Monte Mulini Hotel 5*– Atsauksmes

20
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Roviņa
9.7 Numurs
8.2 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Greznā Monte Mulini Boutique viesnīca atrodas Rovinjā, netālu no jūras, un to ieskauj lekns gadsimtiem vecs aizsargājams dabas parks. No tās logiem paveras skaists skats uz Lone Bay. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар demcenkoulia657
Sveiki! Pirmā atpū ta Horvā tijā ar vī ru. Valsts tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Grū tā k bija ar viesnī cu, jo tā , kurā viņ i atpū tā s, mums nepatika un mē s vienkā rš i sā kā m skatī ties daž ā du tū roperatoru piedā vā jumus, lī dz atradā m to, ko meklē jā m. … Tomēr ▾ Sveiki! Pirmā atpū ta Horvā tijā ar vī ru. Valsts tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Grū tā k bija ar viesnī cu, jo tā , kurā viņ i atpū tā s, mums nepatika un mē s vienkā rš i sā kā m skatī ties daž ā du tū roperatoru piedā vā jumus, lī dz atradā m to, ko meklē jā m. Pā rē jo organizē š ana bija augstā profesionā lā lī menī . Nav sū dzī bu par lidojumiem, transfē riem, eskortu un atbalstu. Viesnī cā ieradā mies vakarā , mū s sagaidī ja silti un viesmī lī gi. Reģ istratū ras darbinieki bija pieklā jī gi un pretimnā koš i. Reģ istrē š anā s neaizņ ē ma ilgu laiku. Numurs ir stilī gs un moderns. Viesu rī cī bā ir atpū tas zona ar ē rtu dī vā nu un kafijas galdiņ u. Liela gulta, ļ oti labs matracis un spilveni. Balkons ir interesanti iekā rtots un aprī kots ar vē sā m mē belē m. Vannas istabā ir vanna un duš a. Divas izlietnes. Skapis ir plaš s un ir seifs. No aprī kojuma ir televizors, minibā rs, tē jkanna, fē ns, telefons. Wifi darbojā s lieliski. Tī rī š ana ir ļ oti laba. Viesnī cas personā ls man patika, centā s izpatikt, izpildī ja jebkā dus lū gumus, atsaucī gi, pieklā jī gi. Brokastis ir lieliskas! Konditorejas izstrā dā jumi, omletes, auksti gaļ as izstrā dā jumi, augļ i, svaigas vafeles, jogurti un daudz kas cits. Nekad nav palicis izsalcis. Vakariņ as - zivju, jū ras velš u, gaļ as ē dienu, sezonas dā rzeņ u, gatavu augļ u un ļ oti mutē laistoš u desertu pā rpilnī ba! Pasniedza labi. Pludmale nav slikta, cilvē ku nav daudz, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Gluda iekļ ū š ana ū denī . Ū dens ir kristā ldzidrs. Vakaros var pastaigā ties pa diezgan garo krastmalu, pa kuru atrodas daudz daž ā du kafejnī cu un restorā nu. Klusai, izsvē rtai atpū tai š ī vieta ir vienkā rš i ideā la, tā pē c visiem ļ oti iesaku viesnī cu Monte Mulini, 5 * Horvā tijā . Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар 1967inna
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies viesnī cā Monte Mulini 2015. gada vasarā (augustā ) Viesnī ca un apstā kļ i tajā ir vienkā rš i lieliski, un, manuprā t, atbilst deklarē tajiem standartiem. Istabas ideā las, visi apstā kļ i 5+. Virtuve ir vienkā rš i lieliska, daudz labā ka nekā turku, vairā k jū ras velš u. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Monte Mulini 2015. gada vasarā (augustā ) Viesnī ca un apstā kļ i tajā ir vienkā rš i lieliski, un, manuprā t, atbilst deklarē tajiem standartiem. Istabas ideā las, visi apstā kļ i 5+. Virtuve ir vienkā rš i lieliska, daudz labā ka nekā turku, vairā k jū ras velš u. Bijā m apmierinā ti gan ar uzturē š anos, gan cenu.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu ko es varu teikt par š o viesnī cu. Mē s esam izlutinā ti cilvē ki, ar Turciju un Ē ģ ipti nesalī dzinā sim, jo ​ ​ š is Monte Mulini ir ī sts Eiropas piecinieks. Kas mums nepatika: - manai gaumei interjeri ir pieticī gi, neskatoties uz to, ka kā ds Londonas birojs izstrā dā ja dizainu, man vispā r nepatī k š ī visas Eiropas pieticī bas tendence. … Tomēr ▾ Nu ko es varu teikt par š o viesnī cu. Mē s esam izlutinā ti cilvē ki, ar Turciju un Ē ģ ipti nesalī dzinā sim, jo ​ ​ š is Monte Mulini ir ī sts Eiropas piecinieks. Kas mums nepatika: - manai gaumei interjeri ir pieticī gi, neskatoties uz to, ka kā ds Londonas birojs izstrā dā ja dizainu, man vispā r nepatī k š ī visas Eiropas pieticī bas tendence. Man patī k tas zelta krā sā un bagā tī gi austrumnieciski! Un tad zakos zem Londonas aristokrā tijas. - Restorā ns ir nedaudz dā rgs, es domā ju, ka bū s lē tā k. Par vakariņ ā m diviem dabū jā m 60-70 eiro. Horvā tijai tas ir dā rgi. Lai gan bija garš ī gi. - personā ls ir pā rā k eiropeisks, godī gi sakot, man patī k š ī turku pieklā jī ba vai kas cits. Š eit atkal zakos zem Londonas aristokrā tijas. Ja skatī jies seriā lu "Downton Abbey", tad personā ls tur ir tieš i tā ds pats kā š ajā seriā lā . Kas mums patika: - burvī gs skats no loga, uz jū ru, panorā ma, lieli logi - lieliskas brokastis, lieliska izvē le, vienmē r daudz interesantu lietu - SPA, viņ iem ir forš i. - jū ra un pludmale - viss ļ oti labi kopts - pludmales bā rs - tur visu laiku karā jā s : ) - viesnī cas teritorija, tā ir vienkā rš i lieliska lē nā m promenā dē m - pati Rovinjas pilsē ta
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit ir ļ oti forš i! Mums patika viss. Lieliska apkalpoš ana, eleganti numuriņ i, kā arī restorā ni ir vienkā rš i neticami garš ī gi, lieliski atpū tā mies, pavadī jā m brī niš ķ ī gas dienas, baudot jū ras gaisu lieliskā viesnī cā . … Tomēr ▾ Š eit ir ļ oti forš i! Mums patika viss. Lieliska apkalpoš ana, eleganti numuriņ i, kā arī restorā ni ir vienkā rš i neticami garš ī gi, lieliski atpū tā mies, pavadī jā m brī niš ķ ī gas dienas, baudot jū ras gaisu lieliskā viesnī cā . Ir vē rts atzī mē t, ka viesnī ca nav lē ta, tā pē c tā nav ī paš i pieejama tiem, kam patī k viss iekļ auts par 30 tū kstoš iem rubļ u vienai personai. Lai gan cilvē kiem arī tā da atpū ta ir vajadzī ga, priecā jā mies, ka neatpū tā mies š ā du cilvē ku sabiedrī bā . Tas var izklausī ties pē c snobisma, tač u š ā da sabiedrī ba var nopietni nogurt, un viņ i var sabojā t jū su atvaļ inā jumu. Tā pē c Monte Mulini izvē lē jā mies apzinā ti, bijā m gatavi maksā t vairā k, bet patiesī bā saņ ē mā m daudz vairā k, nenovē rtē jamu harmonisku mieru un kvalitatī vu atpū tu. Domā ju, ka atgriezī simies š eit rudenī , uz nedē ļ u. Paldies! : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ak, un mē s jau esam klā t! : ) Te zied koki, smarž o mimozas un vispā r pavasaris. Mums ļ oti patī k š ī viesnī ca, viss te tikai iedvesmo kļ ū t labā kam : ) Iesakā m visiem, neskatoties uz krī zi, atpū sties un dzī vot š o dzī vi pilnvē rtī gi. … Tomēr ▾ Ak, un mē s jau esam klā t! : ) Te zied koki, smarž o mimozas un vispā r pavasaris. Mums ļ oti patī k š ī viesnī ca, viss te tikai iedvesmo kļ ū t labā kam : ) Iesakā m visiem, neskatoties uz krī zi, atpū sties un dzī vot š o dzī vi pilnvē rtī gi. Mī lestī ba un prieks visiem! : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s zinā m un mī lam Horvā tiju, tā pē c decembrī devā mies uz š o viesnī cu Roviņ ā . Decembrī nav tū ristu pū ļ u, un Horvā tija š ajā laikā ir ī paš i skaista. Turklā t valdzinoš i ir tas, ka cenas ir uz pusi samazinā tas un jū s varat pavadī t lielisku atvaļ inā jumu starp priedē m un tī ru gaisu par ļ oti pieņ emamā m cenā m. … Tomēr ▾ Mē s zinā m un mī lam Horvā tiju, tā pē c decembrī devā mies uz š o viesnī cu Roviņ ā . Decembrī nav tū ristu pū ļ u, un Horvā tija š ajā laikā ir ī paš i skaista. Turklā t valdzinoš i ir tas, ka cenas ir uz pusi samazinā tas un jū s varat pavadī t lielisku atvaļ inā jumu starp priedē m un tī ru gaisu par ļ oti pieņ emamā m cenā m. Mī nuss tikai tiem, kam patī k peldē ties jū rā . Es personī gi neesmu peldē š anā s jū rā fane, jo peldu slikti, man labā k patī k pastaigā ties gar jū ru, elpot jū ras gaisu un apbrī not jū ru. Monte Mulini ir tas viss – teritorija pā rtop par priež u mež u un lielisku vietu promenā dei pie jū ras. Ī paš i vē los atzī mē t skatu no istabas - vienkā rš i pā rsteidzoš s, panorā mas. Katru rī tu jū ra un saule. . . Es nevē los gleznot ikdienas mirkļ us - tas ir stabils Eiropas piecinieks, un tas izsaka visu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā nokļ uvā m pē c draugu ieteikuma. Luksusa viesnī ca. Mums viss patika, starpsezonā ir lieliski atpū sties Horvā tijā . No rī ta pamodos ar bē rniš ķ ī ga prieka sajū tu : ) Istabas ļ oti skaistas, teritorija sakopta, ē diens visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m pē c draugu ieteikuma. Luksusa viesnī ca. Mums viss patika, starpsezonā ir lieliski atpū sties Horvā tijā . No rī ta pamodos ar bē rniš ķ ī ga prieka sajū tu : ) Istabas ļ oti skaistas, teritorija sakopta, ē diens visaugstā kajā lī menī . Braucā m jū ras ekskursijā s uz salā m, daudz staigā jā m. Pilns iekļ auts cienī tā ji š eit nekad nav bijuš i un diez vai bū s, un tas priecē . Ceru, ka viesnī ca nepasliktinā sies un varē sim nā kt nā kamgad. Plā no arī novembrī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ko lai saka, viesnī ca tieš ā m laba un naudas vē rta. Tur vajadzē tu mierī gi un lē ni atpū sties, izbaudī t dabu un jū ru. Tī ra jū ra. Mums š oreiz bija daudz jū ras - peldē jā mies, izstaigā jā m to, skats no istabiņ as bija jū ras panorā ma, brokastis, pusdienas un vakariņ as ē dā m pie jū ras. … Tomēr ▾ Ko lai saka, viesnī ca tieš ā m laba un naudas vē rta. Tur vajadzē tu mierī gi un lē ni atpū sties, izbaudī t dabu un jū ru. Tī ra jū ra. Mums š oreiz bija daudz jū ras - peldē jā mies, izstaigā jā m to, skats no istabiņ as bija jū ras panorā ma, brokastis, pusdienas un vakariņ as ē dā m pie jū ras. Jū ra, jū ra, jū ra. Un viesnī ca, protams, atstā ja daudz iespaidu: teicams personā ls un apkalpoš ana, laba teritorija, pati istabiņ a ar skatu uz jū ru. . Plā nojā m tur atgriezties pavasarī . Augstajā sezonā mums nepatī k ceļ ot. Viesnī cu var ieteikt tiem, kas saprot relaksā cijas smalkumus un kuriem nepatī k kompleksā s ekskursijas ar visu iekļ auto ar atbilstoš u auditoriju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kotnē ji mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un, manuprā t, rī kojā mies pareizi. Viesnī ca izrā dī jā s brī niš ķ ī ga!!! ! Tā tieš ā m ir 5*, ē rtā vietā , paš ā jū ras krastā un tikai 10 minū š u gā jienā lī dz pilsē tas centram. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un, manuprā t, rī kojā mies pareizi. Viesnī ca izrā dī jā s brī niš ķ ī ga!!! ! Tā tieš ā m ir 5*, ē rtā vietā , paš ā jū ras krastā un tikai 10 minū š u gā jienā lī dz pilsē tas centram. Mana mazmeita visu ziemu slimoja un es ļ oti gribē ju viņ u aizvest uz dziedinoš o jū ru un gaisu un dabū t priež u vitamī nus visam gadam : ) Patieš ā m, Rovinjā , kur mē s bijā m, ir ļ oti liels priež u mež s, un tur ir nacionā lais parks, un Mont Mulini atrodas tieš i paš ā nacionā lajā parkā . Teritorija iet tieš i tajā . Tas bija izš ķ iroš s izvē lei. Mums ļ oti patika brokastis viesnī cā - bagā tī gas, pilnas ar augļ iem un kvalitatī viem produktiem - sieri, gaļ a, jū ras veltes, konditorejas izstrā dā jumi, svaigas sulas. Man kā kafijas cienī tā jam ļ oti patika veids, kā š ajā viesnī cā tiek pagatavota kafija. Vienkā rš i lieliski! Pā ris reizes ē dā m viesnī cas restorā nā , mums ļ oti patika, virtuve tieš ā m laba, bet neignorē jā m arī Rovinjas pilsē tas restorā nus, centrā ir daudz labu, daž ā du formā tu. Uz turieni bija ē rti doties no viesnī cas, par laimi nebija tā lu, tikai kā das 10 minū tes. Mums ļ oti patika, ka viesnī cā ir lielisks peldbaseins, ar jū ras ū deni. Mazmeita nomazgā jā s, priecā jā s un nostiprinā jā s. Viņ ai joprojā m ir bail no jū ras, tā pē c peldē jā mies jū rā , un viņ a spē lē jā s krastā : ) Pludmale ļ oti laba, aprī kota ē rtai atpū tai. Domā ju, ka viesnī ca ir paredzē ta mierī gā m un izsvē rtā m VIP brī vdienā m, ja patī k trokš ņ ainas ballī tes, tad jā izvē las cita viesnī ca.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nesaprotu, kā pē c ir trī s zvaigznes? Š ai viesnī cai ir piecas zvaigznes. Iespē jams, ka viņ iem ilgu laiku bija trī s zvaigznes. . . Labi, tam nav nozī mes. Teikš u ī si: viesnī ca laba, iesaku pā rim vai bē rniem. Nav piemē rots lielai kompā nijai – viņ iem te ī sti nepatī k troksnis. … Tomēr ▾ Es nesaprotu, kā pē c ir trī s zvaigznes? Š ai viesnī cai ir piecas zvaigznes. Iespē jams, ka viņ iem ilgu laiku bija trī s zvaigznes. . . Labi, tam nav nozī mes. Teikš u ī si: viesnī ca laba, iesaku pā rim vai bē rniem. Nav piemē rots lielai kompā nijai – viņ iem te ī sti nepatī k troksnis. Publika ir – pā rsvarā ļ oti bagā ti ā rzemnieki. Mē s nesatikā m nevienu krievu. Labi numuriņ i, ē rta pludmale, lieliski restorā ni, velosipē di visiem par brī vu, peldbaseini atbilstoš i Eiropas standartiem (bez balinā tā ja). . . ! Kas vē l - spa patika. Bet viesnī ca noteikti ir dā rga, lai gan mē s tikā m dā rgā ku priekš pilsē tā , bet š eit tiek uzskatī ts, ka š ī viesnī ca ir labā kā Horvā tijā . Man ļ oti patika daba, priež u gaiss ir tieš i dziedinoš s. . . Viesnī cu iesakā m tiem, kas vē las normā li atpū sties un atgū t spē kus, bez dzē ruma un pā rgalvī bas : ))))))))) Lai gan vī na bā rs š eit ir ļ oti labs: ))) Novē rtē jā m visu. Bet reibums te nederē s - nu viss ir ļ oti cienī jami un izsmalcinā ti. Vakaros pludmalē baudī jā m dzī vā s mū zikas vakarus. Tas ir kaut kas!! ! ! ES REDZĒ JU, KA SAŅ Ā IEPRIEKŠ Ē JĀ APSKATS IR KAUT KAS DĪ VANA VĒ RTĒ JUMS IR IESTATĪ TS UN ATKAL ES PUBLISKĀ APSKATS. Vē lē jos viesnī cai pieš ķ irt piecas zvaigznes, bet uzrā dī ja trī s: ((((nē , tie ir izcili, dodu pieci un vē lreiz nosū tu atsauksmi : ))) Atvainojos par neuzmanī bu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētās Eifēmijas katedrāle
Novērtējums 8.0
Horvātija, Roviņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Maršala Tito laukums
Novērtējums 7.0
Horvātija, Roviņa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Senā Dvigradas pilsēta
Horvātija, Roviņa
Arhitektūra, Atpūta, Stats

Роскошный бутик-отель Monte Mulini расположен в городе Ровинь недалеко от моря, в окружении пышного многовекового охраняемого природного парка. Из его окон открывается прекрасный вид на залив Лоне. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 1,5 км от центра Ровиня, в 38 км от аэропорта Пулы.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м. Пляж частично скалистый и частично каменистый.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, доставка прессы, магазины на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 113 номеров, из них 15 — сьюты.

Istabās

В номерах установлен кондиционер и предоставляется бесплатный Wi-Fi. С балкона открывается вид на бассейн, сад и море. В числе удобств телевизор со спутниковыми каналами, мини-бар и ванная комната с душем.

Adrese A. Smareglia 3, HR - 52210 Rovinj
Tālruņi: +385 52 800 250
Tīmekļa vietne: Monte Mulini Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).