100% Indonēzija un nekas mazāks

Rakstīts: 31 maijā 2011
Ceļošanas laiks: 25 oktobris — 7 novembris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s devā mies uz Bali 2010. gada rudenī . Ļ oti gaidī jā m š o brī di, meklē jā m un meklē jā m kaut kā du informā ciju internetā . Bet internetā visu objektī vi novē rtē t nav iespē jams, vajag tikai to apmeklē t.
Tā tad, sā ksim ar viesnī cu. Vā rdu sakot, Westin ir š iks. Svaigs remonts no dā rgiem bū vmateriā liem, plaš a zā le, kurai pa vidu kafejnī ca ar ū denskritumiem un klavierē m, tā s spē lē vakaros. Viesnī ca sastā v no vienas ē kas, bet ar sazarotiem koridoriem, no kuriem katrs ir ī paš s: vienā zem klajas debess aug tropu augi un puķ es, otrā skulptū ras un gleznas utt bezmaksas wi-fi. Viesnī cas numuriņ os ir labas, gaiš as, skaistas, nav "nolietotas", gultas veļ a/dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, istabas arī uzkoptas tā pat. Vannas istaba plaš a, viss marmora, duš ai un vannasistabai atseviš ķ a telpa pati, turklā t siena no kuras paveras skats uz ielu ir no matē ta stikla. Skats pa logu ž ilbinoš s, viss apkā rt zaļ š , eksotiski ziedi un koki. Baseins uztaisī ts interesanti, pludmales dvieļ us izsniedz bez maksas. Pludmale š aura, vietā m peld aļ ģ es, ū dens ļ oti sā ļ š , okeā nā ilgi nepaliksi, turklā t ū denī ir daudz jū ras ež u un visi tā di kaitī gie iemī tnieki, vienkā rš i skaties nedurst. Mē s personī gi 2 nedē ļ as tikai pā ris reizes peldē jā mies okeā nā . 22.00 visi jau guļ apkā rt, nav diskotē kas un izklaides programmas. Vispā r viesnī cā nav animatoru, kas padara nakš ņ oš anu tajā š ausmī gi garlaicī gu, nu protams, ja nav bē rnu. Otra lieta, ko vē los atzī mē t, ka š ī viesnī ca nepiedā vā "viss iekļ auts" ē dinā š anu. , tikai brokastis, pā rē jais uz jū su rē ķ ina, turklā t cenas te kā dā rgos restorā nos un par ē dieniem un dzē rieniem, par alkoholu vispā r klusē ju. Netā lu no viesnī cas atradā m(par laimi Bali var un BŪ TU jā iet ā rpus viesnī cas bez bailē m, vē lā k pastā stī š u kā pē c) iepirkš anā s komplekss ar nosaukumu Bali Collection, tur arī daudz kafejnī cu, veikalu un suvenī ru veikaliņ u, ē diens garš ī gs, cenas lē tas. Liela suvenī ru un drē bju izvē le, mē s kā ī stā s dā mas tur neiederē jā mies : )) Viss par viesnī cu. Pā rē jo var saprast pē c bildes.
Par izieš anu no viesnī cas. Kopumā tū roperatori piedā vā ekskursijas, kuras iesaku apmeklē t, jo. Bali ir neticami daudzveidī ga sala, kā arī apmeklē jiet Java, š eit ir galvaspilsē ta un daudzas skaistas vietas un arhitektū ras pieminekļ i, ko neatradī siet nekur citur pasaulē . Un papildus ekskursijā m mē ģ iniet apbraukt tuvē jos ciematus, piemē ram, Jimbaran un Kuta. nokļ ū stiet ar taksi, kas stā v pie ieejas viesnī cā . Transporta izmaksas zemas. Dž imbaranā ir jū ras velš u restorā nu ķ ē de, galdiņ i ir tieš i pludmalē , labā k nā kt saulrietā , skaists skats. Arī tajā ciematā ir RockBar kafejnī ca, kas atrodas uz klints, lī dz tai jā nokā pj tikai ar liftu, nenormā li skaists saulriets, un pa dienu ir tik pasakains. Noteikti apmeklē jiet. Apmeklē jiet arī Seminjakas ciematu, proti, pludmali, jo. tur atš ķ irī bā no viesnī cas pludmales brauc sē rfotā ji un pati pludmale ir bezgalī ga. Visi augstā k minē tie ciemi atrodas maksimums 30 minū š u attā lumā no viesnī cas. Un protams naktsdzī ves un ballī š u cienī tā ji - jums ir ceļ š uz Kutu. Dievs, kas tur notiek! Tā klubi uz klubiem, alkohols ir upe un gandrī z par velti, jautri, daudz austrā lieš u un bezrū pī gs pū lis. Š eit nenonā kt ceļ ojumā ir ī sts noziegums, vienkā rš i ī sts noziegums. Bet, tā pat kā visur citur, esiet uzmanī gi, š eit tiek izplatī tas narkotikas, par kurā m Indonē zijā ir ļ oti nopietns sods pat tū ristiem. Un tā pē c, ja nesē dē siet viesnī cā , tad atpū ta bū s neaizmirstama. Bali ir sala ar daudzveidī gu kultū ru, dabu, izklaidi un daudz ko citu. Savā c somas un dodies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu