NaturMed Carbona 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.310
№4 viesnīcas reitingā Heviz
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hevizas pilsētas centrā, un to ieskauj 4,6 hektārus liels dendrārija parks. Viesnīcu ieskauj maģiska Vidusjūras atmosfēra: lielisks atrakciju baseins ar ūdens laukumu 1000 kvadrātmetru, termālais baseins Senās Romas stilā, daudzi ārstniecības un labsajūtas piedāvājumi – tas viss viesus gaida visa gada garumā.Vairāk →
аватар 2324521
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Naturmed Hotel Carbona ir brī niš ķ ī ga viesnī ca, un es noteikti zinu, ka mē s š eit neesam bijuš i pē dē jo reizi. Ierodoties viesnī cā , mums ieteica izvē lē ties procedū ru kompleksu vai izvē lē ties daž as, kas patika visvairā k. … Tomēr ▾ Naturmed Hotel Carbona ir brī niš ķ ī ga viesnī ca, un es noteikti zinu, ka mē s š eit neesam bijuš i pē dē jo reizi. Ierodoties viesnī cā , mums ieteica izvē lē ties procedū ru kompleksu vai izvē lē ties daž as, kas patika visvairā k. Viesnī cā ir ļ oti daudz daž ā du iespē ju procedū rā m, izvē lē jā mies dubļ u vannas, ķ ermeņ a ietī š anas, masā ž as. Viesnī cā ir divi peldbaseini, viens ā rā un apsildā ms, otrs – viesnī cā . Ē diens viesnī cā ir ļ oti eksotisks un garš ī gi pagatavots (š eit pamē ģ inā jā m aļ ņ us, mež a zosis, zaķ i). Tajā rī tā , tajā pusdienā s, tajā s vakariņ ā s ir daudz ē diena, viss ir skaisti pasniegts, smarž ī gs un ē stgribu. Daudz staigā jā m, iepazinā mies ar apkā rtni, visur skaistums pasakains.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Esmu bijis š ajā viesnī cā vairā kas reizes, bet pē dē jā mani vienkā rš i satricinā ja lī dz sirdstriekai. Aplaupī ts! Rotaslietas pazuduš as seifā . Bija it kā izmeklē š ana, bet kurš atdos nozagtos dimantus? Pakalpojums kļ uvis daudz sliktā ks, daktere neprofesionā la, daž as mā sas vienkā rš i rupjas. … Tomēr ▾ Esmu bijis š ajā viesnī cā vairā kas reizes, bet pē dē jā mani vienkā rš i satricinā ja lī dz sirdstriekai. Aplaupī ts! Rotaslietas pazuduš as seifā . Bija it kā izmeklē š ana, bet kurš atdos nozagtos dimantus? Pakalpojums kļ uvis daudz sliktā ks, daktere neprofesionā la, daž as mā sas vienkā rš i rupjas. Istabenes istabas ir slikti iztī rī tas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Trī s reizes atpū tā mies pie vī ra Karbonā un nevaru nepiekrist, ka attieksme pret krieviem viennozī mī gi nav draudzī ga. Viesnī cas gide Natā lija necenš as izlī dzinā t tā du attieksmi pret krievu tū ristiem. Mani draugi biež i brauc uz viesnī cu Europe ā rstē š anai un pē c nostā stiem ir ļ oti draudzī ga attieksme pret krievu tū ristiem. … Tomēr ▾ Trī s reizes atpū tā mies pie vī ra Karbonā un nevaru nepiekrist, ka attieksme pret krieviem viennozī mī gi nav draudzī ga. Viesnī cas gide Natā lija necenš as izlī dzinā t tā du attieksmi pret krievu tū ristiem. Mani draugi biež i brauc uz viesnī cu Europe ā rstē š anai un pē c nostā stiem ir ļ oti draudzī ga attieksme pret krievu tū ristiem. Daudzi tū roperatori nenoliedz, ka Carbona hotel ī paš nieks neslē pj savas NEsimpā tijas pret krievu tū ristiem, tā tad arī personā la attieksme pret krieviem. Varbū t mums un tū roperatoriem laiks padomā t vai ir vē rts š ai viesnī cai nest peļ ņ u ???....
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s katru gadu braucam uz Carbona, biež i vien uz Jaungada brī vdienā m. Galu galā tur ir milzī gs baseins, kas pā rklā ts ar kupolu, un jū s varat peldē ties ziemā . Un tur ir grezna termā lā pirts. Salī dzinā sim Carbona ar 5 zvaigž ņ u Lotus (kur biļ ete ir daudz dā rgā ka). … Tomēr ▾ Mē s katru gadu braucam uz Carbona, biež i vien uz Jaungada brī vdienā m. Galu galā tur ir milzī gs baseins, kas pā rklā ts ar kupolu, un jū s varat peldē ties ziemā . Un tur ir grezna termā lā pirts.
Salī dzinā sim Carbona ar 5 zvaigž ņ u Lotus (kur biļ ete ir daudz dā rgā ka).
Atraš anā s vieta ir labā ka, jo paš ā centrā . Nevajag iet pa mež iem un laukiem.
Ā rstē š ana ir lieliska un nav jā maksā papildus eiro (salī dzinā jumam:
Carbona - masā ž a un dubļ u ietī š ana - 20 eiro katra. Lotoss: - 28 eiro katra. )
Carbone ir mugurkaula stiepš anas procedū ra baseinā!! !
Ē diens - grezns, daudzveidī gs. Pavā rs brī niš ķ ī gs. Lotus brokastī s ir š ampanietis, bet bez tā var iztikt. Netā lu no Fit Hotel, bet ir arī daudz "izrā dī š anos" kā Lotusā . Tā tad TIKAI OGLEKLIS. Reģ istratū rā saki "guten tag and danke shen" un visi ir laipni. Un pats galvenais, tur visu dienu
Krievu gide Natā lija sē ž daudzus, daudzus gadus, brauc ar tū ristiem pie ā rsta. Mē s runā jā m bez viņ as, jo. vecā ki ā rsti zina krievu valodu.
Un kontingentam ir taisnī ba. 1. apskats pā rsteidz, kas par problē mu un kā pē c tik daudz negatī visma ??? ?
Ar cieņ u, Tatjana
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar mammu 2013. gada augustā . Ē diens ir lielisks. Bet tas ir vienī gais pluss. Ā rstē š ana zemā kajā lī menī . Tikai kosmē tiskā s procedū ras lī menī . Paš as š ausmas slē pjas tajā , ka personā ls reģ istratū rā ir ļ oti nekaunī gs un rupjš , nerunā krieviski, bet var runā t angliski, ja tikai viens cilvē ks un tad ar tā diem mē ģ inā jumiem, tas ir vienkā rš i briesmī gi. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar mammu 2013. gada augustā . Ē diens ir lielisks. Bet tas ir vienī gais pluss. Ā rstē š ana zemā kajā lī menī . Tikai kosmē tiskā s procedū ras lī menī . Paš as š ausmas slē pjas tajā , ka personā ls reģ istratū rā ir ļ oti nekaunī gs un rupjš , nerunā krieviski, bet var runā t angliski, ja tikai viens cilvē ks un tad ar tā diem mē ģ inā jumiem, tas ir vienkā rš i briesmī gi. Jū s sakā t viņ iem angļ u valodā , ka viņ i jums atbild ungā ru valodā . Jū s jautā jat, kur atrodas tā da un tā da procedū ra, un viņ i jums atbild, bet mē s paš i nezinā m. Pasū ti vannu ar dubļ iem, un ū denī ieber kaut kā dus putekļ us un saka jā , pie mums tā ir. Uz tikš anos pie ā rsta 7 no rī ta bija jā gaida gandrī z lī dz 9, sā kumā daktere atnā ca ar vē lu, tad saņ ē ma draugus. Kopumā es neatceros š ā du paņ ē mienu pat padomju laikos, protams, jū s man piedosit. Vienkā rš a formalitā te. Mē s tik daudzus gadus esam devuš ies ā rstē ties uz daž ā dā m Ungā rijas viesnī cā m, bet š eit tas ir tikai finiš a taisne. Tas vienkā rš i nav iespē jams, biedri. Kontā taisa tā das summas, ka paš i nevar paskaidrot, kas par ko. Pilnī ga krā pš ana un krā pš ana. Ne par to ir runa. Ļ oti nedraudzī gi un negatī vi cilvē ki. Sabojā tas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko ierados no viesnī cas Carbona. Ļ oti laba viesnī ca, atpū tieties un atpū tieties. Procedū ras arī labas. Personā ls cenš as. Dī vains iespaids no reimatologa Zoltana Mē ra. Tā kā š ī bija mana otrā reize, es zinā ju, ka ā rsta apmeklē jums ir ierasta lieta. … Tomēr ▾ Tikko ierados no viesnī cas Carbona. Ļ oti laba viesnī ca, atpū tieties un atpū tieties. Procedū ras arī labas. Personā ls cenš as. Dī vains iespaids no reimatologa Zoltana Mē ra. Tā kā š ī bija mana otrā reize, es zinā ju, ka ā rsta apmeklē jums ir ierasta lieta. Neviens tevi neā rstē s. Bet doktors majors – tas bija kaut kas! Tā pē c neviens nekad uz mani neskatī jā s. Pusacu bildes, divas minū tes apskatei - vairā k runā ja tulks. Izmē rī ju spiedienu, pajautā ju kā das procedū ras vē lē tos un vairs nepiedalos. Sū dzē jā s par sā pē m ceļ galā – pat nepaskatī jā s uz viņ u. Turklā t viņ š nokavē ja viņ a noteikto laiku par 40 minū tē m. Citā di viss bija kā rtī bā . Restorā ns labs, komplekss ļ oti pā rdomā ts - kubls daž ā dos lī meņ os, pirtis ar daž ā du temperatū ru, baseini. Ī paš i man patī k viņ u termā lā s vannas. Arī pilsē tiņ a kļ ū st arvien skaistā ka. Tiesa, atpū ta nav priekš jaunieš iem, bet tā diem kā es - cilvē kiem 45+. Ī paš i labi apspē lē ts liels koks, kurš bū vniecī bas laikā netika nocirsts un tagad š ķ iet, ka aug vestibila centrā , pie kura dzī vo liels papagailis. Labi padarī ts! Ļ oti iesakā m š o ltel. hotel.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
. . . sniegu tikai noderī gus padomus. . procedū ras veikt TIKAI viesnī cā . . NE diē tiskā pā rtika. . . noteikti nofotografē (MRI, rentgens). . noteikti pē rc tirdzniecī bas centrā . min. DEODORA ū dens . . super ū dens . . dzer 2 litrus dienā. … Tomēr ▾ . . . sniegu tikai noderī gus padomus. . procedū ras veikt TIKAI viesnī cā . . NE diē tiskā pā rtika. . . noteikti nofotografē (MRI, rentgens). . noteikti pē rc tirdzniecī bas centrā . min. DEODORA ū dens . . super ū dens . . dzer 2 litrus dienā...š ampū ns, ž eleja, č ī bas, tē jkanna istabā NĒ . . Iesaku ekskursijas uz VĪ NI . . BUDAPEST . . visi pā rē jie nav sajū smā . . viesnī cā ir š iks baseins . . 7 no rī ta ir maz cilvē ku . . var pasē dē t termā . . BET . . labā k uz ezeru...dabā bez balinā tā jiem...ezers ir maģ isks ja tic ķ ī miskais sastā vs...tē rpus var neņ emt . . vakarā viss izdziest. . ja ne Ā RSTĒ Š ANA un EZERA. . garlaicī gi. . lai visiem veicas. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ā gada augustā es atpū tos Hevizā.5 * lotosā . diemž ē l bez ā rstē š anas. Š ī gada martā es atkal dodos uz š o brī niš ķ ī go ezeru un tikai uz Karbonu, jo. no liela skaita atpū tnieku dzirdē ju daudz laba par Carbona viesnī cu. … Tomēr ▾ Pagā juš ā gada augustā es atpū tos Hevizā.5 * lotosā . diemž ē l bez ā rstē š anas. Š ī gada martā es atkal dodos uz š o brī niš ķ ī go ezeru un tikai uz Karbonu, jo. no liela skaita atpū tnieku dzirdē ju daudz laba par Carbona viesnī cu. Pirmkā rt, tā ir lieliska medicī niskā bā ze, personā ls, dzī ves apstā kļ i. Man ir jautā jums. Kopā ar draugu plā nojam doties uz Hevihu. Vai manam draugam, apmetoties citā viesnī cā , ir iespē ja ā rstē ties (nopirkt komplektu) Carbon? Lū dzu atbildiet!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī gada 20. maijs Es paliku kopā ar savu sievu š ajā viesnī cā . Viesnī ca pilnī bā atbilst aprakstam un pasludinā ta par 4 zvaigznē m ar plusu. Ī paš nieku un viesnī cas darbinieku darbī bā prioritā te ir ā rstniecī bas un atpū tas organizā cija, kā arī attieksme pret viesnī cas viesiem. … Tomēr ▾ Š ī gada 20. maijs Es paliku kopā ar savu sievu š ajā viesnī cā . Viesnī ca pilnī bā atbilst aprakstam un pasludinā ta par 4 zvaigznē m ar plusu. Ī paš nieku un viesnī cas darbinieku darbī bā prioritā te ir ā rstniecī bas un atpū tas organizā cija, kā arī attieksme pret viesnī cas viesiem. Ē dieni ir daudzveidī gi, ņ emot vē rā gadalaiku un viesu prasī bas, t. sk. diē tas ievē rotā ji. Valodas grū tī bu nebija visos saziņ as punktos, visur bija pieļ aujama iespē ja sazinā ties krieviski.
Es izsaku savu pateicī bu un pateicī bu ikvienam, no kura bija atkarī ga ā rstē š ana un atpū ta.
Ī paš i gribu atzī mē t tū risma firmas 1000 roads darbiniekus, kuri mū s sagaidī ja un izlaida Vī nes lidostā un burtiski pavadī ja visos pasā kumos gan medicī niskajos, gan izklaidē jos.
Bet, ņ emot vē rā rakstzī mju skaita ierobež ojumus tekstā , es atseviš ķ i uzrakstī š u pateicī bas zī mi š ī uzņ ē muma vietnē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es jau sen gribē ju uzrakstī t atsauksmi. Gribē tos vē lreiz uz to paš u viesnī cu. Atpū tā s un ā rstē jā s 2012. gada februā rī . Bija apmierinā ts ar visu. Ē dienu klā sts ir liels. ir no kā izvē lē ties. Un kā di saldumi - jū s laizī sit pirkstus)). … Tomēr ▾ Es jau sen gribē ju uzrakstī t atsauksmi. Gribē tos vē lreiz uz to paš u viesnī cu.
Atpū tā s un ā rstē jā s 2012. gada februā rī . Bija apmierinā ts ar visu. Ē dienu klā sts ir liels.
ir no kā izvē lē ties. Un kā di saldumi - jū s laizī sit pirkstus)).
Personā ls ir draudzī gs. Ā rstē š ana saņ ē ma visu, kas tika piedē vē ts, un viņ a pati to izvē lē jā s.
Patika arī pē du masā ž a (atvainojos, aizmirsu masiera vā rdu) tas ir kaut kas superī gs))
lidoja caur Vī ni. uz viesnī cu braucu 2.5-3 stundas bet nenogurdinoš i. Bija sajū ta, ka esam vieni uz ceļ a, lai gan bija diena. Ne sastrē gumi, ne remontdarbi, ne ielā pi uz asfalta.
Viens trū kums bū tu, ja jū s ē dat 2.5 stundas automaš ī nā , lai dzirdē tu gida stā stu par ezeru par Ungā riju. ja vadī tā js nerunā krieviski,
pē c tam ieslē dziet disku. Paldies visam viesnī cas personā lam. Es ieš u atkal oktobrī .
Jā , svarī gā kais, ko neuzrakstī ju, bija tas, ka pē c ā rstē š anā s pie ezera es jutos daudz labā k un jau pusgadu ne reizi neesmu sagrā busi muguru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Hevizas ezers
Novērtējums 8.0
Ungārija, Heviz
Atpūta, Daba

Отель расположен в самом сердце города Хевиз, и окружён парком-дендрарием площадью в 4,6 га. Отель окружает волшебная атмосфера средиземноморья: великолепный бассейн атракционов водной площадью в 1000 квадратных метров, термальный бассейн в стиле Древнего Рима, многочисленные лечебные и wellness предложения - всё это ждёт гостей в течение круглого года.

Atrašanās vieta Центр города Хевиз.
Viesnīcā

Ресторан Атилла предлагает своим гостям насладиться блюдами международной, вегетарианской и диетической кухни, приготовленными опытными и известными поварами. Часы работы ресторана: Завтрак: 7.00-10.00. Обед: 12.00-14.00. Ужин: 17.00-21.00.

Кафе Платан и Бар Juice в самом центре отеля. Предложения бара необыкновенно разнообразны: различные виды чая и кофе, свежевыжатые овощные и фруктовые соки, домашние пирожные и закуски. Время работы: ежедневно с 7:00 до 22:00

По соседству с залом приёмов расположился бар Каролина. Открывая свои двери вечером, бар предлагает широкий выбор алкогольных и безалкогольных напитков и коктейлей, кофе, чая и фруктовых соков. В течение 6 дней еженедельно в баре можно услышать музыку, исполняемую профессиональными музыкантами. Время работы: Вторник - Воскресенье: 19:00- 24:00.

Нептун-бар расположен в водном отделе отеля - на территории плавательного бассейна и бассейна аттракционов. Время работы: ежедневно, 11:00-19:00 часов.

Конференц-зал более чем на 200 мест.

Доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, чистка обуви, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка прессы, семейные номера, гипоаллергенный номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Крытый плавательный бассейн (25 х 12,5 м), термальные бассейны, бассейн с аттракционом, небольшие бассейны-джакузи, Кнепп-бассейн, зимой крытая, а летом открытая пляж-купальней, с массирующим водопадом, с водным гриб-фонтаном; с бассейном и горкой для малышей; финская сауна, арома-кабина, парная комната, фитнес-зал, утренняя гимнастика.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 261 номер. Отдельный этаж отведён для алергиков и труднопередвигающихся: каждый номер оборудован соответственно требованиям комфорта для специальной категории больных.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese H-8380 Hévíz, Attila u. 1.
Tālruņi: Tel.: (00-36) 83/501-500
Fax: (00-36) 83/340-468
Tīmekļa vietne: NaturMed Carbona
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.