Hilton Bali Resort 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.410
pamatā
21 atsaukt
№3 viesnīcas reitingā Nusa Dua
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nusa Dua kūrortā, uz klints ar panorāmas skatu uz Indijas okeānu. Viesnīca tika uzcelta 1996. gadā un pēdējo reizi renovēta 2009. gadā. Ideāla izvēle ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар miss.ella75
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o braucienu atcerē š os vē l ilgi! Uzreiz jā saka, ka iesaku viesnī cu 100% Kā japā ņ i mē ģ inā ja, dizains ir vienkā rš i elpu aizraujoš s, un kā ds krā š ņ s skats pa logiem! ! ! Viesnī ca atrodas kalnā un tas ir tā s milzī gais trumpis. … Tomēr ▾ Š o braucienu atcerē š os vē l ilgi!
Uzreiz jā saka, ka iesaku viesnī cu 100%
Kā japā ņ i mē ģ inā ja, dizains ir vienkā rš i elpu aizraujoš s, un kā ds krā š ņ s skats pa logiem! ! ! Viesnī ca atrodas kalnā un tas ir tā s milzī gais trumpis. Kā ds prieks ir skatī ties uz okeā nu no augstuma, ainava man paliks atmiņ ā uz visu mū ž u!
Gardē ž u ē dieni, katru dienu mums bija brī niš ķ ī gas brokastis, es ilgu laiku ē du pankū kas))) Desmit veidu ievā rī jumi, omletes, pā rslas, jogurti, mazas un neprā tī gi garš ī gas kū kas, izcilas sulas, garš ī ga kafija! Un kā das vakariņ as....pasū tī jā m omā rus, tik garš ī gi pagatavotas jū ras veltes vē l neesam mē ģ inā juš i un tas attiecas ne tikai uz omā riem, bet arī uz garnelē m, mī dijā m, kalmā riem, tas viss tika darī ts ar lielu pieredzi un mī lestī bu.
Protams, cenas pā rtikai ir augstas, tač u vairā kas reizes atpū tas laikā var atļ auties š ikas vakariņ as viesnī cā .
Ā rpus viesnī cas ir arī liela restorā nu izvē le, visu Kutas infrastruktū ru var staigā t vai braukt, tur noteikti ir netī ri un visi uz ausī m, bet kopē jam iespaidam tur var apmeklē t.
Mē s arī reiz vakariņ ojā m Westin Hotel, ļ oti skaists rajons, tur ir pat zoodā rzs, ar bē rniem tas ir viss! Gardas vakariņ as, lielisks š efpavā rs. Tiesa, mē rce makaroniem š ķ ita nedaudz pikanta, bet tas ir sī kums.
Arī pati Bali ir iespaidī ga, bet te runa ir par viesnī cu =)
Nikko Bali ļ oti iesaku!
аватар pvi_62
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba: lieliska ainava, peldbaseini, tī ra pludmale, bē gums saprā tī gā s robež ā s. Viesnī ca ir ļ oti oriģ inā la arhitektoniskajos risinā jumos, personā ls ir draudzī gs. Telpas tiek uzkoptas divas reizes dienā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba: lieliska ainava, peldbaseini, tī ra pludmale, bē gums saprā tī gā s robež ā s. Viesnī ca ir ļ oti oriģ inā la arhitektoniskajos risinā jumos, personā ls ir draudzī gs. Telpas tiek uzkoptas divas reizes dienā . Pirmā s dienas "aizmirsu" likt paktiki pie tē jas un kafijas. Viņ i to izlaboja pē c mū su komentā ra. Biež i viesnī cas teritorijā tiek rī kotas privā tas svinī bas, par kurā m iedzī votā ji tiek informē ti iepriekš . Bet tie neradī s nekā das neē rtī bas, un skats ir skaists. Bet reiz zem viesnī cas logiem trokš ņ oja piedzē rusies kompā nija lī dz pat 3 naktī . No rī ta viesnī cas krievvalodī gie darbinieki paskaidroja, ka š ai kompā nijai nav iespē jams izteikt piezī mi, jo "zvanī ja un jautā ja par to". Tā pat kā mums Krievijā .
Vē los atseviš ķ i izteikt savu viedokli par uzņ emoš o uzņ ē mumu. Es domā ju, ka mē s (un visi, ar kuriem sazinā jā mies Bali) vairs negribē sim atpū sties ar PEGAS Touristik. Apkalpoš ana bija pretī ga. Gidam galvenais bija pā rdot ekskursijas, un tad vismaz zā le neaug. Viņ š mums teica tieš i: man nav laika ar jums nodarboties, nezvaniet man, netraucē jiet. Mē s viņ u redzē jā m vienu reizi visas mū su uzturē š anā s laikā Bali. Arī solī tie krievvalodī gie gidi ekskursiju laikā nebija klā t, tā pē c lielu prieku no viņ iem nesaņ ē mā m. Daž i taksometru vadī tā ji runā krievu valodā labā k nekā sertificē ti gidi.
Tā pē c, pulcē joties Bali, atcerieties, ka saulē ir plankumi.
аватар gagen69
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar vī ru 2011. gada jū lija vidū . Man ļ oti patika viesnī ca: skaists rajons, no brī niš ķ ī gajā m vī raka smarž ā m, ziediem un okeā na vē smas pat reiboni no nepieradinā š anas : )). Lieliski baseini, ir pat neliels ū dens slidkalniņ š . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru 2011. gada jū lija vidū . Man ļ oti patika viesnī ca: skaists rajons, no brī niš ķ ī gajā m vī raka smarž ā m, ziediem un okeā na vē smas pat reiboni no nepieradinā š anas : )). Lieliski baseini, ir pat neliels ū dens slidkalniņ š . Sā kumā viņ i par to bija skeptiski, bet pē c izmē ģ inā š anas brauca vairā kas reizes dienā ! Skats no istabas bija brī niš ķ ī gs! Kā ds sū dzas par augsto mitrumu, bet tas, ko jū s gribē jā t, ir OKEĀ NS. Starp citu, biju pā rsteigts, ka okeā nā peldē ties gribē tā ju bija maz. Jā , ir neliela straume un viļ ņ i, bet kā pē c tad doties uz Bali?
Arī pē rtiķ i katru rī tu skrē ja uz mū su balkonu, lai gan labā k tos nebarot, citā di vē lā k ā rā neizdzī si! : )
Brokastis labas: iemī lē ju vietē jā s ceptā s nū deles, ļ oti garš ī gas smalkmaizī tes, svaigi spiestas sulas. Pā ris reizes bijā m vakariņ ā s Dž imbaranā . Starp citu, pē c tam drē bes Ļ OTI stipri smarž o pē c dū miem, steidzī gi nā cā s visu vest uz ķ ī misko tī rī š anu; ) Bet ir tā vē rts, vieta ļ oti patī kama! Tas ir arī ļ oti lē ts un garš ī gs Bali kolekcijā restorā nā Laguna un daž ā s Kutas kafejnī cā s. Bū tī bā es negribē ju iet prom!
аватар dudina_plehova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti skaista viesnī ca, lieliska vieta kā zu ceremonijai! Biju tur 2010. gada novembrī ! Man ļ oti patika, tikai cenas viesnī cā restorā nos un bā ros ir nedaudz dā rgas! … Tomēr ▾ Ļ oti skaista viesnī ca, lieliska vieta kā zu ceremonijai! Biju tur 2010. gada novembrī ! Man ļ oti patika, tikai cenas viesnī cā restorā nos un bā ros ir nedaudz dā rgas!
аватар ekvator25
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2010. gada septembrī . Viesnī ca pilnī bā attaisnoja manas cerī bas, skaista sakopta teritorija, daudz zaļ umu, kas raksturī gi Bali, daudz baseinu, ir pat baseins ar smiltī m, normā los numuros ir viss nepiecieš amais peldmē teļ i, č ī bas, š ampū ni, ž elejas, gludeklis, tē jkanna, tē ja, fē ns, ielieciet ū deni 4 pudeles. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2010. gada septembrī . Viesnī ca pilnī bā attaisnoja manas cerī bas, skaista sakopta teritorija, daudz zaļ umu, kas raksturī gi Bali, daudz baseinu, ir pat baseins ar smiltī m, normā los numuros ir viss nepiecieš amais peldmē teļ i, č ī bas, š ampū ni, ž elejas, gludeklis, tē jkanna, tē ja, fē ns, ielieciet ū deni 4 pudeles. 0.5 dienā . Viesnī cā ļ oti labas brokastis, lai gan vienmē r daudzi stā v rindā , bet brokastī s ir viss nepiecieš amais un zupas un omletes. Ī paš u komentā ru nav, iesaku.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vismaz viņ š tā apgalvo. Tomē r kopš istabiņ ā nav interneta, joprojā m nevelkas ciet 5 *. Pastaigas ar portatī vo datoru vestibilā nav tā lielā kā bauda. Jū ra ir netī ra, no rī ta tikai atkritumu izgā ztuve - plastmasas pudeles, maisi, baļ ķ i. … Tomēr ▾ Vismaz viņ š tā apgalvo. Tomē r kopš istabiņ ā nav interneta, joprojā m nevelkas ciet 5 *. Pastaigas ar portatī vo datoru vestibilā nav tā lielā kā bauda. Jū ra ir netī ra, no rī ta tikai atkritumu izgā ztuve - plastmasas pudeles, maisi, baļ ķ i. Duļ ķ ains ū dens. Tas tiek iztī rī ts tikai pē c pusdienā m, bē guma laikā , bet tad rodas ļ oti spē cī ga piekrastes straume - tā ā tri nes to taisni uz akmeņ iem pa kreisi no pludmales. Vispā r tur nav absolū ti nekā das peldes. Brokastis vienmuļ as, ā tri apnī k. Labi apmā cī ts personā ls. Labs spa. Perfekts serviss.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Shake-Svetik
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, viss pā rdomā ts. Diē ta ietvē ra brokastis un vakariņ as, bet ar to pietiek, un, ja vē lies arī pusdienot, piekrastes jū ras velš u restorā ns tev vienmē r ir gatavs (tī ģ ergarneles saldskā bā mē rcē vispā r ir super!! ! ). … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, viss pā rdomā ts. Diē ta ietvē ra brokastis un vakariņ as, bet ar to pietiek, un, ja vē lies arī pusdienot, piekrastes jū ras velš u restorā ns tev vienmē r ir gatavs (tī ģ ergarneles saldskā bā mē rcē vispā r ir super!! ! ). Pludmale ir laba un tī ra. Sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas (nav nepiecieš ams katru rī tu skriet un aizņ emties). Ekskursijas ir ļ oti interesantas, jautā jiet par tā m savam gidam. Istabas ir labas un jaunas. Vienī gais trū kums telpā ir tas, ka durvis uz tualeti nav cietas, bet ir ar restē m. Numurā ir fē ns, minibā rs, plazma, milzī ga gulta, vanna, duš as telpa, balkons ar skatu uz okeā nu un daudz kas cits. Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama! Noteikti tur atgriezī simies vē l! ! !
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par servisu nerunā š u – tas ir ierasts. Mani pā rsteidza cilvē ki: laipni. atvē rta, pā rsteidzoš i draudzī ga. Ne tikai viesnī cā , bet visur. Bija 3 nedē ļ as. Mē s nekad neesam redzē juš i netī ru pludmali. Jau pulksten 6 viss tiek noņ emts. … Tomēr ▾ Par servisu nerunā š u – tas ir ierasts. Mani pā rsteidza cilvē ki: laipni. atvē rta, pā rsteidzoš i draudzī ga. Ne tikai viesnī cā , bet visur. Bija 3 nedē ļ as. Mē s nekad neesam redzē juš i netī ru pludmali. Jau pulksten 6 viss tiek noņ emts. Neviena drū ma seja. Kā no citas galaktikas. Un tas ir ar tik zemu dzī ves lī meni. Bravo, indonē zieš i! Mā ci mums baudī t dzī vi. Atpū ta nodota "Urā ! " Starp citu, viņ i ļ oti mī l bē rnus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Olgitta
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms š ī s viesnī cas izvē les es, tā pat kā visi pieredzē juš i tū risti, meklē ju atsauksmes tī klā . Toreiz pirms diviem gadiem tā du bija ļ oti maz, tikai ā rzemju vietnē s. Bet tomē r nolē mā m doties uz Niko Bali un nenož ē lojā m! Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā istabā ar piekļ uvi baseinam. … Tomēr ▾ Pirms š ī s viesnī cas izvē les es, tā pat kā visi pieredzē juš i tū risti, meklē ju atsauksmes tī klā . Toreiz pirms diviem gadiem tā du bija ļ oti maz, tikai ā rzemju vietnē s. Bet tomē r nolē mā m doties uz Niko Bali un nenož ē lojā m! Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā istabā ar piekļ uvi baseinam. Lieliska istabiņ a, un pat ar "Club" sistē mu - ļ oti forš i!!! ! Visu dienu var palikt VIP lounge zonā.3 stā vā , ir savs baseins, dzē rieni, uzkodas gandrī z visu dienu, lai nevar pat vakariņ ot , lai gan vakariņ as nav iekļ autas viesnī cā!! ! Lai laba atpū ta Niko Bali! ! !
Вид из нашего номера Большой бессеин с песчаным дном Вид с крыши Лаунж зона Клаб Вид сверху на Лаунж зону
аватар Juliannaplm
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko ierados kopā ar savu vī ru no brī niš ķ ī ga ceļ ojuma. Kuras pē rle bija Nikko Bali! Mū su atvaļ inā jums sā kā s Bangkokā , kur apmetā mies Ciam City viesnī cā . Nekas ī paš s, bildē s viesnī ca labā ka. … Tomēr ▾ Tikko ierados kopā ar savu vī ru no brī niš ķ ī ga ceļ ojuma. Kuras pē rle bija Nikko Bali! Mū su atvaļ inā jums sā kā s Bangkokā , kur apmetā mies Ciam City viesnī cā . Nekas ī paš s, bildē s viesnī ca labā ka. Tā lā k mū su ceļ š bija Singapū rā un tad uz Bali. Mē s tur ieradā mies vē lu vakarā , visi bija tik noguruš i. Ar vienu vē lmi ā tri ieiet duš ā . Lidostā mū s sagaidī ja draudzī gs gids Aladins, mū s apč akarē ja ar ziedu kaklarotu. Un nogurums uzreiz sā ka pā riet. Mums bija kluba istaba ar piekļ uvi baseinam. Ja iespē jams, izmantojiet š o numuru un š o opciju. Kad ieradā mies viesnī cā , tur vē l bija apmetuš ies ā rzemnieku grupa. Mū s aizveda uz atseviš ķ u pieņ emš anu. Viņ i piedā vā ja bezalkoholiskos dzē rienus un aukstu dvieli. Vē l piecas minū tes un esam savā istabā . Istaba rada iespaidu, ļ oti mā jī ga un moderna. Pat nebija par ko sū dzē ties. Un, kā mē s vē lā k atzī mē jā m, vispā r nav par ko sū dzē ties. Viesnī ca super!! ! ! Vannasistabā katram divi halā ti, nu, viss klā sts, katram divi č ī bu komplekti, otas, š ampū ni, skuvekļ i un tā tā lā k. Viss mainā s katru dienu, divas reizes. Un, protams, viesnī cā nav bē guma, bet ū dens, lai arī izskatā s skaisti, ir neskaidrs. Joprojā m Indijas okeā ns.
Brokastis ieturam atseviš ķ ā vietā , atseviš ķ i no vairuma cilvē ku. Brokastis sā kā s stundu agrā k (6:00) un beidzā s stundu vē lā k (11:00). Mē s tur neredzē jā m lielu daž ā dī bu. Vienkā rš i bija ē rti tur sē dē t, tu apsē dies, tev atnes ē dienkarti un tu pasū ti ko gribi. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Pat ja kaut kas nav ē dienkartē , bet jū s to ļ oti vē laties. Noteikti bū s gatavs. Un plus vē l kā das svaigi spiestas sulas. Pa dienu tiek izlikti visā di naš ķ i, no pulksten trijiem liek saldumus. Un no pieciem lī dz septiņ iem daž ā diem alkoholiskajiem kokteiļ iem. Neierobež ots svaigu sulu daudzums visas dienas garumā . Ir arī neliels peldbaseins, kurā biež i vien sauļ ojā mies un peldē jā mies. Skats no turienes ir burvī gs. Kam vajadzī gs internets.
Uz restorā nu rē ķ ina visdā rgā kais ir restorā ns netā lu no pludmales. Bet, tas ir ļ oti garš ī gi. Citā di principā cenas ir tā das paš as kā citur. Man ļ oti patika japā ņ u restorā ns. Noteikti dodieties uz turieni. Jū s nenož ē losiet.
Spa. Pat ja tas ir dā rgā k nekā doties kaut kur citur. Bet viņ i visas procedū ras veic labi. Man ļ oti patika.
Ekskursijas. Mē s devā mies uz "Elephant Safari", ļ oti patika ekskursija. Noteikti ej. Bijā m arī ekskursijā "Uz Kintamani vulkā nu". Ekskursija piedā vā ceļ ojumu uz vulkā nu, kur viņ i pusdienoja un mazgā jā s karstā radona ū deņ os. Viņ i aizgā ja pā rā k tā lu, apmeklē jot vietē jo ciematu. Ir tikai nabadzī ba un viss. Un man nepatika, ka bija daudz braucienu uz visu veidu veikaliem. Zelts tur ir dā rgā ks nekā pie mums un ir viegli kļ ū dī ties, par cenu pē rkot dimantu, kubisko cirkoniju vai kalnu kristā lu. Tā lā k bijā m ekskursijā “Uz trī s salā m”. Ekskursija notiek ar ā trlaivu. Kruī zs uz 100 metru klintī m, apstā jies mež onī gā pludmalē , peldies Kristā la lī cī . Peldē ties okeā nā ar masku. Ļ oti skaistas zivis un koraļ ļ i. Ne tuvu nav tik slikta kā Sarkanā jū ra. Un piestā jā m arī kluba pludmalē Bali Hai. Biļ etes cenā jau ir iekļ autas daž ā das ū dens aktivitā tes. Man patika ekskursija.
Noteikti apmeklē jiet akvaparku Kutā . Tas tika atzī ts par skaistā ko akvaparku 2005. gadā . Tieš ā m izskatī gs. Mē s saņ ē mā m lieliskas fotogrā fijas. Slaidi ir labi. Bū s interesanti gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Pā rsvarā gā jā m vakariņ ā s uz Bali kolekciju. Papildus restorā niem ir daudz veikalu. Principā visur ir labs ē diens. Bet Pica tapas grilbā rā Vidusjū ras restorā nā (man liekas, ka tā to sauc), tas ir ļ oti spē cī gs š ovs. Sā kas pulksten septiņ os.
Par naudu. Bali valū ta ir rū pija. Visizdevī gā kais eiro maiņ as kurss. Viesnī cā s var droš i samainī t naudu. Kurss ir pat labā ks nekā daudzā s vietā s, ko iesaka gids.
Kad devā mies uz Bali, bijā m noraizē juš ies par laikapstā kļ iem. Mē s braucā m lietus sezonā . Tač u mū su bailes izrā dī jā s nepamatotas. Lietus bija, bet naktī , jeb 5-6 no rī ta. Un pē c tiem bija spož a saule.
Mē s izmantojā m tikai zilas kabī nes. Viņ i saka, ka tas ir visuzticamā kais, un tas tā patieš ā m ir.
Tā pat kā viss, ko es gribē ju pastā stī t par Bali. Bali ir paradī ze. Bet, ziniet, paradī ze ir tikai viesnī cā s. Viss augstā kajā lī menī . Un ā rpus viesnī cas ir nabadzī ba. Bet, ja jums ir iespē ja apmeklē t, tas ir tā vē rts. Neprā tī gi skaista. Tur var atpū sties gan miesā , gan dvē selē .
Parādīt vairāk »


iemiesojums cepeae
Cilvēki, kuri ir bijuši Bali naktsmītnē Nikko Bali Resort & Spa? Ko jūs varat pastāstīt par to un vispār par Bali, vai varat sniegt ieteikumus ?! Pateicos jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на курорте Нуса-Дуа, на утёсе с панорамным видом на Индийский океан. Отель был построен в 1996 году, последняя реновация была проведена в 2009 году. Идеальный выбор для семейного и романтичного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 15 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж расположен в пешей доступности от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Сувенирный магазин, флорист, услуги консьержа, круглосуточная стойка регистрации, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб Jungle camp со стеной для скалолазания и батутом, 4–12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 408 номеров, из них 19 вилл. Состоит из трех главных зданий (два здания по 5 этажей и одно 14-этажное здание The Cliff Tower), и вилл.

Istabās

Кондиционер, сейф, принадлежности для чая/кофе, кофемашина (не во всех номерах), док-станция для iPod (не во всех номерах), мини-бар, фен, телевизор.

Adrese Jalan Raya Nusa Dua Selatan, Bali, Indonesia
Tālruņi: Tel: +62-361-773377
Tīmekļa vietne: Hilton Bali Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).