The Westin Resort Nusa Dua Bali 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 9.110
pamatā
21 atsaukt
№1 viesnīcas reitingā Nusa Dua
9.6 Numurs
9.6 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.5 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Westin Nusa Dua Bali atrodas tieši balto smilšu pludmalē, no kuras paveras skats uz Indijas okeānu, 5 minūšu brauciena attālumā no tirdzniecības centra Bali Collection. Viesnīca tika pilnībā rekonstruēta 2003. gadā un mainīja savu tēlu: tās vestibils tika nopostīts līdz pamatiem, un tā vietā parādījās unikāla ēka nacionālā Indonēzijas stilā, bet tajā pašā laikā ar augsto tehnoloģiju elementiem. Viesnīca ir daļa no Westin STARWOOD ķēdes un piedāvā augstākā līmeņa pakalpojumus.Vairāk →
аватар dverioptspb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lē mums doties uz Bali bija ļ oti spontā ns, sā kotnē ji plā nojā m apskatī t Š rilanku, draugi bija sajū smā par ekskursijā m un konsultē ja, ieradā mies tū risma aģ entū rā , parunā jā mies un mums ieteica uzskatī t Bali, manas sievas sapni. … Tomēr ▾ Lē mums doties uz Bali bija ļ oti spontā ns, sā kotnē ji plā nojā m apskatī t Š rilanku, draugi bija sajū smā par ekskursijā m un konsultē ja, ieradā mies tū risma aģ entū rā , parunā jā mies un mums ieteica uzskatī t Bali, manas sievas sapni. Cenas vienmē r likā s dā rgas, bet mums prasī ja ļ oti saprā tī gu summu, solī ja arī superviesnī cu, par to nedomā ja, uzreiz noslē dza lī gumu par braucienu. Tagad pie lietas, viesnī ca tika ī si apskatī ta internetā , atsauksmes bija labas, bet tagad viss apkā rt ir izgatavots pē c pasū tī juma, tā pē c tas nav ī sti skaidrs, kamē r pats to neapmeklē jat.
Ieradā mies ļ oti agri, aizveda mū s uz Westin, darbinieki mū s sagaidī ja ar smaidiem, paņ ē ma pases, lū dza pagaidī t, domā jā m, ka lī dz pusdienā m bū s jā staigā , bet mū s brī dinā ja par reģ istrē š anos, tā pē c bijā m gatavi . Rezultā tā pē c 10 minū tē m viņ i nodeva atslē gas un pavadī ja uz istabu.
Mums bija luksusa istabiņ a, laba zona, jaunas mē beles, viss tē jai un kafijai, un esam mī ļ otā ji, izmantojā m vairā kas reizes dienā , š okolā des cepumi, minibā rs, bet cenas augstas, izmantojā m a pā ris reizes paņ ē mā m sulu un kolu, par sekundi samaksā jā m 40 dolā rus! Arī vannas piederumi bija visi, halā ti, č ī bas, otas, krē mi, pat odi istabā bija fumigators.
Restorā nā ļ oti daudzveidī gs ē diens, brokastī s ē dā m tiktā l, ka pietika lī dz vē lā m pusdienā m, visu pē c kā rtas neuzskaitī š u, pā rslas, jogurti, graudaugi, daudz veidu sieri, augļ i un dā rzeņ i, olu kultenis, pankū kas, sarkanas zivis, liels skaits konditorejas izstrā dā jumu, svaigi spiestas sulas, desiņ as, desiņ as, mē le, viss ir cienī gs. Mē s pusdienojā m tikai vienu reizi, pirmkā rt, ne lē ti, vakariņ as diviem sanā ca 270 USD ar vī nu, otrkā rt, mums patī k apmeklē t restorā nus ā rpus viesnī cas, lai tajā paš ā laikā pastaigā tos un apskatī tu apkā rtni. Bali kolekcijas atraš anā s vieta ir ī paš i ē rta, lī dz tai var aiziet kā jā m.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti ļ oti zaļ a un gleznaina, ir savs mini zoodā rzs, baseini, daudz ziedu, darbinieki skraida un visu nokā rto, skatā s kā skudras.
Vienmē r lietots wi-fi, lielisks signā ls visā viesnī cā , bezmaksas.
Pludmale. Lū k kā izskatā s, liekas skaisti, bet kad paisums ir augsts, tad parā dā s aļ ģ es un tas nav ī paš i patī kami, tā s vai nu tiek iztī rī tas vai ne, bet mū s brī dinā ja, tā pē c nebrī nī jā mies, tomē r nopeldē jā mies, un devā mies uz citas pludmales, ļ oti patika Dž imbarana.
Apkalpoš ana ir lieliska, visi ir draudzī gi un ļ oti rū pē jas par viesnī cas viesiem.
Droš i dodiet padomu!
аватар mss.alexa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma (noteikti veltī š u atseviš ķ as brī vdienas, š ī ir mū su pastā vī gā kompā nija). Ieradā mies no rī ta, domā jā m, ka bū s jā pagaida lī dz pusdienā m, bet mū s uzreiz nokā rtoja. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma (noteikti veltī š u atseviš ķ as brī vdienas, š ī ir mū su pastā vī gā kompā nija).
Ieradā mies no rī ta, domā jā m, ka bū s jā pagaida lī dz pusdienā m, bet mū s uzreiz nokā rtoja. Istabas tī ras, plaš as, gulta karaļ a izmē ra, iekš ā viss jauns, daudz dvieļ u, tē jas aksesuā ri, gludeklis, pat odu fumigators un ir klā t, bet bijā m iepriekš brī dinā ti un gatavi aizstā vī bai)
Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti augstā lī menī , tas jū tams uzreiz pie reģ istrā cijas, personā ls pieklā jī gs, vienmē r smaidī gs, jebkurš lū gums tiek izpildī ts efektī vi un ā tri, kas man ir galvenais, pē c lē najiem gliemež iem iekš ā Dominikā nas Republika.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad viesnī ca sā kotnē ji rezervē ja tikai brokastis, domā jā m, kā vienmē r, viss bū s vienmuļ i, bet reā li katru dienu ir kaut kas jauns, viss ir ļ oti, ļ oti garš ī gi, sulī gi augļ i un dabī gie jogurti, 10 piedevas omletē , daž ā di saldumi, sieri brie, ņ ē mā m arī vakariņ as, dā rgi protams, bet ir tā vē rts.

Mums patika arī pludmale, tač u bija bē gums, bet tas netraucē ja sauļ oties, snorkelē t, peldē ties, viss bija kā parasti. Vienī gā s aļ ģ es ne vienmē r tika izņ emtas operatī vi, bet mē s tā diem niekiem vainu neatrodam

Ir plaš ums ģ imenē m ar bē rniem, ir bē rnu klubs, ir atseviš ķ i galdi un krē sli restorā nos, ir zona bē rniem, ir daudz pā ru, tā pē c nekavē jieties, ar bē rniem tas ir Westin

Vakaros bija arī animā cija, bet mē s negā jā m, gā jā m pastaigā vai bijā m ekskursijā s

Es ļ oti iesaku visiem lidot uz Bali un izvē lē ties Westin Resort, jū s to nenož ē losit!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
lieliska viesnī ca, ļ oti ē rta atraš anā s vieta, skaista teritorija, paņ em istabiņ u ar tnrraci, naudu než ē losi, aiziesi basā m kā jā m lī dz okeā nam, pabarosi vā veres, apbrī nosi zaļ umus, pajautā reģ … Tomēr ▾ lieliska viesnī ca, ļ oti ē rta atraš anā s vieta, skaista teritorija, paņ em istabiņ u ar tnrraci, naudu než ē losi, aiziesi basā m kā jā m lī dz okeā nam, pabarosi vā veres, apbrī nosi zaļ umus, pajautā reģ istratū rā Arina, viņ a lieliski runā krieviski un palī dz it visā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lai visiem labas brī vdienas! Pē kš ņ i kā dam noderē s mans mazais stā stiņ š . Man bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu. Nevarē ja izlemt. Aģ entū ra konsultē ja Vestinu, jo viņ i ceļ oja ar 4 gadus vecu bē rnu. … Tomēr ▾ Lai visiem labas brī vdienas! Pē kš ņ i kā dam noderē s mans mazais stā stiņ š . Man bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu. Nevarē ja izlemt. Aģ entū ra konsultē ja Vestinu, jo viņ i ceļ oja ar 4 gadus vecu bē rnu. Tā kā mums lī dzi bija arī.14 gadus veca meita, daž reiz sapņ ojā m par to, ka mazā ko atstā tu miniklubā . Un tieš ā m, neskatoties uz to, ka tur nerunā krieviski, mans dē ls interesē jā s par klubu. Viņ i spē lē jā s ar puiš iem, makš ķ erē ja dī ķ ī , veidoja skulptū ras utt. Brokastī s bē rni var skatī ties multfilmas. Ē rti. Starp citu, ē diens ir diezgan daudzveidī gs un garš ī gs. Mums tas bija svarī gi. Par paisumiem. Ja tev patī k visu laiku bū t pie jū ras, varbū t Ayodia ir labā ka? Mums pietika. Lī dz 14.00 okeā ns ir lielisks! Vā veres uzjautrinā jā s, sē dē ja tieš i uz rokas! Trū kums ir tas, ka praktiski nav balkona, trī sstū rveida kaut kas, kur pat krē slu nevar izņ emt. Un mums patī k sē dē t pirms gulē tieš anas....Istaba bija ģ imenes istaba, viss bija ideā li. Nepaveicā s, bija remonts, baseins bija trokš ņ ains. Vē l viens mī nuss ir tas, ka teritorija ir maza un nav pā rā k zaļ a. Dī ķ i ir brī niš ķ ī gi, tač u to ir maz. Vakariņ ojā m Bali. Kad gids mani pierunā ja uz tematiskā m vakariņ ā m, man tā s nepatika. Viņ i solī ja krastā , segti, kur ir brokastis, dā rgi. Garš ī gi, bet nav tā vē rts. Un papuasu dejas neiedvesmoja. Kopumā viesnī ca ir laba. Mē s pilnī bā iesakā m. Labu atpū tu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар manya87
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар manya87
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz Bali 2010. gada rudenī . Ļ oti gaidī jā m š o brī di, meklē jā m un meklē jā m kaut kā du informā ciju internetā . Bet internetā visu objektī vi novē rtē t nav iespē jams, vajag tikai to apmeklē t. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Bali 2010. gada rudenī . Ļ oti gaidī jā m š o brī di, meklē jā m un meklē jā m kaut kā du informā ciju internetā . Bet internetā visu objektī vi novē rtē t nav iespē jams, vajag tikai to apmeklē t.
Tā tad, sā ksim ar viesnī cu. Vā rdu sakot, Westin ir š iks. Svaigs remonts no dā rgiem bū vmateriā liem, plaš a zā le, kurai pa vidu kafejnī ca ar ū denskritumiem un klavierē m, tā s spē lē vakaros. Viesnī ca sastā v no vienas ē kas, bet ar sazarotiem koridoriem, no kuriem katrs ir ī paš s: vienā zem klajas debess aug tropu augi un puķ es, otrā skulptū ras un gleznas utt bezmaksas wi-fi. Viesnī cas numuriņ os ir labas, gaiš as, skaistas, nav "nolietotas", gultas veļ a/dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, istabas arī uzkoptas tā pat. Vannas istaba plaš a, viss marmora, duš ai un vannasistabai atseviš ķ a telpa pati, turklā t siena no kuras paveras skats uz ielu ir no matē ta stikla. Skats pa logu ž ilbinoš s, viss apkā rt zaļ š , eksotiski ziedi un koki. Baseins uztaisī ts interesanti, pludmales dvieļ us izsniedz bez maksas. Pludmale š aura, vietā m peld aļ ģ es, ū dens ļ oti sā ļ š , okeā nā ilgi nepaliksi, turklā t ū denī ir daudz jū ras ež u un visi tā di kaitī gie iemī tnieki, vienkā rš i skaties nedurst. Mē s personī gi 2 nedē ļ as tikai pā ris reizes peldē jā mies okeā nā . 22.00 visi jau guļ apkā rt, nav diskotē kas un izklaides programmas. Vispā r viesnī cā nav animatoru, kas padara nakš ņ oš anu tajā š ausmī gi garlaicī gu, nu protams, ja nav bē rnu. Otra lieta, ko vē los atzī mē t, ka š ī viesnī ca nepiedā vā "viss iekļ auts" ē dinā š anu. , tikai brokastis, pā rē jais uz jū su rē ķ ina, turklā t cenas te kā dā rgos restorā nos un par ē dieniem un dzē rieniem, par alkoholu vispā r klusē ju. Netā lu no viesnī cas atradā m(par laimi Bali var un BŪ TU jā iet ā rpus viesnī cas bez bailē m, vē lā k pastā stī š u kā pē c) iepirkš anā s komplekss ar nosaukumu Bali Collection, tur arī daudz kafejnī cu, veikalu un suvenī ru veikaliņ u, ē diens garš ī gs, cenas lē tas. Liela suvenī ru un drē bju izvē le, mē s kā ī stā s dā mas tur neiederē jā mies : )) Viss par viesnī cu. Pā rē jo var saprast pē c bildes.
Par izieš anu no viesnī cas. Kopumā tū roperatori piedā vā ekskursijas, kuras iesaku apmeklē t, jo. Bali ir neticami daudzveidī ga sala, kā arī apmeklē jiet Java, š eit ir galvaspilsē ta un daudzas skaistas vietas un arhitektū ras pieminekļ i, ko neatradī siet nekur citur pasaulē . Un papildus ekskursijā m mē ģ iniet apbraukt tuvē jos ciematus, piemē ram, Jimbaran un Kuta. nokļ ū stiet ar taksi, kas stā v pie ieejas viesnī cā . Transporta izmaksas zemas. Dž imbaranā ir jū ras velš u restorā nu ķ ē de, galdiņ i ir tieš i pludmalē , labā k nā kt saulrietā , skaists skats. Arī tajā ciematā ir RockBar kafejnī ca, kas atrodas uz klints, lī dz tai jā nokā pj tikai ar liftu, nenormā li skaists saulriets, un pa dienu ir tik pasakains. Noteikti apmeklē jiet. Apmeklē jiet arī Seminjakas ciematu, proti, pludmali, jo. tur atš ķ irī bā no viesnī cas pludmales brauc sē rfotā ji un pati pludmale ir bezgalī ga. Visi augstā k minē tie ciemi atrodas maksimums 30 minū š u attā lumā no viesnī cas. Un protams naktsdzī ves un ballī š u cienī tā ji - jums ir ceļ š uz Kutu. Dievs, kas tur notiek! Tā klubi uz klubiem, alkohols ir upe un gandrī z par velti, jautri, daudz austrā lieš u un bezrū pī gs pū lis. Š eit nenonā kt ceļ ojumā ir ī sts noziegums, vienkā rš i ī sts noziegums. Bet, tā pat kā visur citur, esiet uzmanī gi, š eit tiek izplatī tas narkotikas, par kurā m Indonē zijā ir ļ oti nopietns sods pat tū ristiem. Un tā pē c, ja nesē dē siet viesnī cā , tad atpū ta bū s neaizmirstama. Bali ir sala ar daudzveidī gu kultū ru, dabu, izklaidi un daudz ko citu. Savā c somas un dodies.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies uz Bali, The Westin Resort 5 *. Kad rezervē jā m ekskursiju, mani mulsinā ja ļ oti zemā viesnī cas cena, un baidī jos, ka viņ š mani pievils, bet nē , viesnī ca izrā dī jā s pā rsteidzoš a. . . ļ oti ē rti, tī ri, plaš i numuriņ i. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Bali, The Westin Resort 5 *. Kad rezervē jā m ekskursiju, mani mulsinā ja ļ oti zemā viesnī cas cena, un baidī jos, ka viņ š mani pievils, bet nē , viesnī ca izrā dī jā s pā rsteidzoš a. . . ļ oti ē rti, tī ri, plaš i numuriņ i. . lielisks dā rzs ar dī ķ i, un tajā mudž "trakā s" zivis, pie kurā m ik pa brī dim piestā j tū risti, lai pabarotu ar maizi, ļ oti zaļ a zona, un es to nesauktu par mazu, viss atbilst viesnī cai. Tik liels paldies uzņ ē muma vadī tā jam Vadimam. Pie baseina nav tik daudz cilvē ku, un atspē koš u runas, ka jā ceļ as 7 no rī ta, lai pludmalē varē tu izgulē ties, brī vu sauļ oš anā s krē slu var atrast jebkurā laikā . Tū risma firmas gida pakalpojumus neizmantojā m, jo ​ ​ laicī gi izdevā s satikt sievieti, kura iedeva vietē jā krieviski runā još ā gida kontaktus, lai gan krieviski nerunā ja perfekti, stā stī ja daudz ko interesantu, viņ š bija ļ oti dzī vespriecī gs, brī niš ķ ī gs vī rietis un brauc ekskursijā s divas reizes lē tā k un tajā paš ā laikā pasniegs daž ā das dā vanas un pastā stī s sī kā k, kur doties, kur ir labas un saprā tī gas cenas. Viens no krieviem viņ u nosauca par Nikolasu, kopš tā laika viņ u tā sauc, ja nu gadī jumā vajadzē s atstā t viņ a telefona numuru: 081236341924 nenož ē losiet. Vispā r Bali ir ļ oti skaista eksotiska vieta, tur ir ļ oti draudzī gi cilvē ki! ir daudz izklaides, pietiek visiem, gan jaunieš iem, gan pieauguš ajiem. Ar prieku tur atgriezī š os un visiem iesaku tur aizlidot. . . tas ir neaizmirstami! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар chikhacheva
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir super, š is vā rds neko neizsaka. Viņ š ir patiesi pā rsteidzoš s visos veidos. Bet es sā kš u punktu pa punktam, lai vē lā k neatkā rtotos. 1. - Check-in, viss notika 5 minū š u laikā , neviens nevienam neliek gaidī t, neskatā s kabatā un vē l jo vairā k neprasa stundu, izturoties pret klientu kā pret kaut kā du dievī bu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir super, š is vā rds neko neizsaka. Viņ š ir patiesi pā rsteidzoš s visos veidos.
Bet es sā kš u punktu pa punktam, lai vē lā k neatkā rtotos.
1. - Check-in, viss notika 5 minū š u laikā , neviens nevienam neliek gaidī t, neskatā s kabatā un vē l jo vairā k neprasa stundu, izturoties pret klientu kā pret kaut kā du dievī bu. Viss ar smaidu.
2. -Istaba, tī ra un kopta, mums vispirms iedeva dzī vokli 3. stā vā pasū tī tā standarta vietā , bet no rī ta prasī jā m istabu pirmajā stā vā , 2 stundu laikā mū su vē lme piepildī jā s. Iestatī jums lielisks, nekas lieks, gulta, skapis, galds, atpū tas zona, ledusskapis, tē jas un kafijas komplekts, vannas istaba kopumā nav slavē jama - veļ a, duš a, kraukš ķ ī gi dvieļ i un halā ti, ķ ermeņ a balzams, duš as ž eleja, š ampū ns un matu kondicionieris, kvalitā te ir lieliska, es pat neizņ ē mu savu no č emodā na.
3-ē diens, brokastis, nu, daudz visa, 16 uzturē š anā s dienas visu pat neizmē ģ inā ju, tikai beigā s uzzinā ju, ka ir jogurti.
4-teritorija, laizī ta, vā rda tieš ā kajā nozī mē , visi nokarenie zā les stiebri ir pī ti, starp lapā m un krū miem, pastā vī gi tiek sakoptas sausas vai nokrituš as lapas.
5-pludmale, pasaka, plata un tī ra, salī dzinot ar Melia Bali un slavē to Laguna Vista, kur paisuma laikā visi sauļ oš anā s krē sli ir gandrī z viens otram virsū , tu apgulies un piedod citu guļ oš o sniferu kā jas, nezā les tiek savā kti katru dienu, ne kripatiņ as.
6-okeā ns, nu ko lai te raksta, vajag redzē t, vajag ienirt, silts, mī ļ š.... Piekrastē aļ ģ u nav.
7-izklaide, te nav ne Turcija, ne Ē ģ ipte, cilvē ki te brauc atpū sties, masā ž ā s un citos SPA, viesnī ca ir nedaudz dā rga, bet Bali viss ir smieklī gi lē ts, es kaut kā nesekoju un apdegu , tā tad 2 stundas procedū ra (masā ž a, ķ ermeņ a ietī š ana, skrubis) man izmaksā ja tikai 25 USD, spriediet paš i.
Vismaz reizi mū ž ā ir jā dodas, bet jā apmeklē paradī ze.
аватар soulaa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā viss ir paredzē ts cilvē ka atpū tai. Satriecoš i lieli numuriņ i, numuriņ ā ir tē jas, kafijas komplekts, laba kosmē tika, tī ri tī ra. Jū s sagaida ar aukstiem dzē rieniem un atsvaidzinoš u dvieli. Skaista teritorija, ē rta pludmale, pieklā jī gs personā ls, lieliskas brokastis un ē diena kvalitā te kopumā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā viss ir paredzē ts cilvē ka atpū tai. Satriecoš i lieli numuriņ i, numuriņ ā ir tē jas, kafijas komplekts, laba kosmē tika, tī ri tī ra. Jū s sagaida ar aukstiem dzē rieniem un atsvaidzinoš u dvieli. Skaista teritorija, ē rta pludmale, pieklā jī gs personā ls, lieliskas brokastis un ē diena kvalitā te kopumā . vairā ki bā ri, restorā ni, suš i bā rs (ļ oti garš ī gs) viesnī ca ir ī sta paradī ze zemes virsū !
аватар Kristy04
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja esi izvē lē jies WESTIN viesnī cu Bali, tad nekļ ū dies! Ļ oti pieklā jī gi un gā dī gi darbinieki parū pē sies, lai jū su labā kie iespaidi un atmiņ as par š o ceļ ojumu saglabā tos uz ilgu laiku. Plaš as un tī ras telpas, sakopta pludmale, draudzī gs personā ls, vā veres, gā rņ i, zivis dī ķ ī , ū densrozes, kvalitatī vs ē diens viesnī cas restorā nos, Bali masā ž a WESTIN SPA - tas nav pilnī gs pakalpojumu saraksts, ko viesnī ca sniedz tev piedā vā s. … Tomēr ▾ Ja esi izvē lē jies WESTIN viesnī cu Bali, tad nekļ ū dies! Ļ oti pieklā jī gi un gā dī gi darbinieki parū pē sies, lai jū su labā kie iespaidi un atmiņ as par š o ceļ ojumu saglabā tos uz ilgu laiku. Plaš as un tī ras telpas, sakopta pludmale, draudzī gs personā ls, vā veres, gā rņ i, zivis dī ķ ī , ū densrozes, kvalitatī vs ē diens viesnī cas restorā nos, Bali masā ž a WESTIN SPA - tas nav pilnī gs pakalpojumu saraksts, ko viesnī ca sniedz tev piedā vā s. Mē s esam patiesi priecī gi!
Ekskursijas. Ņ ē mā m individuā las ekskursijas no saimnieka "Navigator Indonesia", liels paldies Andrejam par salas iepazī š anu!
Ceļ o ar bē rniem un uztraucas par droš ī bu. Velti satraukts, salā ir augsts droš ī bas lī menis, viesnī cu teritorija ir apstrā dā ta, veselī bai bī stamu kukaiņ u nav, č ū skas arī nav redzē tas.
Mā koņ ains, nedaudz silts lietus - pat labā k par atklā tu sauli, lietussargi numuriņ os un viesnī cas restorā nos. Laikapstā kļ i nesabojā s jū su ceļ ojumu, neuztraucieties!
Labu atpū tu!
WESTIN WESTIN пляж
Parādīt vairāk »


iemiesojums ira.lyazer1978
Jogas nodarbība viesnīcā
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный комплекс The Westin Nusa Dua Bali находится прямо на на пляже с белым песком с видом на Индийский океан, в 5 минутах езды на автомобиле от торгового центра Bali Collection. Отель в 2003 году полностью реконструирован и сменил имидж: его лобби было разрушено до основания, а на его месте появилось уникальное сооружение в национальном индонезийском стиле, но при этом с элементами high-tech. Отель входит в сеть Westin, относящуюся к STARWOOD, и предлагает высочайший уровень сервиса.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Нгурах-Рай расположен в 15 минутах езды на автомобиле от курортного комплекса Nusa Dua Bali Westin. Поездка на автомобиле до регионов Кута, Легиан и Семиньяк занимает 25 минут.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

На территории 7 ресторанов, 5 открытых бассейнов, террасы, магазины. У бассейна полотенца и шезлонги. Доступны услуги консьержа, личного тренера по фитнесу, гладильные услуги (платно), услуги по продаже билетов, доставка прессы, еды и напитков в номер. Есть камера хранения багажа, факс/ксерокс (платно), кондиционер. Круглосуточно: стойка регистрации, обслуживание номеров. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports На территории 2 полноразмерных теннисных корта, игровая комната, дартс, спа-лаунж. Есть снаряжение для тенниса (платно), оборудование для занятия водными видами спорта (платно). Рядом с отелем есть поле для гольфа.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 355 номеров.

Istabās

кондиционер с индивидуальным контролем, сейф, 37" телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, принадлежности для чая/кофе, собственная ванная комната с ванной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, халаты, телефон в ванной, гипоаллергенные подушки, бесплатный WiFi и проводной интернет, мини-бар, телефон, балкон, зеркало для макияжа, бесплатная бутилированная вода, утюг и гладильная доска, детекторы дыма, письменный стол, шкаф для одежды, холодильник

Adrese Kawasan Pariwisata Nusa Dua, BTDC Lot N-3, Bali, Bali, 80363, Indonesia
Tālruņi: (62) (361) 771906
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).