Hunguest Griff Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.610
№9 viesnīcas reitingā Budapešta
6.0 Numurs
6.4 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.4 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Hunguest Griff atrodas skaistā vietā Budas rietumu metropoles rajonā, 20 minūšu tramvaja brauciena attālumā no pilsētas centra un 5 minūšu pastaigas attālumā no Kehlenfeldes dzelzceļa stacijas. Visos numuros ir bezmaksas Wi-Fi.Vairāk →
аватар goncharova_vera
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pretī gā kā viesnī ca manā atmiņ ā . Netī rs paklā js, nestrā dā još s ledusskapis, sliktas mē beles, dvieļ i ar caurumiem un citas viesnī cas emblē ma (kā es saprotu, tie tika norakstī ti, un Grifs tos pacē la un nodeva ekspluatā cijā. … Tomēr ▾ Pretī gā kā viesnī ca manā atmiņ ā . Netī rs paklā js, nestrā dā još s ledusskapis, sliktas mē beles, dvieļ i ar caurumiem un citas viesnī cas emblē ma (kā es saprotu, tie tika norakstī ti, un Grifs tos pacē la un nodeva ekspluatā cijā...), pilnī gs trū kums ziepes, š ampū ni utt. , tikai no mū su viesiem, afrikā ņ iem un indieš iem. Uzturs ir pilnī gi atseviš ķ s jautā jums. Pirms š ī s viesnī cas bijā m Egerā , arī.3 zvaigž ņ u viesnī cā , bet tā s ir debesis un zeme. Egerā viss bija lieliski gan istabā s, gan teritorijā , gan ē š anas ziņ ā - augļ i, dā rzeņ i, š ika sieru, desu u. c. , liela konditorejas izstrā dā jumu izvē le un daudz visā du ievā rī jumu, š okolā des pastas utt. , visu veidu musli, graudaugi, jogurti, salā ti, laba karsto ē dienu izvē le, kvalitatī vas sulas, lieliska tē ja, kafija un alus. Nu, tagad kontrastam bufete Grifā : ne ē stgribu omlete, desiņ as, maize un viss! Dzē rieni š ausmī gi, varē ja tikai kafiju iedzert. Un otrā dienā tā pat. Esmu pā rliecinā ts, ja tu tur dzī vo mē nesi, tad mē nesi viņ us baros ar olu kulteni un desā m.
аватар surya66
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lieliska viesnī ca, bet Wi-Fi tikai vestibilā un vā jš . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, bet Wi-Fi tikai vestibilā un vā jš .
аватар Jujelica
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas netā lu no tramvaju pieturas. Iespē jams, agrā k viesnī ca bija skaista, bet tagad, kā daudzi tū risti saka, ir nogurusi: ) skaidrs, ka remonts tika veikts pirms 20 gadiem. Numurs ir liels ar ļ oti ē rtu gultu un tī ru veļ u. Telpā nedarbojas tehnika (kondicionieris neieslē dzas, televizora pults saplī susi), nav fē na, netī ra tē jkanna. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no tramvaju pieturas. Iespē jams, agrā k viesnī ca bija skaista, bet tagad, kā daudzi tū risti saka, ir nogurusi: ) skaidrs, ka remonts tika veikts pirms 20 gadiem. Numurs ir liels ar ļ oti ē rtu gultu un tī ru veļ u. Telpā nedarbojas tehnika (kondicionieris neieslē dzas, televizora pults saplī susi), nav fē na, netī ra tē jkanna. C / normā ls, tī rs. Duš ā ir aizkars, tā pē c ū dens pē c ū dens procedū rā m bū s viss uz grī das. Mani pā rsteidza serviss, viņ i izrakstī jā s kā parasti 12, bet jau 10 mums zvanī ja un teica, lai atbrī votu istabu. viņ i vē las to noņ emt. Brokastis no 7:00-10:00. Ieradā mies 9:00, pā rtikas praktiski nebija, tikai pā ris desiņ as un maize.
Номер
аватар Ksene4ka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu neesam izvē lē juš ies mē s paš i, mani pieķ ē ra ekskursijā . Mums tur vajadzē ja pavadī t tikai vienu nakti, tā pē c ne uz ko labu necerē jā m. Tač u mums par lielu pā rsteigumu viesnī ca izrā dī jā s ļ oti personiska! Istabā s bija televizors, ledusskapis, tē jkanna ar visu nepiecieš amo un protams Wi-Fi (bez maksas!! ! ) ; ) Brokastis bija ļ oti daudzveidī gas un sā tī gas. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu neesam izvē lē juš ies mē s paš i, mani pieķ ē ra ekskursijā . Mums tur vajadzē ja pavadī t tikai vienu nakti, tā pē c ne uz ko labu necerē jā m. Tač u mums par lielu pā rsteigumu viesnī ca izrā dī jā s ļ oti personiska!
Istabā s bija televizors, ledusskapis, tē jkanna ar visu nepiecieš amo un protams Wi-Fi (bez maksas!! ! ) ; ) Brokastis bija ļ oti daudzveidī gas un sā tī gas.
Patika viesnī ca. ES iesaku!
аватар sladko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cai bija jā atbilst ekskursijas noteikumiem. Atrodas diezgan tā lu no centra, bet tieš ā.49. trauma lī nijā no centrā lā Oktogona laukuma (Hung. Oktogon t? r) bez pā rsē š anā s (20 min brauciens). Reģ istrē š anā s ilga 30 minū tes (45 cilvē ku grupa). … Tomēr ▾ Viesnī cai bija jā atbilst ekskursijas noteikumiem. Atrodas diezgan tā lu no centra, bet tieš ā.49. trauma lī nijā no centrā lā Oktogona laukuma (Hung. Oktogon t? r) bez pā rsē š anā s (20 min brauciens).
Reģ istrē š anā s ilga 30 minū tes (45 cilvē ku grupa). Nav birokrā tijas. Mē s dzī vojā m trī svietī gā istabā.303.
Istabas ir normā las. Mē beles ir nedaudz vecas, bet kopumā viss ir tī rs, viss darbojas, ir karsts/auksts ū dens, vannas istaba ir dezinficē ta. Istabā : TV, slikts minibā rs ar divā m ū dens pudelē m (kuru izmantojā m kā ledusskapi), trī s atzveltnes krē sli, naktsgaldiņ i, divi galdiņ i, trī s ē rtas gultas. Veļ a un dvieļ i ir balti. Nebija tualetes piederumu (ziepes/š ampū ns), logi vaļ ā , mums bija normā ls skats uz pagalma zaļ o zonu.
Brokastis: bufete no 7:00 lī dz 10:00. Restorā ns labs, tī rs, patī kami smarž o. Ē dienu izvē le liela, daudzums pietiekams, ē diens tiek pastā vī gi pasniegts, arī dzē rienu pietiek. Sulas ļ oti atš ķ aida ar ū deni, bet tē ja/kafija/jogurts un kapuč ī no lieliski darbojas kā alternatī vs rī ta dzē riens.
Bezvadu internets ir pieejams bez maksas vestibilā , netā lu no reģ istratū ras. ir ē rti krē sli un galdi, kur var sē dē t ar saviem saziņ as lī dzekļ iem. Istabā s nav wifi. Numuros nav arī seifa. No mī nusiem - viena atslē ga visiem un nekas cits. Mums tas nebija svarī gi, bet tie tū risti, kuri ceļ oja nevis kā ģ imene, bet vieni un dzī voja divvietī gā s/trī svietī gā s istabiņ ā s, ar š ā du sistē mu nebija ī paš i apmierinā ti.
Lifts darbojas, suvenī ru boutique viesnī cas cenas ir trī s reizes zemā kas nekā pilsē tas centrā ).
Mī nusi: mazliet vecas mē beles, nedaudz š ļ akatas no bojā tas duš as. Mazgā ties tas netraucē ja, bet bija kā ds diskomforts.
Коридор, шкаф,напротив шкафа-вход в санузел. Все кровати-стандарт. Никаких раскладушек и диванчиков не было. Это очень удобно. Общий вид на номер.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель Hunguest Griff расположен в красивом месте западной столичной части Буда, в 20 минутах езды на трамвае от центра города и в 5 минутах ходьбы от железнодорожного вокзала Келенфелд. Во всех номерах предоставляется бесплатный Wi-Fi.

Atrašanās vieta Этот отель находится в 10 минутах езды от автомагистралей М7 и М1.
Viesnīcā

В ресторане подают вкусные блюда венгерской и интернациональной кухни. В кафе Colibri можно заказать ароматный кофе, пирожные, а также разнообразные алкогольные и безалкогольные напитки. Сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатный сквош- и фитнес-клуб Griff с 5 кортами для игры в сквош прекрасно подойдет для физической тренировки. Гости также могут бесплатно посещать сауну и гидромассажную ванну. Доставка прессы, солярий, пешие прогулки.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • skvošs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 108, Сеть отелей: Hunguest Hotels.

Istabās

Кондиционер, душ, мини-бар, спутниковое телевидение, телефон.

Adrese H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152. T
Tālruņi: Tel.: +36-1-204-0044 Fax: +36-1-204-0062
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, сквош. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).