Mierīgas ģimenes brīvdienas

Rakstīts: 6 augusts 2007
Ceļošanas laiks: 7 — 14 jūlijā 2007
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Atraš anā s vieta: otrā lī nija, 300 metri lī dz pludmalei pa kailu taku
Pludmale: devā mies uz blakus esoš ā s Auroras pludmali, sauļ oš anā s krē sli 15 kunas no cilvē ka dienā (pie baseina bez maksas, arī š ī viesnī ca dabū ja savus sauļ oš anā s krē slus uz š auras joslas starp ieeju ū denī un krastmalu), pludmale ir tī ra, betona plā ksne, vienmē r ir brī vas vietas, zem nedē ļ as nogales skrien daudz "mež oņ u", jo. ieeja visā s pludmalē s bez maksas, tikai par sauļ oš anā s krē sliem var maksā t, neviens netraucē nā kt ar savu paklā jiņ u. Ū dens mierī gs, ļ oti dzidrs, no rī ta spē cī gs bē gums
Skaits: Apmē ram 30 kv. m. grī da - laminā ts, centrs. kondicionieris, divas gultas (divvietī gā ), bezmaksas seifs, mini bā rs, LCD TV, liels balkons ar galdu un diviem krē sliem, labā k skats uz baseinu, vannas istabā : fē ns un skuvekļ a ligzda, duš as kabī ne, bez paliktņ a (ka ir divi aizkari), dvieļ i mainī ti katru dienu. Numuri ir ļ oti labā stā voklī un ir nesen izremontē ti.

Ē dieni: ļ oti niecī ga augļ u izvē le, arbū zi bija tikai vienu reizi, dzē rieni vakariņ ā s ir maksas, bet karsto dzē rienu nav, pusdienas un uzkodas var ieturē t bā rā , bufetē krastmalā vai restorā nā aiz baseins, pusdienas bez vī na - apmē ram 15 eiro diviem. Vakariņ ā s ir daudz gaļ as un zivju ē dienu, zivis pagatavotas ļ oti garš ī gas, brokastī s tikpat kā nav biezpiena ē dienu, ir tikai biezpiens. Daudz dā rzeņ u: Briseles kā posti, jū raszā les, spinā ti, brokoļ i. Ar cepš anu arī viss nav izcili, bet ir 5 saldē juma veidi, kaimiņ os Solevo viesnī cā s ē diens ir daudz labā ks, bet istabas tur sliktā kas.
Personā ls ļ oti draudzī gs, cenš as runā t krieviski, par istabu uzkopš anu sū dzī bu nav. No izklaidē m viesnī cā - loka š auš ana / š auš ana ar ieroč iem, rī ta vingroš ana, joga, ū dens aerobika, netā lu no krastmalas varat iznomā t skrituļ slidas vai velosipē du, netā lu ir neliels akvaparks - 3-4 slidkalniņ i.
Labā k pastaigā ties Umagā - apmē ram stunda kā jā m, lī dz tuvā kajam lielveikalam - 15 minū tes, diezgan lē ti svaigi augļ i. Apakš ē jā lī nija: relaksē još as brī vdienas, maigs klimats, ī paš i piemē rots vecā kiem ar maziem bē rniem. Ē diens nav 4 zvaigznes
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu