Garden Istra Plava Laguna Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.310
9.3 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.3 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, tūrisma kompleksa Katoro teritorijā. Apkārt ozolu birzs. Viesnīca ir lieliski piemērota aktīvām un ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Svetafor4k
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tusies ģ imene ar bē rnu. Izcila viesnī ca. Ļ oti tī rs, eiropeiski atturī gs skaistums, daudzveidī gs garš ī gs ē diens, tematiskas vakariņ as vakarā (ē dieni no daž ā dā m valstī m), draudzī gs, bet neuzbā zī gs personā ls. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene ar bē rnu. Izcila viesnī ca. Ļ oti tī rs, eiropeiski atturī gs skaistums, daudzveidī gs garš ī gs ē diens, tematiskas vakariņ as vakarā (ē dieni no daž ā dā m valstī m), draudzī gs, bet neuzbā zī gs personā ls. Lielais peldbaseins ir sadalī ts trī s daļ ā s bē rniem un pieauguš ajiem. Netā lu no vestibila bā ra. Vakaros š ova programmas, pa dienu animatori strā dā ja ar bē rniem. Lī dz jū rai 300 metri. Savas pludmales nav, tač u var droš i ieņ emt jebkuru kaimiņ u, izvē lē ties vietu saulē vai zem priedē m, ar oļ iem, smilš ainu dibenu vai nirt no š ķ ī vja. Jums jā maksā tikai par sauļ oš anā s krē sliem. Jū ra un pludmales ir tī ras. Ū denī peld daudz zivju, uz pakā pieniem ir krabji, mī dijas. Jū ras ež i netika manī ti. Ū dens izklaide ir visdaž ā dā kā , sā kot no izjā des ar banā niem un beidzot ar vindsē rfingu. Netā lu no viesnī cas ir vairā ki tenisa korti, futbola laukums, pludmales volejbols, velosipē du noma, sporta inventā rs. No viesnī cas lī dz Umagas pilsē tai var nokļ ū t ar mini vilcienu 15 minū š u laikā vai 30 minū š u laikā ar kā jā m. (noteikti to dariet! ).
Vieta ļ oti mierī ga, daudzas ģ imenes ar bē rniem atpū š as. Skaistums ir neparasts! Viss priedē s, liepā s, ozolos, hortenzijā s un LAVANDĀ S! Aromā ti sajaucas ar jū ras vē smu, nevar paelpot! Vā veres skrien pē c tevis, lū dzot gardumus)) Mē s devā mies ekskursijā s, bet tas ir cits stā sts. Ar 10 dienā m ir par maz, gribu atgriezties uz divā m nedē ļ ā m.
Вид бассейна с мостика Отель утопает в зелени и лаванде Дорожка до моря
аватар Julliana
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies pagā juš ogad, mums ļ oti patī k telpas, katru dienu tika tī rī tas, gaļ as, zivju un citu lietu daž ā dī ba bija patī kama, aizej 300 metrus uz pludmali, bet nejū ti, jo gaiss ir tī rs un teritorija ir kopta, tā pē c pastaiga bija patī kama, jū ra tī ra, bet betona plā ksne nav paredzē ta maziem bē rniem lī dz centram var staigā t ar kā jā m vai samaksā t 2 eiro un braukt ar mikroautobusu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pagā juš ogad, mums ļ oti patī k telpas, katru dienu tika tī rī tas, gaļ as, zivju un citu lietu daž ā dī ba bija patī kama, aizej 300 metrus uz pludmali, bet nejū ti, jo gaiss ir tī rs un teritorija ir kopta, tā pē c pastaiga bija patī kama, jū ra tī ra, bet betona plā ksne nav paredzē ta maziem bē rniem lī dz centram var staigā t ar kā jā m vai samaksā t 2 eiro un braukt ar mikroautobusu. Iesakā m ņ emt auto un aizbraukt uz Plitvices ezeriem, tur ir ļ oti skaisti.
аватар pravozahisnik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Horvā tija ir skaista zeme, viesnī ca super. Visas viesnī cas un numuru fotogrā fijas ir patiesas. Ceļ ojis ar 8 gadus vecu bē rnu. Kopumā viesnī cā ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem, pā rsvarā itā ļ i, vā cieš i, slovā ki. … Tomēr ▾ Horvā tija ir skaista zeme, viesnī ca super. Visas viesnī cas un numuru fotogrā fijas ir patiesas. Ceļ ojis ar 8 gadus vecu bē rnu. Kopumā viesnī cā ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem, pā rsvarā itā ļ i, vā cieš i, slovā ki. Bet ir arī gados veci vā cieš i. Ir divi milzī gi baseini - pieauguš ajiem, viens bē rniem (lai gan nesaprotu, kā pē c baseini ir vajadzī gi, ja jū ra ir tik mī ksta, sā ļ a un patī kama ar daž ā dā m zivī m, krabjiem utt. ). Viens iekš telpu baseins.
Ē diens ir izcils. Š ķ irne ir pā rsteidzoš a - gaļ a (cū kgaļ a, mā jputni, jē ra gaļ a), jū ras veltes (zivis, kalmā ri, mī dijas). Vakariņ ā s nepiecieš ams 4 veidu saldē jums, bet dzē rieni tiek apmaksā ti. Brokastī s - varat mannu, jogurtu, frī kartupeļ us un gaļ u. Viss ir ļ oti garš ī gi. Augļ i ir daž ā di.
Vietē jā s kunas attiecī ba pret valū tā m, 1 ASV dolā rs - 5.55 kunas, 1 eiro - 7.13 kunas.
Vispā r es gribu vairā k Horvā tijā .
аватар logos
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atraš anā s vieta: otrā lī nija, 300 metri lī dz pludmalei pa kailu taku Pludmale: devā mies uz blakus esoš ā s Auroras pludmali, sauļ oš anā s krē sli 15 kunas no cilvē ka dienā (pie baseina bez maksas, arī š ī viesnī ca dabū ja savus sauļ oš anā s krē slus uz š auras joslas starp ieeju ū denī un krastmalu), pludmale ir tī ra, betona plā ksne, vienmē r ir brī vas vietas, zem nedē ļ as nogales skrien daudz "mež oņ u", jo. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: otrā lī nija, 300 metri lī dz pludmalei pa kailu taku
Pludmale: devā mies uz blakus esoš ā s Auroras pludmali, sauļ oš anā s krē sli 15 kunas no cilvē ka dienā (pie baseina bez maksas, arī š ī viesnī ca dabū ja savus sauļ oš anā s krē slus uz š auras joslas starp ieeju ū denī un krastmalu), pludmale ir tī ra, betona plā ksne, vienmē r ir brī vas vietas, zem nedē ļ as nogales skrien daudz "mež oņ u", jo. ieeja visā s pludmalē s bez maksas, tikai par sauļ oš anā s krē sliem var maksā t, neviens netraucē nā kt ar savu paklā jiņ u. Ū dens mierī gs, ļ oti dzidrs, no rī ta spē cī gs bē gums
Skaits: Apmē ram 30 kv. m. grī da - laminā ts, centrs. kondicionieris, divas gultas (divvietī gā ), bezmaksas seifs, mini bā rs, LCD TV, liels balkons ar galdu un diviem krē sliem, labā k skats uz baseinu, vannas istabā : fē ns un skuvekļ a ligzda, duš as kabī ne, bez paliktņ a (ka ir divi aizkari), dvieļ i mainī ti katru dienu. Numuri ir ļ oti labā stā voklī un ir nesen izremontē ti.
Ē dieni: ļ oti niecī ga augļ u izvē le, arbū zi bija tikai vienu reizi, dzē rieni vakariņ ā s ir maksas, bet karsto dzē rienu nav, pusdienas un uzkodas var ieturē t bā rā , bufetē krastmalā vai restorā nā aiz baseins, pusdienas bez vī na - apmē ram 15 eiro diviem. Vakariņ ā s ir daudz gaļ as un zivju ē dienu, zivis pagatavotas ļ oti garš ī gas, brokastī s tikpat kā nav biezpiena ē dienu, ir tikai biezpiens. Daudz dā rzeņ u: Briseles kā posti, jū raszā les, spinā ti, brokoļ i. Ar cepš anu arī viss nav izcili, bet ir 5 saldē juma veidi, kaimiņ os Solevo viesnī cā s ē diens ir daudz labā ks, bet istabas tur sliktā kas.
Personā ls ļ oti draudzī gs, cenš as runā t krieviski, par istabu uzkopš anu sū dzī bu nav. No izklaidē m viesnī cā - loka š auš ana / š auš ana ar ieroč iem, rī ta vingroš ana, joga, ū dens aerobika, netā lu no krastmalas varat iznomā t skrituļ slidas vai velosipē du, netā lu ir neliels akvaparks - 3-4 slidkalniņ i.
Labā k pastaigā ties Umagā - apmē ram stunda kā jā m, lī dz tuvā kajam lielveikalam - 15 minū tes, diezgan lē ti svaigi augļ i. Apakš ē jā lī nija: relaksē još as brī vdienas, maigs klimats, ī paš i piemē rots vecā kiem ar maziem bē rniem. Ē diens nav 4 zvaigznes
аватар jul46
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija vienkā rš i super! ! Es pat š o viesnī cu novē rtē tu ar 10 ballē m! ! No visā m viesnī cā m, kur esmu bijusi, š ī ir labā kā ! ! Labs personā ls - draudzī gs, apkalpoš ana forš a, viss vienkā rš i … Tomēr ▾ Viss bija vienkā rš i super! ! Es pat š o viesnī cu novē rtē tu ar 10 ballē m! ! No visā m viesnī cā m, kur esmu bijusi, š ī ir labā kā ! ! Labs personā ls - draudzī gs, apkalpoš ana forš a, viss vienkā rš i š iki ! ! !
рядом с отелем


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на берегу моря, на территории туристического комплекса Каторо. Окружен дубовой рощей. Отель идеально подойдёт для активного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta 2 км от центра г. Умаг.
Pludmales apraksts Море в 250 м.
  • 2. rinda
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, доставка еды и напитков в номер, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивный центр.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 293 номера.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, телефон, мини-бар, сейф, кондиционер, фен.

Adrese Katoro 19, 52470 Umag, Istria, Croatia
Tālruņi: +385 52 716 000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.