Hungarospa Thermal Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.010
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca Hungarospa Hotel & Spa atrodas klusā vietā Hajdúszoboszlo, blakus vienam no lielākajiem hidroterapijas kompleksiem Eiropā. Viesnīca nodrošina bezmaksas tiešu piekļuvi pludmales zaļajai zonai pie termālajiem baseiniem. Viesnīcai ir 4 stāvi, celta 2005. gadā, renovēta 2015. gadā.Vairāk →
аватар zosehka27
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nav slikta viesnī ca, skaists vestibils, laipni administratori un apkalpotā ji. Ar istabā m nedaudz sliktā k, atbilst 3 zvaigznē m. Viņ i nemaz netī ra balkonus! netī rs, daudz! zirnekļ u tī kli! un paš ā istabā , arī uz balkona bija sirsenī š u ligzda un man iekoda lapsene. … Tomēr ▾ Nav slikta viesnī ca, skaists vestibils, laipni administratori un apkalpotā ji. Ar istabā m nedaudz sliktā k, atbilst 3 zvaigznē m. Viņ i nemaz netī ra balkonus! netī rs, daudz! zirnekļ u tī kli! un paš ā istabā , arī uz balkona bija sirsenī š u ligzda un man iekoda lapsene. Ir moderna plazma ar mū su kanā liem. Bufetes restorā ns, izvē le visu laiku nav ī paš i bagā ta, tas pats pat radā s iespaids, ka brokastī s sasilda to, ko neē da vakariņ ā s). Ē diens trekns. un pikanti (ungā ru). Noteikts pluss ir tas, ka Caur viesnī cas teritoriju nokļ ū stat pludmales zonā . Pludmalē s ir daudz cilvē ku! ļ oti! visa Ungā rija sarū k! "Vidusjū ras" pludmalē ū dens ir pā rā k auksts (sildī jā s iekš telpu akvaparkā . Cenas iet pa jumtu, tā pat kā valū tas kursi. Budapeš tā viss ir lē tā k)) Termā lie baseini ir ļ oti forš i! tieš i paradī ze) vienī gais negatī vais ir cilvē ki) vasarā tā du ir daudz. Neskatoties uz mī nusiem, plā nojam braukt vē lreiz, tomē r mums patika!
Номер Балкон Выдают халатики) Пляж Вечером
аватар ANDREI1974
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā izgā ju ā rstniecisko vannu kursu. Istabas tī ras, lai gan pati viesnī ca veca, personā ls draudzī gs, virtuve laba, bet ē diens bija tikai brokastis un vakariņ as. Cenā iekļ auta piekļ uve akvaparkam, tā pē c cena ir nedaudz augsta. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā izgā ju ā rstniecisko vannu kursu. Istabas tī ras, lai gan pati viesnī ca veca, personā ls draudzī gs, virtuve laba, bet ē diens bija tikai brokastis un vakariņ as. Cenā iekļ auta piekļ uve akvaparkam, tā pē c cena ir nedaudz augsta. Ir arī citas viesnī cas Hajdú szoboszló , kur lī menis bū s nedaudz augstā ks, un cena, gluž i pretē ji, bū s lē tā ka. Numuri ir mazi, bet kopē jais iespaids par viesnī cu ir pozitī vs. Ir bezmaksas autostā vvieta automaš ī nā m. Pā rsvarā š ajā viesnī cā uzturas ungā ri, kuri biež i ierodas nedē ļ as nogalē s uz daž ā m dienā m. Atmosfē ra viesnī cā mierī ga, vairā k piemē rota gados vecā kiem cilvē kiem.
аватар lesiaukrainka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ai viesnī cai ir daudz atsauksmju. No sevis piebildī š u, ļ oti patika, tī rs, ē rts, labi termā lie baseini, personā ls runā angliski. Ē diens izcils, ī paš i gaļ as cienī tā jiem, garš ī gi, daudzveidī gi, svaigi augļ i un dā rzeņ i brokastī s un vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai ir daudz atsauksmju. No sevis piebildī š u, ļ oti patika, tī rs, ē rts, labi termā lie baseini, personā ls runā angliski. Ē diens izcils, ī paš i gaļ as cienī tā jiem, garš ī gi, daudzveidī gi, svaigi augļ i un dā rzeņ i brokastī s un vakariņ ā s. Vakariņ as viesnī cā , nav dā rgas. Istabas ir standarta, fotogrā fijas atbilst realitā tei. Vienī gais, ka istabā nav fē na. Bet, izejot no baseina, turpat pie sienas ir arī spiede peldkostī miem (sī kums, bet jauki).
термальная городская лечебница Бассейн отеля
аватар moshna
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atgriež oties no Horvā tijas (devā mies ar draugiem uzmundrinā t savu izlasi) trī s dienas palikā m hungarospa termā lajā viesnī cā , š ī vieta ir gandrī z ideā la atpū tai Hajdú szoboszló , numuriņ i 4+, ē dinā … Tomēr ▾ atgriež oties no Horvā tijas (devā mies ar draugiem uzmundrinā t savu izlasi) trī s dienas palikā m hungarospa termā lajā viesnī cā , š ī vieta ir gandrī z ideā la atpū tai Hajdú szoboszló , numuriņ i 4+, ē dinā š ana 4, darbinieki 3+ (ak, ka ungā ru valoda), brī va pieeja pilsē tas pirtī m, kas nav svarī gi, ī si sakot, es jums iesaku, jū s to nenož ē losit!


iemiesojums lady.Ira1
Iekļauts ārstniecības procedūru numura cena
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Termālais komplekss Hajdúszoboszló
Novērtējums 7.0
Ungārija, Hajdúszoboszlo
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti

Спа-отель Hungarospa со своими собственными лечебными ваннами расположен в тихом месте курорта Хайдусобосло, рядом с одним из самых больших водолечебных комплексов Европы. Из отеля бесплатно обеспечен прямой переход в зелёную зону пляжа у термальных бассейнов. В отеле 4 этажа, построен в 2005 году, реконструирован в 2015 году.

Atrašanās vieta 2,9 км до железнодорожного вокзала Хайдусобосло, 16,5 км до аэропорта Дебрецена.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, сад, 3 закрытых лечебных бассейна с разной температурой, бесплатные зонтики и шезлонги у открытого бассейна с лечебной водой, конференц-зал на 120 мест, стоматологический кабинет, чистка обуви.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк Хайдусобосло расположен рядом.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
Telpu apraksts

Всего 117 номеров: 105 двухместных 21 м², 6 трёхместных 27 м², 3 апартамента 44 м² и 3 одноместных 21 м² для гостей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Кондиционер, телефон, мини-бар (платно), телевизор, радио, телефон, рабочий стол, сейф, ванная комната с душем или ванной, фен, халат, бесплатный Wi-fi, лоджия или французский балкон, ежедневная уборка.

Adrese 4200 Хайдусобосло, József Attila utca 25, Венгрия
Tālruņi: Тел.: +36 52 558 553 Факс: +36 52 558 556
Tīmekļa vietne: Hungarospa Thermal Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.