Ibis Budapest Centrum Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Ibis Budapest Centrum atrodas tikai 50 metru attālumā no metro stacijas Kalvin ter (3. un 4. līnija) un tramvaja pieturas, 300 metru attālumā no Ungārijas Nacionālā muzeja. Daudzi restorāni un kafejnīcas atrodas pastaigas attālumā no viesnīcas Ibis.Vairāk →
аватар sb-or
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties Ibis viesnī cu Budapeš tā , ņ emiet vē rā , ka pilsē tā ir vismaz 3 Ibis viesnī cas daž ā dā s pilsē tas vietā s. Viesnī ca "Ibis" Vā č u ielā . cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā tas pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. … Tomēr ▾ Izvē loties Ibis viesnī cu Budapeš tā , ņ emiet vē rā , ka pilsē tā ir vismaz 3 Ibis viesnī cas daž ā dā s pilsē tas vietā s.
Viesnī ca "Ibis" Vā č u ielā . cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā tas pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. Servisa ziņ ā - velk uz 4 zvaigznē m.
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā klusā Pestas dzī vojamajā rajonā , bet netā lu no centra (starp Varoņ u laukumu un Donavas krastmalu). Zem logiem atrodas metro stacija (zilā lī nija), sabiedriskā transporta pietura.
Numuri ir plaš i ar balkonu. Istabā ir kondicionieris, TV ar 1 krievu kanā lu (labā k neskatī ties - seriā li un reklā ma).
Viņ i tī rī ja istabu un mainī ja dvieli katru dienu.
Seifs - reģ istratū rā bez maksas.
Personā ls runā angliski (krieviski nerunā ).
Bufetes brokastis, bet daudzveidī gas: risoto, olu kultenis, makaroni, leč o, musli, vietē jie pikanti marinē ti gurķ i, vairā ku veidu sieri un desiņ as, vairā ku veidu sulas, kafijas automā ts, tē jas maisiņ i, smalkmaizī tes, bulciņ as, ā boli un š ķ ē lē s apelsī ni, greipfrū ti, banā ni. Jū s neatstā sit galdu izsalcis.
No trū kumiem - ledusskapja trū kums istabā , fē ns un galda piederumi (tikai 2 glā zes). Bet principā alum nebija laika sasilt, un vē lme naktī uzkost vietē jo pikanto salami neradā s vakariņ u bagā tī go porciju dē ļ .
Tuvā kajā rajonā neizdevā s atrast kafejnī cu, tikai lē tu ķ ī nieš u ē stuvi, kuru pilsē tā ir daudz (visu laiku neesmu redzē jis, ka tajā s kā ds ē d, izņ emot paš us aziā tus - tā pē c es pats atturē jā s), un bā ri (varbū t diennakts gaiš ajā laikā viņ i un strā dā kā kafejnī ca).
Nedaudz tā lā k Vá ci ut no centra atradā s neliels pā rtikas veikals, kas bija atvē rts lī dz vē lam vakaram.
Attā lumā.1 st. metro (10 minū š u gā jienā ) ir tirgus (svaigi augļ i, dā rzeņ i un pā rtikas preces). Tirgus tiek slē gts pulksten 16:00.
Tā lā k pa š o ielu atrodas liels tirdzniecī bas centrs "Westend City Centr". Tirdzniecī bas centrā raž otas preces katrai gaumei un budž etam, t. sk. kvalitatī vas vā cu preces par pieņ emamu cenu, pā rtikas universā lveikals. Pirmajā stā vā ir daudz kafejnī cu ar galdiņ iem koplietoš anas telpā , savukā rt augš ē jā stā vā ir vairā ki restorā ni, kas strā dā lī dz vē lam vakaram. Turpinot virzī ties tā lā k uz centru, jū s nokļ ū siet Nyugati stacijas rajonā – tur ir lielā ka restorā nu izvē le.
Ī sā k sakot, viesnī ca pilnī bā apmierinā ja manas vajadzī bas. Iesakā m budž etam.


iemiesojums Inna28
Ceru, ka būsim Budapeštā 26. un 27. martā (ceļojumu aģentūra jau organizē lidojumu). Es vēlētos kādā no šīm dienām par mērenu samaksu nokļūt aptaujā ar krieviski runājošu gidu. Mēs esam divi. Mana adrese ir [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель Ibis Budapest Centrum находится всего в 50 метрах от станции метро Kalvin ter (линии 3 и 4) и остановки трамвая, в 300 метрах от Венгерского национального музея. Многие рестораны и кафе находятся в нескольких шагах от отеля, который входит в сеть отелей Ibis.

Atrašanās vieta 0,3 км до Центрального рынка, 2,4 км до здания венгерского парламента, 16,2 км до международного аэропорта имени Ференца Листа.
Viesnīcā

Круглосуточные бар и стойка регистрации, внутренний сад с террасой, завтрак «шведский стол», сувенирный магазин, хранение багажа, чистка обуви, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
Telpu apraksts

126 номеров 14-20 м² с 2 односпальными кроватями или 1 двуспальной кроватью.

Istabās

Кондиционер, отопление, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, радио, письменный стол, утюг и гладильная доска (по запросу), магнитный ключ, ванная комната с душевой кабиной, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка

Adrese Raday u. 6, 1092, Будапешт, Венгрия
Tālruņi: Тел: +36 1456 4100 Факс: +36 1456 4116
Tīmekļa vietne: Ibis Budapest Centrum Hotel
FAQ