Hunguest Hotel Helios 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.010
№1 viesnīcas reitingā Heviz
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
3* viesnīca atrodas 500 m no ezera, ko ieskauj skaists parks 6,5 hektāru platībā. Sastāv no Helios Anna un Helios Benjamin. Viesnīcā ir savs medicīnas un profilakses centrs. Papildus parastajiem ārstēšanas veidiem tiek izmantota sāls terapija - elpošanas ceļu slimību ārstēšana, mūzikas terapija.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pagā juš ajā gadā atvaļ inā jums. Es ieš u atkal. Man patika viss. Viņ a lieliski gā ja bez valodas. Ē diens ir izcils. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Maz procedū ru. Vē los iegā dā ties š ogad. Dubļ i un baseins ir lieliski. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā atvaļ inā jums. Es ieš u atkal. Man patika viss. Viņ a lieliski gā ja bez valodas. Ē diens ir izcils. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Maz procedū ru. Vē los iegā dā ties š ogad. Dubļ i un baseins ir lieliski. Ekskursijas patika Viss ir ļ oti tī rs. Draudzī ga attieksme. Viesnī cas gids palī dzē ja it visā . Nekā du problē mu nebija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba, un personā ls ir visaugstā kajā lī menī . Vē los uzzinā t citu atpū tnieku viedokli par dzeramnaudu viesnī cā... Meitene, kas mani masē ja, man teica, ka masieri nav ī paš i sajū smā par krieviem. Biju pā rsteigta. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, un personā ls ir visaugstā kajā lī menī .
Vē los uzzinā t citu atpū tnieku viedokli par dzeramnaudu viesnī cā...
Meitene, kas mani masē ja, man teica, ka masieri nav ī paš i sajū smā par krieviem. Biju pā rsteigta. . . izrā dā s, ka tikai krievu viesi viesnī cā nedod dzeramnaudu. Vienmē r pateicos masieriem par labo darbu. Un es jutos dī vaini un mazliet kauns par krieviem. Galu galā visi dež uranti tur strā dā par kapeiku. Nez vai krievi nedod dzeramnaudu, tas ir nelaimes gadī jums vai raksts?
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Zita ir Hevizas simbols, gudra, erudī ta, draudzī ga, skaista. Ja ir kā das problē mas, tad Hevī zā neviens labā k par Zitu nepalī dzē s, jo gandrī z neviens no darbiniekiem neprot krievu valodu un uz saviem jautā jumiem nesaņ emsi pilnī gu un saprotamu atbildi, tā pē c Zita visu izstā stī s, parā dī s, pastā sti, pavadi pa viesnī cu un tas arī viss pateiks, tā pē c " ANNA" labi un patī kami atpū tā s. … Tomēr ▾ Zita ir Hevizas simbols, gudra, erudī ta, draudzī ga, skaista. Ja ir kā das problē mas, tad Hevī zā neviens labā k par Zitu nepalī dzē s, jo gandrī z neviens no darbiniekiem neprot krievu valodu un uz saviem jautā jumiem nesaņ emsi pilnī gu un saprotamu atbildi, tā pē c Zita visu izstā stī s, parā dī s, pastā sti, pavadi pa viesnī cu un tas arī viss pateiks, tā pē c " ANNA" labi un patī kami atpū tā s. Lielisks personā ls, ā rsts izrakstī s, kas nepiecieš ams, lai atvieglotu un palī dzē tu, restorā ns ir visaugstā kajā lī menī , apkalpoš ana ļ oti pieklā jī ga, ir č etri baseini un visi skaisti, sauna, daž ā das ū dens procedū ras, lieliskas skaistumkopš anas programmas, viss par pieņ emamu cenu, pilsē tiņ a maza, bet ļ oti mā jī ga un skaista, ezers super, laiks arī , ļ oti patika, tā pē c veselī bai, atpū tai un labam garastā voklim var doties uz Hevizu. Zita, novē lam veselī bu un labklā jī bu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos pie dē la (16.2010. gada augustā , ā tri iedzī vojā s, istabiņ a lieliska, katru dienu tiek uzkoptas (viss tī rs), ir krieviski runā još s personā ls, ļ oti pieklā jī gs, ī paš s paldies Zitai, viņ a visu paskaidroja par visu. … Tomēr ▾ Atpū tos pie dē la (16.2010. gada augustā , ā tri iedzī vojā s, istabiņ a lieliska, katru dienu tiek uzkoptas (viss tī rs), ir krieviski runā još s personā ls, ļ oti pieklā jī gs, ī paš s paldies Zitai, viņ a visu paskaidroja par visu. Ē diens izcils, visa daudz, pusdienā s zupas. Daudz daž ā di baseini ar pā rsteigumiem, bē rniem patika cikls. Terā lais ū dens viesnī cā , zā ļ u tē jas, daudz daž ā das ā rstnieciskā s procedū ras. Patika. ļ oti, mē s vē lamies atgriezties vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Tulup-Mary
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nesen atgriezies no Ungā rijas. Es atpū tos un ā rstē jos 7 dienas Helios viesnī cā no 27.06-04.2010.  gada 07.  gadsPā rē jais mierī gs, neviens nevelk, neuzliek nekā dus pakalpojumus. Paņ ē mu 10 procedū ru paketi - 169 eiro (dubļ u aplikā cijas un masā ž a) un sā ls terapiju - 12 eiro/st. … Tomēr ▾ Nesen atgriezies no Ungā rijas. Es atpū tos un ā rstē jos 7 dienas Helios viesnī cā no 27.06-04.2010.  gada 07.  gadsPā rē jais mierī gs, neviens nevelk, neuzliek nekā dus pakalpojumus. Paņ ē mu 10 procedū ru paketi - 169 eiro (dubļ u aplikā cijas un masā ž a) un sā ls terapiju - 12 eiro/st. Viesnī ca piedā vā arī tā das procedū ras kā spa terapija, inhalā cijas, elektriskā s vannas, ķ ermeņ a ietī š ana, mugurkaula vilkš ana un fizioterapija. Ierī kots minerā lū dens avots, no kura ū deni ieteicams lietot kuņ ģ a-zarnu trakta slimī bu gadī jumos. Viņ a dzī voja Annas ē kā : telpas mazas, plā nojums lī dzī gs padomju pansionā tam, bet mē beles jaunas un seifs istabā bez maksas. Ejiet lī dz ezeram 10 minū tes vidē jā tempā . Ieeja tajā ir apmaksā ta - no 2400 forintiem (3 stundas) lī dz 12000 forintiem (20 stundu abonements). Ezers ir ļ oti skaists! Rozā un zilā lotosi. Ezers ir aprī kots ar margā m, pie kurā m turas un sver ū denī . Pasniedz brokastis un vakariņ as, bet pusdienlaikā ir "bufete" - izņ em 2 katliņ us ar zupā m un maizi. Kā pē c ne pilnvē rtī gu maltī ti? Š eit gandrī z neviens nezina krievu un angļ u valodu, tikai ungā ru un vā cu valodu. Galvenais kontingents ir vā cu pensionā ri. Visiem, kas tur brauc vasarā : ņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli! Blī vi mež i un ezeri naktī rada daudz kukaiņ u. Paš ā pilsē tiņ ā ir ļ oti daudz masā ž as salonu ar smieklī gā m cenā m (7 eiro par vispā rē jo masā ž u 30min un 4 eiro par pē du masā ž u 15min). Ekskursijas uz Vī ni un Grā cu jums izmaksā s 90 eiro katra. Uzturoties nedē ļ u, muguras sā pes mazinā jā s un nervu sistē ma noteikti atveseļ ojā s! Es gribu ieviest likumu reizi gadā š eit ierasties.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Hevizā atpū tā mies 4. gadu. Sā kumā gā ju kopā ar vī ru, bet š ogad - ar mazmeitu. Es neteikš u, kas man patī k, un tā pē c ir skaidrs, ka mē s devā mies ceturto reizi. Lī dz š im gadam palika Heliosā . Viss ir lieliski - gan ā rstē š ana, gan ē diens un klusa vieta, kaut arī tuvu centram. … Tomēr ▾ Hevizā atpū tā mies 4. gadu. Sā kumā gā ju kopā ar vī ru, bet š ogad - ar mazmeitu. Es neteikš u, kas man patī k, un tā pē c ir skaidrs, ka mē s devā mies ceturto reizi. Lī dz š im gadam palika Heliosā . Viss ir lieliski - gan ā rstē š ana, gan ē diens un klusa vieta, kaut arī tuvu centram. Un š ogad devā mies ar mazmeitu uz apartamentiem. Atrasts internetā . Š is vienas guļ amistabas dzī voklis ir pilnī bā aprī kots. Aizbraucā m ā rstē ties uz Helios - cena tā da pati kā viesnī cā dzī vojoš ajiem. Bet ar bē rnu ē rtā k dzī vot dzī vokļ os - un tur ir daudz vairā k vietas un virtuves (ja grib gatavot, ja nē ). Un cenas restorā nos un kafejnī cā s Hevizā ir smieklī gas. Ka nevajag gatavot. Bet no otras puses, vienmē r vakarā var nopirkt svaigus augļ us un dā rzeņ us un izcilu vietē jo vī nu, uz balkona -...saproti! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atgriezies no Ungā rijas. Atpū tos un ā rstē jos 7 dienas Helios viesnī cā no 27.06-4.07. 2010. Pā rē jais mierī gs, neviens nevelk, neuzliek nekā dus pakalpojumus. Paņ ē mu 10 procedū ru paketi - 169 eiro (dubļ u aplikā cijas un masā ž a) un sā ls terapiju - 12 eiro/st. … Tomēr ▾ Nesen atgriezies no Ungā rijas. Atpū tos un ā rstē jos 7 dienas Helios viesnī cā no 27.06-4.07. 2010. Pā rē jais mierī gs, neviens nevelk, neuzliek nekā dus pakalpojumus. Paņ ē mu 10 procedū ru paketi - 169 eiro (dubļ u aplikā cijas un masā ž a) un sā ls terapiju - 12 eiro/st. Viesnī ca piedā vā arī tā das procedū ras kā spa terapija, inhalā cijas, elektriskā s vannas, ietī š anas, mugurkaula vilkš ana un fizioterapija. Viņ a dzī voja Annas ē kā : telpas mazas, plā nojums lī dzī gs padomju pansionā tam, bet mē beles jaunas un seifs istabā bez maksas. Ejiet 10 minū tes lī dz ezeram vidē jā tempā . Ieeja tajā ir apmaksā ta - no 2400 forintiem (3 stundas) lī dz 12000 forintiem (20 stundu abonements) Ezers ir ļ oti skaists! Rozā un zilā lotosi. Ezers ir aprī kots ar margā m, pie kurā m turas un sver ū denī .
Pasniedz brokastis un vakariņ as, bet pusdienlaikā ir "bufete" - izņ em 2 katliņ us ar zupā m un maizi. Kā pē c ne pilnvē rtī gu maltī ti? Krievu un angļ u š eit gandrī z neviens nezina, tikai ungā ru un vā cu valodu. Galvenais kontingents ir vā cu pensionā ri. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs ā ra baseins 20 metru garumā – ir kur peldē ties! Blakus tam ir bradā jamais baseins ar ļ oti siltu ū deni.
Visiem, kas turp dodas vasarā : ņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli! Blī vi mež i un ezeru ū dens naktī s rada daudz kukaiņ u.
Uzturē š anā s nedē ļ ā Hevizā man mazinā jā s sā pes mugurā un nervu sistē ma noteikti atveseļ ojā s! Es gribu ieviest noteikumu, ka š eit jā ierodas reizi gadā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m viesnī cā ar ā rstē š anu un puspansiju. Man ļ oti patika. Apkalpoš ana pieklā jī ga, istabas tī ras, pusdienā s var ē st (bezmaksas) zupu. Lī dz ezeram - 10 minū tes ar kā jā m lē nā m. Viesnī cā ir termā lais ū dens no ezera, tur var veikt procedū ras, tač u ezers dod vislabā kos rezultā tus ā rstē š anā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā ar ā rstē š anu un puspansiju. Man ļ oti patika. Apkalpoš ana pieklā jī ga, istabas tī ras, pusdienā s var ē st (bezmaksas) zupu. Lī dz ezeram - 10 minū tes ar kā jā m lē nā m. Viesnī cā ir termā lais ū dens no ezera, tur var veikt procedū ras, tač u ezers dod vislabā kos rezultā tus ā rstē š anā . Ē diens ir eiropeisks, ir diē ta. Liels ē dienu klā sts, viss garš ī gs. Ir krieviski runā još s personā ls, ā rsts runā krieviski. Man ļ oti patika japā ņ u masā ž a (nav iekļ auta ā rstē š anas cenā ) Ir lielisks skaistumkopš anas salons. Mē s vē lamies turp doties 2011. gada martā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Treš ā reize bija Hevizā . Atpū ta ir ļ oti atsvaidzinoš a. Atpū tā mies daž ā dā s viesnī cā s: Panorama, Helios, Europa Fit. Š ī s ir lē tas viesnī cas, tač u ē diens un apkalpoš ana ir ļ oti pienā cī ga. … Tomēr ▾ Treš ā reize bija Hevizā . Atpū ta ir ļ oti atsvaidzinoš a.
Atpū tā mies daž ā dā s viesnī cā s: Panorama, Helios, Europa Fit. Š ī s ir lē tas viesnī cas, tač u ē diens un apkalpoš ana ir ļ oti pienā cī ga. Atseviš ķ i par viesnī cā m, plusi un mī nusi.
Panorā ma - plus, ka blakus ezeram!
Europa Fit - plus, personā ls saprot krievu valodu, mī nus daudz mū sē jo.
Helios - plus, viesnī ca piedā vā izmitinā š anu, nemaksā jot par medicī nisko paketi un uz vietas var pasū tī t masā ž as utt. mī nus, pē c peldes nedaudz uzkā pt kalnā , bet viesnī ca mums ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms doš anā s uz Hevizu meklē ju atsauksmes internetā , izrā dī jā s, ka tā du ir ļ oti maz. Es biju pateicī gs cilvē kiem, kuri mani apgaismoja, atstā jot daž as rindiņ as par manu atvaļ inā jumu. Tā pē c atstā ju savu atsauksmi par Helios viesnī cu. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz Hevizu meklē ju atsauksmes internetā , izrā dī jā s, ka tā du ir ļ oti maz. Es biju pateicī gs cilvē kiem, kuri mani apgaismoja, atstā jot daž as rindiņ as par manu atvaļ inā jumu. Tā pē c atstā ju savu atsauksmi par Helios viesnī cu. (atpū tos no 5.10. -12.10. 2008. ) Laiks pā rsvarā bija saulains, sasniedza 20 grā dus pē c Celsija. Sanā ca labi, bez problē mā m.
Helios sastā v no 2 ē kā m – Annas un Bendž amina. Anna ir dā rgā ka, jo telpas ir izremontē tas un pietiekami lielas. Abā s ē kā s ir viens restorā ns un ē ka, kurā notiek medicī niskā s procedū ras. Viss ir pietiekami viegli atrodams. Personā ls draudzī gs, nekā du sū dzī bu. Tie dod frotē peldmē teļ us, ļ oti ē rti.
Kopumā tur ir vē rts doties tiem, kas nolemj ā rstē t locī tavas un muguru. Kaklu salaboja nedē ļ as laikā , esmu apmierinā ta. Viņ i labi izturas. Vide mierī ga, klusa. Nekā das dejas, nekā das izklaides, pilsē ta agri iet gulē t. Ja paveiksies, satiksi gidi – Zitu Pož icku. Neviens cits ar tevi nestrā dā s, izņ emot viņ u. Man nepaveicā s, jo Zita bija prom un ieradā s tikai dienu pirms manas izbraukš anas uz Maskavu.
Kontingents ir Vā cijas pensionā ri. Atpū tai bū s jā tiek galā paš am ar sevi (ja bū s laiks). Es paņ ē mu velosipē du un stundas laikā sasniedzu Keszthelyu, Balatonu. Netā lu no viesnī cas ir arī zirgu noma. Ekskursija uz Vī ni notiek sestdienā s un maksā apmē ram 70 eiro. Maksā forintos. Viesnī cā nav maiņ as, naudu mainī ju mazā veikaliņ ā blakus viesnī cai. Man nebija jā brauc uz Budapeš tu, ekskursijas uz turieni svē tdienā s. Protams, jū s varat doties uz Budapeš tu patstā vī gi, bet tas aizņ em veselu dienu. No viesnī cas kursē mikroautobuss uz Keszthely, un no turienes ar vilcienu lī dz Nepliget var aizbraukt 2.5 stundā s. Bet jums jā zina vilcienu un autobusu grafiks. No Hevizas lī dz Budapeš tai 200 km, lī dz Vī nei mazā k - 180 km.
Lī dz paš am Heviz ezeram 500 metrus lejā var staigā t, var iekā pt mazā vilcienā ar treileriem. Viesnī cas mī nuss ir tā lu no ezera, tuvā k tam ir viesnī cas. Helios stā v nomalē .
Uzturs. Brokastis vienmuļ as, no karstā m - ceptā m desiņ ā m, speķ os ceptiem olu kulteniem. Ir diezgan pieklā jī gs biezpiens, pā ris reizes iedeva putru. Pā rē jiem ē d sviestmaizes ar š ķ iņ ķ iem un sieriem. Vakariņ as labas, viss garš ī gs, konditorejas izstrā dā jumi nav slikti.
Ieeja ezerā peldē ties ir apmaksā ta. Jū s ieejat telpā s, maksā jat, peldaties iekš telpu vannā s vai izpeldat lī dz ezeram. Ņ emiet vē rā : slodze uz sirdi ir nopietna, tur peldē ties neiesaka, tikai karā joties riņ ķ os. Es ezerā nepeldē jos - Heliosā ir baseins ar ū deni no ezera. Arī tajā laikā peldbaseins bija atvē rts ar normā lu ū deni, ū dens bija 25 grā di, tā pē c arī tur peldē ja daž i santī mi. Ir baseins ar pā rsteigumiem – masē siet visas ķ ermeņ a daļ as.
Nedē ļ u gā ju viena un nenož ē loju, tur nav laika garlaikoties, ja ej ā rstē ties.
Tā pē c izlemiet paš i, ja nav ko ā rstē t, tad principā Hevizā nav ko darī t. Ja ir ko ā rstē t, tad ļ oti iesaku. Viņ i saka, ka locī tavas un mugurkauls š eit tiek ā rstē ti labā k nekā Izraē lā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель категории 3* расположен в 500 м от озера в окружении прекрасного парка площадью 6,5 га. Состоит из Helios Anna и Helios Benjamin. Отель имеет собственный лечебно-профилактический центр. Помимо обычных видов лечения применяется солевая терапия – лечение заболеваний дыхательный путей, музыкальная терапия.

Viesnīcā

ресторан с разнообразной кухней

лобби-бар (живая музыка)

открытый бассейн

открытый детский бассейн

лечебное отделение с термальными бассейнами

финская сауна

салон красоты

соляная пещера

стоматологическое отделение

открытый теннисный корт

прокат велосипедов

гидротерапия

солевая терапия

музыкальная терапия

различные виды массажа

лечебная гимнастика

акупунктура

грязелечение

Tīmekļa vietne: Hunguest Hotel Helios
FAQ