Debesis zemē

14 Maija 2013 Ceļošanas laiks: no 03 Maija 2013 ieslēgts 13 Maija 2013
Reputācija: +17
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki visiem! Vē lamies dalī ties ar jums iespaidos par brī niš ķ ī gu atpū tu krā sainajā un pā rsteidzoš ajā Bali salā ! Atpū tā mies Bali viesnī cā Niko Bali Hotel 2013. gada marta beigā s. Kā pē c turp doties? Jā , jo ļ oti ilgi gribē jā m uz turieni. Lidojums uz Bali. Ē diens bija labs. Lidmaš ī nas kondicionieris bija spē cī gs. Jaka un š alle palī dzē ja. Izdalī ja zeķ es, segas, austiņ as. Mū zika bija tikai klasika, nebija ko klausī ties. 8 stundas kad lidojā m uz Ķ ī nu, tas tieš ā m saī sinā ja mū su ceļ u. Tad paņ ē mā m par 1000 rubļ iem, š oreiz nebija. Bijā m gatavi ilgam lidojumam, bet tā nebija viegli. Laika starpī ba no Bali ir +4 stundas.

Mē s ieradā mies pulksten 10.30 pē c viņ u laika un pulksten 6.30 pē c Maskavas laika. Pirms ieraš anā s aizpildī jā m deklarā cijas un imigrā cijas kartes veidlapas Ja nezini angļ u valodu, tad palī dzē s stjuartes.


Viesnī ca man ļ oti patika - kopta un tī ra, personā ls strā dā visaugstā kajā lī menī , nepā rprotami interesē jas par kvalitatī vu apkalpoš anu. Teritorija nav liela, bet vizuā li teritorija ir ievē rojami palielinā ta ar dizaineru pū lē m.

Standarta istabiņ ā ir viss nepiecieš amais, nevajag neko ņ emt lī dzi un gludekļ us. Skuvekļ i un visas pā rē jā s vienreizē jā s mantas tiek mainī tas lietoš anai nā kamajā dienā bez atgā dinā juma, jaudī gs fē ns, nevis kaut kā di mā jlopi . Ikdienā istabā tiek pasniegti bezmaksas augļ i, ja tas ir vienu reizi jautā jiet personā lam. Tī rī t istabu, bet gultu nevar mainī t katru dienu, bet katru otro dienu, tikai pagriež ot uz augš u un uz leju (pamanī ja pie pā rē jā beigas). Esmu pā rliecinā ts, ka, ja viņ i bū tu teikuš i uzreiz, viņ i bū tu izdarī juš i visu, kā paredzē ts.

Brokastī s viss ē diens izcils. Un bā ri uz vietas izcili un vakarā , lai kā di ē dieni bū tu pasū tī ti viss ir vislabā kajā iespē jamajā veidā . No burgeriem, kokteiļ iem, desertiem pie brī vpusdienā m (no 3 lī dz 16:00), pie vakara restorā nu ē dieniem - kvalitatī vi un garš ī gi, nebija ž ē l naudas. Personā ls smaidī gs, pieklā jī gs, ā tri reaģ ē un visu saprot lidojumā .

Ekskursijas - paspē jā m laicī gi iepazī ties ar sievieti, kura iedeva krieviski runā još a gida kontaktus, perfekti runā ja krieviski, un daudz ko interesantu stā stī ja, ļ oti dzī vespriecī gs, brī niš ķ ī gs vī rietis un ekskursijā s paņ em divreiz vairā k un plkst. tajā paš ā laikā dā vina daž ā das dā vanas un pastā sta vairā k kur iet kur ir labas un saprā tī gas cenas. Viens no krieviem viņ u sauca Made, ja vajag atstā t viņ a telefona numuru: 081353656558. Cilvē ki! Pludmale pie viesnī cas nav slikta - smilš aina, glī ta, okeā ns ļ oti tuvu. Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, gandrī z vienmē r ir brī vi, ja nē , tad viesnī cas darbinieks atvedī s jaunu vai atradī s neaizņ emtu. Vispā r Bali ir ļ oti skaista, eksotiska vieta, tur ļ oti draudzī gi. .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums