Mercure Kuta Beach Bali 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Infrastruktūra
No viesnīcas Mercure Kuta Beach bezgalības baseina paveras elpu aizraujošs skats uz Kutas pludmali. Viesnīca atrodas Bali populārākajā vietā. Pastaigas attālumā no Hard Rock Cafe, Legian naktsdzīves, Kuta Beach, jaunākajiem un lielākajiem iepirkšanās centriem Kuta Beach un daudziem restorāniem. Viesnīca ir lieliski piemērota tiem, kas vēlas ienirt Kutas aktīvajā dzīvē, apvienojot to ar pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар tec-25dima
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika atraš anā s vieta. Netā lu no pludmales, pastaigas attā lumā no Legian iepirkš anā s ielas. viss ir tuvu. Pati viesnī ca ir ļ oti mā jī ga. Pagalmā ir dī ķ is ar zivī m, zaļ a veģ etā cija, no rī tiem dzied putni un spī d saule. … Tomēr ▾ Patika atraš anā s vieta. Netā lu no pludmales, pastaigas attā lumā no Legian iepirkš anā s ielas. viss ir tuvu. Pati viesnī ca ir ļ oti mā jī ga. Pagalmā ir dī ķ is ar zivī m, zaļ a veģ etā cija, no rī tiem dzied putni un spī d saule. Krā š ņ i! ! ! Personā ls ir gā dī gs. Reģ istrā cijas dienā mū s cienā ja ar atspirdzinoš iem kokteiļ iem, mantas nesa uz istabu. Telpā bija labs gaisa kondicionē tā js, un uz galda gaidī ja eksotiski augļ i.
Katru dienu tiek izdalī tas 2 pudeles dzeramā ū dens, vannas istabas piederumu komplekti: birste, pasta, ķ emme, vā ciņ š , ž eleja, š ampū ns utt.
Numurā ir tē jkanna un atkā rtoti uzpildā ma tē ja un kafija. Viesu rī cī bā ir mini bā rs, plakanā ekrā na televizors un seifs. Patika arī tas, ka baseins atrodas uz viesnī cas jumta ar skaistu skatu uz okeā nu. Apmierinā ts ar viesnī cu.
аватар alex1281
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atpū tos Bali viesnī cā Mercure Kutā ​ ​ ar sievu un bē rnu 10 dienas. Man ļ oti patika, viesnī ca diezgan mā jī ga, pretī Kutas pludmalei, baseins ar skatu uz okeā nu. Pludmale, protams, nav tā labā kā , galu galā bija jā dodas uz Nusa Dua peldē ties, bet mē s izmē ģ inā jā m sē rfoš anu un apbrī nojā m skaistos saulrietus. … Tomēr ▾ Es atpū tos Bali viesnī cā Mercure Kutā ​ ​ ar sievu un bē rnu 10 dienas. Man ļ oti patika, viesnī ca diezgan mā jī ga, pretī Kutas pludmalei, baseins ar skatu uz okeā nu. Pludmale, protams, nav tā labā kā , galu galā bija jā dodas uz Nusa Dua peldē ties, bet mē s izmē ģ inā jā m sē rfoš anu un apbrī nojā m skaistos saulrietus. Ļ oti iesaku doties uz brī vdabas akvaparku - gū siet daudz pozitī vu emociju! ! ! Ž ē l, ka mū su ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā vji Bali nemaz nav profesionā li un pat atturē ja mū s doties uz akvaparku, bet satikā m mū su tautieti, kura ļ oti ieteica un nemaz nenož ē lojā m! blakus viesnī cai ir brī niš ķ ī gs restorā ns Rosso Vivo un tur gatavo pats itā lis . Man ļ oti patika ē dieni un apkalpoš ana, balti galdauti, kas pie mums Bali ir retums, un mū su atvaļ inā juma beigā s restorā ns gandrī z uz pusi samazinā ja vī na cenu, kas mū s ļ oti patī kami pā rsteidza. Garš ī gā kā s jū ras veltes un deserti tur ir garš ī gi: teramisu, vaniļ as panna cotta vai Baileys suflē ! Un suš i cienī tā jiem iesaku doties uz Sushi Tey restorā nu Sunset Road, Kutas nomalē . No ekskursijas izvē lē jā mies braucienu uz vulkā nu un braucienu uz amatnieku ciemiem, lai gan viņ i lū dza neiet uz kaudzi veikaliem, kas š eit ir ļ oti populā ri.
Ž ē l, ka dienas Bali paskrē ja tik ā tri, bet izdevā s apskatī t vietē jā s ceremonijas - ļ oti skaistas un interesantas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
uluwatu templis
Indonēzija, Kuta (Bali)
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Reliģija, Stats

Mercure Kuta Beach может похвастаться захватывающим видом на пляж Кута из бесконечного бассейна. Отель расположен в самом популярном месте Бали. В нескольких минутах ходьбы от отеля Hard Rock Cafe, ночная жизнь Легиана, Kuta Beach,самые новые и крупнейшие торговые центры в Кута-Бич и множество ресторанов. Отель отлично подойдет тем, кто хочет окунуться в активную жизнь Куты, совмещая ее с пляжным отдыхом.

Atrašanās vieta Отель Mercure Kuta Bali находится в нескольких шагах от пляжа Кута, в окружении многочисленных магазинов и ресторанов в центре города. Поездка от отеля Mercure Kuta Bali до международного аэропорта Бали Нгурах-Рай займет 20 минут. Расстояние от отеля до кафе Hard Rock и арт-рынка Куты составляет 300 метров.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Доступны услуги консьержа. На территории бассейн на крыше отеля, терраса для загара, ресторан и 2 бара, бесплатный проводной доступ в Интернет в зонах общественного пользования, магазины. Есть камера хранения багажа, пресс для брюк, услуга глажки одежды, факс/ксерокс, кондиционер, доставка прессы, еды и напитков. У бассейна зонты и шезлонги.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детские коляски.
Izklaide un sports Рядом есть поле для гольфа, уроки серфинга, прокат велосипедов, теннисные корты.
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Jl. Pantai Kuta, Br. Pande Mas, Kuta Bali Indonesia
Tālruņi: Tel.: (62-361) 767411 / 3 Fax: (62-361)767417
Tīmekļa vietne: Mercure Kuta Beach Bali
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.