Novotel Bali Nusa Dua Hotel & Residences 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.310
№5 viesnīcas reitingā Nusa Dua
9.0 Numurs
8.7 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.3 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas prestižajā kompleksā ITDC Nusa Dua, un tā piedāvā 173 modernus, plašus numurus ar terasēm vai balkoniem, kā arī luksusa apartamentus ar virtuvīti, dzīvojamo un ēdamistabas zonu. Satriecošs 1500 m² liels lagūnas baseins, tropiskais dārzs, privātais pludmales klubs un skaists saullēkts padarīs viesnīcas viesu uzturēšanos neaizmirstamu. Novotel Bali Nusa Dua ir daļa no ekskluzīvās MyResorts programmas, kurā Le Club Accorhotels dalībnieki var baudīt izcilu brīvdienu pieredzi.Vairāk →
аватар helen_7_
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Paradī zes sala, ar draudzī giem cilvē kiem. Vietē jie iedzī votā ji labi runā angliski, daž i pat nedaudz krieviski. Par 35-50 dolā riem uz visu dienu var noī rē t maš ī nu ar krieviski runā još u š oferi, kurš bū s ne tikai š oferis, bet arī palī gs veikalā un tirgū . … Tomēr ▾ Paradī zes sala, ar draudzī giem cilvē kiem. Vietē jie iedzī votā ji labi runā angliski, daž i pat nedaudz krieviski. Par 35-50 dolā riem uz visu dienu var noī rē t maš ī nu ar krieviski runā još u š oferi, kurš bū s ne tikai š oferis, bet arī palī gs veikalā un tirgū . Palī dzē s iegā dā ties jū ras veltes un ne tikai. Mums paveicā s, satikā m Bati. Un viņ š kļ uva par mū su neaizstā jamu palī gu. Es varu atiestatī t viņ a tā lruni.
Neuztraucieties viesnī cā , pat ja tā atrodas Nusa Dua. Sala ir tā vē rta, lai pa to brauktu, apskatī tu Alpu ezeru skaistumu, apmeklē tu putnu parku.
Uz deklarē tajiem 5-ku viesnī ca neiztur. Periodiski nebija elektrī bas. Telpas ir diezgan nobruž ā tas. Tī rī š ana istabā s katru dienu, noslaucī t visur, ieskaitot visu lodž iju ar mē belē m. Veļ as maiņ a katru dienu, dvieļ u un peldmē teļ u maiņ a, ja nepiecieš ams pē c saviem ieskatiem. Peldmē teļ i netiek mainī ti uzreiz, lai atnestu tī rus nā cā s atgā dinā t reģ istratū rā.4 reizes. Viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem lī dz 12 gadu vecumam. Baseinu pilnī bā aizņ em daudzvalodī gi č ivinoš i bē rni, jo dziļ ums ir mazs un izmē rs atbilst bē rniem. Bildē baseins izskatā s labā k. . . Ir lieliska spē ļ u istaba. Zī dainim varat paņ emt angliski runā još u auklī ti.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet tī ra un labi uzturē ta. Man ļ oti patika dekoratī vie dī ķ i starp ē kā m un lotosi pie baseina.
Ē diens-brokastis ir vienā das. Olu un nū deļ u variā ciju cienī tā jiem tas ir pā rpilnī bā . Gaļ a vai zivis bija tikai vienā ē dienā . Papaija un ananā si ā tri beidzā s un tika aizstā ti ar vairā k arbū zu. Par laimi, ir daudz veikalu ar lielisku svaigas gaļ as un augļ u izvē li. Un zivis, krabjus, garneles uz Jimbaran labā k pirkt no zvejniekiem.
Pludmale nav tā labā kā - maza izmē ra priekš tik daudziem viesiem. No rī ta nav pietiekami daudz vietu. Pē c pusdienā m ir daudz brī vu vietu. Pieprasī jumi pē c papildu sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem paliek pieprasī jumi, jo tie vienkā rš i nav pieejami. Jā , vietas ir pā rā k maz. Ir marš ruta autobuss uz pludmali, bet jū s varat staigā t ne vairā k kā.7-10 minū tes. Diemž ē l gar ceļ u notiek bū vniecī ba (golfa laukuma un dī ķ a rekonstrukcija, kā arī Novatel kotedž u celtniecī ba). Kad tas beigsies, bū s pietiekami labi.
Okeā ns ir tī rs. Izteikti paisumi 1.5 metru augstumā . Bet tas nav kaitinoš i, jo krastam ir spē cī gs slī pums, krasta priekš ā ir rifs, kas slā pē okeā na viļ ņ us - viena no sē rfotā ju vietā m.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies Ariagroup par labi organizē to atvaļ inā jumu! ! ! ar ģ imeni atpū tā mies novotel nusa dua 5 * hotelī janvā rī viss super! Man ļ oti patika! Iesaku visiem … Tomēr ▾ Paldies Ariagroup par labi organizē to atvaļ inā jumu! ! ! ar ģ imeni atpū tā mies novotel nusa dua 5 * hotelī janvā rī viss super! Man ļ oti patika! Iesaku visiem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sicheva1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Draugi! Neklausiet nevienu - brī niš ķ ī ga viesnī ca un atpū tieties tajā ! Divas nedā mas dzī voja greznā istabiņ ā , 85 kvadrā tmetri, viss ir. . . pat svari! Kas nav mazsvarī gi! Stunda okeā nā - un kilograms ir prom! Par pludmali! Tī ra pludmale, jū ra-okeā ns: diena silta, diena vē sa, bet ne kritiska. … Tomēr ▾ Draugi! Neklausiet nevienu - brī niš ķ ī ga viesnī ca un atpū tieties tajā ! Divas nedā mas dzī voja greznā istabiņ ā , 85 kvadrā tmetri, viss ir. . . pat svari! Kas nav mazsvarī gi! Stunda okeā nā - un kilograms ir prom! Par pludmali! Tī ra pludmale, jū ra-okeā ns: diena silta, diena vē sa, bet ne kritiska. Turpat daudz krā sainu zivju. Brokastis - tā , tā , bet nenā cā m ē st! VIENĪ GAIS mī nuss - bezgarš ī gi ananā si, nav saldi. Viesnī cas teritorija ir acij tī kama - ziedu pā rpilnī ba, viss atpū tniekiem. Par to, ka viņ i nemainī ja dvieļ us - atkritumus, mainī ja katru dienu un visu dvieļ us un gultas veļ u (pā rbaudī ts !! ! )! Vannasistabā saplī sa slē dzene - uzreiz salaboja! Neš aubieties! Izvē lieties NOVOTEL!
аватар glavnyy1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos jau iepriekš , izpē tot atsauksmes, karti u. c. . Ļ oti patika atraš anā s vieta pie golfa laukumiem (patī kami aiziet lī dz okeā nam), labi apmā cī ts personā ls, daudzveidī gas brokastis, lielisks ainavu dizaina darbs teritorijā , maksimums, ko varē ja ietilpt, baseini , vestibils, istabas ar ikdienas rū pī gu uzkopš anu (manas izkaisī tā s lietas vienmē r bija glī ti salocī tas), seifs, atstā jot naudu istabā , nejauš i, tiesa, bet vairā kkā rt. … Tomēr ▾ Izvē lē jos jau iepriekš , izpē tot atsauksmes, karti u. c. . Ļ oti patika atraš anā s vieta pie golfa laukumiem (patī kami aiziet lī dz okeā nam), labi apmā cī ts personā ls, daudzveidī gas brokastis, lielisks ainavu dizaina darbs teritorijā , maksimums, ko varē ja ietilpt, baseini , vestibils, istabas ar ikdienas rū pī gu uzkopš anu (manas izkaisī tā s lietas vienmē r bija glī ti salocī tas), seifs, atstā jot naudu istabā , nejauš i, tiesa, bet vairā kkā rt. . . ), nav trokš ņ ainas, reizē m patī kama maiga mū zika. Skaista pludmale ar tī rā m baltā m smiltī m un netieš iem bē gumiem un bē gumiem. ar prieku atgriezī š os. .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2011. gada 6. novembra lī dz 18. novembrim. Pie ieejas istabā tiek iekasē ta depozī ts 200 USD, kas tiek atgriezta izbraukš anas dienā . Viesnī ca laba. Ē kas 4 stā vus. Istabas Bali stilā . Tī rī š ana notiek katru dienu un rū pī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2011. gada 6. novembra lī dz 18. novembrim. Pie ieejas istabā tiek iekasē ta depozī ts 200 USD, kas tiek atgriezta izbraukš anas dienā . Viesnī ca laba. Ē kas 4 stā vus. Istabas Bali stilā . Tī rī š ana notiek katru dienu un rū pī gi. Kad iztī rī ja mū su istabu un nepamanī ja. Apkalpoš ana ļ oti draudzī ga un neuzbā zī ga. , bē rnu zona, pieklā jī ga trenaž ieru zā le , sauna (bez maksas), Brokastis daudzveidī gas, daudz ē dienu katrai gaumei. Lieliski konditorejas izstrā dā jumi un daudz augļ u. Neviens neaiziet izsalcis. Pludmalē var nokļ ū t ar autobusu 4 minū š u laikā vai ar kā jā m pa golfa laukumu apmē ram 10 minū tes. nedaudz dā rgi. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas un pietiekamā daudzumā . Izsniedz arī pludmales dvieļ us. Smiltis labas, pludmale tī ra. Ir bē guma, bet peldē ties netraucē . Iespaidi labi !! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Romana1972
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lieties starp Taizemi un Bali. Izvē lē jā mies Bali, Novotel Nusa Dua Bali, ko nemaz nenož ē lojā m! Mums teica, ka š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m, bet lī dz beigā m par to pā rliecinā jā mies tikai ierodoties - viss tieš ā m ir ā rkā rtī gi nevainojami! Netā lu atrodas golfa klubs. … Tomēr ▾ Izvē lieties starp Taizemi un Bali. Izvē lē jā mies Bali, Novotel Nusa Dua Bali, ko nemaz nenož ē lojā m! Mums teica, ka š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m, bet lī dz beigā m par to pā rliecinā jā mies tikai ierodoties - viss tieš ā m ir ā rkā rtī gi nevainojami! Netā lu atrodas golfa klubs. Pats nespē lē ju, bet faniem droš i vien patiks. Bē rni uzreiz iemī lē ja mū su gidu Vladimiru – liels paldies! Un arī paldies visai kompā nijai "Deluxe Tour" par lielisko apkalpoš anu un brī niš ķ ī go atpū tu!
аватар astrontus
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pienā ca atvaļ inā jumu laiks, un es sā ku meklē t valsti, kurp doties. Turcija un Ē ģ ipte tika izlē mī gi noslaucī tas malā , jo viņ ā m jau bija vairā kas reizes un ī sti nepatika (protams izņ emot Sarkano jū ru, bet tas ir pavisam cits stā sts) Mums arī bija pē dē jie 2 gadi Taizeme, tā pē c gribē jā s kaut ko jaunu. … Tomēr ▾ Pienā ca atvaļ inā jumu laiks, un es sā ku meklē t valsti, kurp doties. Turcija un Ē ģ ipte tika izlē mī gi noslaucī tas malā , jo viņ ā m jau bija vairā kas reizes un ī sti nepatika (protams izņ emot Sarkano jū ru, bet tas ir pavisam cits stā sts) Mums arī bija pē dē jie 2 gadi Taizeme, tā pē c gribē jā s kaut ko jaunu. Izvē le bija starp Kubu un Bali (naudas izteiksmē apmē ram tikpat, arī lidojuma laika ziņ ā ), tač u, ņ emot vē rā iespē jamo lietusgā zi Kubā un gandrī z pilnī gu apskates objektu neesamī bu lielā komandiera zemē , mē s apstā jā s Bali. Viesnī ca tika izvē lē ta Nusa Dua, Novotel. Ko viņ i vē lā k nenož ē loja...bet vispirms vispirms. Izbraukš ana no Domodedovas aizkavē jā s par aptuveni 40 minū tē m, jo, pē c kuģ a komandiera domā m, lidlaukā bija pā rā k daudz dzelzs putnu un gaidī jā m savu pacelš anā s kā rtu.
Pacē lā s ļ oti maigi, tā pat kā pē c tam nolaidā s, Boeing 777 nav vecs, attā lumi starp sē dekļ iem pieklā jī gi, sē dē t ir daudz ē rtā k nekā.747, kur pasaž ieri kā aitas tiek iegrū sti bodē , un kur cieš i stā voš u sē dekļ u dē ļ nav kur izstiept kā jas. Var teikt, ka nav baroš anas, bet Transaero tas nav jaunums. Apkalpe ir draudzī ga, stjuartes ir diezgan izpalī dzī gas, tā pē c par apkalpoš anu sū dzī bu nav (izdalī ja pat segas un spilvenus, ar ko parasti Transaero visiem nepietiek). Uz Denpasā ru izlidojā m pulksten 10 pē c vietē jā laika, jo pilotiem lidojuma laikā izdevā s paspē t lī dz 30 minū tē m. Vī za ierodoties 25 Baku pa purnu, tad ā tra robež a, č emodā nu ņ emš ana un doš anā s ā rā , lai jū s sagaida Bali gidi no daž ā dā m tū risma firmā m.
Par naudas maiņ u ī sti nesatraucos un lidostā samainī ju 200 dolā rus, lai gan kurss tur nav ī paš i labs, bet tad parē ķ inot izrā dī jā s, ka no simts dolā riem zaudē tikai 20 tū kstoš us rū piju (tā da ir maksa alus pudele lielveikalā )
Gids mū s sagaidī ja, aizveda uz minivenu un aizveda lī dz viesnī cai (20-25 min no lidostas, jo viņ iem tur ir nemitī gi sastrē gumi) Gids runā ja nedaudz krieviski, nedaudz angliski, tā pē c problē mu nebija. ar savstarpē ju sapratni. Viņ š palī dzē ja ar izmitinā š anu viesnī cā , lai gan es viņ u aizsū tī ju mā jā s, jo pati varē ju runā t ar personā lu un vienkā rš i negribē ju veltī gi cilvē ku aizturē t. Bet viņ š turē jā s un godī gi bija klā t lī dz brī dim, kad saņ ē mu istabas atslē gu (labi darī ts, par to atseviš ķ s pluss tikš anā s ballī tei).
Istaba sagā dā ja nelielu vilš anos. Nē , istabiņ a liela, viss kā Maskavā solī ts un fotogrā fijā s redzams....
milzī ga vannasistaba, ar vannu un atseviš ķ u duš as kabī ni, kurā jau ir 2 duš as, pie sienas stiprinā ma un mobila...istabā ir milzī ga gulta, iespē jams, 2.5 metrus plata....bet nav solī tā gultiņ a bē rnam, ir tikai mazs dī vā ns, uz kura var izmitinā ties tikai pigmejs (un manam ē rglim ir 11 gadi, un viņ u neapvaino viņ a augums, un viņ š nav pieradis gulē t lotosa pozā ) tieš i tā pē c uz pieņ emš anu tika nosū tī ta ģ imenes galva, tas ir, es, lai atrisinā tu konfliktu. Dā ma pie letes uzklausī ja manas sū dzī bas, pacē la dokumentus un teica, ka neesmu samaksā jusi par papildu gultu (lai gan visā s citā s valstī s, kur es atrados, to sniedza bez maksas). Viņ u viesnī ca novē rtē ja papildu gultas izmaksas 45 USD par nakti, kas nebija pieņ emami, un es sazvanī ju gidu, kurš aizgā ja pirms 10 minū tē m, lai atrisinā tu konfliktu.
Jā teic, ka viņ š ā tri atgriezā s, reģ istratū rā paberzē jā s ar meitenē m, tad pat zvanī ja priekš niecī bai, paskaidroja situā ciju ......bet viss bija velti, talonā nebija norā de "apmaksā ta papildu gulta", un neviens neko nevarē ja darī t, ne viesnī ca, ne vietē jais tū risma operators. Vā rdu sakot, tas bija Maskavas tū roperatora jambs, kurš mani nebrī dinā ja, rezervē jot biļ eti. Varbū t tas bija uz labu, kā izrā dī jā s vē lā k, bet, neskatoties uz to, nogulsnes palika. Ī sā k sakot, es sā ku patstā vī gi risinā t problē mu. 45 dolā ri dienā par papildu gultu, man tas nemaz nepatika, un es sā ku meklē t citas iespē jas. Meitene, rakņ ā joties pa datoru, paziņ oja, ka ir vē l viens variants. Par papildus samaksu 30 dolā ri dienā varu samainī t istabu pret lielā ku.
Nā cā s ar viņ iem kaulē ties arī par 21% komisiju, ko viņ i ņ em no katra maksā juma viesnī cā (tā ir apkalpoš anas maksa un tur kaut kā ds nodoklis), beigā s pā rliecinā ju, ka maksā jums bū s skaidrā naudā , bet viņ i man neprasa papildu 21%. Par to viņ i piebilda. Bet problē ma bija tā , ka nebija brī vu š ī s kategorijas istabu un ka viena no tā m bū s brī va tikai rī t. Nu, nedaudz padomā jot, man bija jā piekrī t, lai gan es pieņ ē mu, ka š ī ir tikai š ķ irš anā s un attaisnojums, lai es viņ us atstā tu. Man nā cā s pavadī t nakti mums trim vienā gultā , lai gan es nevaru teikt, ka tā bija pā rpildī ta. Nā kamajā dienā , norunā tajā laikā , traucos uz reģ istratū ru, lai, kā jau biju gaidī jis, no balieš iem dzirdē tu kā rtē jo attaisnojumu. Nekas tamlī dzī gs. Meitene reģ istratū rā teica, ka zina visas manas problē mas, un veda mani parā dī t istabu. Dievs, kad es viņ u ieraudzī ju, es apstulbu. Milzī ga istaba, ar divā m istabā m un virtuvi.
Dzī vojamā istaba apvienota ar ē damistabu, galds 6 personā m, divi dī vā ni, TV, DVD atskaņ otā js....otrajā istabā ir divguļ amā gulta, vē l viens televizors, galds ar spoguli un skapis . Virtuvē ledusskapis ar saldē tavu, un normā la izmē ra, 180 cm, plī ts ar 2 degļ iem un izlietne. Skapī š u bars ar traukiem un glā zē m....Un vē l balkons 15 kvadrā tmetri, ir vē l viens iespaidī ga izmē ra dī vā ns un galds ar 2 krē sliem. Vā rdu sakot uzreiz pateicu “ņ emu”, samaksā ju kā sarunā ts un ievā cā mies. Ģ imene bija laimī ga. Starp citu, ja pasū tu š o numuru Maskavā , domā ju, ka sadā rdzinā jums nebū tu tā ds, kā ds samaksā ju uz vietas, bet gan krietni vairā k. Tā tad, ja kā ds ceļ o kopā ar bē rnu, uztiniet ū sas. Jebkurā gadī jumā pajautā jiet savam tū roperatoram cenu starpī bu š ī m istabā m, un uz vietas man iznā ca par 10 naktī m mazā k nekā.9000 rubļ u.
Tagad par paš u salu. Okeā ns un pludmale pie viesnī cas noteikti nav slavē jama.
Lī dz okeā nam vai nu pā ris minū tes ar bezmaksas marš ruta autobusu, kas kursē ik pē c 15-20 minū tē m, vai kā jā m pa golfa laukumu (ī paš i noteikts, kad 10 minū tes ejot nesteidzī gā tempā ). Starp citu, kaimiņ u viesnī cai Ayodi, kas atradā s aiz ž oga no mū sē jā s, ir sava pieeja pludmalei tieš i no viesnī cas...bet! ! ! Ja izvē laties š o viesnī cu un esat iekā rtojies kaut kur netā lu no reģ istratū ras, tad tā s paš as 10 minū tes plipsiet uz pludmali, tikai viesnī cas teritorijā.
Pludmalē dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli no viesnī cas, protams, bez maksas. Viesnī cai ir sava pludmale, un, manuprā t, labā kā piekrastē . Paisumi un bē gumi noteikti ir manā mi, tač u peldē t var bē guma laikā , nevis kā citā s pludmalē s. Lī dz bojā m ir tikai vienas smiltis, acī mredzot koraļ ļ i ir iztī rī ti, un peldē š ana ir tikai acu baudī jums, ī paš i bē rniem. Kad paisums ir augsts, piekrastē ir diezgan spē cī ga straume. Forš i. Ja gulē si uz piepū š amā matrač a, tad pē c 5 minū tē m tas tevi aizpū tī s 100 metru attā lumā.
Jū s varat snorkelē t, bet tur nav daudz ko redzē t.....tā tad, mazas zivis ...koraļ ļ i ....lai gan mana sieva redzē ja murē nu, kad viņ a peldē ja ar masku prom no krasta koraļ ļ os. Okeā nā , 300-400 metrus no krasta, acī mredzot ir liels rifs, un visi viļ ņ i tur lū st, un spē cī gs vilnis nesasniedz krastu. Un aiz rifa daž ā s dienā s redzē jā m 4 metrus garus viļ ņ us. . Es nezinu, kā cilvē ki peld citā s pludmalē s, kur tā da rifa nav, un viļ ņ i sasniedz krastu, laikam visi brauc tikai uz sē rfotā jiem.
No rī ta sā kumā bija grū ti piecelties brokastī s, vienalga, 4 stundu starpī ba ir jū tama. Un vakarā , gluž i pretē ji, viņ i nekā di nevarē ja aizmigt. Tad viņ i it kā bija pieraduš i, bet, ierodoties Maskavā , ir otrā di. Vakarā nogriež jau 9os, un no rī ta celies 5 no rī ta un ej kā pa celmu. Bet pē c daž ā m dienā m viss atgriezā s normā lā stā voklī.
Brokastis ir raksturī gas Dienvidaustrumā zijai. Salī dzinot ar Turciju, laikam nedaudz nabadzī gi, bet principā bijā m apmierinā ti.
Omletes, desiņ as, bekons, vā rī tas pupiņ as, rī si, kartupeļ i, vista, ķ ī nieš u pelmeņ i vairā ku veidu (starp citu, diezgan garš ī gi), konditorejas izstrā dā jumi 3-4 veidi, visā di dā rzeņ i un augļ i, vā rdu sakot, viss ir standarta. 4 veidu sulas. Nevis dabī gs, kā man likā s, bet ļ oti kvalitatī vs. Katru dienu viņ i mainī jā s. Bet augļ i mū s kaut kā pievī la. Gardi bija tikai banā ni un papaija, un viss pā rē jais......ne gadalaiks, nezinu... Starp citu, viņ u omletes ir vienkā rš i frī kas, kaut kā gaisī gas un ļ oti garš ī gas...
Tagad par to, kur jū s varat ē st un kur varat doties. Pa kreisi no izejas no viesnī cas, 5 minū š u gā jienā atrodas Bualu ciems (ja nejaucu nosaukumu). Ir vairā ki krogi, vakaros gandrī z visos skan dzī vā mū zika, un cenas visur ir gandrī z vienā das. Visvairā k mums patika kafejnī cā , kuru tur vā cietis.
Garš ī gi. To sauc par Nyomans Beergarden. Vismaz viņ a ē dienkartē godī gi rakstī ts, ka visi nodokļ i ir iekļ auti ē dienu cenā , un citā s kafejnī cā s viņ i no jums paņ ems vē l 10-15% no ē dienu izmaksā m, un sā kumā viņ i par to delikā ti klusē s. , un pē c vakariņ ā m tā s jums delikā ti atgā dinā s. Pā rtikas cenas ir salī dzinoš i lē tas. Vakariņ as trim parasti mums maksā.30-35 USD. Un ar pā ris aliņ iem un kokteili. Lai gan viņ u alus ir nedaudz dā rgs, pat pē c Maskavas standartiem. Pudele 0.5 lielveikalā par mū su naudu maksā apmē ram 100 rubļ u, un alus nav augstā kā s klases, bet gan vietē jais "Bintang" (kā mū su Baltija). Un restorā nā tā da pudele jau ir 150 rubļ i....Kā dreiz viņ i paņ ē ma 2 kilogramus milzī gu grilē tu garneļ u (1kg-20 dolā ri) Bet principā visas cenas ir diezgan pieņ emamas, un vidē ji porcija gaļ as vai zivs ar piedevu maksā.200-300 rubļ u . Virtuve ir gan Eiropas, gan Ā zijas, kas savukā rt iedalā s Bali, Ķ ī nas un Indonē zijas....vā rdu sakot, izvē le liela.
Tagad par ekskursijā m. Es uzreiz delikā ti nosū tī ju ceļ vedi kopā ar viņ u pakalpojumiem un cenā m. Es pats braucu ar taksi visu dienu vai pusi dienas (atkarī bā no tā , cik tā lu mums bija jā iet) un š oferis mū s veda kur vajadzē ja un gaidī ja, kur vajadzē ja un cik ilgi. Maksimā lais, ko maksā ju vienu reizi par visu slē poš anas dienu pa salu, bija 35 USD (no viesnī cas izgā jā m pulksten 9 un atgriezā mies pulksten 8 vakarā ) Tas ietver putnu parka apmeklē jumu, pē rtiķ u mež u , pusdienas, un brauciens uz salas ziemeļ iem pie Bratan ezera (uz ū dens ir ļ oti ļ oti skaists templis) Ja dodaties, ņ emiet lī dzi siltas drē bes, jo š ī vieta ir kalnos, un mē s dabū jā m nedaudz tur auksti. Visi parku un atrakciju apmeklē jumi nav iekļ auti taksometra vadī tā ja maksā š anas cenā , par to maksā jat pats. Turklā t ieeja ū dens atrakciju parkā un putnu parkā maksā.23 USD pieauguš ajiem un 16 USD bē rnam.
Turklā t mē s devā mies uz vairā kā m daž ā dā m vietā m skatī ties saulrietu (tas ir Dž imbaranā , netā lu no lidostas, tas ir ļ oti skaisti, kad lidmaš ī na saulrieta staros ierodas, lai nolaistos no jū ras, un nolaiž as gandrī z jū rā , jo viņ u skrejceļ š ir 400-500 metri, iebrauc okeā nā. Tad lī dz Tanah Lot templim (arī ļ oti skaists, bet vienā virzienā jā brauc gandrī z 2 stundas) un lī dz Ulavatu lī cim salas dienvidos. Bijā m arī akvaparks ar dē lu, slī dkalniņ u maz, bet forš i ir. Vienā visvairā k forš ā dē la nelaida iekš ā , jo svē ra nepilnus 45 kilogramus. Satrakojā s, un es vienreiz noripoju. slidkalniņ u sauc Climax, un nosaukums atbilst sajū tā m, kas rodas, š ļ ū cot pa to lejā. Š ķ iet, ka tagad jums tas bū s, un tas attiecas ne tikai uz sievietē m, bet arī uz vī rieš iem...Tur jū s piecelties ī paš ā kabī nē , kapsula aizveras, sā kas atpakaļ skaitī š ana, atveras lū ka grī dā , caur kuru izlido pa cauruli kā lā diņ š no lielgabala.
Pirmajā sekundē tu vispā r nesaproti, kur tu esi un kas tu esi...tad viss ir kā rtī bā , un tu nož ē lo, ka viss tik ā tri beidzā s.
Naudu mainī ju tikai vietā s, kur taksisti konsultē ja. Un kurss ir normā ls, un risks tikt uzpū stam ir samazinā ts lī dz minimumam. Viesnī cu maiņ as kurss ir ļ oti zems. Viņ i paņ ē ma apmaiņ ai jebkuras banknotes, neatkarī gi no izdoš anas gada un sē rijas, tikai izbraucot beznodokļ u rež ī mā atteicā s ņ emt vienu CF sē rijas 2006. gada banknoti (nezinu kā pē c, bet viņ i teica, ka nē ) ņ emiet š ā du sē riju) Starp citu, labā k ir iztē rē t visas rū pijas pirms aizbraukš anas, jo arī beznodokļ u likme ir neizdevī ga. Atstā jiet tikai 150 tū kstoš us rū piju vienai personai, lai samaksā tu lidostas nodokli (vai kā viņ i to sauc).
Suvenī rus labā k pirkt vai nu ielā s (kas ir lē tā kais un var kaulē ties), vai Bali Collection, bet tur viss ir dā rgā ks. Un beznodokļ u gadī jumā suvenī ru cenas ir vienkā rš i pā rmē rī gas.
Arī atgrieš anā s reiss aizkavē jā s par gandrī z stundu, jo lidmaš ī na no Maskavas ieradā s ar nokavē š anos.
Attiecī gi viņ i arī ieradā s Maskavā ar pusstundas nokavē š anos.
Ja kā dam ir jautā jumi, sū tiet e-pastu. Es atbildē š u visiem.
Jurijs

P. S. Gandrī z aizmirsu. Atpū tā s laika posmā no 01.08 lī dz 12.08 2011. g.
аватар maryka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s tur bijā m pirms diviem mē neš iem. Pati viesnī ca skaista, viss kā atsauksmē s. Nepatika personā ls. Telpas bija pretī gi iztī rī tas, dvieļ i netika nomainī ti pilnī bā . Jaunais gads tika nosvinē ts ar C pakā pi (tā -tā ), laikam bija par maz Olivjē . … Tomēr ▾ Mē s tur bijā m pirms diviem mē neš iem. Pati viesnī ca skaista, viss kā atsauksmē s.
Nepatika personā ls. Telpas bija pretī gi iztī rī tas, dvieļ i netika nomainī ti pilnī bā .
Jaunais gads tika nosvinē ts ar C pakā pi (tā -tā ), laikam bija par maz Olivjē . Turklā t no seifa nozaga naudu, ne daudz, bet tomē r. Kad iesniedzā m sū dzī bu administrā cijai par Lobby, viņ i mums mī ļ i uzsmaidī ja un apgalvoja, ka tā nevar bū t. Protams, mū su daž ā du valstu svē tku vē sturē š is gadī jums bija izņ ē mums, bet fakts notika. Kopumā pē dē jā visvairā k aizē noja mū su uzturē š anos š ajā viesnī cā . Ceru, ka turpmā k nopietnā k pievē rsī simies viesnī cas izvē lei.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
аватар Misha5765
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nav ko ī paš u piebilst - apraksts ir diezgan pilnī gs, viss ir patiess. Istabas brī niš ķ ī gas, teritorija sakopta, cilvē ki gandrī z nav redzami, ne pie baseina, ne pludmalē . Paisumi - bē gumi nav manā mi (atš ķ irī bā no 5 ***** Grand Hyatt). … Tomēr ▾ Nav ko ī paš u piebilst - apraksts ir diezgan pilnī gs, viss ir patiess. Istabas brī niš ķ ī gas, teritorija sakopta, cilvē ki gandrī z nav redzami, ne pie baseina, ne pludmalē . Paisumi - bē gumi nav manā mi (atš ķ irī bā no 5 ***** Grand Hyatt). Noteikti neņ emiet ekskursijas no gidiem. Vakariņ as tikai Mai-Mai, garš ī gas un apmē ram 30 USD diviem. Koka tsatski ņ em tikai specializē tajos veikalos, blē ņ as veikalos, atbraucot viss saplaisā s. Nedzeriet Luwak kafiju restorā nā par 25 dolā riem – veikalā.100 g var nopirkt par 9 dolā riem.
аватар Misha57
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
на территории отеля Встречает у входа в отель шаттл на пляж вид с пляжа отеля вид с балкона номера В районе храма Улувату Внутренний дворик
Parādīt vairāk »


iemiesojums mikhas
Paldies par atbildēm. Cits jautājums. Pludmalē sauļošanās krēsli un dvieļi ir bez maksas, cik tas maksā? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums mikhas
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcas pludmalē nepieciešamas čības (kurpes), lai pasargātu kājas no jūras ežiem un citiem ērkšķiem. Tās nav medības, ko vilkt līdzi, taču arī tur nav īpaši labi pirkt, jo. jau divi komplekti no Ēģiptes un Turcijas. Vēl viens jautājums par apģērbu. Vai viņi staigā pa ielu šortos? Ja Singapūrā izkāpšu no lidmašīnas šortos, mani nesūtīs uz trako namu? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums mikhas
Vispirms vēlos pateikties visiem, kas atbildēja uz manu jautājumu par ekskursijām. Kur ir vislabākā vieta naudas maiņai? Vai ar taksometra vadītāju var norēķināties dolāros vai tikai vietējā valūtā? Dzeramnauda dolāros vai vietējā naudā un cik daudz? Cik dolārus jāņem līdzi (saprotu, ka jautājums stulbs), lai neskatītos kabatā, bet arī bez muļķīgas izšķērdības? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums mikhas
Februārī dosimies uz Bali uz Novotel. Kādas ekskursijas ir interesantas, to cena un kur tās labāk iegādāties?
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 14 atbildes
iemiesojums domashin
pasaki man piedod. Vai Bali ir sabiedriskais transports? (piemēram, tuk-tuk Taizemē), ja ir veids, kā to atrast un aptuvenās izmaksas
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в престижном охраняемом комплексе ITDC Nusa Dua и предлагает 173 современных просторных номера с террасами или балконами, а также апартаменты класса люкс с мини-кухнями, гостиными и столовыми. Потрясающий бассейн-лагуна 1500 м², тропический сад, частный пляжный клуб и красивейший рассвет сделают отдых гостей отеля незабываемым. Novotel Bali Nusa Dua является частью эксклюзивной программы MyResorts, в рамках которой участники Le Club Accorhotels могут насладиться отдыхом на высшем уровне.

Atrašanās vieta Отель Novotel Nusa Dua расположен в 30 минутах езды от города Куты и в 15 минутах езды от утесов в заливе Джимбаран, в двух минутах езды от международного конгресс центра и 30 минутах от международного аэропорта, в окружении гольф-поля на 18 лунок.
Pludmales apraksts Предоставляется бесплатный трансфер до пляжа Нуса-Дуа.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации и охрана работают круглосуточно. На территории 4 ресторана, бассейн в форме лагуны площадью 1500 кв. м, терраса для загара, мини-маркет, общий лаунж с ТВ, магазины, места для курения. Есть камера хранения багажа, специальные диетические меню (по запросу), пресс для брюк (платно), чистка обуви (платно), услуга глажки одежды (платно), факс/ксерокс (платно), кондиционер, доставка прессы, еды и напитков в номер. У бассейна зонты, шезлонги, полотенца.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть игровая зона в помещении, детские телеканалы, детские книги, музыка или фильмы, настольные игры. Детские кроватки по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports На территории игровая комнатаканоэ (платно), дартс, ныряние с маской и трубкой (платно). Рядом поле для гольфа, виндсерфинг, дайвинг, теннисные корты.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 173 номера. Есть смежные номера.

Istabās

ванная комната, банные принадлежности, фен, зеркало для макияжа, халаты, кондиционер, гостиная и обеденная зона, полностью оборудованная кухня, балкон, телевизор с плоским экраном, сейф, гладильные принадлежности, ежедневная уборка, бесплатная минеральная вода, бесплатный WiFi, радио, голосовая почта, открывающиеся окна, письменный стол, прямой телефон (платно), ТВ с пультом, телефон в ванной, услуга звонок-будильник, датчики дыма, мини-бар (платно), утюг (на стойке регистрации)

Adrese Jl Pantai Mengiat ITDC Complex Po Box 116 PO Box 116 80363 Nusa Dua
Tālruņi: Тел. (+62)361/8480555 - Факс (+62)361/8480556
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).