St. George Residence 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 9.910
№1 viesnīcas reitingā Budapešta
9.9 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.8 Uzturs
9.8 Infrastruktūra
Viesnīca George Residence atrodas Budapeštas cietokšņa kvartāla centrā, dažu soļu attālumā no cietokšņa dzīvīgākās tirdzniecības daļas, blakus restorāniem, kafejnīcām, tradicionālo ungāru preču veikaliem, antikvariātiem, izstāžu zālēm un tomēr, klusā, relaksējošā vietā.Vairāk →
аватар innetkovall
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labs serviss, lielisks numurs, viss iekļ auts! ! … Tomēr ▾ Labs serviss, lielisks numurs, viss iekļ auts! !
аватар moisyukevelin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir eleganta. Atraš anā s vieta ir lieliska. Sajū ti senatnes garu, aristokrā tiju. Apkalpoš ana ļ oti pieklā jī ga. Paldies viesnī cai par lieliski pavadī to laiku. Iesaku visiem, kam patī k "atgriezties divus vai trī s gadsimtus pagā tnē ". … Tomēr ▾ Viesnī ca ir eleganta. Atraš anā s vieta ir lieliska. Sajū ti senatnes garu, aristokrā tiju. Apkalpoš ana ļ oti pieklā jī ga. Paldies viesnī cai par lieliski pavadī to laiku. Iesaku visiem, kam patī k "atgriezties divus vai trī s gadsimtus pagā tnē "..... un tiem, kas vienkā rš i vē las atpū sties no ikdienas steigas.
аватар kristina1990
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Daž reiz cilvē ks vē las ī stu atvaļ inā jumu ...Svē tkus, kas piepilda ar spē ku, enerģ iju un rada pozitī vu noskaņ ojumu! Tieš i š ā du vē lmi mē s ar draugu izjutā m rudens sā kumā un nolē mā m pavadī t daž as neaizmirstamas dienas mū su iecienī tajā Budapeš tā . … Tomēr ▾ Daž reiz cilvē ks vē las ī stu atvaļ inā jumu ...Svē tkus, kas piepilda ar spē ku, enerģ iju un rada pozitī vu noskaņ ojumu! Tieš i š ā du vē lmi mē s ar draugu izjutā m rudens sā kumā un nolē mā m pavadī t daž as neaizmirstamas dienas mū su iecienī tajā Budapeš tā . Bija jautā jums par viesnī cas izvē li, kurā nakš ņ osim.... , gribē ju atrast kaut ko tā du, kur varē tu justies kā mā jā s, bet tā dē jā di bū t Budapeš tas sirdī un sajust tā s atmosfē ru. Paziņ as konsultē ja viesnī cu, kurā vienmē r apmeties Budapeš tā – Sv. Dž ordž a rezidence. Mē s nolē mā m mē ģ inā t. Iespaidi bija burvī gi. Iesaku ikvienam izjust š o atmosfē ru. Pē c 2 dienu pavadī š anas Sv.
Dž ordž a rezidence, atgriež oties Uzhgorodā , secinā ja, ka, atrodoties BP, mē s vienmē r atgriezī simies š ajā vietā : )
Bilaks Kristina, Ukraina, Už horod
аватар Lora-sun
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2011. gada vasarā biju Budapeš tā , draugi man ieteica palikt viesnī cā Sv. Dž ordž a rezidence 5*****. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Ē rts, skaists, draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i ideā la - 1 min. … Tomēr ▾ 2011. gada vasarā biju Budapeš tā , draugi man ieteica palikt viesnī cā
Sv. Dž ordž a rezidence 5*****. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Ē rts, skaists, draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i ideā la - 1 min. gā jienā no vē sturiskā s vietas Zvejnieku bastiona, bet ar to, ka viesnī ca ir klusa un mierī ga. Viesnī cas vadī tā ja Diā na, labi runā krieviski. Konsultē s jebkurā jautā jumā , atsaucī gs. Ja vē l kā dreiz bū š u Budapeš tā , tad doš os uz š o viesnī cu! Un es tev iesaku!! !
Так комфортно!!! Спускаюсь в винный погреб
аватар ya.valeriana
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Valē rija, 2011. gada 32. maijs. Mē s ar vī ru jau vairā kas reizes esam bijuš i Ungā rijā , bet Budapeš tā iepriekš nav izdevies apmeklē t. Tā pē c š oreiz nolē mā m palikt Budapeš tā vismaz 5 dienas un apskatī t visus apskates objektus. … Tomēr ▾ Valē rija, 2011. gada 32. maijs.
Mē s ar vī ru jau vairā kas reizes esam bijuš i Ungā rijā , bet Budapeš tā iepriekš nav izdevies apmeklē t. Tā pē c š oreiz nolē mā m palikt Budapeš tā vismaz 5 dienas un apskatī t visus apskates objektus. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, kuri tajā apmetā s pirms gada. Tā bija Sv. George Residence Hotel (Sv. Dž ordž a viesnī ca) Pils kvartā lā . Godī gi sakot, mans vī rs un es vienkā rš i mī lam š o viesnī cu! Manuprā t, viesnī cas atraš anā s vieta ir visveiksmī gā kā : tieš i Budapeš tas vē sturiskajā centrā , no kurienes visi galvenie apskates objekti ir viegli sasniedzami, bet vakarā valda klusums un miers. Atmosfē ra Dž ordž a rezidence uzreiz aizrauj. Š ī ir pils ar pā rsteidzoš ā m gleznā m un freskā m, kur katrs dzī voklis ir veidots ekskluzī vā stilā . Tajā paš ā laikā tur tieš ā m var dzī vot kā mā jā s, ar visā m ē rtī bā m: ir visas ē rtī bas kvalitatī vai atpū tai, un pat pilnī bā aprī kota virtuve. Ja vē laties, varat pavadī t visu dienu, neizejot no viesnī cas, vienkā rš i apbrī nojot gleznas un brī niš ķ ī go skatu, kas paveras pa istabas logu. Mē s ar vī ru pavadī jā m Sv. George Residence Hotel 4 naktis, un bijā m ļ oti apmierinā ti ar izmitinā š anu un viesnī cas personā la apkalpoš anu. Patieš ā m piecas zvaigznes. Paldies visiem darbiniekiem Sv. Dž ordž a rezidences viesnī ca. Nā kamgad noteikti atgriezī simies!
аватар karolinad
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgu laiku izvē lē jos ceļ ojuma valsti un pilsē tu. Beidzot nolē ma doties uz Budapeš tu. Viesnī cu izvē lē jos pē c drauga ieteikuma, kurš tur palika pagā juš ajā gadā . Dzī voju paš ā vecpilsē tas centrā , š o skaistumu nav iespē jams aprakstī t! Pagā tnes un tagadnes vē sture. … Tomēr ▾ Ilgu laiku izvē lē jos ceļ ojuma valsti un pilsē tu. Beidzot nolē ma doties uz Budapeš tu. Viesnī cu izvē lē jos pē c drauga ieteikuma, kurš tur palika pagā juš ajā gadā . Dzī voju paš ā vecpilsē tas centrā , š o skaistumu nav iespē jams aprakstī t! Pagā tnes un tagadnes vē sture. Zvejnieku bastions patieš ā m ir tik skaists, kā saka. Tas atrodas ļ oti tuvu mū su viesnī cai. Viesnī ca ir maza, mā jī ga un ļ oti skaista. Numuri ir lieli un tī ri. Budapeš ta ir ļ oti skaista, man bija tikai nedē ļ a. Un es gribē ju palikt ilgā k. Jauka vieta, ļ oti pieklā jī gi cilvē ki.
Karolī na.
аватар elena6070
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru svinē jā m kā zu gadadienu un meklē jā m vidē jas klases viesnī cu Budapeš tas centrā . Booking com pamanī ju 5* viesnī cu par cenu 109 eiro diennaktī un lieliskas atsauksmes par to. Mē s nolē mā m staigā t š ā di un rezervē jā m to. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru svinē jā m kā zu gadadienu un meklē jā m vidē jas klases viesnī cu Budapeš tas centrā . Booking com pamanī ju 5* viesnī cu par cenu 109 eiro diennaktī un lieliskas atsauksmes par to. Mē s nolē mā m staigā t š ā di un rezervē jā m to. Pirmais š oks bija tas, ka mū s atveda uz pilsē tas vē sturisko daļ u (nu kā mū su Kremlis) - Budas pili. Un tad vē l. . . Viesnī ca ir maza - 26 numuriņ i, bet neparasts skaistums. Greznas mē beles (man nepatī k Empire), bet viss š eit ir patieš ā m izsmalcinā ts. Rezervē jā m mazā ko istabiņ u (54! metri). Iedomā jieties mū su pā rsteigumu, kad mū s aizveda uz "pieticī gu" istabiņ u 90 metru augstumā . Istabu neaprakstī š u, visu var redzē t viesnī cas mā jaslapā . Varu tikai teikt, ka bijā m nobijuš ies, jo tā reā lā s izmaksas ir 500 eiro dienā . Nofotografē juš ies, lai vē lā k bū tu ko stā stī t, steidzā mies uz reģ istratū ru pastā stī t par kļ ū du, bet mums uzdā vinā ja tā du numuru! Blimey! Cik grū ti bija piespiest sevi pamest savu mā ju! Starp citu, viesnī cas menedž ere Diā na lieliski runā krieviski un ir gatava izpildī t ikvienu tavu iegribu (un tur nebija ko kaprī zē t). Jā , starp citu, ieskatī jā mies arī "pieticī gajā s" telpā s - tā s ir tikpat forš as, tikai mazā kas. Tā tad š ī nav viesnī ca, bet gan pils! Ļ oti, ļ oti ieteicams! Pat ja jums nav paveicies kā mums, jū s to nenož ē losiet: atraš anā s vieta, komforts, personā ls, klusums un, es nebaidī š os no š ī vā rda, greznī ba - viss ir visaugstā kajā lī menī . Labā k ir rezervē t iepriekš - bū s pienā cī gas atlaides.
аватар tss30
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visu rudens periodu, atrodoties pelē kajā un drū majā Maskavā , kopā ar vī ru ilgi domā ju, kur doties ziemas brī vdienā s ar gadu vecu bē rnu. Ekskursijas atpalika acī mredzamu iemeslu dē ļ (ar bē rnu grū ti daudz pā rvietoties), tā pē c izvē le krita uz Ungā riju, kur atvaļ inā jumu varē ja pavadī t mierī gā pilsē tiņ ā nelielā komfortablā SPA viesnī cā . … Tomēr ▾ Visu rudens periodu, atrodoties pelē kajā un drū majā Maskavā , kopā ar vī ru ilgi domā ju, kur doties ziemas brī vdienā s ar gadu vecu bē rnu. Ekskursijas atpalika acī mredzamu iemeslu dē ļ (ar bē rnu grū ti daudz pā rvietoties), tā pē c izvē le krita uz Ungā riju, kur atvaļ inā jumu varē ja pavadī t mierī gā pilsē tiņ ā nelielā komfortablā SPA viesnī cā .
Mē s paš i rezervē jā m biļ etes un rezervē jā m viesnī cu. Kā plā nots, lielā ko daļ u atvaļ inā juma pavadī jā m mazā pilsē tiņ ā Ungā rijas austrumos. Daž as dienas pirms izbraukš anas, "noguruš i" no relaksē još ā m brī vdienā m, nolē mā m izmantot laba drauga uzaicinā jumu izkā pt apskatī t Budapeš tu. Nebija pat jautā juma par to, kur apmesties Budapeš tā . Noteikti tika nolemts, ka paliksim viesnī cā St. George, kur Diā na (mū su draudzene) š obrī d strā dā par mā rketinga direktori. Sā kotnē ji visas viņ as pā rliecī bas par: viesnī cas "skaistumu", tā s "vē sturisko vē rtī bu", "lielisko atraš anā s vietu" tika uztvertas vairā k kā reklā mas kampaņ a, nevis "reā la" realitā tes uztvere. Bet viss izrā dī jā s daudz labā k...
Viesnī ca ir pasakaini skaista. Pirmā vē lme, kas rodas, ieejot viesnī cas numurā , ir palikt tur, lai dzī votu.
Pirms tam esam bijuš i daudzā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s, bet š ī ar savu neaprakstā mo individuā lo š armu ir labvē lī ga salī dzinā jumā ar visiem saviem "brā ļ iem". Š eit jū s neatradī siet milzī go marmora gaiteņ u un zā ļ u bezsejī go patosu, nejutī sieties apmaldī jies sveš ā vidē , neredzē siet lielu skaitu cilvē ku, kas brokastī s un vakariņ ā s rosā s starp galdiņ iem restorā nā . Gluž i pretē ji, nokļ ū stot viesnī cā St. George, nepamet sajū ta, ka tieš i jū s š eit gaidī jā t, ka esat viesis, kuru novē rtē un kura atraš anā s vietu vē las sasniegt.
Viesnī cā viss ir paš taisī ts. Mū su istabā bija virtuve, pilnī bā aprī kota ar tehniku ​ ​ un piederumiem (mums ar bē rnu tas noteikti bija ļ oti ē rti). Bē rnam ieliku ļ oti labu gultiņ u. Vannasistaba bija aprī kota ar lielu dž akuzi, tā pē c katru vakaru pē c pastaigas bē rns stā vē ja uz grī das pie tā s malas un prasī gi “gurdē ja”, lai tē tis paņ em ū deni un nolika tur nomazgā ties. Naktī , neskatoties uz to, ka bija janvā ris, mē s atvē rā m logu un istabā ieplū da vē ss svaigs gaiss. . . Paš as viesnī cas atraš anā s vieta ir unikā la. Tas atrodas pilsē tas vē sturiskajā daļ ā , kur praktiski nav transporta. Tā pē c gaiss tur ir ļ oti tī rs (pē c Maskavas jū s tam ī paš i pievē rš at uzmanī bu), un iespē jas staigā t pa mazā m vecā m ieliņ ā m ar panorā mas skatu uz Budapeš tu ir gandrī z neierobež otas.
Смотровая площадка рядом с отелем Будапешт Будапешт Номер Ванная с джакузи Номер Будапешт Будапешт


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель St. George Residence расположен в сердце Крепостного квартала Будапешта, в нескольких шагах от более оживленной торговой части крепости по соседству с ресторанами, кафе, магазинами с традиционными венгерскими товарами, антикварными лавками, выставочными залами и тем не менее, в тихом, пригодном для спокойного отдыха месте.

Atrašanās vieta Отель St. George Residence расположен в сердце Крепостного квартала Будапешта, на улице Фортуна, близ площади Святой Троицы, лежащей в центре мещанского города.
Viesnīcā

Традиционная венгерская а также международная кухня помогли возродить атмосферу Будапешта старых времен.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports организация экскурсий в винные погреба и известные винные провинции Венгрии; организация специальных винных программ в винном погребе отеля; прогулка вертолетом над Будапештом и окрестностями: Сентэндре, Вишеград, Эстергом; экскурсия в Вену; экскурсия по Будайской Крепости с услугой фиакра;
Telpu apraksts

26 номеров. Типы номеров:

- Бронзовый номер - эта категория номеров, площадью 47-54 м2 предоставляет возможность размещения 2 лиц, идеально подходит для семейных пар, друзей;

- Серебряный номер - эта категория номеров, площадью 55-70 м2 идеально подходит для семей из 4 человек;

- Золотой номер - апартаменты типа GOLD удобны для размещения 2 взрослых и 3 детей. В некоторых из номеров этой категории имеется джакузи и рабочий кабинет;

- Алмазный номер - президентские номера, площадью 94-110 м2 поразят посетителей неподдельной мебелью, сделанной в стиле чиппендель (английский стиль 18 века).

Istabās

неограниченное пользование широкополосным Интернетом; телефон; регулируемый кондиционер; плоский телевизор LCD, спутниковое телевидение; мини-бар; сейф; удобный письменный стол; фен; кухня; в отдельных номерах джакузи.

Adrese Deluxe Supreme Fortuna u 4, Budapest, Венгрия, 1014
Tālruņi: Телефон: +361 393 5700
Факс: +361 393 5705
Tīmekļa vietne: St. George Residence
FAQ