Jautājums o Budapešta

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kurš bija autobusu tūrēs pa Eiropu, parasti komplektā ir iekļautas tikai brokastis? Pastāsti man, kā tu ēdi dienas laikā?
Kurš bija autobusu tūrēs pa Eiropu, parasti komplektā ir iekļautas tikai brokastis? Pastāsti man, kā tu ēdi dienas laikā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2020-04-274 gadā atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар otpu-sky
Vairumā gadījumu cenā ir iekļautas tikai brokastis. Pusdienās tos parasti atved uz kādu nedārgu restorānu pēc programmas, bieži vien bez alternatīvām. Ir neērti dabūt sviestmaizes, jo visa grupa pasūta no ēdienkartes. Vakariņas parasti notiek pilsētā, un jau ir daudz alternatīvu.
аватар ollennka
Dienas laikā autobusu tūrēs viņi pusdienas piegādā organizēti vai apvieno pusdienas ar brīvo laiku jebkurā pilsētā. Brokastis parasti ir iekļautas komplektā, taču tās parasti ir niecīgas (atkarībā no valsts un viesnīcas līmeņa). Vakariņas parasti var pārklāt ar vara baseinu, jo grupa bieži vien izkāpj no laika, un nakšņošanas viesnīcas atrodas pilsētu nomalēs, kur visa ēdināšana tiek slēgta vēlā vakarā.
Īsāk sakot, autobusa tūre un gastronomiskie prieki nesajaucas.
аватар Scurra-2
Kāda veida ekskursija. Ja katru vakaru ir dažādas pilsētas un viesnīcas, tad pusdienas un vakariņas ir brīvā laika dēļ. Tajās tūrēs, kur vairākas naktis vienā pilsētā nemaz nav problēma. Dodieties, kur vien vēlaties, un jūs atradīsit lielveikalus.
аватар Pachok
Viss atkarīgs no operatora, gida un ekskursijas virziena.
Brokastis vienmēr ir iekļautas, bet Francijā tas var būt nabadzīgs kruasāns ar ievārījuma uzpirksteni, bet Norvēģijā trīs veidu karstie, laša/kamambēra un mencu ikri tūbiņās.
Pusdienas pilnībā atkarīgas no gida. Daži gidi aizvedīs uz "pazīstamu" restorānu, kur tas būs normāli, bet nekas izcils, čeks ir vidējs pilsētā, un gidam ir procenti. Pārējie dos brīvo laiku un rādīs dažādas iespējas, starp kurām ir ātrās ēdināšanas līnijas kā "Puzatoy Hata" un vidējās cenu kategorijas kafejnīcas.
Vakariņas ir tematiskas vienu vai divas reizes pēc ekskursijas programmas, parasti pēc vēlēšanās, un parasti katrs vēlas :) Citās dienās restorānu apmeklēšanai neatliek enerģijas, un te palīdzēs pārtikas preces jeb mūsuprāt sausā barība. Pa dienu, kā likums, ir iespēja aiziet uz pārtikas veikalu un nopirkt kaut ko vakariņām - maizi, sieru, desu, vīnu.
Ir nepieciešams izvēlēties labu operatoru, no pirmā piecinieka, pretējā gadījumā ir iespēja sabojāt visu ceļojuma iespaidu.
аватар dima_80_
Tikai brokastis, un arī tad ne vienmēr. Un Eiropas pilsētās nav problēmu, kur paēst vai ko ēst.
аватар ollennka
Tas ir, ja viesnīca atrodas pilsētā. Un, ja viņi apmetas nomalē, tad 18-20 vakarā viss tiek slēgts, un vakariņu vietā zīdat ķepu. Diemžēl tas ir noticis tik daudz reižu.
аватар Alex714
Brokastis parasti ir iekļautas cenā, bet kā jau rakstīja augstāk, tas ir atkarīgs no valsts, kurā nakšņo, var būt maz, piemēram, bulciņa ar zemu kafiju vai pilnas brokastis, ar kurām pietiek līdz pusdienas laikam Tas ir atkarīgs arī no grupas, pareizāk sakot, no tās kultūras vai augstprātības, jo reiz ar bērnu grupu nokļuvu ekskursijā (par to ceļojumu aģents klusēja), tāpēc uzņēmīgie pavadošie bija pirmie, kas skrēja brokastīs. un savāc bremzes savām palātām, kuras pa dienu ēda, lai ietaupītu naudu, un, atnākot brokastīs (zviedru galds) 10 -12 cilvēki, kuriem bija tas gods ceļot ar bērnu grupu novēroja tukšas paplātes. Gids nostājās vairākuma pusē, apgalvojot, ka viņi ir ekskursijas klienti un diktē nosacījumus.
Brīvajā laikā varat pusdienot pilsētā, cik atļauj jūsu budžets – no ielas ēdieniem ar ātrās ēdināšanas ēdieniem līdz dārgiem restorāniem (lai gan tie neatbilst autobusa tūres koncepcijai). Visbiežāk gājām pēc nelielām uzkodām vietējās kafejnīcās, pastaigājoties pa pilsētu.
аватар Alex714
Uz sabiedrisko ēdināšanu, ko gids velk, neeju, saprotu, ka viņam tur ir procents, bet man nepatīk tas haoss un farss, kas bieži notiek šādos iestādēs, kad vairākas ekskursiju grupas ar pievilinātiem gidiem “uzpildās. " pusdienām. Labāk doties pensijā un pasēdēt klusā kafejnīcā vai ēstuvē.Tāpat, pārvietojoties starp vietām, sanitārās pieturas veiksiet degvielas uzpildes stacijās, kur bez tualetes darbosies mini kafejnīcas, kur varēs iegādāties kafiju ar hotdogu vai burgeru.
Bet vakariņas ir loterija, ja pie viesnīcas nav kafejnīcu vai restorānu, tad labāk padomāt jau laicīgi, piemēram, dienas pastaigas laikā apmeklēt lielveikalu vai veikalu, kur var nopirkt ēdienu vakariņām - a vienkārša uzkoda (lai pagatavotu sviestmaizes) vai gatavi ēdieni kulinārijā (piemēram, Vīnē Billijā, diezgan laba gatavošana).
аватар Scurra-2
Piekrītu koncepcijai! Saburzītos džinsos un T-kreklos jūs neaizbrauksit uz visām vietām. Bet viesnīca ir nomalē! Skatiet, cik ilgi tas prasīs. Ja ir par vēlu, tad ne līdz vakariņām ((. Parasti dežurants brīdina, ka viss būs ciet. Reizēm izpalīdz sviestmaizes no Autogrill u.c. iestādēm. Ja 22.00 naudu neiebilst, uz centru var aizbraukt ar taksi.Mēs to darījām Budapeštā(bija pilnīgi iesācēji),viesnīca bija ļoti tālu,un Ķelnē.Pagājām,paskatījāmies vakara pilsētu un iekost.Atpakaļ,arī ar taksi.Mēs un vēl pāris.Problēma bija Ķelnē, lai pierunātu uzņemt 4x pasažierus.
аватар Alex714
"Nevar iet uz visām vietām saburzītos džinsos un T-kreklos." :)))
Super komentārs.
аватар 86jjj
Parasti šāda veida ekskursijās tūristi tiek izmitināti BB viesnīcās (brokastis ir iekļautas). Tālāk seko varianti: firma organizē ekskursiju (bieži bez maksas) + pēc izvēles maksas pusdienas .. vai vakara promenāde gar upi, pilsēta, tematiskais vakars, kur par vakariņām jāmaksā.
Uz Tavu jautājumu, kā mums visu dienu gāja ar ēdienu, atbildēšu - lieliski! Es ēdu, kur gribu un ko gribu. Pirms brauciena googlē pārmeklēju labas vietas un nacionālos ēdienus, kur ēst un sastādu sarakstu. Parasti ideju ir tik daudz, ka puse no saraksta paliek nepiepildīta. Un es vienmēr ņemu līdzi tējkannu un maisiņus ar tēju un kafiju. Viņi mani izglābj, ja man nav laika paēst siltu ēdienu.
аватар Scurra-2
Patiesībā tā bija mazliet ironija! Es neesmu redzējis džinsus, iespējams, operās, Vīnē un Garnjē. Bet nevarētu teikt, ka skatījos pārāk cieši!
аватар Scurra-2
Jūs varat arī doties uz o.p brokastu laikā kafejnīcā. un jūs par nelielu naudu saliksiet pusdienu kastes analogu. Ungārijā un Vācijā tas tika darīts ar prieku. Citās valstīs neesmu mēģinājusi.
аватар 86jjj
Scurra, nesaprata par kafejnīcu. Vai ir kāda blakus kafejnīca? Vai arī viņi par papildu samaksu savās viesnīcas istabā uzkodu dienai?
аватар Scurra-2
Šeit būs brokastis. Ēdienu no galdiem nevajag ņemt, bet par maksu paprasīt "līdzi".
аватар Alex714
Par ironiju sapratu, ar humora izjūtu viss kārtībā, vienkārši patika izteiciens. ;))
аватар 86jjj
Ā, saprotams. Paldies!
аватар Dmitry_Lebedev
Vienīgā ceļojuma pieredze ar "Akkord-tour" liecināja, ka cenā iekļautās brokastis visās viesnīcās (Polija, Čehija, Ungārija, 2-3 zvaigznes) bija diezgan atbilstošas ​​tūres cenai un ietvēra musli, desu. , siers, dārzeņu izcirtņi, vārītas desiņas, olu kultenis, vārītas olas, bulciņas, maize, sviests, medus, ievārījums, augļu dzērieni (stipri atšķaidīti ar ūdeni), karsts piens, kafija, tēja. Ar nelielām atšķirībām dažādās viesnīcās.
Tajā pašā laikā kaut kur no brokastīm varēja paņemt līdzi sviestmaizi un kaut kur restorānā ielaida tikai tukšām rokām (pat dāmu somas aizliegts) un aizliedza kaut ko izņemt.
Iestādes pusdienām tika izvēlētas gan pēc gida ieteikuma (starp citu, "cenas un kvalitātes" kombinācija bija laba), gan patstāvīgi, vadoties pēc citu ceļotāju atsauksmēm par apmešanās pilsētu.
Vakariņojām galvenokārt viesnīcā, izmantojot pa dienu veikalos pirktos produktus. Reiz mēs nopirkām pārtiku degvielas uzpildes stacijā, kas atrodas blakus viesnīcai (viesnīca bija ārpus pilsētas)
аватар deppo
Un vēl viena lieta: paturiet prātā, ka visās Eiropas pilsētās (un Budapešta nav izņēmums) visi lielveikali svētdienās ir slēgti. Pat tie, kas atrodas tirdzniecības centrā. Ir atvērti tikai mazi pārtikas veikali.
Eiropas lielveikalos ļoti bieži ir gatavi ēdieni, kas iepakoti plastmasas traukos. Dažiem var palūgt sasildīties tieši lielveikalā. Un ir gaļa, piemēram, ar zaļajiem salātiem, kurus var ēst aukstus. Turklāt visur ir auksti gaļas izstrādājumi un jogurti, tāpēc dienas laikā ir pilnīgi iespējams pilnībā ēst.
Atgriežoties tieši Budapeštā, teikšu, ka tur ēst kafejnīcās un lielākajā daļā restorānu ir lēti, un gandrīz visi budžeta tūristi to var atļauties.
аватар Dmitry_Lebedev
Cienījamais depo, ļaujiet man strīdēties ar jums par "Un vēl vienu lietu: paturiet prātā, ka visās Eiropas pilsētās (un Budapešta nav izņēmums!) visi lielveikali svētdienās ir slēgti."
2019. gada martā es biju Berlīnē. Austrumu dzelzceļa stacijas telpās svētdien bija atvērti abi lielveikali. Man nav informācijas par Budapeštu
аватар deppo
Nav jāstrīdas, es lieliski zinu, ka Berlīnē stacijās ir lielveikali. Bet tikai stacijās. Berlīne kopumā ir izņēmums, tā ir ļoti ērta pilsēta dzīvei un tūristiem.
Budapeštā tādas iespējas nav. Svētdien vairākas reizes bijām uz Budapeštu. Pat lielveikals Tropicaria nedarbojas (turp tiek veiktas izvēles ekskursijas).
Vīnē parasti centrā ir viens dežurēts lielveikals, bet jāzina, kurš.
аватар Scurra-2
Vai šī ir Tropicaria tirdzniecības centrā Campona? Cenšos izvēlēties ceļojumus ar minimālu nedēļas nogali un brīvdienām! Ziemassvētkos no pulksten 24 līdz 26 no rīta viss ir slēgts. Galeries Lafayette ir slēgts 8. martā! Trīsvienībā, Berlīnē, viss ir slēgts, bet kafejnīcas bija atvērtas un šokolādes veikals netālu no Gendarmenmarkt bija atvērts. Kaut kāda rulete!
аватар deppo
Jā, jā, tas ir Kamponā. Tur kaut kā cerējām paskopoties ar autobusu, bet svētdien tas bija ciet. Ar grūtībām atradām centrā mazu veikaliņu un paņēmām to, kas bija pieejams: maizi, desiņas, ūdeni un banānus. Viņi nenomira no bada, bet arī nesaņēma baudu :)
аватар rsveta1973
Budapeštā lielveikali ir slēgti brīvdienās un svētdienās pēc 13:00
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Budapešta
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl