Viesnīca nepretenciozam tūristam

Rakstīts: 6 aprīlis 2008
Ceļošanas laiks: 7 — 14 augusts 2007
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
mē s arī braucā m ar Natalie-Voyage un iespaidi ir labi. Tā kā viņ i ieradā s apskatī t valsti, viņ i nepievē rsa uzmanī bu neē rtī bā m, bet katru dienu devā s ekskursijā s.
Mē s bijā m augusta beigā s, tā pē c naktī istabā bija smacī gs. Bet kopumā viesnī ca ir sakopta.
Brokastis bez modes: vā rī tas olas, desiņ as tomā tu mē rcē , musli, kafija utt. Ļ oti garš ī gi rullī š i - mē s tā du maizi necepam.

Minibā ru istabā neizmantojā m, jo ​ ​ cenas ir pā rā k augstas. Daudz ē rtā k un lē tā k ir doties uz Metro lielveikalu (15 minū š u gā jienā no viesnī cas) un tur nopirkt ū deni vai sulu, balzā mu. Tas, ka ir lē tā k - jū ti uzreiz. Garā ceļ ojuma uz Egeru vai Balatonu karstumā stipri izslā pi. Un dot 250-300 forintus (jeb 1-1.2 eiro) par niecī gu puslitra pudeli tī ra ū dens ir vienkā rš i stulbi.
Stiprā kus dzē rienus joprojā m ņ ē ma beznodokļ u rež ī mā uz robež as (pie veikala atceļ ā neapstā jas! ) Vintage vī nus pirka pagrabā -restorā nā "Labirints" Sentendrē , bet vienkā rš ā kus vī nus - Skaistuma ielejā , Egerā .
Ē dā m tavernā s. Ļ oti garš ī gi, tikai daudz piparu - izņ emot to, ka tā nav desertā . Vidē jas vakariņ as diviem ir zupa, liela porcija ceptu kartupeļ u ar karbonā di, salā ti un glā ze alus vai vī na - 20-25 eiro. Nianse - ja dodaties uz gida organizē tā m vakariņ ā m (ar vietē jā m dejā m un dziesmā m) - jau maksā.20 eiro no cilvē ka.
Netā lu no viesnī cas atrodas tramvaja pietura, kas ir ļ oti ē rta neatkarī gā m pastaigā m pa Budapeš tu. Tikai neaizmirstiet apstiprinā t biļ eti, pretē jā gadī jumā kontrolieri tur ir nopietni un naudas sodu pieklā jī gi.
Vispā r veiksmi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu