Jautājums o Indonēzija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
212 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
kāpēc jau mēnesi neviens neatbild un pat neuzdod interesantus jautājumus?
kas noticis ar vietni? Kur ir draudzīgie tūristi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-06-1012 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар Li-m3012
Kāpēc savam jautājumam izvēlējāties tēmu - Indonēzija?
аватар pekam
Visi atpūšas.
аватар alex45
Vai nesaņēmāt atbildi uz savu jautājumu? Laikam maz kas ir bijuši Indonēzijā.Un pa daļai kāpēc nav interesantu jautājumu,nav atbilžu.Un nav vēlmes 25 reizes atbildēt uz vieniem un tiem pašiem jautājumiem,cilvēki ir slinki tos te meklēt.
аватар Li-m3012
Starp citu, es varu mēģināt palīdzēt ar Indonēziju, protams, ne īpaši, bet mēs tur bijām
аватар Oleksii64
Jā, jautājumi kaut kā... un daudzi atpūšas, un tie, kas palika, devās uz fotokonkursu :))))
аватар nikab
tad uzdošu jautājumu par Indonēziju :)
Nopirkām starptautisko lidojumu, tagad pērku iekšzemes lidojumu Džakarta-Denpasāra. Nosēšanās Džakartā plkst.18.05 un pēdējais AirAsia reiss plkst.19.55. Vai ar tik mazu pārsēšanos ir iespējams paspēt uz iekšzemes lidojumu?
аватар alex45
Patiesībā, pārstādot, lai neriskētu, es vienmēr ieturu 2-3 stundu atstarpi, un pēkšņi laikapstākļu vai kaut kā cita dēļ ir aizkavēšanās, vienkārši padomājiet)))
аватар Oleksii64
Loterija ... Ja tikai viena aviokompānija, vismaz kaut kāds drošības tīkls, citādi ...
Budžeta papildu nauda biļetēm uz nākamo Airasia lidojumu - tās ir salīdzinoši lētas. Ja paspēsi līdz 19.55, saņemsi negaidītu bonusu :)))
аватар nikab
Paldies, mēģināšu to izdarīt, bet kas man jādara no 18.05 līdz nākamajam reisam 6.30 nākamajā dienā?) Vai es varu nakšņot lidostā?
аватар Oleksii64
Ja jums nav laika uz 19.55, tad tas nozīmē, ka ierašanās nav 18.05, reģistrācija uz 6.30 sāksies 4.30 - tas ir, lidostā jāiet kājām 8 stundas.
Es nezinu par Džakartu, bet es pavadīju nakti Bangkokā - kas attiecas uz lidostu - tik labi.
аватар nikab
Paldies alex45. uz tā tikai viss un es lasīju par Indonēziju, lidojumiem, vietām, apskates vietām. Starp citu, tu iedevi ļoti labu ideju, mēģināšu uzrakstīt vēstuli AirAsia, paskatīsimies, ko viņi atbildēs) Šķiet, ka bagāža tiks samaksāta avansā, vīza tiks saņemta, atliek tikai izvēlēties pacelt bagāžu no starptautiskās, pārsūtīt uz iekšzemes, samainīt naudu maiņas punktos un nomaksāt nodevu un viss.. ... Bet tomēr kaut kā stulbi)
аватар nikab
Par cik biļetes sadārdzināsies, ja tās iegādāsieties lidostā? vai uzreiz pirkt 19.55 un nākamajā rītā?
аватар alex45
Manuprāt labāks ir otrais variants, par cik sadārdzināsies, nevar zināt, diemžēl neesmu bijis Indonēzijā.Tātad tā ir tīra loģika.
аватар Li-m3012
Nikab, ja bagāža ir tikai pie rokas, tad visticamāk tev būs laiks. Ja nē, tad noteikti nepaspēsi laicīgi (ar bagāžu tur nav daudz kūku).Viņiem iekšzemes lidojumi ir lēti (un pērkot uz vietas)
аватар nikab
Diemžēl bez rokas bagāžas mums būs viens čemodāns diviem ((
аватар nikab
alex45 ziņoju :), vēstuļu rakstīšana uz AirAsia čatu neko nedeva. Viņi man pastāvīgi atbild, ka starp lidojumiem ir jāguļ 3-4 stundas. Ja nokavējat vakara lidojumu, jūs vienmēr varat iegādāties no rīta lidostas biļešu kasē. Jā, biļetes būs dārgākas, bet cilvēki strādās efektīvāk)
аватар alex45
Nu viss it kā nokārtojas.Paņem biļetes rītam, meklē viesnīcas rezervāciju lidostā vai tuvumā, lai normāli izgulētos lidojums ir garš un tālāk maršrutā būs nogurums un labs garastāvoklis.Un ja paspēsi laicīgi līdz vakaram arī izdosies.
аватар nikab
jā))) Mēģināšu, varbūt kaut kā izdosies nopirkt biļetes vakara lidojumam no Garudas, citādi negribas sēdēt līdz rītam. Patiesība vēl nav izdomājusi, kā to izdarīt, jo Garuda nepieņem kredītkartes, kas nav izsniegtas Indonēzijā + vēl viens to valstu saraksts, kurās mēs neietilpst.
аватар Li-m3012
Dievs, tikai ne garuda !!! viņiem ir tik beigtas lidmašīnas - ir bail iekāpt, un pat lidojumā vispār litrs viskija tikai ietaupīs!
аватар nikab
Jā? Lasīju atsauksmes par 2011. un 2012.gadu, visi ļoti apmierināti...viss izņemot cenas un starp citu, tikai viņiem lidojums 21.20 un 22.15 (aptuvenais laiks)
аватар Li-m3012
Nu varbūt iekļuvām tādās vietās - kur krīt ārā sēdekļi un viss ko var aptīt ar lenti.Bet man joprojām ir panika no vārda "garuda". , bet es vairs nelidošu garuda (ceru)
аватар nikab
JĀ, skumjas (. Sargi, bet es negribu sēdēt no 18.00 līdz 06.50. Ko man darīt?))
аватар Li-m3012
netraucē.lido cik ērti.pēc gara lidojuma ļoti gribas tikt uz vietu pēc iespējas ātrāk,kaut vai zirgos.tikai iekāpt dušā un izstiept kājas.
аватар nikab
paldies visiem par padomu :)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Indonēzija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl