Sapņi piepildās

09 augusts 2013 Ceļošanas laiks: no 15 Jūlija 2013 ieslēgts 04 augusts 2013
Reputācija: +13
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2012. gada oktobris pirmo reizi devā s uz Bali ar tū risma operatora starpniecī bu. Briesmī gs lidojums cauri Bangkokai pā rpildī tā lidmaš ī nā . Un pasakaina sala. Divas nedē ļ as dzī vojā m Kutā . Ekskursijas tika ņ emtas pie privā tā s krievvalodī gā s gides Astas. Bali jauns vī rietis, diezgan labi runā ja krieviski, jautrs un jautrs cilvē ciņ š mū s vadā ja pa salu, stā stī ja par balieš u dzī vi. Mē s iemī lē jā m š o mazo salu.

2013. gada martā sā kā m domā t par vasaras atvaļ inā jumu. Mē s ilgi nedomā jā m: apskatī jā m cenas no ceļ ojumu aģ entū rā m Vjetnamā , Taizemē un Ķ ī nā . Apskatī jā m mā jaslapā s cenas lidmaš ī nā m uz š ī m valstī m un viesnī cā m. Pē c neilgas ģ imenes padomes viņ i izvē lē jā s Bali. Marta beigā s nopirkā m lidmaš ī nas biļ etes uz Denpasā ru un atpakaļ . Sazinā jā s ar Astu, un sā ka gaidī t atvaļ inā jumu.


15. jū lijs agri no rī ta aizlidoja uz sapni, caur Seulu. Bija nedaudz biedē još i, neviens no mums trī s nerunā ja angliski. Ī ss lidojums, 6.5 stundas Icheon lidostā un 7 stundas no KoreanAir uz Denpasā ru. Nopirkuš i vī zu un saņ ē muš i bagā ž u (pagā ja ne vairā k kā.30 minū tes), devā mies ā rā satikties. Asta mū s aizveda uz Ubudu, nelielu viesnī cu "Bintang Pari Cottage". Asta mums ieteica š o viesnī cu un rezervē ja istabu.

No rī ta izgā ju ā rā un biju pā rsteigta par skaistumu, kas man pavē rā s. Mā jas priekš ā kā rtī gs izcirtums, lapenes ar galdiņ iem, neliels dī ķ is ar zivī m un rī su laukiem! ! ! Mazs baseins un jauki jauni zē ni. Tā ir paradī ze!! ! ! Atpū tieties š ajā viesnī cā . Es varē tu stundā m skatī ties uz laukiem un palmu dž ungļ iem. Bē rns bija piespiedu kā rtā spiests atstā t baseinu un ē st. Tad viņ a ar puiku rī su laukos ķ ē ra vai nu zivis, vai č ū skas, baroja zivis dī ķ ī . Dienu vē lā k ar Astu devā mies ekskursijā s.

Pē c nedē ļ as mē s pā rcē lā mies uz viesnī cu Sanurā . Tomē r viņ i devā s uz jū ru atpū sties. Pirmā viesnī ca "Bali Kembali" tika rezervē ta Booking Bungalow, istabas apraksts vietnē neatbilda realitā tei. Pati viesnī ca ir maza, satriecoš i skaista teritorija, veselī gs baseins. Tač u telpa trim bija par mazu. Pē c 3 dienā m pā rvā cā mies uz "Parigatu".

Katru otro dienu devā mies ekskursijā s, apceļ ojā m gandrī z visu salu. Neko iepriekš neplā nojā m, izņ emot virzienu. Pa ceļ am piestā jā m, kur vien patika. Bē rns iemī lē ja pludinā š anu. Mē s ar viņ u devā mies 2 vairā k vai mazā k mierī gā plostoš anā . Asta ar mū su bē rnu bija aizņ emta, kā ar savu: peldē jā s ar viņ u jū rā , spē lē ja badmintonu, brauca ar riteni.

Trī s nedē ļ as paskrē ja nemanot un bija ž ē l doties prom. Tagad gaidā m nā kamo atvaļ inā jumu, lai pagarinā tu sapni.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums