGĀ S, ES "BAROJU" AR TUKŠ Ā M Ā DĀ M (ES NEBUTU VIENKĀ RŠ I!
--Ā TRUMS LĪ DZ TUVĀ KAJĀ M SALĀ M (COOL-SPEED) UN KLUBA PLUDMAŠ IEM-- LABI, LAI KORĀ Ļ I GALVENĀ KĀ K IR BEGRUSI, UN ZIVIS, SALĪ DZINĀ JUMĀ /.
--NIRŠ ANAS PIETULAMBENAS-ATKAL VĀ JĀ K KĀ SARKANĀ JŪ RĀ -- SMIEKLĪ GA PELDĒ Š ANA KUĢ A GRUKĀ S, KO PIRMS 22 GADIEM TORPĒ JA JAPĀ Ņ I . INSTRUKTORS JŪ S UZŅ EM VIDEO UN FOTO, UN IZLAIST DISKĀ;
IR IESPĒ JAMS FOTOGRĀ FĒ T AR SLAVU SLAVU UN SPĒ CU MEITENI, UZ GALVAS VALKOT SMAGU BALONU, UN ROKAS PĀ RĒ JĀ NIRŠ ANAS "IEKĀ RTAS".
--EX UZ SALAS (KAIMIŅ U) JAVA (TE TUR VIENS NO MODERNĀ M PASAULES BRĪ NUMIEM-BOROBUDURA) - PATIKA / PATIESĪ BA IR KARSTA! / Russian Hid Valer Many un Good Ruskazvil (ar krievu August Aviaecscursion stā vē ja $ 320, un ar Angloyazchnym 250, bet ir tik daudz ko teikt, ka cilvē ku tur nebija. TOUR.
«Recepcijā nejauš i satiku meiteni no Lantas
Es to izlasī ju, lai nokā rtotu vienu izslē gš anu krievu valodā , tā tad, tik daudz taksometru un lē tā k (toreiz bija 40 dolā ri par 11-12 reizē m), taksometru vadī tā jiem vispā r neizgriezt salas esamī bu- mac.
--- Man patika raftings pa upi "Telagaja Vaja" (TAS IR VIENS NO MARŠ RUTIEM, TEICA KA LABĀ KAIS) DABA SKAISTI Ū DENSKITUMI NO EXTREME VIENS MĀ KSLĪ GĀ AUGSTS Slieksnis BEIGĀ ; JĀ , NIRŠ ANAS SKAITS LĪ DZ PLOSTA DIBEŽ AI - LAI GALVA NENOŅ EMTIES NO PAKALĀ TAJIEM TILTIEM. .
--- Ū DENS IZKLAIDE PLUDMAJĀ (Daž reiz PUSIEM AR Ķ IVERI "COOL Dude" BIJA NEDAUDZ LĒ TĀ K) VIENMĒ R BIJA PĀ RSTEIGTS PAR 30 MOTOCIKLU MOTOCIKLU LĒ TĪ BU! DAUDZI NEIZTURĒ JA Š Ī S 30 MINŪ TES, UN ROBEŽ U NAV-LIDOJU VIRS HORIZONTA, NU ES JĀ JU AR Ā RZEMNIEKI. VIŅ I NEIZTURĒ JA
--- IZpletņ i Ļ OTI Ī SI - KAS TRĪ S MINŪ TES NEIESPAKAMI.
VISPĀ R BALLĒ M IR PILSĒ TAS "KUT" IR Ļ OTI TUVU (FU! ) PILNS DISKO, IR PAT TIKAI VIETĒ JIEM CILVĒ KIEM-- TĀ MUSKUĻ I. (JOPROJĀ M TUR, PAPILDUS NUS DUA RAJONAM VIĻ Ņ A KRASTĀ , TĀ PĒ C RIFA NAV); UN RAJONĀ "NUSA DUA", KUR MĒ LIJAS MAZĀ - PAMATĢ IMENĒ.
LICENCĒ TIE PLUDŽ AS TIRDZNIEKI VISI MANI IEGĀ DĀ JA AR Ā RZEMES MEITENĒ M NO MŪ SU UN KAIMIŅ U VIESNĪ CĀ M, UN MUMS BIJA VIEGLĀ K IZVĒ LTIES.
Obligā ts uz Eksi, atpū tas telpa grupu "Poles Collection" restorā nos uz pē rtiķ a metros no mielas, zirglietas kafejnī cā s mež ā kokā -bet nespiež , tik daudz mazā k par proporcionā li mazā kā m porcijā m. DŽ IMBARANS "BIJA GALVENĀ VĪ LĀ S / ES NEBIJU.
VISPĀ R DOMĀ JU, CEĻ OJUMS UZ BALI IR INTERESANTS TIEM, KAS NAV BIJUSI Ā ZIJĀ , PIEMĒ RAM TAIZEME VAI INDIJA - JO MAN IR PIRMAIS CEĻ OJUMS UZ Ā ZIJU.
UN CILVĒ KI, KAS TUR BIJA, TEICA, KA IR LABĀ KI TEMPĻ I, VAIRĀ K ziloņ u utt. /
VISPĀ R PĀ RSTEIDOJAMA DROŠ Ī BAS SAJŪ TA — ES PATSTĀ JU PAT 3 STUNDAS SOMU AR PĀ RIS SIMTS LELLĒ M. , FOTICOM, KAMERAS UN MIERĪ GI STAIGĀ JU UZ Ū DENS IZKLAIDE UN CITAS VIESNĪ CAS --- PLUDLAMĀ NEVIENS NEZAGA /
TĀ PAŠ Ā VIETĀ , BALI KOLEKCIJAS RAJĀ , IR LIELVEIKALS, PIEPILDĪ TS VAKARĀ AR VISAS NACIONĀ TĪ BAS TURKIEM (Visticamā k - NERUSCHOYUGY. VISI Š Ā DI VIESNĪ CU RESTORĀ NI AR VEIKALA PRODUKTIEM PIEDĀ VĀ JĀ S CEĻ Ā , UN RESTORĀ NI BALI KOLEKCIJĀ IR LĒ TĀ K 2-3 REIZES KĀ VIESNĪ CĀ.
--- UN Š EIT IR OTRAIS ABORTA RĪ KOJUMA PIEMĒ RS:
Š o, nepopulā ro peņ u muzeju restorā nos, daž reiz arī krievu valodā , viņ i lū dza viņ iem atsū tī t mū su populā rā s dziesmas ģ imeņ u melodiju KAIMIŅ PILSĒ TĀ , VIŅ U DZIEDĀ JA CITA KOMANDA, KURAI ES SAŅ Ē MU. ATBILDE "KA TAS BŪ S PRETĪ GI" - KĀ TAS IR INTELEKTUĀ LAIS Ī PAŠ UMS-Ī PAŠ UMS UN PAŠ S. .
GANDRĪ Z VISI JUMS SIRSNĪ GI SMAIDĀ , Ī PAŠ I POLICIJA PIE IEEJAS. . .
MAN PATIKA SINGAPŪ RĀ;
NEskatoties uz atsauksmē m - CILVĒ KI, KAS ES ESMU PATĪ KAMU, IZDEVĪ GU, IEINTERESĒ JUŠ I PAR MANI - MANI VĀ RD, UN VIŅ I JAUTĀ JA "TĪ KLS"? - ES DAUDZ RUNĀ JU, KAUT AR SLIKI ZINU ANGĻ U VALODU, VIENS CILVĒ KS. UZ JAUTĀ JUMU PAR AUTOBUSA APTURĒ Š ANU, VIŅ Š BRAUCIS, APSTĀ DĪ JA UN VADĪ TĀ JAM DOLĀ RU. -MAZĀ UN PATĪ KĀ M //
Singhmā i oshel pē c divā m dienā m nosē dinā s Obresa rats (saukts par "Singapū ras Flae") ir norā dī ts kā soves sove miera panorā mā "BEZMAKSAS" -Lai gan jokojot bā rdains, bet es nevaru atturē ties. .
ZOO, ZINI, KA IR LOPI BEZ Ž OGA (VARBŪ T KRŪ MĒ S IR ELEKTRISKĀ S? );
UZ PAKĀ RTAJĀ CEĻ A UZ SENTOSAS SALĀ AR AKVĪ RIJU (TAISNĪ BA IR MAZ) IR INTERESANTI ROKAS PIESKAST SKATU UN ZIVJU-Š AI Ī PAŠ I IR BAS. .
FORTS "SILOCCO" AR VASKA FIGŪ RĀ M (VĒ STURE) - BŪ TU PIETIEK UZ 15 MINŪ TES - BET PUISIS PĀ RĀ K ILGI Stā stī ja - NOKURI LABĀ K, DRAUGAM.
CEĻ AUJIES AR GROZĪ JUMU PLATFORM_VISKYA TORNIS / TĀ PIE SEV, BET JŪ S VARAT Ā TRI ATTĒ LOT PANORĀ MU.
DIVAS PASTAIGAS: NAKTS UN DIENA (ILGĀ K) UZ KUĢ I UN PASTAIGĀ JUMI PA KLARKKI KVARTU MEDĪ BU VIETAS.
IR LABA ATTRAKCIJA - TEVI NOŠ AUTA NO stropes DEBESĪ S. DAUDZ INTERESANTU MAZU BRONZAS SKULPTURU, TOSTARP FANTASMOGORIJU.
KRASTJĀ "ZLACHNYE PLACES": KLUBI, SPORTISTI AR IEDZĒ RUŠ IEM APMEKLĒ TĀ JIEM DEJO BĀ RAS KRASTĒ S - VAR PIEVIENOTIES U. t. t. , ZACH
NETICIET, KA NO LIELAJIEM SODIEM DZIEDĀ NEVAR ATRAST NEVIENU FANTIKU ! ! ! ! ES VISU ESMU VISU REDZĒ JUSI - DIVREIZ! ! ! ! (joks) IESPĒ JAMS BĒ RNS AIZSTĀ VĒ JA. REĀ LĀ NEREĀ LĀ TĪ RĪ BĀ!
"Ķ Ī NAS KVARTĀ LS" UN "MAZĀ INDIJA" NEIESPĒ JA. DAUDZ MAZU SUVENĪ RU VEIKALU.
CEĻ OJOT AR METRO, AR TAKSI NEŅ Ē MU, METRO Ā TRĀ K SAKA, NEAIZMIRSTI TEV IESPĒ JAS AUTOMĀ TĀ PLASTMASAS KARTI.
EIROPIEŠ I ES REIZ ESMU REDZĒ JIS SUBRO LAIKĀ - TIE BIJA VĀ CIE AR NERETI MILZĪ GĀ M MUGURSOMĀ M UZ MUGURAS UN VĒ DERA - NU TIKAI KLAUNI.
JĀ!
Twentu procentuā lais daudzums Singapū ras Indizi ir austrumi no ķ ī nieš u, tā pē c indijani man š ķ ita ne tik draudzī gi - viens no visiem, visas somnie formas vienī bas
PASTAIGĀ JIET LIDOSTĀ UZ TREŠ O TERMINĀ LU - TUR MONORELS - SKAISTS AUTO.
VISPĀ R MAN CEĻ OJUMS PATIKA! ATKĀ RTOTI, KA DAUDZ, IESPĒ JAMS, KONKRĒ TI; VAR ATBILDĒ T UZ JAUTĀ JUMIEM; TAGAD PATIESĪ BA DODAS UZ Ē Ģ IPTI.
аватар Ariaddna
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar meitu atpū š amies Bali kopš.20. 07.2007. gads 2 nedē ļ as, Melia Benoa viesnī cā "4" zvaigznes (Nusa Dua). Viesnī cu izvē lē jos rū pī gi un nekļ ū dī jos! Plaš s numurs, vannas istaba ar lielu vannu (kurā pat ir telefons). … Tomēr ▾ Mē s ar meitu atpū š amies Bali kopš.20. 07.2007. gads 2 nedē ļ as, Melia Benoa viesnī cā "4" zvaigznes (Nusa Dua). Viesnī cu izvē lē jos rū pī gi un nekļ ū dī jos! Plaš s numurs, vannas istaba ar lielu vannu (kurā pat ir telefons). Apkā rt zaļ umi, puķ es, viss ļ oti kopts. Istabu tī rī ja katru dienu, centā s izpildī t visas krievu tū ristu vē lmes. Brokastu bufete lieliska. Vakariņ as neņ ē mā m, bet par tā m bija iespē ja samaksā t turpat uz vietas.
Perma-Maskava-Singapū ra-Denpasā ra.

Tur, protams, ir lieliski! Lielisks klimats, visu laiku pū š vē jiņ š , bet pludmalē sauļ oties vajag ļ oti uzmanī gi, viegli izdegt, bez krē ma labā k nemaz negulē t pat pē c nedē ļ as. Okeā ns ir silts, bet dziļ š tikai aiz bojā m un tā lu aizpeldē t nevar. Daudzi uzskrē ja jū ras ež iem, kas ir ļ oti nepatī kami. Ja nav vē tras, ū dens ir tī rs, dzidrs un vienmē r silts, kā man patī k, un es nevē los kā pt ā rā no ū dens. Bet par o. Bali raksturo bē gums un bē gums, un tas ir ļ oti kaitinoš i.
14:00, ierodoties pludmalē , gandrī z neredzat ū deni...Iedomā jies, no rī ta tu peldē jies un pē c 2-3 stundā m ū dens it kā bija iztvaikojis, tikai zeme un aļ ģ es. Tas ir iespaidī gi, bet ļ oti neapmierinoš i. Un tur ir grū ti nokļ ū t, mē s braucā m uz Maskavu ar vilcienu, bija nepiecieš amas 10 stundas, lai lidotu no Maskavas uz Singapū ru. Pē c tam stundu pā rtraukums un vē l 3 stundas lī dz Bali lidostai – Denpasā rai. Valsts ir interesanta, ar savā m paraž ā m. Mē s dzī vojā m Nusa Dua rajonā . Vietē jie cilvē ki ir ļ oti mierī gi, draudzī gi, nemaldina tū ristus un cenš as visā apkalpot (mū s gan biedē ja pavisam cita informā cija). Pa lielam viņ i dzī vo no tū ristiem, valsts ir nabadzī ga, tā pē c tur viss nav ī paš i dā rgs, gan drē bes, gan pā rtika. Var kaulē ties un 2 reizes nosist cenas. Izbraukā jā m ekskursijas un algojā m š oferi uz visu dienu par 30 - 40$, kas ir ļ oti ē rti, ņ emot vē rā , ka sadalī jā m 2 ģ imenē s.
Braucā m ar raftingu, bagiju (ar auto), savvaļ as pē rtiķ u parku, ziloņ u safari, Tanah Lot templi, mā kslas ciematu - Ubudu, protams, akvaparku, biež i braucā m uz Kutu, tas ir kaimiņ u rajons, Denpasā ras pilsē tā . Vispā r jau nebija garlaicī gi, vakariņ ā s katru vakaru kaut kur gā jā m, atkal izklaide. Nu SPA procedū ras, masā ž a, kā neatņ emama sastā vdaļ a pā rē jā , kas ir ļ oti attī stī ta Bali. Divas nedē ļ as paskrē ja ā tri, atpakaļ lidojā m tikai ar lidmaš ī nā m uz Permu, cerī bā , ka kā dreiz atkal atbrauksim uz Bali.
Iesaku š o viesnī cu visiem! Ira.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на морском побережье, у пляжа Танджунг Беноа (Tanjung Benoa), среди тропических садов. Поездка до международного конференц-центра Бали занимает 5 минут, до международного аэропорта Нгурах-Рай — 15 минут. Открытие состоялось в 1996 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Этот отель подойдёт как для пляжного, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 13 км от международного аэропорта Ngurah Rai.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн с постепенным увеличением глубины (работает круглый год), терраса для загара, ресторан The Kitchen (международная кухня), ресторан Amarta (средиземноморская кухня), ресторан Menega (международная кухня), бар у бассейна Nelayan, бар Ayodya, 2 конференц-зала (макс. вместительность 200 человек), охраняемая парковка.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление, вечерняя программа
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Категории номеров: Sol room, Sol Junior Suite, Sol Family Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Jalan Pratama, 80363 Нуса-Дуа, Индонезия.
Tālruņi: +62361771714
Tīmekļa vietne: Sol Benoa Bali
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.