Corvin Hotel Budapest Corvin Wing 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīcas kompleksam Corvin Budapest ir 2 spārni Corvin Wing un Sissi Wing. 2016. gadā pilnībā atjaunotais Corvin Budapest Corvin Wing atrodas Budapeštā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm. Rajons Ferencváros ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē pastaigas pa pilsētu, pastaigas un vecpilsēta.Vairāk →
аватар Margo23
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz ī paš u piedā vā jumu a / uz Malev - trī s naktis Budapeš tā . Lai gan dzī vojam Sanktpē terburgā , mums ē rtā kais variants ir no Helsinkiem. Uz Helsinkiem - ar maš ī nu, nakš ņ ojā m Hiltonē , arī akcijā . … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz ī paš u piedā vā jumu a / uz Malev - trī s naktis Budapeš tā . Lai gan dzī vojam Sanktpē terburgā , mums ē rtā kais variants ir no Helsinkiem.
Uz Helsinkiem - ar maš ī nu, nakš ņ ojā m Hiltonē , arī akcijā . (119 eiro trī s personā m ar Flamingo akvaparka apmeklē jumu).
Atpakaļ braucā m naktī , ceļ š no Vantaa lidostas lī dz mā jai aizņ ē ma 5 stundas, kopā ar robež u un kafijas desiņ ā m benzī ntankā.
LIDOJUMS. Helsinki-Budapeš ta-Helsinki, viss precī zi pē c minū tes. Izbraukš ana 8-45, ieraš anā s atpakaļ.22-45. Izrā dī jā s trī s naktis un gandrī z č etras pilnas dienas. Nez kā pē c Malevu lidojumam reģ istrā cijas automā tā neatrada. Starp citu, maš ī nai ir arī krievu valoda. Pirms izlidoš anas lidmaš ī na tika apstrā dā ta ar oranž u š ķ idrumu un izpū sta pret apledojumu, uz logiem lī dz nosē š anā s brī dim saglabā jā s plā na plē ve. Ē diens lidmaš ī nā - kafija, tē ja, limonā de, sulas un sviestmaize. Atceļ ā tika piedā vā ts vī ns. Lī dz viesnī cai nokļ uvā m 25 minū tē s ar taksi - ZONATAXI par 22 eiro.

VIESNĪ CA Corvin 3*.
Tas atrodas uz klusas š auras ieliņ as, kur ir vē l vairā kas viesnī cas, diezgan jaunā.6 stā vu ē kā . Dzī vojamajā ē kā numur 26 tieš i pretī viesnī cai ir arī vairā ki numuriņ i, no kuriem viens mums tika piedā vā ts. Reģ istratū ra ir ļ oti izpalī dzī ga ar labu angļ u valodu. Iekā rtojā s uzreiz, negaidot reģ istrē š anos, iedeva atslē gas ā rdurvī m, no otrajā m durvī m un no istabiņ as. Istabā , ieejā un viesnī cā viss ir ļ oti tī rs un kā rtī gs. Standarta trī svietī gā vietā (kā tas ir tī mekļ a vietnes fotoattē lā ) mē s saņ ē mā m studijas istabu aptuveni 45-50 kv. m ar virtuvi, ledusskapi un elektrisko plī ti, bet no traukiem bija tikai dakš iņ as, naž i, 4 š ķ ī vji un 2 glā zes. Pē c pieprasī juma atnesa treš o glā zi. Nav ziepju vai š ampū nu vispā r, lai gan tiem ir toveri. Seifs bija aizslē gts, bet atteicā s atvē rt. Meitene reģ istratū rā saprotoš i pamā ja ar galvu, piezvanī ja meistaram un atvē ra seifu. Tie vairs netika izmantoti. Bija arī minibā ra cenrā dis, bet paš a bā ra nebija! Krievu TV kanā lu nav.
Apkure ir regulē jama un ļ oti ē rta. Pakeš u logi ar koka rā mjiem. Uz grī das paklā js, virtuves zonā flī zes. Gultas ē rtas, spilveni mazi. Visas mē beles ir koka. Nav matu ž ā vē tā ja, nav arī tē jkannas. Visvairā k pietrū ka tē jkannas.
Brokastis restorā nā (tas ir liels vā rds), brokastu telpa galvenajā ē kā . Plā ksnes ir mazas. Izvē le maza: musli, olu vai olu kultenis, ievā rī jums, sviests, paprika, gurķ i, tomā ti, sagriezts š ķ iņ ķ is, jogurts, 2 veidi, ā boli, kivi, apelsī ni, sula, 2 veidi, tē ja, piens un kafija ( nevis kafija, bet kafijas dzē riens). Maize pelē ka un balta. Nav bulciņ u vai konditorejas izstrā dā jumu. Kā du dienu viņ i mikroskopiskā vā zē iznesa salā tus. Viss ir svaigs. Brokastis ir no 7 lī dz 11, bet pulksten 9 nekas netiek piegā dā ts. Restorā na darbinieces skatiens izteiksmī gi saka: "Kā pē c viņ i tik daudz ē d! ". Labu kafiju reģ istratū rā uzvā ra meitene par 1.5 eiro. No restorā na ir izeja uz iekš pagalmu, tā da zaļ a oā ze ar cipresē m un visā diem ziediem.
Mums bija vē la izrakstī š anā s, es devos atjaunot istabu, viņ i neņ ē ma naudu. Pē c lū guma izsauca taksi, tas atbrauca pē c minū tes.
Pē c receptes varat iegā dā ties Budapeš tas karti, ekskursiju autobusa biļ etes un kaut ko citu. Krievu viesnī cā nebija, bija vā cieš i, briti un itā ļ i.
Metro ir ļ oti tuvu, 5 minū š u gā jiena attā lumā . Ejiet uz centru 30 minū tes.

BUDAPEST. Sā kotnē ji plā nojā m peldē š anā s un atpū tas braucienu, tā pē c uz muzejiem nedevā mies, atstā jā m to nā kamajam apmeklē jumam. Pirmajā dienā brauca tikai ar autobusu ar audio gidu. Pietiek, lai saprastu, kas un kur atrodas, orientē ties pilsē tā un iegū t vispā rī gā ko informā ciju. Bet, ja gribas ī stu ekskursiju ar interesantiem stā stiem, leģ endā m, tad vajag gidu. Autobusa variants manuprā t neder.
Mē s daudz staigā jā m pa pilsē tu, apskatī jā m visus galvenos apskates objektus ā rē ji, izstaigā jā m visu Andrassy avē niju, uzkā pā m Budā.
Man ļ oti patika dzeltenā metro lī nija, tā di mazi treileri, stacijas izklā tas ar zili-baltā m flī zē m, koka bū diņ as. Mū zikas partitū ra ir smieklī ga. Mani pā rsteidza kontrolieru skaits, vienkā rš i viņ u ir Ļ OTI daudz!
Ī paš u iespaidu Vorosmarty ter laukums atstā ja Lieldienu un Pū polsvē tdienas priekš vakarā . Ir daž ā di suvenī ri, tautas amatniecī bas izstrā dā jumi, smarž ī gas paciņ as, ē diens, kas tiek gatavots jū su priekš ā milzī gā s pannā s, muzikā lā s grupas aizstā j viena otru. Koka soliņ i, kur var pasē dē t un atpū sties. Pie ieejas no Vā č u ielas pa kreisi gatavo garš ī gus kliņ ģ erus (nezinu pareizo nosaukumu), mī klu mazgā uz gara apaļ a malkas gabala, cep uz uguns kā š aš liku un apviļ ā kakao. , kanē lis, kokosrieksts utt. Tas maksā.1200-1500 forintus. Garš ī gi! Mē s pat atvedā m mā jā s pā ris no š iem gabaliem.
Mani iepriecinā ja arī tas, ka gandrī z visi, ar kuriem mē s runā jā m, normā li runā ja angliski - veikalos, restorā nos, ielu pā rdevē ji, kasieres metro (saprata, ko mē s no viņ iem gribam).

SECCHENI VANNA. Gā ja 2 reizes. Man ļ oti patika! Š ķ ita, ka cilvē ku nav daudz, vai arī viņ i vienkā rš i izklī da pa teritoriju. Tikko uzstā dī tā s elektroniskā s slē dzenes ne vienmē r darbojas. Pirts darbinieki paš i aizslē dz kabī nes (neskatoties uz elektronisko slē dzeni) un iedod jums metā la ž etonu uz auklas, ko piestiprinā t pie peldkostī ma. Kabī nē ir atļ auti tikai divi cilvē ki. Godī gi sakot, ja neesat ī paš i kautrī gs, nav jē gas to ņ emt. Ieeja tiem, kam nepiecieš ama kajī te, atrodas pa labi no centrā lā s. Pie ieejas blakus kabī nē m ir bezmaksas seifs. Interjerā cilvē ku nav daudz, pā rsvarā pensionā ri sē ž un atpū š as.
Vienā no baseiniem instruktora vadī bā dā mas veica vingrinā jumus ar hantelē m. Ā rā ir vienkā rš i lieliski! Vispirms sildī jā mies siltā kajā baseinā , kur sē ž š ahisti, tad peldē jā m pā ri lielajam baseinam, tad izklaidē jā mies treš ajā . Tur pē c kā rtas tiek ieslē gts vai nu apļ veida ū dens karuselis, vai zemū dens strū klas. Aplī salikti sauļ oš anā s krē sli, cilvē ki vareni un kā rtī gi sauļ ojas. Ir kafejnī ca. Metro atrodas tieš i iepretim galvenajai ieejai. Starp citu, vienī gie uzraksti NAV ungā ru valodā , tie ir "ieeja" un "izeja". Un arī "Uz redzē š anos" krievu valodā ! Tā pē c labā k ir iepriekš izpē tī t cenrā di.

GELLERTA VANNA. Skatoties tieš i uz viesnī cu, ieeja atrodas labajā pusē . Jauka atmosfē ra, mozaī kas, kolonnas, skulptū ras. Iekš ē jais kopē jais baseins ir neliels, 1/3 daļ ā tiek veikti vingrinā jumi, arī ar hantelē m. Telpā m ar termā lā m pirtī m-saunā m ir atseviš ķ a ieeja. Daž i apmeklē tā ji ir peldkostī mos, daž i ir kaili, daž i ir pinaforos. Man patika aromā tu pirts ar eikaliptu.
Tā kā visa vanna nav ī paš i liela, š ķ iet, ka cilvē ku ir daudz. Un, kad ieradā s itā ļ u grupa, es uzreiz gribē ju doties prom. Atvilktnes un kabī nes ir tā das paš as kā Szé chenyi, aizvē rtas ar rokassprā dzi. Otrajā stā vā atrodas kafejnī ca un atvē rta terase. Ā ra baseins vē l nebija atvē rts. Vestibilā ir arī kafejnī ca ar gardiem kliņ ģ eriem. Man likā s, ka Gellertā ū dens ir smagā ks vai kā , pē c peldē š anā s tur devā mies vienkā rš i uz viesnī cu gulē t. Un pē c Szé chenyi viņ i joprojā m iekaroja Budu.

Ē DIENS. Viņ i mē rķ tiecī gi negā ja uz restorā niem, viņ i vienkā rš i ē da, kur gribē ja. Visvairā k man patika ē diens restorā nā pretī sinagogai. Vorosmarty laukumā izmē ģ inā jā m milzī gas karbonā des, desiņ as, gaļ u un kartupeļ us, vistu ar kaut ko. Gardi, bet ļ oti sā ļ i. Pē dē jā dienā bijā m uz McDonald's.
Pilsē ta ir ļ oti interesanta, ir daudz skaistu ē ku, diemž ē l daž as no tā m ir nož ē lojamā stā voklī . Tiesa, tū risma centrs tiek aktī vi sakā rtots.
Protams, trī s dienu laikā visu nav iespē jams redzē t, lī dz vakaram bijā m tik noguruš i, ka gandrī z nevarē jā m
aizgā ja gulē t. Uz tikš anos, Budapeš ta!
Завтрак в отеле Купальня Геллерт Вид из Буды Здание отеля Второе здание отеля Миникухня в номере Будапешт Вид из Буды


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Гостиничный комплекс Corvin Budapest имеет 2 крыла Corvin Wing и Sissi Wing. Отель Corvin Budapest Corvin Wing, полностью отремонтированный в 2016 году, находится в Будапеште. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха. Ференцварош — отличный выбор, если вам интересны прогулки по городу, прогулки и старый город.

Atrašanās vieta Отель Corvin Budapest Corvin Wing находится в 350 метрах от станции метро Corvin Negyed. Будапештский аэропорт имени Ференца Листа расположен в 18 км.
Viesnīcā

В ресторане сервируют «шведский стол» из блюд интернациональной кухни. Для гостей также приготовят диетические блюда. На территории отеля круглосуточно работает бар. В местах общего пользования предоставляется бесплатный Wi-Fi.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports На круглосуточной стойке регистрации можно получить туристические рекомендации и взять напрокат велосипеды.
Telpu apraksts

В отеле 42 современных номера.

Istabās

Для удобства гостей в номерах есть бесплатный Wi-Fi, спутниковое телевидение, кондиционер, сейф для ноутбука и телефон с международной линией. В номерах есть классическая мебель и плиточный пол.

Adrese 1094 Будапешт, Angyal u. 31, Венгрия
Tālruņi: +3612186566
FAQ