Benczur Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.210
№5 viesnīcas reitingā Budapešta
8.3 Numurs
8.0 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca Benczur atrodas Peštā, blakus Varoņu laukumam, Szechenyi pirtīm un Pilsētas parkam, 350 metru attālumā no tuvākās metro stacijas Bajza Utca, līnija M1. Uzcelta 1969. gadā, sastāv no divām ēkām. Pēdējā renovācija notika 2008. gadā.Vairāk →
аватар KaterynaS
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz cenu un atraš anā s vietu. Salī dzinot ar citiem piedā vā jumiem, Benczur ir diezgan budž eta risinā jums ar lielisku atraš anā s vietu. Apskates vietas pastaigas attā lumā , pā ris minū š u gā jienā lī dz Varoņ u laukumam. … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz cenu un atraš anā s vietu.
Salī dzinot ar citiem piedā vā jumiem, Benczur ir diezgan budž eta risinā jums ar lielisku atraš anā s vietu. Apskates vietas pastaigas attā lumā , pā ris minū š u gā jienā lī dz Varoņ u laukumam.
Tikā m iekā rtoti uzreiz pē c ieraš anā s, 12.00, lī dz 14.00 nebija jā gaida.
Istaba ir plaš a un tajā ir viss nepiecieš amais.
Tapetes, paklā js, aizkari, veci, skaidrs, ka remonts bija sen. Arī tī rī š anas kvalitā tē var atrast vainu.
Bet gulta un dvieļ i ir tī ri un balti.
No vannas istabas piederumiem bija š ķ idrā s ziepes, tas arī ir š ampū ns.
Fē ns, TV darbojā s. Istaba bija silta.
Istabā mini bā rs, par samaksu.
Cenā iekļ autas brokastis.
Siers, desa, desiņ as, sparģ eļ i, sē nes. Tomā ti, paprika, olī vas, salā ti, vā rī tas olas, olu kultenis, graudaugi.
Sulas, tē ja, kafija, piens, konditorejas izstrā dā jumi.
Brokastis mums derē ja.
Kopumā ļ oti labs variants nakš ņ oš anai. ES iesaku!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Esi uzmanī gs! Viesnī cas darbinieki zog naudu no numuriem. 2016. gada 6. janvā rī no 613. istabas tika nozagti 50 eiro un 100 ASV dolā ri. … Tomēr ▾ Esi uzmanī gs! Viesnī cas darbinieki zog naudu no numuriem. 2016. gada 6. janvā rī no 613. istabas tika nozagti 50 eiro un 100 ASV dolā ri.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Julia1512
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem! Vē los padalī ties iespaidos par uzturē š anos viesnī cā Benzur 3. Tā tad viss kā rtī bā . Mē s atpū tā mies 2012. gada aprī lī . Budapeš tā ieradā mies 8:00 (braucā m ar savu auto) un uzreiz devā mies uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Vē los padalī ties iespaidos par uzturē š anos viesnī cā Benzur 3. Tā tad viss kā rtī bā . Mē s atpū tā mies 2012. gada aprī lī . Budapeš tā ieradā mies 8:00 (braucā m ar savu auto) un uzreiz devā mies uz viesnī cu. Reģ istratū rā man nā cā s atcerē ties skolas angļ u valodas kursu, jo. jo pilnī gi neviens nesaprot krievu valodu, mums laipni atbildē ja, ka var norē ķ inā ties tikai 14.00, pirms istaba nebū s gatava. Mē s atstā jā m mantas maš ī nā un devā mies pastaigā . Kā izrā dī jā s, viesnī cai ir ļ oti laba atraš anā s vieta. Viss ir tuvumā : galvenā apskates vieta (pē c parlamenta) ir Varoņ u laukums, starp citu, no turienes sā kas visas ekskursijas, brī niš ķ ī gais Varoshliget parks, pils ar ļ aunprā tī go nosaukumu Vajdahunyad un brī niš ķ ī gā s Szé chenyi pirtis. Atgriež oties viesnī cā mū s sagaidī ja ļ oti patī kams pā rsteigums, reģ istratū rā rezervē tā standarta vietā piedā vā ja superio (ja protams neiebilstam?? ? ). Istaba vienkā rš i super! Liela divguļ amā gulta, balkons, plaš a vannasistaba, ledusskapis, TV, viss ideā li tī rs. Brokastis sā kā s 7.30 lielā , plaš ā ē damistabā un sastā vē ja no: daž ā da veida graudaugiem, ievā rī juma, medus, piena, jogurta, svaigiem dā rzeņ iem (sagrieztiem tomā tiem un gurķ iem), olā m, desiņ ā m, a la Olivier salā tiem, ar sulu atš ķ aidī tu yupi, kafijas no maš ī nas, svaigi konditorejas izstrā dā jumi. Vā rdu sakot, nekas ī paš s. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs un izpalī dzī gs jebkurā jautā jumā . Viesnī cas pirmajā stā vā atrodas restorā ns, vakaros var lieliski pavadī t laiku. Ja esam Budapeš tā , bez vilcinā š anā s dotos uz turieni vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Pirmo reizi š ajā viesnī cā biju 2006. gada aprī lī , bet nesen atkal tajā paliku. Protams, ir arī modernā kas viesnī cas, bet Benzur ir labs, jo tā ir klasiska viesnī ca klusā , prestiž ā Budapeš tas rajonā , kurā ir iebū vē ta sava apkalpoš anas sistē ma: labi apmā cī ts personā ls, lieliskas brokastis, tī rī ba. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š ajā viesnī cā biju 2006. gada aprī lī , bet nesen atkal tajā paliku. Protams, ir arī modernā kas viesnī cas, bet Benzur ir labs, jo tā ir klasiska viesnī ca klusā , prestiž ā Budapeš tas rajonā , kurā ir iebū vē ta sava apkalpoš anas sistē ma: labi apmā cī ts personā ls, lieliskas brokastis, tī rī ba. Vienī gais, kas mani pā rsteidza, bija tas, ka vannas istabā bija tikai fē ns un š ķ idrā s ziepes, bet tas ir sī kums. Es iesaku š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар idrusinov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
lieliska uzturē š anā s, lieliska istaba, draudzī gs personā ls, lielisks serviss. varbū t nā ksim vē l. ieteica saviem draugiem. … Tomēr ▾ lieliska uzturē š anā s, lieliska istaba, draudzī gs personā ls, lielisks serviss. varbū t nā ksim vē l. ieteica saviem draugiem.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es biju Budapeš tā ar savu sievu 2011. gada maija beigā s. Mē s nedē ļ u palikā m Benzurā , standarta numurā . Izdaru rezervā ciju - esmu ilggadē js tū rists, padomju minimā lismu atradu labā kajos un nebiju pieradis pie greznī bas, tā pē c spriež u no pietiekamī bas viedokļ a. … Tomēr ▾ Es biju Budapeš tā ar savu sievu 2011. gada maija beigā s. Mē s nedē ļ u palikā m Benzurā , standarta numurā . Izdaru rezervā ciju - esmu ilggadē js tū rists, padomju minimā lismu atradu labā kajos un nebiju pieradis pie greznī bas, tā pē c spriež u no pietiekamī bas viedokļ a. Galvenais ir redzē t valsti. Par istabu: sakopta, bez balkona, TV (ir klā t ORT), neliels ledusskapis; vannas istaba apvienota ar tualeti, diezgan pieklā jī gs izmē rs, fē ns, seifa istabā nav (reģ istratū rā izmantoju bez maksas). Nav ziepju vai citu vannasistabas priekš metu. Divi mazi atzveltnes krē sli. Tika nomainī ti dvieļ i un iznestas miskaste. Vienī gā neē rtī ba ir tā , ka no istabas logiem paveras skats uz viesnī cas un restorā na galveno ieeju, tā pē c gandrī z katru nakti, pulksten 3-4, pamodos no Rietumu lielvaru staigā još o tū ristu kliegš anas. Tautieš i netika uzklausī ti. Par viesnī cu: brokastis (zviedru galds) ir uzslavas vē rtas, par trim zvaigznē m vienkā rš i izcilas. Daudz konditorejas izstrā dā jumu, sā tī gi un garš ī gi. Personā ls nav tik rupjš , bet kaut kā atrauts un bez smaida atsaucas uz krievu tū ristu. Nekā das rupjī bas nebija. Sazinā jā s tikai angļ u valodā , viņ i nezina krievu valodu. Izbraucot mani nepatī kami pā rsteidza prasī ba maksā t tū risma nodokli (ap 1 eiro no cilvē ka dienā ). Š ī kolekcija netika iepriekš informē ta. Atraš anā s vieta ir laba, zaļ a, klusa zona ar vē stniecī bā m, netā lu no metro un parka. Gaiss ir tī rs, dzeramais ū dens no krā na ir garš ī gs un droš s. Iesaku ē st no turkiem - divas reizes lē tā k nekā restorā ni, daudzveidī gi, garš ī gi, lielas porcijas, paš apkalpoš anā s (bez dzeramnaudas). Ī paš i patika vieta bulvā rī pie Mā rgaretas tilta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem atpū tniekiem! Bija tur 2010. gada maijā . Es rakstī š u tikai patiesī bu un netaisos. Kā cilvē ks, kurš ir ceļ ojis, varu sniegt reā lu vē rtē jumu gan valstij, gan viesnī cai. Sā kš u ar ekskursijā m, tā s ir zemnieciskas (klausī š anā s un redzē š anas ziņ ā ), bet nav garas un tū ristu pū ļ u nav. … Tomēr ▾ Sveiki visiem atpū tniekiem! Bija tur 2010. gada maijā . Es rakstī š u tikai patiesī bu un netaisos. Kā cilvē ks, kurš ir ceļ ojis, varu sniegt reā lu vē rtē jumu gan valstij, gan viesnī cai.
Sā kš u ar ekskursijā m, tā s ir zemnieciskas (klausī š anā s un redzē š anas ziņ ā ), bet nav garas un tū ristu pū ļ u nav. Tā tad jū s varat redzē t visu mierī gi, nebaidoties, ka jū s mī dī s kā rtē jais tū ristu vilnis, kā Itā lijā . Tā tad viss ir kluss un normā ls un vietā m pat interesants.
Budapeš ta ir pilsē ta, kas radī ta iesā cē jiem tū ristiem. Viss ir ļ oti vienkā rš i, lai nepieklā jī gi. Pastaiga pa pilsē tu ar karti ir ļ oti vienkā rš a. galvenā gā jē ju daļ a ir maza, ielas ir vienkā rš as un nosaukumi ir viegli salasā mi. Pilns ar visā dā m atrakcijā m kā jebkurā Eiropas nostū rī , viss tā pat labi, varbū t vienkā rš ā k un nav tā Prā gas un Vī nes š ika un patosa. Daudzas kafejnī cas, kurā s saprotu gan krievu, gan angļ u valodu. Cenas ir tikai smiekli, es nerakstī š u ciparus, vienkā rš i sadaliet mū su kafejnī cas kontu uz pusē m un saņ emiet tur izmaksas. Un par ē dienu ir atseviš ķ s stā sts. Viņ u nacionā lajā ē dienā viss ir ļ oti garš ī gs, viss ir tikai mū su mī ļ ajam vē deram, tur nedzirdē ju nevienu sū dzī bu par š ā du problē mu, atš ķ irī bā no Taizemes vai Prā gas. Ir arī vē rts apmeklē t viņ u galvenā s apskates vietas - pirtis.
Pirmo reizi dzirdē ju par mū su tū roperatoru “1000 ceļ i”, bet viss izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Ļ oti labs serviss, gidi normā li, bez problē mā m.
Nu, tagad par viesnī cu. Viesnī ca neatrodas centrā , vē stniecī bu rajonā , tā pē c viss ir tī rs, sakopts, kluss un jū tos kā ļ oti pieklā jī gā kvartā lā . Un Pestas centrā lajā daļ ā ir ļ oti netī rs, trokš ņ ains, daudz cilvē ku un remonts. Un galvenā detaļ a aiz mū su viesnī cas stū ra ir Varoņ u laukums, no kura viņ i dodas uz visā m ekskursijā m. Un no Pestas viesnī cā m cilvē ki nokļ ū st paš i vai ar automaš ī nu. Viesnī ca ir pilna ar krieviem. Paņ ē mu superior istabiņ u, sanā ca tieš i tā ds kā bildē s, istabiņ a ļ oti tī ra, ar jaunā m mē belē m, acī mredzot š ī ir daļ a no viesnī cas pē c kapitā lā remonta. Ē diens bija labs, brokastī s tas ir normā li bez volā niem. Labi uzkopts, dvieļ i mainī ti katru dienu. Par viesnī cu sū dzī bu nav. Kopumā viesnī ca, lai gan 3 *, bet diezgan velciet uz visiem 4 *. Es ceru, ka jebkurā gadī jumā jū s neieradā ties tur sē dē t viesnī cā . Visu to labā ko!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель Benczur расположен в Пеште рядом с площадью Героев, купальней Сечени и городским парком, в 350 метрах от ближайшей станции метро Bajza Utca линии M1. Построен в 1969 году, состоит из двух зданий. Последняя реконструкция прошла в 2008 году.

Atrašanās vieta 900 м до Будапештского зоопарка и термальных купален «Сечени», 16,4 км до международного аэропорта имени Ференца Листа.
Viesnīcā

Ресторан венгерской кухни Zsolnay, сад с террасой, камера хранения, 8 конференц-залов вместимостью 15-230 чел., чистка обуви,

услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Временные художественные экспозиции.
Telpu apraksts

Всего 159 номеров: одно-, двух- и трехместные номера эконом-класса 16, 25 и 28 м², улучшенные одно-, двух- и трехместные номера 16, 25 и 28 м², апартаменты 32 ² для 2 взр. и 2 детей.

Istabās

Кондиционер (не во всех эконом-номерах), телевизор со спутниковыми каналами, мини-бар, телефон, мини-бар, шкаф, сейф, анная комната с душем или ванной, фен, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка.

Adrese Budapest, Benczúr u. 35, 1068 Венгрия
Tālruņi: +36 1 479 5650
Tīmekļa vietne: Benczur Hotel
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.