Jautājums o Budapešta

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Iesakiet tūrisma operatoru Eiropā
Pieredzējuši tūristi, lūdzu, konsultējieties, kurš devās uz Eiropu un ar kuru tūrisma operatoru, lai katru dienu nebūtu daudz stundu brauciena no pilsētas uz pilsētu, piemēram, "Eiropa no autobusa loga"
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-02-207 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  39
аватар ollennka
zadyraka89, bet vai jūs apsverat iespēju BEZ tūroperatora? Ceļojot saviem spēkiem, neviens tevi nedzīs un neliks gaidīt, varēsi tuvplānā aplūkot Eiropu.
аватар bileka89
jo pirmā reize, pašiem nezinot valodu, ir biedējoša
аватар Mademoisele
Uzmanīgi izlasi programmu, acu priekšā turot karti ar attālumiem.Ja dienā nobrauc vairāk par 350km,tad šī jau ir paātrināta iepazīšanās ar Eiropu.Galopā skaidri sapratīsi vai brauksi sava prieka pēc.
аватар bileka89
jā, tāpēc es nolēmu vērsties pie pieredzējušiem cilvēkiem, jo ​​nelasu nevienu programmu un tad ieliku programmā ar attālumiem starp pilsētām un izbraucu dienā no 350 līdz 500 km (piemēram, Krakova-Budapešta vai Budapešta-Vīne) tas ir vismaz 4 stundas dienā
аватар ollennka
Vienkārši autobusu tūres parasti tiek veidotas uz kādu galamērķi, piemēram, uz Prāgu vai Parīzi. Beigu punktā var būt vairākas naktis, un viss pa ceļam parasti ir galops.
Ir jēga meklēt kombinēto autobusu + gaisa tūri, lai sāktu no galvenās valsts bez tranzīta.
аватар bileka89
apskates tūre un atpakaļ tās pašas 4 stundas, tātad izrādās, ka šī nav tūrisma firma, bet kaut kāda transporta kompānija ar pavadošām ekskursiju funkcijām
аватар Mademoisele
Tādā gadījumā izvēlies pilsētu uz kuru vēlies doties un lido ar lidmašīnu.Nebūs pārsēšanās,un Tu izvēlēsies kādas ekskursijas vēlies apmeklēt.Tādas ekskursijas ir Fairy un Accordtour
аватар meksika1211
Sazinieties ar tourtrans-voyage. Autobusu tūrēs viņiem nav līdzvērtīgu. Visgarākie braucieni tiek iegūti ceļojuma pirmajā un pēdējā dienā. Tourtransport ir tik daudz iespēju, ka jūs noteikti atradīsiet to, kas jums nepieciešams.
аватар bileka89
Paldies, apskatīsim šo iespēju.
аватар bileka89
un Turtrans ir Kijevas uzņēmums?
аватар ollennka
Vispār Maskava, bet kāda starpība, ja gaiss+buss? Domāju, ka viņi bez problēmām pievienosies grupai.
аватар meksika1211
tourtrans.ru savā vietnē, tur ir visdetalizētākais ekskursiju apraksts un pārstāvniecību kontakti. Minskā noteikti ir filiāle, bet par Kijevu es nezinu. Bet viņa pati ar viņiem pēdējo reizi devās janvārī un grupā bija Ukrainas pilsoņi, tāpēc problēmām nevajadzētu būt.
аватар ollennka
Un viņu ceļojumu katalogs patiesībā ir milzīgs, ir, kur klīst.
аватар mindguru
Saskaņas tūre.
аватар travelsita
Extravaganza, Accord-Tour, Inkomartur.
Ja ir autobusu tūres, būs daudz transfēru. Kas attiecas uz ekskursiju no Budapeštas uz Vīni, tā sanāk apmēram 8-00 izbraukšana no viesnīcas. Ierašanās 11-30. Atpakaļ pulksten 19:00. Tu staigā gandrīz visas dienas garumā.
аватар elmontaz1
Paštūre. Budapeštā staigāt, klīst, no Budapeštas var doties uz Zagrebu, Ļubļanu, Vīni, Prāgu.
Lētāk ar autobusiem no Nepliget autoostas Budapeštā.
Bet tas ir tad, ja jau esat bijis Eiropā. Ja neesi bijis, dodies ganāmpulka tūrē.
аватар alex45
Esmu vecticībnieks solo ceļojumiem. Un viņiem nav nekā slikta. Valodu nezini, mūsu tautiešu Eiropā jau ir tik daudz, ka jau pie pirmajiem soļiem var dzirdēt savu dzimto runu.Īpaši tas attiecas uz Itāliju.
Jūs apmetaties viesnīcās vai apartamentos, kur vien vēlaties, nevis pilsētas nomalē, kā tas bieži notiek autobusu tūrēs un no kurienes vēl jums ir nepieciešams nokļūt līdz apskates vietām.
Visi TURBUSES pilsētās ir aprīkoti ar austiņām ar vairākām valodām, šeit jūs esat gida vietā, jums tikai jāiegādājas biļetes.
Nu, ja ir biedējoši, es vispirms lidotu uz Slovākiju, uz Bratislavu. Slāvu valoda, blakus Donava un Prāga, Vīne un Budapešta. Ļoti tuvu! Tur jūs varat braukt tajās un Donavā.
аватар illusia
Cienījamie kungi-tūristi! Ja cilvēks ceļo pirmo reizi, turklāt bez svešvalodas zināšanām, tad, iespējams, labākā izeja ir ceļojumu aģentūrā iegādāties gatavu ceļojumu. Ar labu ceļvedi.
zadyraka89, varu pilnīgi mierīgi ieteikt "Fairy" un "Inkomartur". Biju ar viņiem vairākas reizes - ekskursijas ir labi sabalansētas, pēc ekskursijas tiek dots pietiekami daudz brīvā laika. Galvenais ir neizvēlēties tūres, kur vairākas valstis uzreiz, lai kā gribētos vairāk pieveikt vienā ceļojumā – ir lieli transfēri. Labāk 1-2 kaimiņvalstis vienā braucienā.
Tagad "Inkomartur" pastāvīgi sūta piedāvājumus ar maziem un lētiem maršrutiem. Paskaties uz viņiem.
аватар mindguru
Kāda ir diskusija šajā forumā bez alex45?
Tas attiecas tikai uz austiņām autobusos, tu esi mazliet nobijies. Jā, Atēnu pilsētas vēstures muzejā var noklausīties gan pilnu ekskursiju, gan konkrētu eksponātu aprakstu jebkurā valodā (es runāju tikai par to, kur biju un ko pats redzēju). Jā, Veličkas pilsētas sāls raktuvēs notiek ekskursijas ar gidu jebkurā valodā, bet krievu valodā tās ir tikai četras dienā. Jā, Florences pilsētā jūs varat rezervēt ekskursiju jebkurā valodā, un ir daudz krievu cilvēku, kuri Itālijā dzīvo 15-20 gadus. Tomēr tās visas ir vietējās ekskursijas. Varbūt kādu dienu jums palaimējās braukt pa Eiropu ar šādu tūristu autobusu, kuram bija austiņas ar vairākām valodām. Tomēr tas ir vairāk izņēmums nekā noteikums. Nemaldiniet cilvēkus.
аватар ollennka
Nesapratu, ko alex45 domāja ar savu dzimto runu (ukraiņu vai krievu), bet, ja runājam par krievu valodu, tad, piemēram, hop on hop off "City sightseeing" tūres tirgus līderim Prāgā ir krievu pavadījums, Kopenhāgena, Tallina, Helsinki, Parīze, Berlīne (un vairākas citas Vācijas pilsētas), Korfu, Budapešta, Dublina, Roma (un vairākas citas Itālijas pilsētas), Malta, Amsterdama, Oslo un citas Norvēģijas pilsētas, Varšava un Krakova, Brisele, pilsētas Spānija, Lielbritānija un Portugāle.
Vispār ir kur braukt pa Eiropu ar sarkanu divstāvu.
аватар bileka89
Liels paldies visiem, kas atsaucās, es domāju, ka katrs padoms man kaut kādā veidā palīdzēs izvēlēties sev labāko variantu
аватар alex45
Man dzimtā valoda ir krievu.
Es nepierādu cilvēkiem, piemēram, mindguru, ko es zinu un ko nē, un es nepierādīju, vai man ir jāpublicē šeit vai nē. Un es saku, ka tu mācies materiālus, tad izrādies.
Lai iekāptu Turbasy, jums ir jāiegādājas komplekts vai biļete, un jums nav jāpasūta papildu ekskursijas!
Ieliku Parīzes foto, sēžam Turbā, ejam uz triumfa arku.
аватар alex45
Katram gadījumam šis ir tāds autobuss.Tas ir Barselona.
аватар kolyan_cat
Aleksam taisnība. Katrā lielākajā tūristu pilsētā autobusi pilsētas ekskursijām ir aprīkoti ar austiņām ar vismaz 12 valodām, ieskaitot krievu valodu. Un jums nav jāmeklē krieviski runājošs ceļvedis. Autobusā dzirdams viss nepieciešamais un vēl vairāk. Turklāt ir ērti, ka var izkāpt jebkurā maršruta pieturā, pastaigāties un pēc tam braukt ar jebkuru citu tās pašas firmas autobusu, nepērkot jaunu biļeti.
Lietojiet - Lisabonā jābūt uzmanīgiem, ir 3 konkurējošas kompānijas ar līdzīgiem autobusiem un vienādiem maršrutiem, bet 2 no tiem stulbi "audzē" piesūcekņus. Bet tā ir tīri portugāļu specifika.
аватар mindguru
kolyan_cat, vai Romā ir tāds autobuss? Vai arī tā nav liela tūristu pilsēta? Un Atēnās?
alex45, jau sen ir zināms, ka tu esi mūsu foruma gudrākais un mantkārīgākais. No tā, ka tu VIENREIZ brauci ar tādu autobusu, nemaz neizriet, ka VISĀS pilsētās tādi autobusi ir. Tomēr jums tas nav svarīgi. Nejauciet vismaz cilvēkus, kurus mēģināt ieteikt!
аватар alex45
Atkal smieklīgi, kad cilvēks neko nezina un negrib zināt!
Romā ir TRĪS Turbas maršruti, tie ir dažādās krāsās un ved uz dažādām Romas vietām. Es nekur nerakstīju, ka viņi ir VISĀS pilsētās, Velichki pilsētā vai ciemā viņu, visticamāk, nav. Un nevajag šļakat žulti, ja es tev nepatīku kā cilvēks.Saudzējiet savas aknas!
Es rakstu tikai par to, ko zinu, un cenšos neizcelties tāpat kā jūs. Mans padoms ir "Pārbaudiet informāciju, it īpaši, ja neesat par kaut ko informēts!" Un kamēr es neredzu tavu gudro padomu!!!
аватар mindguru
Nu, tu labi proti ģērbties. Nervi pie velna...
аватар alex45
Neiesaku tev te troļļot, var nesaprast!
аватар mindguru
100%
аватар alex45
"Atēnās ir divi uzņēmumi - dzeltenie Athens Open Tour autobusi un sarkanie CitySightseeing. Viņu maršruti ir identiski, grafiks ir vienāds, un šur tur - jauki divstāvu autobusi, un šur tur ir daudzvalodu audiogids. (Grieķu, angļu, spāņu, vācu, itāļu, franču, krievu, japāņu, turku, ķīniešu un dažas citas).
Tas lai nerunā, izrādās, ka arī Atēnās ir TURBASSES.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Budapešta
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl