The Grand Bali Nusa Dua 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
9.3 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Grand Bali Nusa Dua ir viena no vadošajām boutique viesnīcām, kas atrodas prestižajā Nusa Dua kūrortā. Apvieno tradicionālo Bali viesmīlību ar mūsdienu komfortu. Tajā ir labi attīstīta infrastruktūra neaizmirstamām brīvdienām: mājīgi plaši numuri, daudzveidīgas maltītes un draudzīgs personāls. Papildus pluss ir tas, ka viesnīcai ir savs pludmales klubs, transfērs ir bez maksas.Vairāk →
аватар nappa83
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Savā kategorijā izcila viesnī ca, skaisti plaš i numuriņ i, ir VIP numuriņ i ar privā tu baseinu un trī sistabu mā ja ar divā m vannasistabā m - milzī ga! tī rī ba ir pilnī ga teritorijā un viesnī cā , kukaiņ u nav, saindē juš ies laicī gi, ē diens garš ī gs, brokastu izvē le milzī ga, viesnī ca klusa, norobež ota no ceļ a, daudz apstā dī jumi, apsardze pie ieejas, kvalitatī vs personā ls, aizved uz pludmali, Bali pludmale ir normā la. … Tomēr ▾ Savā kategorijā izcila viesnī ca, skaisti plaš i numuriņ i, ir VIP numuriņ i ar privā tu baseinu un trī sistabu mā ja ar divā m vannasistabā m - milzī ga! tī rī ba ir pilnī ga teritorijā un viesnī cā , kukaiņ u nav, saindē juš ies laicī gi, ē diens garš ī gs, brokastu izvē le milzī ga, viesnī ca klusa, norobež ota no ceļ a, daudz apstā dī jumi, apsardze pie ieejas, kvalitatī vs personā ls, aizved uz pludmali, Bali pludmale ir normā la. Lē ti un kvalitatī vi. IZCILA VIESNĪ CA! ! !
аватар albert-makarov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rskats par brī vdienā m Bali salā (Indonē zija). Nusa Dua kū rorta zona, Grand Bali Nusa Dua viesnī ca, 9. -10.2011. Mē ģ inā š u tagad atcerē ties Bali ceļ ojuma svarī gā kos notikumus. 2011. gada septembra beigā s - oktobra sā kumā bijā m č etri (divi precē ti pā ri). … Tomēr ▾ Pā rskats par brī vdienā m Bali salā (Indonē zija).
Nusa Dua kū rorta zona, Grand Bali Nusa Dua viesnī ca, 9. -10.2011.

Mē ģ inā š u tagad atcerē ties Bali ceļ ojuma svarī gā kos notikumus. 2011. gada septembra beigā s - oktobra sā kumā bijā m č etri (divi precē ti pā ri).
Lidojums. Mē s lidojā m ar Hong Kong Airlines no Maskavas caur Honkongu ar Airbus A-320. Lidmaš ī na un aviokompā nija ir lieliskas. Katra krē sla aizmugurē ir iebū vē ts televizors. Ir daudz filmu (arī krievu valodā ), mū zika, spē les, karte ar lidojuma trajektoriju un gaismas punktu uz tā s reā llaikā norā da vietu, kur paš laik atrodas lidmaš ī na. Lidojums mani nemaz netraucē ja. Honkongā nosē dē jā m gandrī z 8 stundas. Iebraukš anai pilsē tā nav vī zu, tā pē c var kā pt pa Honkongu un pavadī t laiku starp lidojumiem, ko arī izdarī jā m. Tikai vē lams iepriekš internetā izrakt informā ciju, kur un ko var redzē t tik ī sā laika periodā.
Mē s nebijā m tam gatavi, un tā pē c mums bija laiks doties uz centru tikai ar Aeroexpress. Skats uz Honkongu pa vilciena logu.
Ieraš anā s. Mē s lidojā m uz Denpasā ru, Bali galvaspilsē tu. Laiks - starpī ba ar Maskavu + 4/5 stundas. Kad bijā m (2011. gada septembrī ) bija +5. Pati lidosta atrodas aptuveni 30 kilometrus no Denpasā ras. Lidostā pē c ieraš anā s, pat pirms muitas, ir daudz paplā tes ar reklā mas bukletiem. Tie ir bezmaksas. Ir gan krievu valodā , gan ar salas kartē m. Iesaku savā kt visus krievvalodī gos. Buklets “Apkā rt Bali. Izdevums Nr. 8". Visas ekskursijas ņ ē mā m no turienes. Cenas saprā tī gas un reā las (norā dī tas paš ā bukletā ) un izvē le normā la. Iesaku nekavē joties atteikties no tū risma operatora gida piedā vā jumiem, lai gan viņ š sniegs daudz argumentu, ka viņ š ir uzticamā ks, droš ā ks un daudz kas cits. Gida cenas ir 2-2.5 reizes augstā kas, un apkalpoš anas lī menis ir daudz zemā ks (pā rliecinā jā mies personī gi).
Pirms bagā ž as izsniegš anas muitas iestā š anā s bū s daudz uzmā cī gu vietē jo balieš u. Viņ i paķ ers tavu koferi tev neprasot, aiznesī s uz muitas galdu un lū gs dzeramnaudu. Nu, tas nav biedē još i. Es nedomā ju, ka 2 dolā ri tevi salauzī s. Lai gan, ja nevē laties, nosū tiet tos uzreiz (Nē , paldies). Gan jau vē l izliksies, ka tevi nesaprot un stulbi atņ ems tev bagā ž u, lai aiznestu uz muitas galdu. Tas ir viņ u darbs. : -)
Alkohols Bali ir dā rgs. Nu, piemē ram, litra pudele parastā degvī na Stolichnaya pie mums maksā apmē ram 1200-1300 rubļ u. Un tā tā lā k. Mē s krā jā m krā jumus Š eremetjevā un Honkongā Dtjutikā . Uzreiz jā saka, ka Honkongā labā k no bagā ž as neņ emt ā rā alkoholu. Izvest no muitas zonas nav problē mu, bet tad, reģ istrē joties paš am lidojumam uz Bali, jau ir ā rkā rtī gi sarež ģ ī ti vest atpakaļ . Kaut kur tur vajag aizpildī t kaut kā dus papī rus utt.
Mē s neapgrū tinā jā mies un ar asarā m acī s iedevā m Honkongas muitniekiem mā rciņ u tekilas. Bet Bali muitā jū s varat pā rvadā t ne vairā k kā litru vienā degunā un ne vairā k kā cigareš u bloku. Lai gan tas viss ir atrisinā ms. Par alkoholu, kas pā rsniedza normu (un mums č etriem bija 4 litri virs normas), muitnieks pieprasī ja kukuli 80 Baku dolā ru (divdesmit par litru) apmē rā . Jū tieties brī vi ar viņ u kaulē ties, kā tirgū . Par visu vienojā mies par divdesmit. Sā kumā viņ š (muitnieks) pretojā s, bet kad teicā m, ka citā di visu lieko izdzersim tepat pie muitas (un tas ir litrs ruma uz purnu), viņ š acī mredzot saprata, ka krieviem tas ir kā krū ze. no rī ta kafijas un piekritu mū su piedā vā tajiem divdesmit.
Ierodoties, jū s joprojā m maksā jat USD 25 par degunu par ieceļ oš anas vī zu. Kā to sakā rtot, rosinā s ī paš i cilvē ki formas tē rpos. Tu viņ iem nepaiesi garā m. Izbraucot no salas, jums bū s jā maksā vē l viena maksa. Tas ir 1.000 Indonē zijas rū piju (apmē ram 17 USD).
Savienojums.
Mē s nekavē joties lū dzā m mū su ceļ vedi savienot mū s ar vietē jo SIM karti. Labā k izvē lē ties Simpati. Savienojums izrā dī jā s tik lē ts (ap 6 rubļ iem, ja nemaldos, minū tē par zvaniem uz mobilajiem telefoniem Krievijā ), ka nepaguva izrunā t SIM kartē ielikto naudu pirms beigā m. no ceļ ojuma. Komunikā cija ir diezgan laba.
Valū ta. Indonē zijas rū pija tiek izmantota Bali. Tas ir aptuveni 9000 rū piju par 1 USD. Lidostā valū tas kurss ir zemā ks. Kad bijā m tur, lidostā likme bija 8300. Nu tur var samainī t 100 dolā rus pret kabatas naudu. Un tad pa ceļ am mainī ties. Ar to nav nekā du problē mu, kā man š ķ ita. Empī riski noteikts, ka likme samazinā s lī dz piektdienai, tā pē c labā k ir mainī t no pirmdienas uz ceturtdienu. Tas ir saistī ts ar faktu, ka viņ u bankas nestrā dā nedē ļ as nogalē s. Un tā mē s mainī jā mies tieš i uz ielā m apmainī tā jos. Jā , š eit ir vairā k.
Kad braucā m uz Kutu uz akvaparku, tur norā da vienu maiņ as kursu, un mainot ņ em kaut kā du komisiju un nedod tā du summu, kā du ceri saņ emt. Tū lī t aizsū tī jā m tā dus frī kus krieviski un paņ ē mā m savu naudu. Tā tad jā jautā , vai ir komisijas maksa. Nusa Dua (kū rorta zona Bali dienvidaustrumos, kur mē s dzī vojā m) tā du atkritumu nebija. Labā k tur ņ emt lī dzi rē ķ inus par 100, nu, vai par 50 USD, nevis zemā k. Mazā ki tiek mainī ti par pazeminā tu likmi. Jū s varat paņ emt vē l 1 $ par dzeramnaudu. Vispā r labā k Evriku tur vest. Bukiem ir daž as sē rijas (tagad neatceros, kuras) viņ i nepieņ em maiņ ai. Lai gan mums ar to nekad nav bijuš as problē mas. Un noteikti saskaitiet banknotes apmainī tā jā , kā saka, neizejot no kases. Tajos var bū t muļ ķ is, kurš izliekas, ka ir nepareizi aprē ķ inā jis. Lai gan atkal es to zinu tikai teorē tiski (no atsauksmē m).
Nusa Dua visos apmainī tā jos paš i apmainī tā ji skaitī ja banknotes mū su acu priekš ā , un mē s ne reizi nesaskā rā mies ar krā pš anu.
Viesnī ca. Sā kumā mū su atvaļ inā jums bija plā nots viesnī cā Novotel Nusa Dua, tā pē c pā rsvarā apkopoju atsauksmes par to. Š ī ir liela viesnī ca, pat komplekss ar milzī gu teritoriju (ir pat golfa laukums). Un viņ iem ir laba pludmale. Paisuma laikā ū dens nekur tā lu netiek. Bet pē dē jā brī dī mū s norī koja uz Grand Bali Nusa Dua. Tas atrodas pā ri ielai no Novotel. Mazā ks izmē rs. Bet tur mē s dzī vojā m villā . Š ī ir atseviš ķ a zona viesnī cā ar mā ju, lapeni un savu ovā las formas baseinu (skatī t attē lus). Mā jā ir liela gulta, tualete, duš a, dž akuzi tipa vannas istaba, garderobe (tajā ir arī seifs), TV, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna. Katru dienu tika atnesta tē ja, kafija, cukurs, ū dens. Viesnī cas darbinieki tī rī ja mā ju un tī rī ja baseinu katru dienu, kad mē s devā mies pastaigā . Mē s atstā jā m viņ iem dzeramnaudu 1 dolā ra apmē rā . Viesnī ca paņ ē ma tikai brokastis.
pa dienu kaut kur izvairā mies (ekskursijā s vai pludmalē ), bet vakarā gā jā m uz kafejnī cā m vakariņ ot. Ē diens viesnī cā ir diezgan labs. Bufete. Gaļ as ē dieni sortimentā (desa, š ķ iņ ķ is, vista, zivis, kotletes u. c. ), olu kultenis jebkurā formā , dā rzeņ i, augļ i, dzē rieni, konditorejas izstrā dā jumi. Viss ir kvalitatī vs un svaigs. Tikai brokastī s (un viņ š , ja atmiņ a neviļ , bija no 7 lī dz 10 no rī ta) labā k nā kt agri. Nu, tas ir, nekavē jieties lī dz 10. Citā di viņ i ē dī s visu garš ī gu. : -) Es tur aizrā vos ar kafiju (mā jā s to gandrī z nekad nedzeru). Tomē r ī sta Indonē zijas kafija nav tā , ko mē s pā rdodam kafijas aizsegā.
Ē diens. Mē s pusdienojā m galvenokā rt Mai-Mai. No visā m kafejnī cā m tur ir visnormā lā kais ē diens. Naudas izteiksmē vakariņ as č etriem ar alu kopā iznā ca kaut kur 40-60 Baku. Alus Bali - Bintang - ir parasts alus, tā pat kā mū sē jais, tikai tas par mū su naudu maksā apmē ram 70-80 rubļ u pudelē . Dā rgi protams. Un patī kami ir tas, ka pudeles tur ir nevis 0.5 litru, kā mums, bet 0.6.
Mai-Mai bez ierobež ojumiem (free-invest) lej arī vietē jo moonshine. Tā ir nedaudz lī dzī ga sulai (sā kumā pat strī dē jā mies, vai tur ir grā di). Nu, ja tajā ir cietoksnis, tad 5-7 grā di, ne vairā k. Diezgan patī kams dzē riens. Un jā , tas paaugstina garastā vokli. : -) Un viņ i pā rsvarā ņ ē ma salā tus, steikus un kartupeļ us garnē jumam. Man arī patika vistas zupa. Tē ja tur, sulas. Tā tad apmē ram. Tā pat vē lams interesē ties par visā m kafejnī cā m, vai ē dienkartē ir norā dī tas cenas ar komisijas maksu vai nav. Ir 20% komisijas maksa. Tā tad, ja jū s to nezinā t, galu galā š ī procentuā lā vē rtī ba var bū t augstā ka. Un ir arī tā da iespē ja: pē c vakariņ ā m taksometrs uz viesnī cu ir bez maksas. Veids iekļ auts rē ķ inā . Jū s sakā t viesmī lim, ka jums ir nepiecieš ams taksometrs uz viesnī cu, un viņ i jū s uzaicina, kad automaš ī na pienā k (pagaidiet 5-10 minū tes, ne ilgā k). Ir taisnī ba, ka doties uz viesnī cu ne vairā k kā kilometru. Mē s staigā jā m biež ā k. Izstaigā jā m tirdzniecī bas veikalus, kuru bija pā rpilnī bā.
iepirkš anā s. Ir jā kaulē jas visur un par visu.
Nu, varbū t Bali kolekcijā (tas ir Nusa Dua iepirkš anā s centrs) daž os veikalos nav kaulē š anā s. Un tā visur. Mū su uzņ ē mumā biju pilnas slodzes tirgotā js (labi, arī tulks, jo no mums č etriem tikai man piederē ja elementā ra angļ u valoda : -) ). Kad jū s jautā jat cenu (Kā da cena? ) un viņ i jums to pasaka, jū s to sadalā t ar trī s un sā kat kaulē ties. Nu, pazeminā t cenu uz pusi ir 100%. Un pat tad, kad sarunā ju tieš i š ā du atlaidi, man š ķ ita, ka esmu samaksā jis pā rā k daudz. Un, kā likums, atlaide vienmē r bija lielā ka. Piemē ram, sudraba kulonu, kas sā kotnē ji tika piedā vā ts par 380 tū kstoš iem rū piju, es nopirku par 140. Un tas ir kaut kā dā cienī jamā veikalā , kur, kā man likā s, nebija nekā da kaulē š anā s. Bet tikai aiz ieraduma viņ š piedā vā ja savu cenu. Kad viņ i uzreiz piekrita, sapratu, ka piedā vā ju viņ iem par daudz un samazinā ju vairā k. Nu es nopirku divas koka skulptū ras par 550 tū kstoš iem rū piju kopā par abā m, lai gan sā kotnē ji prasī ja 650 tikai par vienu.
Bali saule nepiedod neuzmanī gu attieksmi. Un, ja to apvieno ar okeā na sā lsū deni, tas ir binā rs masu iznī cinā š anas ierocis. Es pats par to apdegu (tieš ā un pā rnestā nozī mē ). Bali atrodas gandrī z uz ekvatora (nedaudz uz dienvidiem). Un gada vidē jā temperatū ra tur ir +28 pē c Celsija. Patiesī bā saules starojuma siltums kā tā ds nav jū tams. Tā pē c es, kas uzaugu Vidusā zijā un biju pā rliecinā ta, ka ar sauli uz JUMS, neievē roju mū su ceļ vež a ieteikumus noteikti lietot aizsargkrē mu. Rezultā tā tikai stunda atklā tā saulē pludmalē un ...nedē ļ a sabojā ta atvaļ inā juma. Pirmā s divas dienas viņ š gulē ja ar temperatū ru zem 40 un mež onī gu vē sumu, un pē c tam bija tikai mež onī gas sā pes, kas nepā rgā ja visas dienas garumā (kuras pat naktī bija jā apslā pē ar zirgu devā m pretsā pju lī dzekļ iem) un apdegumi uz kā jā m lī dz č ū lā m (joprojā m saglabā jas rē tas no č ū lā m, lai gan ir pagā juš i seš i mē neš i).
Maš ī nu ar š oferi un benzī nu uz visu dienu var atrast par 30-40$. Bet es tam neredzu jē gu. Paš as ekskursijas ir sī ki aprakstī tas bukletos. Esam bijuš i š ā dā s vietā s:
1) Dienas kruī zs uz Lembonganas salu ar katamarā nu Bali Hai II. Transfē rs no viesnī cas uz izbraukš anas vietu, kruī zs ar prā mi (ap stunda) uz salu, kura laikā pusdienas (zviedru galds) ar daudzveidī gu un garš ī gu ē dienu, uz viena no klā jiem skan dzī vā mū zika un, tā pat kā visur citur, mū ziķ iem ir krievu dziesmas. Ieraš anā s objektā.300-500 metru attā lumā no Lembonganas salas. Tā lā ka brī vā laika pavadī š ana pē c izvē les visai dienai: pastaiga 15 minū tes pa puszemū deni (dibens caurspī dī gs), peldē š anā s okeā nā , daž ā di ū dens slidkalniņ i, lē cieni, snorkelē š ana (peldē š ana ar masku, pleznā m un snorkeli un apcere daž ā das zivis) - inventā rs ir tepat, nu un par maksu var nirt. Man patika snorkelē t. Zivis daž ā das, kā akvā rijā , tikai lielas.
Dienas laikā tie, kas vē las, var peldē t ar laivu lī dz lagū nai uz salas lī dz pludmalei 2-3 stundas. Ir izjā des ar banā niem, snorkelē š ana un pati pludmale. Man ļ oti patika š ī ekskursija.
2) Akvaparks Kutā . Daudz interesantu ū dens atrakciju. Ī paš i man patika atrakcija ar nosaukumu Climax. Tur jū s stā vat uz platformas caurulē apmē ram 7 stā vu ē kas augstumā , jū s esat pā rklā ts ar caurspī dī gu plastmasas apvalku, atskan atpakaļ skaitī š anas skaņ as un ...grī da nokrī t zem jums, un jū s gandrī z vertikā li iekrī tat caurulē . . Pie zemes caurule izveido miruš u cilpu un finiš ē : jū s izlidojat kā š ampanieš a korķ is. Kopumā ir braucieni visā m gaumē m. Ir arī mazā k ekstrē mi. Ir brī vdabas akvaparks, lai jū s varē tu vienkā rš i gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem un sauļ oties.
3) Raftings pa kalnu upi un ziloņ u safari. Ziloņ u safari var veikt stundu vai pusstundu. Mē s aizņ ē mā m pusstundu, un tas ir paredzē ts acī m. Viņ i tevi jā j uz ziloņ a cauri dž ungļ iem.
Viņ i (ziloņ i) vietā m kā pj lejā un augš ā pa tā diem stā viem, ka, sē ž ot uz š ī ziloņ a, ar š ausmā m iztē lojaties, kas notiks, ja tas paslī dē s. Forš i. Nu raftings ir raftings ar gumijas laivu pa upi aptuveni 9 km garumā . Trase nav grū ta. Jū s pat varat ņ emt lī dzi bē rnus. Bet dabas skati ir vienkā rš i fantastiski. Jā , un kaut kur marš ruta vidū pietura pie ū denskrituma. Var daudz bildē t (ū densizturī ga soma, kur ielikt fotoaparā tu, ir pie gida - seniora laivas). Plostoš anas beigā s vietē jais fotogrā fs ar kameru no krasta nofotografē nosē š anos un tad var nopirkt disku. Tā s ir aizliegtas, bet vienojā mies, ka viņ š mums visas fotogrā fijas atsū tī s uz zibatmiņ u. Nu, finiš ā pusdienas ir bufete. Pē c fiziskā m aktivitā tē m svaigā gaisā apetī te ir vienkā rš i brutā la (trī s reizes nā cu pē c pielikuma). Un jā , ē diens ir ļ oti garš ī gs. Kopumā arī viena no labā kajā m ekskursijā m.
4) Bali safari un jū ras parks.
Vispirms brauciens ar autobusu pa dž ungļ iem, kur pa autobusu brī vi klī st visā di dzī vnieki. Tad viņ i ieved parkā dzī vniekus, ar daudziem no kuriem (boas, aras, iguā nas, orangutā ni utt. ) varat nofotografē ties. Pusdienas tur (zviedru galds). Ir arī mini akvaparks, kur var vienkā rš i peldē ties baseinos, atsvaidzinā ties un sauļ oties.
5) Kintamani tū re. Apskates ekskursija uz Kintamani vulkā nu ar pieturu pie ziloņ u alas (tur ir svē tavots, kur ū dens, kā teica gids, ir kaut kā dā zinā tnei nezinā mā veidā atsā ļ ots) un kafijas plantā ciju. Lielā kā daļ a ekskursijas norisinā jā s ceļ ojumā , kura laikā gids stā stī ja par Bali: salas attī stī bas vē sturi, reliģ iju un citu informā ciju par salu.
6) Putnu un rā puļ u parks. Nu nosaukums runā pats par sevi. Tur, starp citu, pirmo reizi mū ž ā redzē ju balto pā vu (pirms tam pat nenojautu par tā da esamī bu). Ir vē rts apmeklē t. Biļ ete uz abiem parkiem tiek pā rdota viena pati.
Ja atmiņ a neviļ , $25.
7) Bedugul tū re. Brauciet uz Taman Ayun templi, Git-Git ū denskritumu, templi Bratan ezera krastā un pusdienojiet restorā nā ar skatu uz rī su terasē m.
8) Ulu Watu templis. Te paveras skaists skats uz Indijas okeā nu un tiek rā dī ta vietē jā Kecak deja (nebiju aizrā vies, kaut kā da vietē ja psihodē liska). BET! ! ! Tur pē rtiķ i ir FUCKED! Viņ i klī st visur bez purniem un zog godī giem tū ristiem visu, kas nav pienaglots. Pastaigā joties viņ iem pat izdodas novilkt č alī tes. Manai sievai DIVREIZ noņ ē ma brilles no galvas (tagad tas ir retums ar nograuztiem deniņ iem), lai gan mū s brī dinā ja, ka visu, kas tiek noņ emts (brilles, ķ ē des, auskari utt. ), vajadzē tu noņ emt iepriekš , pretē jā gadī jumā to darī s pē rtiķ i. Un ir velti domā t, ka tev bū s laiks reaģ ē t. Vispā r to tur sauc MONKEY BUSINESS. Tas ir viņ u (pē rtiķ u) vietē jie pieraduš i pie š ā das uzvedī bas.
Tiklī dz mē rkaķ is kaut ko nozog, uzreiz uzrodas kā ds no vietē jiem un apmaina pē rtiķ im nozagto lietu pret naš ķ i (banā nu vai ko citu). Un tad š is vietē jais piedā vā tev izpirkt nozagto lietu. Tā tad viņ i nopelna.
Pē c š ī tempļ a mū s aizveda uz Jimbaran ciematu, kur notika jū ras velš u vakariņ as tieš i pie okeā na. Arī tas mani ī sti nesatvē ra. Tas vienkā rš i nav mans ē diens. Nu pati atmosfē ra ir ļ oti eksotiska. Galdi uz smiltī m 20 metrus no okeā na, viļ ņ u troksnis.
9) Fotosesija tautastē rpos. Tur tu esi ģ ē rbies kaut kā dā kostī mā , kuru izvē lies no kataloga, grimē un fotografē . Pasā kums ilga pusotru stundu, bet mē s no sirds smē jā mies. Jā , un atmiņ a palika fotogrā fijā s. Nav slikti. Ieteikt.
Ja laiks atļ auj, varat arī doties ekskursijā uz Java un uz Lombokas salu. Mums tas neizdevā s. Un arī atsauksmes š ķ iet interesantas.
Nu tas arī viss.
Kā pastā stī ja mū su gids, Bali ir viena no pirmajā m vietā m pasaulē , kuru tū risti izvē las apmeklē t vē lreiz. Un ne velti. Patieš ā m paradī zes gabals. Es dotos tur dzī vot. Sniega tur NEKAD nav un auto ziemas riepas nav vajadzī gas (nemaz nerunā jot par kaž okiem, cepurē m un filca zā bakiem). : -) Mū ž ī gā s vasaras valsts. Paradī ze zemes virsū!
Nu, š eit ir vē l viens secinā jums. Atvaļ inā jumā jums vienkā rš i jā atpū š as, nevis jā meklē trū kumi. Jū s vienmē r varat tos atrast visur, kur vē laties. Vai jums to vajag? Labā k, manuprā t, baudī t zinā š anas par jaunā m vietā m uz zemes un ar lielu lā pstu zī mē t pozitī vo. Lai laba atpū ta! Es ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs.
Балийские сувениры. Любых размеров и цветов ))) Ресепшн Внутренний двор отеля с бассейнами Вилла. Выходишь утром и сразу в бассейн Вечерние посиделки Вид на отель Гранд Бали Нуса Дуа Забиваем дурака
аватар KoLena
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maza, bet ļ oti ē rta viesnī ca. Lielisks personā ls un lielas ē rtas telpas. Jū s varat izvē lē ties skatu uz baseinu vai dā rzu. Mē s izvē lē jā mies otro, jo domā jā m, ka baseins varē tu bū t nedaudz trokš ņ ains. … Tomēr ▾ Maza, bet ļ oti ē rta viesnī ca. Lielisks personā ls un lielas ē rtas telpas. Jū s varat izvē lē ties skatu uz baseinu vai dā rzu. Mē s izvē lē jā mies otro, jo domā jā m, ka baseins varē tu bū t nedaudz trokš ņ ains. Bet mū su gadī jumā tas tā nebija. Viesnī cā visu laiku valda klusums un miers. Viesnī cas ē diens ir ļ oti labs un porcijas lielas, bet tomē r iesakā m apmeklē t restorā nus, kas atrodas netā lu no viesnī cas. Jū s varat izmantot bezmaksas autobusu uz pludmali, kas kursē visas dienas garumā . Tā pat katru rī tu kursē autobuss uz Kutu.

Nusa Dua ir lielisks kū rorts ar lieliskiem veikaliem un restorā niem. Š eit jū s neatradī siet daudz trokš ņ a un jautrī bas. Š im nolū kam jums jā dodas uz Kutu. Nusa Dua ir lieliska vieta ģ imenes brī vdienā m.

Man nepatika, ka viesnī cā ir maksas internets. Bet kafejnī cā ir bezmaksas WiFi. Izejiet no viesnī cas, pagriezieties pa labi un ejiet 75 metrus. Jums ir nepiecieš ama Daniela stū ra kafejnī ca. Atrodas tajā paš ā ceļ a pusē , kur viesnī ca.
Pasū tiet alu vai kafiju un izbaudiet bezmaksas internetu.

Paldies, ka organizē jā t Oasis Vacation Club ceļ ojumu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

The Grand Bali Nusa Dua — это один из ведущих бутик-отелей, расположенных на престижном курорте Нуса Дуа. Сочетает в себе традиционное балинезийское гостеприимство и современный комфорт. Обладает с развитой инфраструктурой для незабываемого отдыха: уютные просторные номера, разнообразное питание и приветливый персонал. Дополнительный плюс – у отеля есть собственный пляжный клуб, трансфер предоставляется бесплатно.

Atrašanās vieta Отель расположен на юге Бали, на курорте Нуса Дуа, рядом с гольф-клубом, в 15 минутах езды от международного аэропорта Ngurah Rai International Airport, в нескольких минутах езды от Денпасара, Санура, Куты и Убуда.
Pludmales apraksts Организовывается бесплатный трансфер до собственного пляжа, который находится всего в 5 минутах езды.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

На территории ресторан и 3 бара (на пляже, у бассейна и в лаунже), сувенирный магазин, терраса для загара, 2 бассейна. У бассейна шезлонги, зонты, полотенца. Предоставляется бесплатный трансфер до города Кута, пляжа района Нуса-Дуа и магазинов. Есть специальные диетические меню (по запросу), камера хранения багажа, факс/ксерокс (платно), кондиционер. Круглосуточно: стойка регистрации. Доступны услуги консьержа, доставка прессы, еды и напитков.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports На территории есть библиотека. Проводятся кулинарные классы. Рядом есть гольф-клуб.
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 63 номера. Есть звукоизолированные номера, люкс для новобрачных

Istabās

гостиная зона, сейф, бесплатные принадлежности приготовления для чая/кофе, мраморная ванная комната с ванной и отдельной душевой кабиной, кондиционер, LCD-телевизор с международными каналами, мини-бар, бесплатный WiFi,

Adrese ITDC Complex Nusa Dua Lot RA 6, Jl. Nusa Dua Selatan No. 8, Bali 80363, Indonesia
Tālruņi: P : +62 361 77 66 88 F : +62 361 77 36 36
Tīmekļa vietne: The Grand Bali Nusa Dua
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.