Istra Umag 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
Neliela ekonomiska viesnīca, kas ērti atrodas priežu parka apstādījumos, pašā jūras krastā. Viesnīcas tiešā tuvumā atrodas sporta centrs (6 tenisa korti, tenisa skola, mini golfs, galda teniss, pludmales volejbols, laivu un katamarānu noma), izklaides centrs, pasts un frizētava. Viesnīcā ir 126 vienvietīgi, divvietīgi un trīsvietīgi numuri. Ieteicams ikvienam, kurš dod priekšroku klusām un lētām brīvdienām.Vairāk →
аватар fghdf_fgjf
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vojā m jaunajā s Garden Isrta 3* ē kā s. Ļ oti ē rti numuriņ i, smaidī gs personā ls, kas atbrauks uz pirmo zvanu. Numurā ir fē ns (lai gan aģ entū ra mū s no tā atrunā ja). Ē dinā š ana: brokastis vienmuļ as, bet vakariņ as vienkā rš i super, zviedru galds. … Tomēr ▾ Dzī vojā m jaunajā s Garden Isrta 3* ē kā s. Ļ oti ē rti numuriņ i, smaidī gs personā ls, kas atbrauks uz pirmo zvanu. Numurā ir fē ns (lai gan aģ entū ra mū s no tā atrunā ja).

Ē dinā š ana: brokastis vienmuļ as, bet vakariņ as vienkā rš i super, zviedru galds. Tiesa, augļ u nav pietiekami daudz, un pilsē tā augļ i ir diezgan dā rgi. Tos labā k pirkt lielveikalā , piekrastē maksā s dā rgā k. Viesnī ca atrodas sporta un izklaides kompleksā Katoro. Izklaide galvenokā rt bē rniem, sports galvenokā rt teniss. Ļ oti skaista daba, satriecoš i dzidra jū ra. Pludmales-betona platforma.

Kopumā pā rē jais izrā dī jā s brī niš ķ ī gs, izņ emot vienu lietu, kas mums ir svarī ga: nav diskotē ku, izņ emot bā ru, kur pulcē jas horvā tu jaunieš u kompā nijas, kas sē ž atseviš ķ i, ar mū ziku, uz ko dejojam aizdedzinoš i, diemž ē l neizdevā s. Un mums patī k dejot.
Tā pē c, ja domā š ana par to, kur pavadī t brī niš ķ ī gu vasaras vakaru, jums nav problē ma, tad š ī ir brī niš ķ ī ga izvē le. Lai jaukas brī vdienas.
аватар fgd_fgj
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
š ī viesnī ca pē c restaurā cijas ziemā jau ir trī szvaigž ņ u. tas atrodas č etrā s atseviš ķ ā s ē kā s, un galvenā ē ka, kas redzama attē lā , ir 2 zvaigznes. viss bija lieliski: brī niš ķ ī gs balkons, kur var atpū sties vakarā , televizors (kaut arī bez krievu kanā la), draudzī gs personā ls, gardas vakariņ as (bet vienmuļ as brokastis), visapkā rt priedes, zā lieni un netā lu no jū ras . … Tomēr ▾ š ī viesnī ca pē c restaurā cijas ziemā jau ir trī szvaigž ņ u. tas atrodas č etrā s atseviš ķ ā s ē kā s, un galvenā ē ka, kas redzama attē lā , ir 2 zvaigznes. viss bija lieliski: brī niš ķ ī gs balkons, kur var atpū sties vakarā , televizors (kaut arī bez krievu kanā la), draudzī gs personā ls, gardas vakariņ as (bet vienmuļ as brokastis), visapkā rt priedes, zā lieni un netā lu no jū ras . netā lu atrodas Katoro sporta komplekss, kur braucā m ar velosipē diem, skrituļ slidā m un lē kā jā m pa batutu. Luna parks ir tieš i tur. apkā rt ir daudz restorā nu un suvenī ru veikalu, tā pē c vakarā nebū s garlaicī gi. lai gan diskotē kas umagā ī paš i neatš ķ iras no krievu (laikam horvā tiem tā das paraž as). jū s varat doties ekskursijā uz pilsē tu. vilciens, kas visu dienu brauc gar krastu. vī rieš i visi skaisti, jaunas iepazī š anā s viegli veidojas, krievu meitenes š eit nepā rprotami nav vienaldzī gas, bet nav tik uzmā cī gas kā turki. Ir ļ oti interesanti komunicē t ar cilvē kiem, visi ir laipni un draudzī gi. nav nekā da nozieguma, nu, tikai nemaz. uzreiz krī t acī s - nevienam sveš s nav vajadzī gs, var atstā t savas lietas pludmalē uz visu dienu, naudu, atvē rtu balkonu un bū t mierī gam. Bija ž ē l aizbraukt, pamest š o mierī go, mā jī go pilsē tiņ u. Cerē sim, ka š eit vē l atgriezī simies.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой экономичный отель, уютно расположившийся в зелени соснового парка, на самом берегу моря. В непосредственной близости от отеля находится спортивный центр (6 теннисных кортов, теннисная школа, мини-гольф, настольный теннис, пляжный волейбол, аренда катеров и катамаранов), развлекательный центр, почта и парикмахерская. В отеле 126 одно- двух- и трехместных номеров. Рекомендуется для всех, кто предпочитает спокойный и недорогой отдых.

Atrašanās vieta Расположен в туристическом комплексе Punta, в 1 км от исторического центра города (5 мин. езды на туристическом поезде).
Pludmales apraksts Пляж - платформа и частично галечный.
FAQ