Aston Sudirman 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Aston Sudirman atrodas Džakartas Zelta trīsstūra centrā, Tamrin-Sudirman-Gatoto Subroto, pastaigas attālumā no jaunā iepirkšanās kompleksa un Sarbini halles.Vairāk →
аватар sandra-art
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es dzī voju Dž akartā.2 mē neš us. dzī vojā m Sudirman Park apartamentos, kas bija diezgan ē rti - uzņ emš ana, tī rī š ana, 2 baseini, 2 dž akuzi, trenaž ieru zā le. Teritorijā daudz kafejnī cu un restorā nu. Vestibilā ir bezmaksas Wi-Fi (bezmaksas arī gandrī z visā s kafejnī cā s, restorā nos, tirdzniecī bas centros) Sudirmanā dzī vo diezgan daudz jaunieš u, jo teritorijā atrodas Londonas PR skola. … Tomēr ▾ Es dzī voju Dž akartā.2 mē neš us. dzī vojā m Sudirman Park apartamentos, kas bija diezgan ē rti - uzņ emš ana, tī rī š ana, 2 baseini, 2 dž akuzi, trenaž ieru zā le. Teritorijā daudz kafejnī cu un restorā nu. Vestibilā ir bezmaksas Wi-Fi (bezmaksas arī gandrī z visā s kafejnī cā s, restorā nos, tirdzniecī bas centros)
Sudirmanā dzī vo diezgan daudz jaunieš u, jo teritorijā atrodas Londonas PR skola. teritorija ir aizsargā ta. tā pē c viss ir droš i. vietē jie brī nī jā s, ka pidž amā var doties uz lielveikalu vai bā ru.
pie baseiniem sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi un pat duš a. lielā kais mī nuss - baseini jau ļ oti hlorē ti. un ja atnā k no rī ta, tad ar kā jā m var just balinā tā ju apakš ā . tā pē c nav jautri.
Dzī voklī ir guļ amistaba, vannas istaba, viesistaba un balkons. tehnoloģ ija ir klā t. katls vannas istabā . BET! boileris ir mazs un lai nomazgā tu galvu un ķ ermeni, ir nepā rtraukti jā slē dz ū dens, tas ir, slapinā t matus - izslē dziet ū deni - ieputojiet tos ar š ampū nu - ieslē dziet ū deni un izskalojiet. ar ķ ermeņ a mazgā š anu tie paš i atkritumi. karstais ū dens plū st 3-5 minū tes. pē c tam tas kļ ū st ledus. Jums jā gaida 20 minū tes, lai uzsildī tu.
pat ja jū s uzreiz ieslē dzat tē jkannu, plī ti un televizoru - tas izsitī s sastrē gumus. jautri arī .
ķ irzakas dzī voja pie mums no dzī vā m radī bā m - diezgan nekaitī gas un centā s nerā dī t acis. bija arī daudz skudru. kā viņ i uzkā pa 16. stā vā man ir vairā k vai mazā k skaidrs, bet kā viņ i nokļ uva lī dz 41 (tur dzī voja mū su draugi no Itā lijas) man nav skaidrs. bet no skudrā m izglā ba diezgan lē ts (1 dolā rs) krī tiņ š - tā s nomira mū su acu priekš ā un uz 3 dienā m pazuda. tad atnā ca apkopē ja (tī rī š ana bija 2 reizes nedē ļ ā ) nomazgā ja krī tu un viņ i atkal ielī da. Vienkā rš ā kā metode skudrā m ir nenest ē dienu. tad viņ i arī nedarī s.
skats no istabā m ir atš ķ irī gs. kā ds uz pagalmu uz baseiniem, kā ds uz kapsē tā m un kā ds uz kaimiņ u viesnī cā m un dzī vokļ iem. mums bija skats pa kreisi no kapsē tas, pa labi no Shangri La Hotel. Baraks Obama tur dzī voja, kad ieradā s Dž akartā . bija jautri vē rot karavī rus ar lož metē jiem pa viesnī cas perimetru un uz jumta. Uz balkona tobrī d bija smē ķ ē t.
Iesaku visiem ceļ ot ar taksometru – lē ti un droš i. bet satiksme tur ir klusas š ausmas. nav metro un neskaties.
mani visvairā k pā rsteidza tas, kā bagā tī ba un nabadzī ba var pastā vē t tik cieš i lī dzā s. blakus forš ajā m viesnī cā m ir mazas bū diņ as, kurā s dzī vo nabagi un cilvē ki, un tur, tieš i zem tilta, cilvē ki dzī vo ģ imenē s kartona kastē s. un pats galvenais, visi ir priecī gi, smaidī gi.
Dž akartā viss ir lē ts. lai gan visi man teica, ka Dž akarta ir dā rga, jo galvaspilsē ta un ka mazpilsē tā s un ciematos viss ir vairā kas reizes lē tā ks. Biju pā rsteigta, cik lē tā k. . .
daudz iepirkš anā s centru. cenas ir lē tā kas nekā pie mums. arī nu ļ oti lē ti vietē jā s raž oš anas apģ ē rbi. ī paš i Ambassadorā - T-kreklus un š ortus var nopirkt par 2-3 dolā riem. gan sev, gan bē rniem. Bē rnu apģ ē rbu vispā r ir daudz - kvalitā te laba, cenas pieejamas.
Lielveikali Carefor un Lotte Mart ir nedaudz lī dzī gi mū su Metro un Auchan – tajos ir viss.
ē d kafejnī cā s un restorā nos ļ oti lē ti. Tas ir tas pats, vai tas ir kafejnī cā vai mā jā s.
Ē DIENS. Es iemī lē jos japā ņ u virtuvē vē l vairā k un vienkā rš i iemī lē jos ķ ī nieš u valodā .
ja jū s, cienī jamie Ukrainas iedzī votā ji, domā jat, ka mū su valstī ir normā la japā ņ u virtuve, tad ticiet man, tā das nav. varbū t tikai Kuš avelā tas joprojā m nekur nepazuda, bet cenas ir tur - Indonē zijā ar š ā du naudu var pabarot 10 cilvē kus.
pat japā ņ u restorā nos viņ i nekad nav dzirdē juš i par Filadelfijas sieru un Kalifornijas rullī š iem. ir tikai pū ķ i.
Ķ ī nieš u virtuve, es to ē du visbiež ā k, mani pā rsteidza. nav bugs un prusaku, viss ir ļ oti garš ī gs un ē stgribu. Es negaidī ju.
vietē jā indonē zieš u virtuve - maigi izsakoties priekš amatiera. ja vē lies pasū tī t rī sus, esi gatavs tam, ka garš vielu tajos bū s vairā k nekā rī sos. Es vispā r nelietoju garš vielas, tā pē c visur ē dienu pasū tī jumi sā kā s ar frā zi “ZINI SPASI”
jū ras veltes vispā r ir mana vā jī ba - es tā s ē du katru dienu un tagad, atgriezusies Faina Ukrainā , nevaru ē st mī dijas un garneles...starp citu, uz mī diju rē ķ ina - Ukrainā tā s ir briesmī gas. Es viņ us nemī lē ju. š ī iemesla dē ļ es negribē ju pasū tī t Indonē zijā , bet, kad es pasū tī ju jū ras velš u makaronus, es to izmē ģ inā ju un sapratu, ka mums ir mī dijas - izdrā gtas.
augļ i ir brī niš ķ ī gi. daudz. lopbarī bas banā ni ir dā rgā ki nekā mazie. vairā ku veidu mango, dzeltenie arbū zi utt. utt. lielā kā daļ a naudas tika iztē rē ta augļ iem. arī daudz dā rzeņ u. lielveikalos visu pā rdod mazgā tu, pat kartupeļ i ir tī ri un skaisti, un ne tā di kā pie mums. Sparģ eļ i ir katra santī ma vē rti. tā cenas Ukrainā man vispā r nav skaidras. sojas kā posti ir galvenā sastā vdaļ a, ko pievienoju salā tiem.
dzē rieniem. š eit arī tā s burvī bas. ja vē lies dzert svaigi spiestas sulas, un tur tā s ir iepakotas tā pat kā mums, noteikti jā saka "Zini ledu, zini cukuru, zini ū deni. " citā di viņ iem patī k ieliet sulā ū deni ar cukura sī rupu un vē l pusglā zi ledus. mē s pirmajā dienā tā sajukā m, pasū tot svaigu papaiju. viņ i teica par ledu un ū deni, bet viņ i aizmirsa par cukuru. Kas to bū tu domā jis, ka viņ i atš ķ aidī s sulu ar cukuru. sula bija ļ oooti garš ī ga. tikai tad, nopirkuš i papaiju, mē s ī sti nesapratā m, kā pē c tā garš o tik nejauki...
alkohols. tas ir atseviš ķ s jautā jums. lielveikalos, ja neskaita alu un gā zē to UPI ar spirta stiprumu 4 grā di, neko nevarē s nopirkt. pat vī nu tirgo atseviš ķ os veikalos, un stiprā ku - tā tad vispā r jā iet uz speciā lu veikalu. cenas: lē tā kā Austrā lijas vī na pudele ir 50 dolā ri. viskija sarkanā s etiķ etes pudele maksā no 100 dolā riem.
arī restorā nos, bā ros un klubos alkohols ir ļ oti dā rgs. viskija kola maksā.15 dolā rus, dubultā.30. un tagad uzmanī ba: brī niš ķ ī gajā Indonē zijas valstī singls ir 15 ml. dubultā - 30ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
cilvē ki visi pretimnā koš i, neattiecas uz taksometru vadī tā jiem un pā rdevē jiem vietā s bez fiksē tā m cenā m. viņ i domā , ka, ja tu esi balts, tad noteikti esi bagā ts un centies vairoties par naudu. un taksisti vispā r var ripot pa apli - taksi pa metriem.
vispā r tiem, kas brauc uz Bali - ieteiktu atvē lē t pā ris dienas Dž akartai - tā ir pavisam cita pasaule.
apmeklē jā m arī Bandungas pilsē tu. 90 km lī dz tai. bet braucā m 5h - sastrē gumi tin.
pie Dž akartas ir arī Safari. Mē ģ inā š u rakstī t atseviš ķ i.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Aston Sudirman расположен в центре Золотого Треугольника Джакарты, Тамрин-Судирман-Гатото Суброто, в нескольких минутах ходьбы от нового торгового комплекса и зала Сарбини.

Atrašanās vieta на юге Джакарты
Viesnīcā

• открытый бассейн

• теннисные корты

• тренажерный зал

• аренда машин

• бизнес-центр

• парковка (платно)

• прачечная/химчистка

Telpu apraksts

Всего в отеле Aston sudirman 255 номеров, включая 251 сьюит и 4 пентхауса. В сьюитах есть гостиная и обеденный зал, кухонный уголок, рабочий кабинет, гардероб и балкон. На кухне - микроволновая печь, фарфоровая посуда, холодильник, посуда и аппарат для приготовления чая и кофе.

Adrese Jalan Garnisun Dalam 8, Джакарта, Индонезия
FAQ