Silver Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.410
№1 viesnīcas reitingā Hajdúszoboszlo
8.3 Numurs
7.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.3 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca Silver atrodas 2 ēkās, Hajdúszoboszló termālā spa centrā, 5 minūšu pastaigas attālumā no pilsētas pirts. Galvenā ēka celta 1998. gadā, jaunā ēka celta 2006. gadā, pēdējā rekonstrukcija notikusi 2011. gadā. Viesnīcas priekšā ir liels āra saldūdens baseins un termālā ūdens baseins. Viesnīcai ir savs medicīnas centrs, 2015. gadā tai tika piešķirta Ungārijas Tūrisma biedrības kvalitātes balva.Vairāk →
аватар Vera54
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atbraucā m uz Hajdú szoboszlo otro reizi, bet nu jau rudenī . Pirmā reize bija jū nijā – ļ oti karsts. Ieradā mies rudenī , aukstā un lietainā laikā . Izvē lē jā mies 4* viesnī cu, gribē jā m peldē ties ne tikai termā lajos baseinos, bet arī vienkā rš ajā , bet laikapstā kļ i lē ma savā veidā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atbraucā m uz Hajdú szoboszlo otro reizi, bet nu jau rudenī . Pirmā reize bija jū nijā – ļ oti karsts. Ieradā mies rudenī , aukstā un lietainā laikā . Izvē lē jā mies 4* viesnī cu, gribē jā m peldē ties ne tikai termā lajos baseinos, bet arī vienkā rš ajā , bet laikapstā kļ i lē ma savā veidā . Mē s bijā m tikai nedē ļ u, nebija siltuma, es negribē ju peldē ties.
Viesnī cā ir termā lie baseini un 32-34°C un 36-38°C. Dzī vojā m galvenajā ē kā , jaunajā gā jā m tikai uz sā ls istabu. Ir arī baseini, bet mē s tur negā jā m. Ir arī laba trenaž ieru zā le, bet pē c termā lajiem baseiniem vairs nebija spē ka. Ā rstē š ana netika veikta, tikai termā lie baseini. Galvenajā ē kā ir vē l vairā ki pirts veidi, fonts ar ū deni 18°C ​ ​ un pū š ledus vai sniegs. . . Viss ir ļ oti labi.
Sā kumā iekā rtojā s istabā ar logiem uz ziemeļ iem, vasarā š ā ds telpas novietojums ir labs, bet, kad ā rā nav karsts, tad istabā gribas siltā ku. Mē s pajautā jā m un pē c 2 dienā m mū s pā rcē la uz istabu ar skatu uz baseiniem. Ierodoties visus sagaida krieviski runā još ā "1000 ceļ u" pā rstā ve Iboja. Š eit ir ī sta gā dī ga aukle! Vai esat ieraduš ies? Vispirms aizej un apskati istabu, vai tur ir peldmē telis, tē jkanna? Tē jkannas nebija. Tad viņ i mums atnesa tē jkannu un krū zes, un tē jas maisiņ us, un cukuru un citronu sulu.
Vakaros viņ i ļ ā vā s tē jai, ī paš i pirmajā istabā (Nr. 301). Tad viņ i pā rcē lā s uz 310. istabu. Paturiet prā tā , ka nevienā telpā nav veļ as ž ā vē tā ju, nav apkures, dvieļ u ž ā vē tā ji ir auksti. Katrs pielā gojas pē c iespē jas labā k. Mē s devā mies uz reģ istratū ru un lū dzā m ž ā vē tā ju, un viņ i mums to atnesa! ! Patiesī ba ir dī vaina. . .
Restorā ns labs, man patika. Lasī ju par svaigi spiestu sulu un aizrā vos. . . Bet organisms to nepieņ ē ma. Sā ku gatavot sulu bez bietē m, tikai ā bolus un bumbierus. Apbrī nojami. Tiesa, nav skaidrs, kā pē c no rī tiem vajadzī ga palinka, vī ns, alus un š ampanietis? Jā , kā du dzē rienu. Š eit ir siļ ķ e, zivs...
Pē c ieraš anā s viņ i tika pacienā ti ar glā zē m ar palinku.... Es atteicos, mans vī rs dzē ra abas)))
Restorā nam ir mī nuss – nav ē dienu nosaukumu tulkojuma. Vismaz uzzī mē ja attē lu: zivi, govs vai vistu. Jū s kaut ko ņ emat mī klā , bet ko tieš i, nav zinā ms.
Tā kā nesen ieradā mies Hajdú szoboszló , tad uz Tokaju piedalī jā mies tikai vienā ekskursijā . Laba ekskursija un gids Emī ls brī niš ķ ī gs, bet tajā dienā lija, ž ē l. Atkal paš i aizbraucā m uz Debrecenu, aizbraucā m uz zoodā rzu, uzkā pā m ū denstornī .
Viesnī cā ir velosipē di, 750 forinti stundā . Starp citu, valū tas maiņ as kurss viesnī cā ir labā ks nekā visā Hajdusovoszlo - 324 forinti par eiro. Labā k tikai vienā maiņ as punktā pretī viesnī cai Aqua Sol, tur ir 327!
Ar velosipē diem braucā m uz Tesco, kā arī braucā m pa š oseju Debrecenas virzienā . Veloceliņ š labs, bet garlaicī gs.
Televī zijā viņ i saskaitī ja 5 kanā lus krievu valodā . Viesnī cā ir daudz krievvalodī go. Ungā ri nā k uz nedē ļ as nogali, visi baseini ir aizņ emti. Kā du dienu termā lajā baseinā parā dī jā s kaut kā du netī rumu pā rslas. Tas var bū t noderī gi, bet kļ uva nepatī kami tajā atrasties. Viņ i aizgā ja bez nož ē las. Visu dienu lija lietus.
снег после сауны термальный бассейн соляная комната спиртное на завтрак ресторан вид из окна
аватар juli_ka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Viss ir tī rs, ē rts, efektī vs un izpalī dzī gs personā ls, laba atraš anā s vieta - pilsē tas centrā . Ē diens izcils - eko produkti no mū su paš u saimniecī bas un paš u gatavota. Atpū tā s no 2016. gada 6. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Viss ir tī rs, ē rts, efektī vs un izpalī dzī gs personā ls, laba atraš anā s vieta - pilsē tas centrā . Ē diens izcils - eko produkti no mū su paš u saimniecī bas un paš u gatavota. Atpū tā s no 2016. gada 6. lī dz 19. novembrim.
INFRASTRUKTŪ RA. Viesnī ca sastā v no 2 ē kā m - galvenā s un jaunā s. Ē kas atrodas pā ri nelielam ceļ am, nav siltas pā rejas (atpū tnieki parasti dodas no ē kas uz ē ku tieš i savos peldmē teļ os). Viesi, kas uzturas viesnī cā , var bez maksas izmantot visu infrastruktū ru abā s ē kā s neatkarī gi no ē kas, kurā viņ i dzī vo. Par papildus samaksu tikai to, kas sā kotnē ji nav iekļ auts dzī ves dā rdzī bā - boulings, konferenč u telpa utt.
Galvenajā ē kā atrodas restorā ns, procedū ru centrs, labsajū ta, boulings. Jaunajā ē kā - labsajū ta, bē rnu rotaļ u istaba, sā ls istaba, konferenč u telpas, kosmetoloģ ija. Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, lai gan tas noteikti ir vā jš , bet joprojā m darbojas.
RESTORĀ NS. Cenā iekļ ā vu puspansiju, brokastis un vakariņ as notika restorā nā . Pusdienas var pasū tī t no ē dienkartes. Cenas, attiecī gi, restorā ns - ne augstā kā s pilsē tā , bet ne zemas. Labā k paē st pilsē tā , pā rmaiņ ā m. Ē diens brī niš ķ ī gs, viss ļ oti garš ī gs, 2 nedē ļ as nekad nebija laika paņ emt ē st un neē st tikai tā pē c, ka nebija garš ī gi. Nav daudz daudzveidī bas, tač u š ī nav Turcija un ne viss iekļ auts. Izsalcis noteikti nepaliksi, vairā k baidī jā mies par figū ru - viss ir tik garš ī gs, ka katru reizi apē dā m vairā k, nekā gribē jā m. Brokastī s standarta komplekts - olu kultenis, olu kultenis, vā rī tas olas, 2 veidu graudaugi - manna un auzu pā rslas, kefī rs, biezpiens, visā di musli utt. , siers, desa. Nu, kā jau Ungā rijā ierasts, brokastī s ir daudz veidu speķ a un vā rī tas cū kgaļ as. Desertā - pā ris veidu bulciņ as ar ievā rī jumu un kū ka. No dzē rieniem - tē ja, daž ā da veida kafija no kafijas automā ta. Ir pieejamas dabī gā s sulas un dzē rieni, kā arī sulu spiede un augļ i un dā rzeņ i, lai viesi varē tu ā tri pagatavot svaigi spiestu sulu no sev tī kamā s. Ir arī vairā ki ievā rī jumu veidi. Brokastī s viesiem tiek pasniegta glā ze š ampanieš a. Vakariņ ā s vienmē r ir 2-3 gaļ as veidi, vienmē r ir zivis un 2-3 zupas. No piedevā m - kartupeļ i, rī si, vā rī ti dā rzeņ i. Un, lai gan dzē rieni, kā vienmē r Eiropā , nav iekļ auti vakariņ u cenā , restorā nā vakariņ ā s vienmē r ir tē ja, kas, protams, priecē . Viesnī cas ē dienu galvenā iezī me ir tā , ka lielā kā daļ a produktu tiek raž oti savā saimniecī bā . Un viņ i paš i gatavo ievā rī jumus, sulas un daudz ko citu. Tā tad tie patieš ā m ir bioprodukti, videi draudzī gi. Un, protams, ļ oti garš ī gi. Viņ i arī cep savu maizi un desertus. Labi darī ts, ko lai saka.
LABUMS – galvenajā ē kā ir 2 iekš telpu termā lie baseini ar daž ā du ū dens temperatū ru un dž akuzi vidū , sauna, hammam, baseins ar ū deni 18 grā di, ledus, infrasarkanā pirts (atrodas ziemas dā rzā ) un ziemas dā rzs ar sauļ oš anā s krē sliem un segā m, kur var apgulties un atpū sties. Ir pieejams ā ra peldbaseins. Termā lajos baseinos ū dens nav atš ķ aidī ts, tas mainā s katru dienu (mū sē jais tika pā rbaudī ts vienu nakti). Bē rniem, kas jaunā ki par 14 gadiem, atrasties š ajos baseinos nav vē lams. Jaunbū vē iekš telpu termā lais baseins ir atš ķ aidī ts ar ū deni, ī paš i, lai bē rni varē tu peldē ties. Tā pat jaunajā ē kā ir ā ra termā lais baseins ar neatš ķ aidī tu ū deni, sauna, hammam. Viesnī cā nav iekš telpu peldbaseina. Atsauksmē s lasī ju, ka galvenajā ē kā termā lajos baseinos ū dens ir netī rs, ir mati utt. Es neko tā du neesmu redzē jis 2 nedē ļ u laikā , un ū dens ir tī rs un arī visur labsajū tā ir tī rs.
SĀ LS ISTABA - atrodas Jaunajā ē kā , pa labi no reģ istratū ras, caur bē rnu rotaļ u istabu. Viesnī cas viesiem ieeja bez maksas. Jums ir jā nā k sausā un jā sē ž.1 stundu, vē lams katru dienu 10 dienas. Istabā ir arī puķ upodi ar ū deni, kuros var iemē rkt rokas, lai nostiprinā tu nagus. Istaba gandrī z vienmē r ir atvē rta, tā pē c var nā kt vakarā pē c vakariņ ā m, bet tad labi izguļ as. Ja gaisma nav ieslē gta, varat lū gt to ieslē gt reģ istratū rā vai pats atvē rt baltā s kvadrā tveida durvis pie priekš ē jā m durvī m un pagriezt galē jo labo slē dzi uz augš u.
Ā RSTĒ Š ANA - tiek veikta viesnī cas galvenajā ē kā . Viesnī cas ā rstniecī bas centrs ir pilsē tas slimnī cas filiā le, kas nozī mē , ka, pē rkot ā rstē š anas paketi, cena bū s tā da pati kā pilsē tas slimnī cā , un jums tiks izsniegta tā da pati ā rstē š anas karte. Pamatojoties uz š o karti, jums bū s bezmaksas ieeja pilsē tas slimnī cā un pirtī s, jums tikai jā uzrā da karte pie ieejas slimnī cā (lai gan tur katru dienu jā iet pie kases un viņ i izdara daž as atzī mes, bet tā ir ā tri). Tā pat, izmantojot š o karti, 2 reizes dienā var ieiet un iziet no pilsē tas pirts-slimnī cas. Un katru dienu š ajā kartē viņ i no 10 lī dz 12 un no 14 lī dz 16 stundā m bez maksas izsniedz 1 pudeli vietē jā minerā lū dens (0.5 litri) vai glā zi zā ļ u tē jas. To var iegū t kafejnī cā , kas atrodas iekš telpu termā lo baseinu zonā kalnu slimnī cas ē kas iekš ienē (nedaudz aiz baseiniem, kur ir sauļ oš anā s krē sli). Š eit ir daž i negaidī ti prieki. Paš ā viesnī cā tiek veiktas dū ņ u terapijas procedū ras, magnetoterapija, lā zerterapija, masā ž as, galvanoterapija. Visiem iet labi. Viesnī ca neveic mugurkaula vilkš anu. Bet, tā kā š ī ir pilsē tas slimnī cas filiā le, tad, ja nepiecieš ams izraksts, par to izmeklē juma laikā jā informē daktere, viņ a uzreiz tevi apskatī s un izrakstī s š o procedū ru. Rezultā tā par to bū s jā maksā viesnī cā , un paš ai procedū rai jā piedalā s pilsē tas slimnī cā . Slimnī cā ā rsta papildu pā rbaude vairs nav nepiecieš ama. Jū s ierodaties uz procedū ru ar medicī nisko karti, kas tika izsniegta viesnī cā .
Viesnī cā ir arī ķ ermeņ a skenē š anas pakalpojums vī rusiem, baktē rijā m, patogē niem utt. Swiss F-Scan ierī cē , kā arī visa š ī ā rstē š ana (ja tiek atrasta). Cena ir diezgan atbilstoš a, jums jā sazinā s ar reģ istratū ru, viesnī cas ī paš nieks to dara personī gi. Man vajadzē ja apmē ram 30 eiro par diagnozi kopā ar ā rstē š anu, bija 3 seansi. Rezultā tu grū ti novē rtē t, bet domā ju, ka bija vē rts mē ģ inā t. Turklā t maz ticams, ka cilvē kam, kuram nez kā pē c pieder milzī ga viesnī ca, vajag no manis nopelnī t š os 30 eiro. Es arī zinu, ka arī vietē jie iedzī votā ji dodas pie viņ a pē c š ī s diagnozes, kas man personī gi pievieno pā rliecī bu un var uzskatī t par ieteikumu - pilsē tiņ a ir maza, visi viens otru pazī st. Tas bū tu kaut kas slikts – neviens nebrauktu.
SECINĀ JUMI. * Laba viesnī ca, ē rta. Man bija rezervē ts standarta numurs, un bez papildu maksā jumiem un sarunā m viņ i mani iekā rtoja augstā kā s klases numurā . Pamatojoties uz atsauksmē m daž ā dā s vietnē s, š ķ iet, ka š ā da situā cija ir diezgan izplatī ta - kad viesnī cā ir brī vas istabas, ir viegli izmitinā t viesus labā kā s istabā s. Tā kā es biju novembrī , cilvē ku ir maz, tā pē c gandrī z visiem, ar kuriem es runā ju viesnī cā , bija š ā da situā cija.
* Personā ls ir diezgan izpalī dzī gs, bet š ai viesnī cai ir vē l viena iezī me - tas ir viesnī cas ī paš nieks, viņ š ir arī tieš ais vadī tā js. Viņ š vienmē r ir viesnī cā . To var redzē t katru dienu. Tā tad, ja kā du jautā jumu nevarē ja atrisinā t reģ istratū rā , varat droš i doties pie ī paš nieka, viņ š ir pilnī gi adekvā ts cilvē ks un ā tri atrisina visus jautā jumus. Nedaudz zina krievu valodu.
* Reģ istratū rā daž reiz ir 2 darbinieki, kas runā krieviski (tie ir no Ukrainas), bet ne katru dienu. Gandrī z vienmē r ir darbinieki, kas runā vidē ji angļ u valodā . Restorā nā ir vairā ki cilvē ki, kas runā krieviski. Vispā r darbinieki cenš as mū s, krievvalodī gos, kaut kā saprast un, ja nav neviena ar krievu valodas zinā š anā m, tad reģ istratū ras darbinieki izsauc vai nu restorā na darbinieku, vai zvana gidam vai kā dam citam, kurš zina krievu valodu, un ar telefona tulkotā ja palī dzī ba, cenš oties atrisinā t problē mu. Un viesnī cas vestibilā katru dienu atrodas Krievijas tū risma aģ entū ras "1000 roads" pā rstā vji (turpat netā lu ir arī kompā nijas birojs), un, ja nā cā t caur š o ceļ ojumu aģ entū ru, gids jums palī dzē s it visā un tulkos, lai kur jū s atrastos. nepiecieš amī ba (ieskaitot ā rstu, ja nepiecieš ama ā rstē š ana). Un, ja ceļ ojat viens pats, rezervē jis viesnī cu, piemē ram, izmantojot booking. com vai viesnī cas vietni (š ī s divas iespē jas daž kā rt ir lē tā kas nekā ceļ ojumu aģ entū ras apmeklē jums), varat vienoties ar 1000 Roads par tulka pakalpojumi, labi, neaizmirstiet par daž ā dā m programmā m - tulkotā ji tā lrunī , piemē ram, google translator programma. Viņ a man palī dzē ja.
* Izvē loties ē ku dzī voš anai, izdarī ju sev š ā du secinā jumu. Siltajā sezonā nav nozī mes, kur tu dzī vo, visur var viegli staigā t peldmē telī . Aukstajā sezonā (no novembra lī dz martam ieskaitot), dzī vojot Jaunbū vē , katru reizi aukstumā bū s jā dodas uz galveno ē ku brokastī s un vakariņ ā s, kā arī uz visā m ā rstnieciskajā m procedū rā m. Turklā t galvenajā ē kā atrodas arī iekš telpu termā lie baseini ar ā rstniecisko ū deni. Sē dē t ā ra termā lajā baseinā (Jaunā s ē kas Wellness) var bū t ļ oti neē rti, ja ā rā ir auksts. Tā pē c man personī gi aukstajā sezonā ir ē rtā k dzī vot galvenajā ē kā . Man patī k š ī "dzī ve peldmē telī ". )))
* Viesnī cā ir ļ oti kompetenta cenu politika – ja labi meklē , var atrast ļ oti pievilcī gu cenu. Zemajā sezonā vai ar agrī nu rezervā ciju cena ir zemā ka nekā visā m pilsē tas viesnī cā m, neskatoties uz to, ka pakalpojumu lī menis š eit ir ļ oti augsts.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca. Viss ir tī rs, ē rts, efektī vs un izpalī dzī gs personā ls, laba atraš anā s vieta - pilsē tas centrā . Ē diens izcils - eko produkti no mū su paš u saimniecī bas un paš u gatavota. Atpū tā s no 2016. gada 6. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Viss ir tī rs, ē rts, efektī vs un izpalī dzī gs personā ls, laba atraš anā s vieta - pilsē tas centrā . Ē diens izcils - eko produkti no mū su paš u saimniecī bas un paš u gatavota. Atpū tā s no 2016. gada 6. lī dz 19. novembrim. INFRASTRUKTŪ RA. Viesnī ca sastā v no 2 ē kā m - galvenā s un jaunā s. Ē kas atrodas pā ri nelielam ceļ am, nav siltas pā rejas (atpū tnieki parasti dodas no ē kas uz ē ku tieš i savos peldmē teļ os). Viesi, kas uzturas viesnī cā , var bez maksas izmantot visu infrastruktū ru abā s ē kā s neatkarī gi no ē kas, kurā viņ i dzī vo. Par papildus samaksu tikai tas, kas sā kotnē ji nav iekļ auts nakš ņ oš anas cenā - boulings, konferenč u telpa u. c. . Galvenajā ē kā ir restorā ns, procedū ru centrs, labsajū ta, boulings. Jaunajā ē kā - labsajū ta, bē rnu rotaļ u istaba, sā ls istaba, konferenč u telpas, kosmetoloģ ija. Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, lai gan tas noteikti ir vā jš , bet joprojā m darbojas. RESTORĀ NS. Cenā iekļ ā vu puspansiju, brokastis un vakariņ as notika restorā nā . Pusdienas var pasū tī t no ē dienkartes. Cenas, attiecī gi, restorā ns - ne augstā kā s pilsē tā , bet ne zemas. Labā k paē st pilsē tā , pā rmaiņ ā m. Ē diens brī niš ķ ī gs, viss ļ oti garš ī gs, 2 nedē ļ as nekad nebija laika paņ emt ē st un neē st tikai tā pē c, ka nebija garš ī gi. Nav daudz daudzveidī bas, tač u š ī nav Turcija un ne viss iekļ auts. Izsalcis noteikti nepaliksi, vairā k baidī jā mies par figū ru - viss ir tik garš ī gs, ka katru reizi apē dā m vairā k, nekā gribē jā m. Brokastī s standarta komplekts - olu kultenis, olu kultenis, vā rī tas olas, 2 veidu graudaugi - manna un auzu pā rslas, kefī rs, biezpiens, visā di musli utt. , siers, desa. Nu, kā jau Ungā rijā ierasts, brokastī s ir daudz veidu speķ a un vā rī tas cū kgaļ as. Desertā - pā ris veidu bulciņ as ar ievā rī jumu un kū ka. No dzē rieniem - tē ja, daž ā da veida kafija no kafijas automā ta. Ir pieejamas dabī gā s sulas un dzē rieni, kā arī sulu spiede un augļ i un dā rzeņ i, lai viesi varē tu ā tri pagatavot svaigi spiestu sulu no sev tī kamā s. Ir arī vairā ki ievā rī jumu veidi. Brokastī s viesiem tiek pasniegta glā ze š ampanieš a. Vakariņ ā s vienmē r ir 2-3 gaļ as veidi, vienmē r ir zivis un 2-3 zupas. Piedevas - kartupeļ i, rī si, vā rī ti dā rzeņ i. Un, lai gan dzē rieni, kā vienmē r Eiropā , nav iekļ auti vakariņ u cenā , restorā nā vakariņ ā s vienmē r ir tē ja, kas, protams, priecē . Viesnī cas ē dienu galvenā iezī me ir tā , ka lielā kā daļ a produktu tiek raž oti savā saimniecī bā . Un viņ i paš i gatavo ievā rī jumus, sulas un daudz ko citu. Tā tad tie patieš ā m ir bioprodukti, videi draudzī gi. Un, protams, ļ oti garš ī gi. Viņ i arī cep savu maizi un desertus. Labi darī ts, ko lai saka. LABUMS – galvenajā ē kā ir 2 iekš telpu termā lie baseini ar daž ā du ū dens temperatū ru un dž akuzi vidū , sauna, hammam, baseins ar ū deni 18 grā di, ledus, infrasarkanā pirts (atrodas ziemas dā rzā ) un ziemas dā rzs ar sauļ oš anā s krē sliem un segā m, kur var apgulties un atpū sties. Ir pieejams ā ra peldbaseins. Termā lajos baseinos ū dens nav atš ķ aidī ts, tas mainā s katru dienu (mū sē jais tika pā rbaudī ts vienu nakti). Bē rniem, kas jaunā ki par 14 gadiem, atrasties š ajos baseinos nav vē lams. Jaunbū vē iekš telpu termā lais baseins ir atš ķ aidī ts ar ū deni, ī paš i, lai bē rni varē tu peldē ties. Tā pat jaunajā ē kā ir ā ra termā lais baseins ar neatš ķ aidī tu ū deni, sauna, hammam. Viesnī cā nav iekš telpu peldbaseina. Atsauksmē s lasī ju, ka galvenajā ē kā termā lajos baseinos ū dens ir netī rs, ir mati utt. . 2 nedē ļ u laikā neko tā du neesmu redzē jis, un ū dens ir tī rs un visur labsajū tā arī tī rs. SĀ LS ISTABA - atrodas Jaunajā ē kā , pa labi no reģ istratū ras, caur bē rnu rotaļ u istabu. Viesnī cas viesiem ieeja bez maksas. Jums ir jā nā k sausā un jā sē ž.1 stundu, vē lams katru dienu 10 dienas. Istabā ir arī puķ upodi ar ū deni, kuros var iemē rkt rokas, lai nostiprinā tu nagus. Istaba gandrī z vienmē r ir atvē rta, tā pē c var nā kt vakarā pē c vakariņ ā m, bet tad labi izguļ as. Ja gaisma nav ieslē gta, varat lū gt to ieslē gt reģ istratū rā vai pats atvē rt baltā s kvadrā tveida durvis pie priekš ē jā m durvī m un pagriezt galē jo labo slē dzi uz augš u. Ā RSTĒ Š ANA - tiek veikta viesnī cas galvenajā ē kā . Viesnī cas ā rstniecī bas centrs ir pilsē tas slimnī cas filiā le, kas nozī mē , ka, pē rkot ā rstē š anas paketi, cena bū s tā da pati kā pilsē tas slimnī cā , un jums tiks izsniegta tā da pati ā rstē š anas karte. Pamatojoties uz š o karti, jums bū s bezmaksas ieeja pilsē tas slimnī cā un pirtī s, jums tikai jā uzrā da karte pie ieejas slimnī cā (lai gan tur katru dienu jā iet pie kases un viņ i izdara daž as atzī mes, bet tā ir ā tri). Tā pat, izmantojot š o karti, 2 reizes dienā var ieiet un iziet no pilsē tas pirts-slimnī cas. Un katru dienu š ajā kartē viņ i no 10 lī dz 12 un no 14 lī dz 16 stundā m bez maksas izsniedz 1 pudeli vietē jā minerā lū dens (0.5 litri) vai glā zi zā ļ u tē jas. To var iegū t kafejnī cā , kas atrodas iekš telpu termā lo baseinu zonā kalnu ē kas iekš ienē . klī nikas (nedaudz aiz baseiniem, kur ir sauļ oš anā s krē sli). Š eit ir daž i negaidī ti prieki. Paš ā viesnī cā tiek veiktas dū ņ u terapijas procedū ras, magnetoterapija, lā zerterapija, masā ž as, galvanoterapija. Visiem iet labi. Viesnī ca neveic mugurkaula vilkš anu. Bet, tā kā tas ir kalnu atzars. slimnī cas, tad, ja nepiecieš ams izraksts, par to izmeklē juma laikā jā informē ā rsts, viņ a nekavē joties apskatī s un izrakstī s š o procedū ru. Rezultā tā par to bū s jā maksā viesnī cā , un paš ai procedū rai jā piedalā s pilsē tas slimnī cā . Slimnī cā ā rsta papildu pā rbaude vairs nav nepiecieš ama. Jū s atnā kat uz procedū ru ar to medu. viesnī cas izsniegta karte. Viesnī cā ir arī pakalpojums Swiss F-Scan aparā tā veikt ķ ermeņ a skenē š anu attiecī bā uz vī rusiem, baktē rijā m, patogē niem u. c. , kā arī visa tā ā rstē š ana (ja tiek atrasta). Cena ir diezgan atbilstoš a, jums jā sazinā s ar reģ istratū ru, viesnī cas ī paš nieks to dara personī gi. Man vajadzē ja apmē ram 30 eiro par diagnozi kopā ar ā rstē š anu, bija 3 seansi. Rezultā tu grū ti novē rtē t, bet domā ju, ka bija vē rts mē ģ inā t. Turklā t maz ticams, ka cilvē kam, kuram nez kā pē c pieder milzī ga viesnī ca, vajag no manis nopelnī t š os 30 eiro. Es arī zinu, ka arī vietē jie iedzī votā ji dodas pie viņ a pē c š ī s diagnozes, kas man personī gi pievieno pā rliecī bu un var uzskatī t par ieteikumu - pilsē tiņ a ir maza, visi viens otru pazī st. Tas bū tu kaut kas slikts – neviens nebrauktu. SECINĀ JUMI. * Laba viesnī ca, ē rta. Biju rezervē jis standarta istabiņ u, bez jebkā diem papildus maksā jumiem un sarunā m mani iekā rtoja priekš niekā . Pamatojoties uz atsauksmē m daž ā dā s vietnē s, š ķ iet, ka š ā da situā cija ir diezgan izplatī ta - kad viesnī cā ir brī vas istabas, ir viegli izmitinā t viesus labā kā s istabā s. Tā kā es biju novembrī , cilvē ku ir maz, tā pē c gandrī z visiem, ar kuriem es runā ju viesnī cā , bija š ā da situā cija. * Personā ls ir diezgan izpalī dzī gs, bet š ai viesnī cai ir vē l viena iezī me - tas ir viesnī cas ī paš nieks, viņ š ir arī tieš ais vadī tā js. Viņ š vienmē r ir viesnī cā . To var redzē t katru dienu. Tā tad, ja kā du jautā jumu nevarē ja atrisinā t reģ istratū rā , varat droš i doties pie ī paš nieka, viņ š ir pilnī gi adekvā ts cilvē ks un ā tri atrisina visus jautā jumus. Nedaudz zina krievu valodu. * Reģ istratū rā daž reiz ir 2 darbinieki, kas runā krieviski (tie ir no Ukrainas), bet ne katru dienu. Gandrī z vienmē r ir darbinieki, kas runā vidē ji angļ u valodā . Restorā nā ir vairā ki cilvē ki, kas runā krieviski. Vispā r darbinieki cenš as mū s, krievvalodī gos, kaut kā saprast un, ja nav neviena ar krievu valodas zinā š anā m, tad reģ istratū ras darbinieki izsauc vai nu restorā na darbinieku, vai zvana gidam vai kā dam citam, kurš zina krievu valodu, un ar telefona tulkotā ja palī dzī ba, cenš oties atrisinā t problē mu. Un viesnī cas vestibilā katru dienu atrodas Krievijas tū risma aģ entū ras "1000 roads" pā rstā vji (turpat netā lu ir arī kompā nijas birojs), un, ja nā cā t caur š o ceļ ojumu aģ entū ru, gids jums palī dzē s it visā un tulkos, lai kur jū s atrastos. nepiecieš amī ba (ieskaitot ā rstu, ja nepiecieš ama ā rstē š ana). Un, ja ceļ ojat viens pats, rezervē jot viesnī cu, piemē ram, izmantojot rezervā ciju. com vai izmantojot viesnī cas vietni (š ī s 2 iespē jas daž kā rt ir lē tā kas nekā ceļ ojumu aģ entū ras apmeklē jums), tad varat vienoties ar 1000 Roads par tulka pakalpojumiem un neaizmirstiet par daž ā dā m tulkoš anas programmā m savā tā lrunī , piemē ram, , Google tulkotā ja programma. Viņ a man palī dzē ja. * Izvē loties ē ku dzī voš anai, izdarī ju sev š ā du secinā jumu. Siltajā sezonā nav svarī gi, kur tu dzī vo, visur vari ē rti staigā t peldmē telī . Aukstajā sezonā (no novembra lī dz martam ieskaitot), dzī vojot Jaunbū vē , katru reizi aukstumā bū s jā dodas uz galveno ē ku brokastī s un vakariņ ā s, kā arī uz visā m ā rstnieciskajā m procedū rā m. Turklā t galvenajā ē kā atrodas arī iekš telpu termā lie baseini ar ā rstniecisko ū deni. Sē dē t ā ra termā lajā baseinā (Jaunā s ē kas Wellness) var bū t ļ oti neē rti, ja ā rā ir auksts. Tā pē c man personī gi aukstajā sezonā ir ē rtā k dzī vot galvenajā ē kā . Man patī k š ī "dzī ve halā tā ". )))* Viesnī cā ir ļ oti kompetenta cenu politika - ja labi meklē , var atrast ļ oti pievilcī gu cenu. Zemajā sezonā vai ar agrī nu rezervā ciju cena ir zemā ka nekā visā m pilsē tas viesnī cā m, neskatoties uz to, ka pakalpojumu lī menis š eit ir ļ oti augsts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 7y46cl0r
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Speciā li paņ ē ma daž ā das viesnī cas. lai nebū tu garlaicī gi salī dzinā t medicī nisko bā zi un uzturu. Un es neuzminē ju. sā kumā bija 3 * Hoforash. Vienkā rš a viesnī ca, bez gaisa kondicionē š anas. kas jū lijā man bija nepanesami. … Tomēr ▾ Speciā li paņ ē ma daž ā das viesnī cas. lai nebū tu garlaicī gi salī dzinā t medicī nisko bā zi un uzturu. Un es neuzminē ju. sā kumā bija 3 * Hoforash. Vienkā rš a viesnī ca, bez gaisa kondicionē š anas. kas jū lijā man bija nepanesami. 2 dienas saulē . lī dz viņ a palū dza pā riet uz ē nu pusi. Es nevē rtē ju numuru, tas nav svarī gi. Bet baseini izrā dī jā s nesalī dzinā mi labā ki, salī dzinot ar 4 * sudrabu. tā pat kā pā rtika. Hoforasā strū klas masā ž a neatslē dzā s visu dienu. Bija baseins ar minerā lū deni. ar bitumenu. kas tika iesildī ts. un vakarā bija ļ oti ē rti peldē ties. pū ces iesaucā s. virs galvas veci koki. mē ness un neviens. sajū tas – it kā bū tu kaut kur mež ā uz mež onī ga ezera. Izbaudī ju visu nedē ļ u un iztē lojos, kā bū s pē c 4*. Bet kad es pā rgā ju uz sudrabu. B-RRRRRR. baseinā skan mū zika. pē c pusstundas man sā pē ja galva. cilvē ku pū ļ i. nekā das relaksā cijas. strū klas darbojas 15 minū tes stundā . visi š ajā laikā ē d, bet paš i pievelk pie strauta. Protams, istabā ir gaisa kondicionieris. Bet jau karstums rimā s un viņ š nebija vajadzī gs. mē beles ir labā kas. Bet ne jau tā pē c es š eit ierados. Hoforā pā rsvarā atpū tā s poļ i, ungā ri, vā cieš i. Sudrabā ir daudz krievu. Ē diens Hoforashā ir vienkā rš s, bet sā tī gs un daudzveidī gs. pie sadales, neviens stā vē ja š ķ ī vī neskatī jā s. Nekad neesmu aizgā jis neapmierinā ts. dzē rieni par maksu. bet karafes bija ū dens. Sudrabā karafes nebija. Un neatlaidī gi piedā vā ja dzē rienus. vairā kas reizes pienā ca daž ā di viesmī ļ i un jautā ja, ko mē s dzersim. tas bija stress. pavā rs izlika gaļ u. ieliec vienu gabalu un viss. . . vē l bija jā nā k. visā visumā . 4* ir viens nosaukums. Un tur bija arī lifts. kuru lī dz spī dumam noberzē ja ar maš ī nu eļ ļ u. Viņ š spī dē ja. un cilvē ki sasmē rē jā s. Man noteikti patika Hajdú szoboszlo kū rorts. ja paņ em viesnī cu ar labu medicī nas bā zi = BEKE HOFORASH un citi, varbū t pilsē tas pirtis. . tas ir kaut kas. cilvē ki! tur tikai vienu reizi apskatei. un viss....pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i.
время обеда. большая половина уже ушла. представляете что было часом ранее. по два -три человека на фонтанчик. номер в Хофораше.деревянные кровати. деревенский тканый коврик.тв и холодильничек были везде. народу не протолкнуться. а билеты не копеечные. примерно 200р на день.и
аватар NAS.739443
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca pati par sevi nav slikta, bet dvieļ us istabā maina tikai pē c pieprasī juma, gulta netiek mainī ta 8 dienas, piederumi vannā vismaz nav atjauninā ti, ē diens arī atstā j daudz ko vē lē ties: brokastis ir parastas eiropeiskas, bet vakariņ as pasludinā tas par "zviedru galdu", uzkodu izvē le nebū t nav vienmuļ a un ne vienmē r no svaigiem produktiem, ē damas zivis un gaļ a, bet augļ i kū tri un ļ oti š aurs sortiments. … Tomēr ▾ Viesnī ca pati par sevi nav slikta, bet dvieļ us istabā maina tikai pē c pieprasī juma, gulta netiek mainī ta 8 dienas, piederumi vannā vismaz nav atjauninā ti, ē diens arī atstā j daudz ko vē lē ties:
brokastis ir parastas eiropeiskas, bet vakariņ as pasludinā tas par "zviedru galdu", uzkodu izvē le nebū t nav vienmuļ a un ne vienmē r no svaigiem produktiem, ē damas zivis un gaļ a, bet augļ i kū tri un ļ oti š aurs sortiments. . Pat parastu ū deni vakariņ ā s nepiedā vā . Domā ju, ka 4*viesnī cai vajadzē tu adekvā ti pabarot savus viesus. Recepcijā sniedz pretrunī gu informā ciju par numura paplaš inā š anas un tā s atbrī voš anas apmaksu. BET gaidī s visnegaidī tā kais. stacijā . Vilciens apstā jas uz 1 minū ti un nebrī dinot stacijas priekš nieku, tavai maš ī nai durvis var neatvē rt, un viņ am vienkā rš i nav iespē jams krieviski izskaidrot! Pieprasiet transfē ru izbraucot no viesnī cas ar iekā pš anu maš ī nā! ! Veikalos saudzē jiet savus maciņ us un lietas! !


iemiesojums simba165
Viesnīca jau ir rezervēta. Pieprasīja istabu ar balkonu. Dodamies ārstēties uz 10 dienām šajā viesnīcā.
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Termālais komplekss Hajdúszoboszló
Novērtējums 7.0
Ungārija, Hajdúszoboszlo
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель Silver, располагающийся в 2 зданиях, находится в центре термального курорта Хайдусобосло, в 5 минутах ходьбы от городской купальни. Главный корпус построен в 1998 году, новый корпус построен в 2006 году, последняя реконструкция прошла в 2011 году. Перед отелем имеются большой открытый бассейн с пресной водой и бассейн с термальной водой. Отель располагает собственным лечебным центром, в 2015 году был награждён Премией Качества общества «Венгерский туризм».

Atrašanās vieta 2,7 км до железнодорожного вокзала Хайдусобосло, 15,7 км до Дебрецена, 202 км до Будапешта.
Viesnīcā

Основной открытый бассейн 450 м², открытый и крытый термальные бассейны с гидромассажем и шипучей ванной, терраса для загара, принадлежности для барбекю, специальные диетические меню (по запросу), хранение багажа, круглосуточная стойка регистрации, чистка обуви, услуги по глажению одежды, 7 конференц-залов максимальной вместимостью 200 чел., факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском и украинском языках.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские книги, музыка или фильмы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Боулинг (платно), дартс (платно), игровая комната, массаж (платно), живая музыка (по пятницами и субботам).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 170 номеров: одно- и двухместные стандартные 28 м², одно- и двухместные улучшенные 32 м², апартаменты 38 м² с 1 или 2 спальнями, улучшенные апартаменты 45 м², апартаменты люкс 60 м², био-комфорт двухместные номера 32 м² для некурящих, в некоторых есть мини-кухня, 3 био-комфорт апартамента 47 м² с кухней. Некоторые номера оснащенные ванной с гидромассажем.

Istabās

Кондиционер, телевизор с кабельными каналами, мини-бар, телефон, сейф, рабочий стол, ванная комната с душем или душевой кабиной, фен, биде (не во всех номерах), халаты, бесплатный Wi-fi, балкон (в большинстве номеров), ежедневная уборка.

Adrese 4200 Хайдусобосло, Matyas Kiraly setany 25, Венгрия.
Tālruņi: +36 52 363 811
Tīmekļa vietne: Silver Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.