Nakšņošana pie Batura vulkāna

01 Maija 2013 Ceļošanas laiks: no 03 Aprilis 2013 ieslēgts 04 Aprilis 2013
Reputācija: +19
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ja vē laties doties pā rgā jienā uz Batur vulkā nu, lai sagaidī tu saullē ktu.

Vislabā k nakš ņ ot vulkā na pakā jē . Tā kā celš anā s sā kas 4:00, lai bū tu savlaicī gi rī tausmai pulksten 6.

Š ajā rajonā nav tik daudz naktsmī tņ u iespē ju, ī paš i labas. Lielā kā daļ a mā jokļ u (Arlina's, Undervolcano II, III, Puri Bening) un viena dā rga viesnī ca (The Ayu) atrodas Toya Bungkah ciematā . Kedisan Village ir vē l daž as iespē jas (Baruna, Lakeside Hut, Astra Dana, Segara, Surya).

Lielā kā daļ a mā jokļ u ir zema standarta un jau diezgan veci, vai nu un/vai pā rā k dā rgi. Un vē l jo vairā k, ja paskatā s uz atsauksmē m par š ī m viesnī cā m, tad gandrī z visas atsauksmes ir sliktas. Un kā dzī vē izrā dī jā s, š ī s atsauksmes sevi attaisno!

Bet mē s esam spī tī gi! )) atradā m lielisku variantu - Mapa ezera skatu bungalo. Prom no galvenajā m iespē jā m, bet tas ir lieliski. Miers un klusums. Pilnī gi jauna un tī ra mā ja ar 2 atseviš ķ ā m istabā m.


Tas atrodas uz neliela kalna, kas pieš ķ ir teritorijai zinā mu privā tumu un skaistus skatus uz ezeru, Abangas kalnu. Un no duš as paveras skats uz paš u Batur vulkā nu. Telpas ir plaš as un gaiš as, bez ī paš iem apdari, bet ļ oti kodolī gas. Un pats galvenais, gulta ir tī ra un nesmird no mitruma un pelē juma (kas ir retums Bali salī dzinoš i lē tos mā jokļ a variantos). No visas sirds iesaku. Pie viņ iem var iegā dā ties arī trekingu uz Baturu, cena diezgan adekvā ta. . jo uz ielas un citā s viesnī cā s mums piedā vā ja krietni dā rgā k. Un kas man patika, ī paš nieks absolū ti neuzspieda trases iegā di, vienkā rš i pateica kas un kā un cik maksā . Starp citu, ja nevē laties kā pt Baturā , tad saullē ktu var sagaidī t tieš i gultā ! )), ko mē s izdarī jā m nā kamajā dienā . . uzlecoš o sauli var redzē t tieš i no istabas)) lieliski

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Mapa bungalow (Batur) - территория
Mapa lake view bungalow (Batur) - сам домик
Mapa lakeview bungalow - вид из комнаты
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums