Island Hotel Istra 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.910
№3 viesnīcas reitingā Roviņa
8.8 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.7 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Island Istra atrodas Sv. Andreja salā, tikai 50 metru attālumā no jūras. Ar laivu var viegli sasniegt Sv. Andreja baznīcu, kā arī Rovinjas pilsētu. Viesnīca ir piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām ar ģimeni.Vairāk →
аватар mastelvs
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tagad ir karsts, bet jū ra ir vē sa. Jū s nevarat izvilkt bē rnus no ū dens! Nav viļ ņ u - viņ i vienmē r vē las peldē t)) kopumā š eit ir ļ oti forš i: uz vienas salas ir viena no mū su viesnī cā m un priedes. Vairā k par 4* iedot nevar, bet viss tiek darī ts labi. … Tomēr ▾ Tagad ir karsts, bet jū ra ir vē sa. Jū s nevarat izvilkt bē rnus no ū dens! Nav viļ ņ u - viņ i vienmē r vē las peldē t)) kopumā š eit ir ļ oti forš i: uz vienas salas ir viena no mū su viesnī cā m un priedes.
Vairā k par 4* iedot nevar, bet viss tiek darī ts labi. Daudz izklaides bē rniem (rotaļ u laukumi pie jū ras ē nā , tenisa galdi, iekš telpu smilš u kaste).
Uz Roviņ u kursē bezmaksas prā mis (10-15 min brauciens).
Sala ir atvē rta, tā pē c ir daudz vietē jo iedzī votā ju, kas ierodas uz dienu atpū sties.
аватар al_ma
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir bē rnu un pensionā ru kū rorts. Bē rnu vecums ir no nesen dzimuš iem. zī daiņ iem daž ā da dizaina ratiņ krē slos un ne tikai. Tur ir daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku (pē c izskata virs 70-80 gadiem), pā rsvarā vā cieš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir bē rnu un pensionā ru kū rorts. Bē rnu vecums ir no nesen dzimuš iem. zī daiņ iem daž ā da dizaina ratiņ krē slos un ne tikai. Tur ir daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku (pē c izskata virs 70-80 gadiem), pā rsvarā vā cieš i. Un pā ri ar bē rniem - bā zē s. krievi.
Par paš u viesnī cu un tā s apkā rtē jo dabu iepriekš ē jā s atsauksmē s viss pareizi uzrakstī ts. Mums paveicā s, salsas festivā ls gā ja tusē t apmē ram. Katarina, un iepriekš aprakstī tais murgs nebija jū tams.
Piebildī š u no sevis: galvenais atpū tnieku kontingents agri gā ja gulē t, tā pē c pē c 23 parasti viss nomierinā jā s, kā sanatorijā .
Istabā s viss kompakti un ē rti, bet 4* viesnī cā ir tikai š ampū ns, arī ķ ermeņ a ž eleja un roku ziepes. Vē l viens miniparfs. Nē . Un pē c jū ras mati tā "prasī jā s" pē c kondicioniera. Protams, jū s varat iegā dā ties teritorijā esoš ajā tirgū . Pludmale Arī dvielis nav iekļ auts cenā . Par to ir jā maksā.20 kunas + atmaksā jams depozī ts 100 kunas. Piekrī tu, tas nav ē rti. Sasprindzinā ts ar pludmalē m, tā s praktiski nav. Ir vairā k vai mazā k aprī kojuma. nolaiž as ū denī uz akmeņ iem. Ē diens bija normā ls: ē diena daudz, bet restorā ns 0. stā vā vairā k atgā dina ē dnī cu Krimas pansionā tā Primorye Koktebelā . Atš ķ irī ba ir baltajos galdautos un viesmī ļ u veiktajā trauku tī rī š anā no galdiem.
Galvenais š ajā viesnī cā ir daba, ko mā koņ ainā s dienā s salī dzinā jā m ar skatiem apm. Bileā ms. Tie paš i skarbie akmeņ ainie krasti, ko apskalo pelē ki viļ ņ i un brī niš ķ ī gs skujkoku mitrs gaiss.
Rezultā tā viņ i vienkā rš i daž ā doja savu tū ristu redzesloku.
аватар jean_2000
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, bet tagad kaut kā du iemeslu dē ļ es to gribē ju) Jau otro gadu ar ģ imeni atpū š amies Horvā tijā un, kā saprotat, devā mies, jo mums ļ oti patika pirmais brauciens. Š oreiz nolē mā m izpē tī t valsts ziemeļ u daļ u, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu uz salas netā lu no Rovinjas pilsē tas. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, bet tagad kaut kā du iemeslu dē ļ es to gribē ju)
Jau otro gadu ar ģ imeni atpū š amies Horvā tijā un, kā saprotat, devā mies, jo mums ļ oti patika pirmais brauciens.
Š oreiz nolē mā m izpē tī t valsts ziemeļ u daļ u, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu uz salas netā lu no Rovinjas pilsē tas. Kopumā varu teikt, ka pā rē jais sanā ca pamatī gs č etrinieks, bet vienmē r gribas vairā k, jo ī paš i tā pē c, ka par lē tu to nosaukt nevar.
Plusi: klimats, klimats, klimats un tī rā kā jū ra no rī ta bez viena viļ ņ a, patī kamā Rovenas pilsē ta, skats no logiem, staigā još i putni un zivis, kuras varat barot no mola
Mī nusi: nav pludmales, pastā vī gi tū ristu pū ļ i no kontinentā lā s daļ as, pā rpildī ta laiva.
Vē los arī padalī ties savā s sajū tā s par Istru kopumā . Daba š eit noteikti ir mazā k gleznaina nekā Dalmā cijā . Cilvē ki ir sausā ki un savrupi. Ikviens dara pareizi, bet bez mirdzuma acī s) Ē diens ir ļ oti vidē jas kvalitā tes. Pat chivapchichi ir mazā ki nekā dienvidos. ) Neskatoties uz visu, viesnī ca Istra noteikti ir viena no labā kajā m š ajā vietā . Izpē tī jā m visu piekrasti lī dz Umagai, labā kas vietas nav. Rovinjā pieczvaigž ņ u viesnī cā m pat nav savas pludmales, principā lī dz š ausmī gajai publiskajai jā iet 300-500 metri.
Tā pē c es ieteiktu vismaz ģ imenē m ar bē rniem Afrodī tes viesnī cu Tuč epi, tā ir daudz interesantā ka no visiem skatpunktiem.
аватар taron1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Istra atpū š amies ne pirmo reizi (ceturtā vai piektā ), bet š ī noteikti ir pē dē jā . Vienmē r centies š eit ierasties. Patika atraš anā s vieta, tradicionā lā horvā tu labvē lī ba, sala ir vē ju pū sta - uz tā s nav tik karsts kā uz cietzemes. … Tomēr ▾ Istra atpū š amies ne pirmo reizi (ceturtā vai piektā ), bet š ī noteikti ir pē dē jā . Vienmē r centies š eit ierasties. Patika atraš anā s vieta, tradicionā lā horvā tu labvē lī ba, sala ir vē ju pū sta - uz tā s nav tik karsts kā uz cietzemes.
Š oreiz skaidri sapratā m saimnieka sirsnī bas pakā pi. Fakts ir tā ds, ka tagad Rovinjā notiek salsas festivā ls (š ī ir Kubas un Puertoriko loaferu deja, kas tagad ir kļ uvusi ļ oti populā ra balto loaferu vidū visā pasaulē...).
Katru dienu daž ā dā s vietā s dejo š ī biznesa cienī tā ju pū ļ i. Tas mū s ī paš i netraucē ja, lī dz tas nonā ca mū su viesnī cā . 24. jū nijā no rī ta salā sā ka ierasties daž ā du ā das krā su salsas cienī tā ju pū ļ i. Viesnī cas administrā cija pieš ķ ī ra viņ iem vietu netā lu no...bē rnu baseiniem! Viss š is netī rais pū lis (domā ts, salsas cienī tā ji, un lielais vairums no viņ iem bija TIEŠ Ā M nemazgā juš ies), ne mazā k kā.2500-3000 cilvē ku, sā ka dejot rū coš as mū zikas pavadī bā , ē st alu, spiest savas sievietes...Kopš tā laika bija silti, un dejoš ana, piedodiet, svī da, regulā ri kā pa baseinos, un vē lā k, padzē ruš i pietiekami daudz alkohola, vispā r vairs nekā pj no ū dens. . . Kopumā bē rni bē rnu baseinos sā ka kaut ko tā du darī t, nebija ko darī t. Visas š ī s gara dzī res ilga lī dz pulksten 20:00, un tad vismaz uz pusotru stundu viņ i tika evakuē ti no salas, š im nolū kam izmantojot, š ķ iet, visu brī niš ķ ī gā s Rovinjas pilsē tas pasaž ieru floti! Visi š ie uz salas palikuš ie kubieš u-Puetroriko emigrantu cienī gie sekotā ji: mazdū š ī gi atpū tnieki (kuri deva ļ oti pienā cī gu naudu un naivi rē ķ inā jā s ar relaksē još ā m brī vdienā m), atkritumu kalni un saplī suš i stikli un netī ri baseini, kas patiesī bā ir apspriests.
Uz manu jautā jumu, kas adresē ts viesnī cas administrā cijai: vai baseini tiks mazgā ti? Es saņ ē mu atbildi: jā . Un atbilde bija meli! Jā , ap seinu tika sakopta. Stikls un gruž i noņ emti. Bet Ū DENS baseinos palika tā ds, kā ds bija! Neviens neko nav notecinā ja un baseinu vannas nemazgā ja. Kā dreiz pats strā dā ju par baseina direktoru un varu droš i apgalvot: pē c š ā das orģ ijas ar vairā ku tū kstoš u cilvē ku piedalī š anos ir nepiecieš ams notecinā t ū deni (JO Š AJĀ GADĪ JUMĀ STANDARTA FILTRI IR SPĒ CĪ GI), veikt rū pī ga dezinfekcija, un tikai pē c tam iespē jams turpinā t baseina darbī bu. Pretē jā gadī jumā daudzi dermatovenerologi un infektologi saņ ems daudz jaunu pacientu. Bet. Š odien nemazgā tā baseinā peldas ne tikai pieauguš ie, bet arī bē rni! Viņ i uzticē jā s administrā cijas meliem. Rezultā ts neliks jums gaidī t. Un mē s ejam uz jū ru. Nav tik ē rti kā pie baseina, bet veselī ba ir dā rgā ka. Vairā k š ajā viesnī cā bez kā jā m! Viņ i te guļ !
аватар nezzznakomka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca Pts, teritorija zaļ a, patī kama, teritorija 2 salas, kuras savieno š aurums, ir kur pastaigā ties, visur staigā fazā ni! un kormorā ni vai kaijas (bet tā mums nav eksotika). Jū ra ļ oti laba. tī ra, galvenajā pludmalē krastā -ļ oti mazi (sasmalcinā ti) oļ i, dibenā nā ca pā ri lieli akmeņ i, otrā pludmalē - liela, ir mež onī gas pludmales. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca Pts, teritorija zaļ a, patī kama, teritorija 2 salas, kuras savieno š aurums, ir kur pastaigā ties, visur staigā fazā ni! un kormorā ni vai kaijas (bet tā mums nav eksotika). Jū ra ļ oti laba. tī ra, galvenajā pludmalē krastā -ļ oti mazi (sasmalcinā ti) oļ i, dibenā nā ca pā ri lieli akmeņ i, otrā pludmalē - liela, ir mež onī gas pludmales. Ņ em č ī bas!
ē diens izcils, daudzveidī gs, daudz jū ras velš u, dzē rieni bija iekļ auti, normā li.
suite ir skaista, jauna, 5+.
rotaļ u laukums pie pludmales, labi, bē rns tur "pač akarē jā s".
lī dz Rovinjai 15 min ar kuģ ī ti no viesnī cas, katru stundu brauciens bez maksas. Ir kur staigā t un ko apskatī t.
Iesaku! ! !
аватар OlgaMay
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar diviem bē rniem 20 un 8 gadus veciem. Jauka viesnī ca ar super apkalpoš anu, lielisku ē dienu, pasakainu ainavu apkā rt. Dzī vojā m divistabu apartamentā , ar milzī gu terasi, uz kuras atradā s divi sauļ oš anā s krē sli un galds ar krē sliem. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar diviem bē rniem 20 un 8 gadus veciem. Jauka viesnī ca ar super apkalpoš anu, lielisku ē dienu, pasakainu ainavu apkā rt. Dzī vojā m divistabu apartamentā , ar milzī gu terasi, uz kuras atradā s divi sauļ oš anā s krē sli un galds ar krē sliem. No katra š ī s viesnī cas numura paveras skats uz jū ru. Ļ oti jauki, ka š ī ir sala, kurā ir tikai viena viesnī ca. Jū ra ir tī ra, daudz zivju un krabju. Apkā rtnē klī st irbes un fazā ni. Uz balkona lido milzī gi pieradinā ti jū raskrauķ i, kurus meita ar prieku baroja. Var doties uz otro salu, kur atrodas grila restorā ns. Ļ oti labas, vienmē r svaigas jū ras veltes. Bē rniem miniklubs, labs rotaļ u laukums pludmalē , vakarā diskotē ka. Bet, jaunieš iem nav ko ī paš u darī t, dē lam bija garlaicī gi, nebija kompā nijas. Š ī viesnī ca nav paredzē ta jaunieš iem. Piemē rots pā riem ar vai bez bē rniem. Uz pilsē tiņ u braucā m ar kuģ ī ti, jā brauc 20 minū tes, brauc katru stundu. Pusdienojā m vairā kas reizes, bet neveiksmī gi, jū ras veltes nebija svaigas. Mū su restorā ns vienmē r ir svaigs. Kopumā nav par ko sū dzē ties, pā rē jais bija izcils. Vienī gais par tū roperatoru un lidojumu. Lidojā m cauri Adria tū rei, Horse aviokompā nijai, lidmaš ī nas bija vecas, Douglas zī mols. Kad nopirkā m ekskursiju, izbraukš ana bija no rī ta. Divas dienas pirms izlidoš anas reiss tika mainī ts uz vakaru, plus viņ i lidoja uz Pulu ar nosē š anos Splitā . Cilvē ki izkā pa no lidmaš ī nas, kas lidoja uz Splitu, tad gaidī jā m (lidmaš ī nā.2 stundas), kad ienā ks cilvē ki, kas lidoja uz Kijevu caur Pulu. Tikai pē c tam lidojā m uz Pulu. Dabiski, ka ieradā mies viesnī cā.23. 00, mū s pabaroja ar sviestmaizē m, diena bija apmaksā ta un pilnī bā zaudē ta. Viņ i lidoja tieš i atpakaļ , bet mū su lidmaš ī na tehnisku iemeslu dē ļ aizkavē jā s par 5 stundā m, Kijevā ieradā s 3 no rī ta, nevis 22.00. Bet tas mums atpū tu nesabojā ja, ceļ š ir ceļ š . Bet tagad ne ar Adria Tour.
аватар irrenne
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos kopā ar vī ru un 14 gadus veco dē lu no 2010. gada 10. lī dz 20. jū lijam. Viesnī ca kopumā vē rtē jama kā labas Eiropas 5 "zvaigznes", ar atseviš ķ ā m "luksusa" klases izpausmē m (viesnī cas atraš anā s vieta - uz ekskluzī vas salas - animā cija, vispā rē ja atmosfē ra). … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar vī ru un 14 gadus veco dē lu no 2010. gada 10. lī dz 20. jū lijam. Viesnī ca kopumā vē rtē jama kā labas Eiropas 5 "zvaigznes", ar atseviš ķ ā m "luksusa" klases izpausmē m (viesnī cas atraš anā s vieta - uz ekskluzī vas salas - animā cija, vispā rē ja atmosfē ra). Bet numuriņ i drī zā k ir 4 "zvaigznes", bet labi. Tas, ko viņ i rakstī ja par tū ristiem, kuri ierodas salā un traucē pā rē jiem viesnī cas viesiem, neatbilst patiesī bai. Tū risti gan nā k, bet viņ u nav tik daudz, un visi pludmalē s izklī st tā , ka cilvē ku nekur nav daudz. Lieliska bufete ar daudzā m jū ras veltē m. Personā ls ir pelnī jis visaugstā ko uzslavu. Viņ i savu darbu dara klusi, nemanā mi un ā tri – to sauc par izcilu servisu. Personī gi manu atvaļ inā jumu nedaudz sabojā ja tikai viens apstā klis ​ ​ - diezgan liela skaita mū ž ī gi neapmierinā tu krievvalodī go tū ristu (ne tikai krievu, bet arī ukraiņ u) klā tbū tne viesnī cā . Piemē ram, kad pē c pā rsē š anā s no Pulas lidostas mū s atstā ja Rovinjā pie Dolphin mola - gaidī t laivu lī dz viesnī cai (kura ir 10 minū tes pa jū ru), tad mū su izlases ceļ abiedru komentā ri bija š ā di. : izmests! Patiesī bā viņ i to neizmeta, bet aizveda uz Rovinjas skaistā ko vietu, no kurienes paveras brī niš ķ ī gā kā š ī s senā s pilsē tas panorā ma. Kuģ is uz salu kursē reizi stundā . Nu pasē di pusstundu (maksimums! ) uz mola, apbrī no skatus, pierod pie gaisa. Un viņ i sē ž - vā cieš i, itā ļ i, briti. Bet izpakotos krievvalodī gos tū ristus, acī mredzot, visur vajag nodroš inā t ar speciā liem vagoniem un jahtā m. Š ajā gadī jumā vajag uzķ erties uz zelta ķ ē des un doties kaut kur citur, bet, piedodiet, ne uz Eiropu! Ierodamies viesnī cā , ejam uz reģ istratū ru, atskan kliedziens un dū koņ a. Visi reģ istratū ras puiš i ar smaidu klausā s divus niknus gados vecā kus krievu tū ristus, kuri kliedz, ka nevar tikt laivā , jo uz salas a la carte restorā nā bija kā zas un kuģ is bija pilns ar viesiem. . Viņ i kliedza tā : "Jū s izjaucat visus mū su plā nus, mē s sū dzē simies! " Kā di plā ni vecajā m sievietē m var bū t pensijā ? Brī niš ķ ī ga daba, skaista sala - sē di vai staigā , baudi dzī vi (kas, acī mredzot, ir labi attī stī jusies - kopš esi š eit! ), Ja neiekā pi vienā laivā , dosies citā...Nu Horvā tijā nav modē taisī t privā tas salas, kū rortus, pludmales - viss ir paš valdī bas, un sestdienā s Sarkanajā salā tieš ā m ir jaunlaulā tie, kuri vē las svinē t savus svē tkus skaistā pilī . Visi par š o apstā kli ir mierī gi. Tikai mū su tū risti lutina nervus sev, personā lam, un, galvenais, tā veidojas krievvalodī go tū ristu tē ls. Viņ am ir slikts tē ls - ticiet man, un nekas, diemž ē l, nemainā s - nož ē lojams, nomā kts un nerunā angliski - tā mē s izskatā mies eiropieš u acī s. Un nauda, ​ ​ ieskaitot lielo dzeramnaudu, neko neatrisina. Ar kultū ru ir jā tiek galā , lai ā rzemē s izskatī tos cienī gs. Un nestā stiet, ka vā cieš i, angļ i un daž i holandieš i arī ir "labi". Tie ir diezgan adekvā ti, un uz to ir jā tiecas. . . Un viesnī ca ir forš a, iesaku ģ imenes atpū tai un romantiskiem ceļ ojumiem.
аватар kapitan66
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rakstu gandrī z gadu pē c atpū tas, bet nevaru neuzrakstī t par (lī dz š im) brī niš ķ ī gā kajiem svē tkiem. Mē s bijā m trī s, es, sieva un dē ls, 3 gadi. Nezinu, ko sliktu par š o debesu vietu var atcerē ties, bet acī mredzot ir snobi, kuri visur atradī s par ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Rakstu gandrī z gadu pē c atpū tas, bet nevaru neuzrakstī t par (lī dz š im) brī niš ķ ī gā kajiem svē tkiem. Mē s bijā m trī s, es, sieva un dē ls, 3 gadi. Nezinu, ko sliktu par š o debesu vietu var atcerē ties, bet acī mredzot ir snobi, kuri visur atradī s par ko sū dzē ties. Visiem, kas taisā s doties uz Istra Hotel, varu tikai ieteikt - neklausiet nevienu, kā jas rokā s un aiziet. Ja iespē jams, ņ emiet lī dzi gados vecā kus vecā kus, lai viņ i mazliet palī dzē tu ar saviem mazbē rniem. Un tad, protams, ir grū ti aizbraukt ar bē rniem uz Rovinjas pilsē tu, es stundā m vilku uz saviem pleciem, bet tie ir sī kumi. Tā nu mē s pirmo reizi bijā m ā rzemē s un uzreiz uz Horvā tiju. Domā ja, doma, kur? Turcija? Es personī gi negribē ju braukt uz Bulgā riju? Nezinu. Bet Horvā tijā kaut kas aizdegā s, un draugi ieteica. Uzreiz jā saka, ka tā nav lē ta valsts, dā rgā ka par daudzā m. Bet es to ne reizi neesmu nož ē lojusi, un mans dē ls bija vienkā rš i sajū smā . Izlidojā m no Maskavas naktī , 3os, ļ oti neē rti. Nav kur nakš ņ ot, visas viesnī cas ir pilnas. Man bija jā iet kaut kur 30 km, bet tas ir absurds. Viesnī ca ir visviduvā kā , galvenais bija gulē t un gazele no viesnī cas mū s aizveda uz Domadedovo. No rī ta ieradā mies Pulā , kur mū s sagaidī ja Pax firmas pā rstā vis, iekā pā m autobusā un braucā m prom. Un tas, ka mums pa ceļ am bija jā ved tū risti uz mū su viesnī cā m, mums nebojā ja garastā vokli, mē s neesam kaprī zi cilvē ki, skatī jā mies apkā rt ar visā m acī m. Ļ oti interesanti. Mū su vidū bija tā di, kas ar visur pabijuš o pieredzē juš o biedru gaisotni izteica neapmierinā tī bu, iespē jams, nolemjot diž oties tā du nepieredzē juš u cilvē ku priekš ā kā mē s. Bet mē s bijā m laimī gi, nekas nevarē ja aizē not mū su prieku. Pē c pusotras stundas ieradā mies piestā tnē , mū s izsē dinā ja un sā kā m gaidī t laivu. Gaidī ja apmē ram pusotru stundu vai mazā k. Piebrauca liela laiva, par laivu to nevar nosaukt, kuģ is mazs, un mē s devā mies uz Krasny salu. Atbraucā m, mū su mantas uzreiz tika aiznestas uz elektroauto un aizvestas. Mums tas viss ir dī vaini. Viesnī ca ļ oti laba, manuprā t brī niš ķ ī ga. Pirmā sajū ta ir komforts. Viss kaut kā ē rti, svaigi, interesanti. Uzreiz jā saka, ka pirms tam jū nijā bijā m Tuapsē , pansionā tā Prometejs. Mums patika, labi. Bet kad ieradā mies Horvā tijā!! ! ! Sapratu, ka uz mū su Melno jū ru vairs nebraukš u. Labā k uz 3 dienā m ā rzemē s. Mē s atpū tā mies 10 dienas. Ar mazu bē rnu jū s nevarat daudz atpū sties, bet mē s bijā m gandarī ti, ka vismaz viņ am bija tā da laime. Netika ā rā no baseiniem. Ir 6 baseini, 2 ar saldū deni, 2 ar jū ras ū deni un 2 ar jumtu. Vē l viens mazs ar dž akuzi. Mē s nopirkā m rokas un viņ š apš ļ akstī jā s, mē s tikai pieskatī jā mies. Bē rnam bija prieks!!! ! Viņ š joprojā m atceras. Ē diens tur ir ā rpus kritikas. Daudz, garš ī gi, daž ā di. Vī ns un alus vakariņ ā s bez maksas, ja vē laties. Teritorija sakopta, viss izdarī ts pareizi, pē c prā ta. Vairā kas reizes karā jā s Rovinjas pilsē tā . Tur ē dieni un dzē rieni ir 2-2.5 reizes lē tā ki. Pilsē tā noteikti ir jā ņ em alkohols, un alus un vī ns un degvī ns tur maksā.2x lē tā k nekā viesnī cā . Pats bā rmenis mums ieteica, kad gribē ju uz vakaru paņ emt slidas pudeli. Atrunā ja un aizsū tī ja uz pilsē tu uz lielveikalu. Atseviš ķ s vā rds ir jā saka par prosciutto. Š is ir cū kgaļ as š ķ iņ ķ is, kas sā lī ts jū ras sā lī un ž ā vē ts brī vā dabā vairā kus mē neš us. Es nekad neesmu ē dis neko labā ku par gaļ u. Noteikti iegā dā jieties peldē š anas apavus. Obligā ti. ī paš i bē rniem. Sieva pirmajā dienā ļ oti stipri nogrieza pirkstu, tur tā ds dibens, akmeņ i apauguš i ar kaut kā du gliemež vā ku akmeni, kā rī ve dā rzeņ iem. Tur tas tika nogriezts. Uzreiz aizskrē ju uz veikalu un nopirku č ī bas. Bet pā rmaksā ts, pilsē tā tirgū ir daudz lē tā k. Pilsē tā viss ir lē tā ks un var izmest. Gribē ju iegā dā ties lī dzi grapu, tā pē c, kamē r izmē ģ inā ju visas š ķ irnes, jau mainī ju domas par pirkš anu. Lej un lej, izmē ģ ini to, izmē ģ ini š ito Mē s devā mies uz tavernu netā lu no tirgus. Pienā ca jaukā kais itā lis, vai nu bā rmenis, vai menedž eris (pieskrē ja pie personā la un kliedza), nā ca klā t, maz runā krieviski, bet mē s viens otru lieliski sapratā m. Mana sieva gā ja viņ am lī dzi uz tirgu un pē c 3 minū tē m atnā ca ar gliemeņ u caureju, tā s mums cepa uz atklā tas uguns, tepat blakus. Plus ceptas zivis, jū ras veltes. Sasodī ts, viss ir svaigs, svaigs, un garš ī gs! Piemē ram, tik garš ī gas garneles vē l nebiju mē ģ inā jis. Mums ir kaut kas sasalis, veikalos, un, iespē jams, nomira mocekļ a nā vē . Un pats galvenais, apkā rt tā di cilvē ki ir vienkā rš i. Visi ā rzemnieki smaida, komunicē mierī gi, pilnī ga miera sajū ta. Pati katra otro svē tku atmosfē ra. Tas, ko es rakstu, var bū t pretstatā pē c Tuapse. Kad viņ i aizgā ja, tas bija vienkā rš i skumji un nomā coš i. Un lū k, Maskava! Negribu neko rakstī t, sapratī s tie, kas bija mū su Maskavas lidostā s. Paldies Dievam, viņ i tajā paš ā vakarā izlidoja uz Tjumeņ u. Un atmiņ as ir uz mū ž u. Un tu skaties uz foto, kad domā , kas jā dara, lai vismaz 10 procenti no visa atbilstu viņ u lī menim. Vispā r nebaidieties, lidojiet uz Horvā tiju. Istra ir brī niš ķ ī ga vieta. Pastaigā ties pa Roviņ u tieš ā m ir tā vē rta. Itā lija, nekas vairā k, nekas mazā k. Es paņ ē mu kredī tu, lai lidotu uz 10 dienā m, un nekad neesmu to nož ē lojis. Novē lu visiem doties uz Istru.
аватар Stepan49
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar sievu un meitu nolē mā m doties atvaļ inā jumā uz Horvā tiju pavisam nejauš i: augusta beigā s. Pirms tam bija steidzami jautā jumi. Domā jā m, ka septembrī ceļ ot bū s neē rti. Manai meitai ir skola, mums ar sievu ir darbs. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu un meitu nolē mā m doties atvaļ inā jumā uz Horvā tiju pavisam nejauš i: augusta beigā s. Pirms tam bija steidzami jautā jumi. Domā jā m, ka septembrī ceļ ot bū s neē rti. Manai meitai ir skola, mums ar sievu ir darbs. Bet tomē r viņ i nolē ma. Mē s nenož ē lojā m nevienu sekundi. Esam ieraduš ies paš ā samta sezonas virsotnē ! Jū ra silta, saule nekedzina, gaiss lielisks. Istra ir viesnī ca uz salas, tik mā jī ga, bez pilsē tas trokš ņ a, mierī ga atmosfē ra. Numuri ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. ļ oooti ē rtas gultas, tī rī tas katru dienu, veļ a vienmē r svaiga! virtuve ir vienkā rš i izcila, absolū ti visā m gaumē m!
Nenož ē lojam, ka izlaidā m 2 darba nedē ļ as, tas tieš ā m bija tā vē rts! Mā jā s atgriezā mies spirgti un atpū tuš ies. Un iedegums neslī dē ja vē l seš us mē neš us! )) Liels paldies par lielisko atvaļ inā jumu!
аватар Andrei66
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ oju kopā ar sievu. Mums ir 45 gadi. Ļ oti mierī ga atpū ta, laba viesnī ca, labs serviss, skaidra jū ra. Noteikti ņ emiet lī dzi peldē š anai paredzē tu masku – peldē siet zivju kompā nijā . Ē rts savienojums ar Rovinju ar laivu, kas kursē katru stundu. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar sievu. Mums ir 45 gadi. Ļ oti mierī ga atpū ta, laba viesnī ca, labs serviss, skaidra jū ra. Noteikti ņ emiet lī dzi peldē š anai paredzē tu masku – peldē siet zivju kompā nijā . Ē rts savienojums ar Rovinju ar laivu, kas kursē katru stundu. Turklā t pē dē jais pameta Rovinju vē lu, aptuveni pulksten 23:00. Tas ļ ā va redzē t š o maģ isko pilsē tu naktī . Viņ i negribē ja bū t saistī ti ar laiku *iegā dā tajā s* ekskursijā s, tā pē c uz citā m vietā m devā s paš i. Vairā kas reizes bijis Poreč ā , Pulā . Autoostā biļ etes pirktas paš u spē kiem. Pirmajā uzturē š anā s dienā uz manu jautā jumu bankā , mainot valū tu *vai tu saproti krieviski? *, meitene smaidot atbildē ja *saprotu, nerunā ju*. Un tā gandrī z visur. Visā s pilsē tā s, kur braucā m, runā jā m tikai krieviski un visur mū s saprata. Bija absolū ta komforta, brī vī bas sajū ta. Apbruņ ojies ar labu fotografē š anas aprī kojumu un dodies. Jū s gaida neaizmirstami kadri. Vē los vē lreiz vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka š ī nav * ballī te * Salou Spā nijā , kur mums ļ oti patika - Taragona, Reusa, Barselona, ​ ​ Figerosa mums neļ ā va garlaikoties. Š eit viss ir mierī gā k, bet vienkā rš i ir nepiecieš ams vismaz vienu reizi apmeklē t.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kostenan
Nākamnedēļ izbraucam!!! pasaki lūdzu!vai tev vajag tējkannu istabā? un DZELZS?? jautājumi no vecmāmiņas tā kā braucam ar bērnu!mums ļoti vajag atbildi !!! rakstīt uz ziepēm. [email protected] Paldies visiem jau iepriekš!!!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
iemiesojums denis.tk
Ja ņem tikai brokastis, vai ir kafejnīcas vai restorāni, kur normāli paēst pieaugušais un 4 gadus vecs bērns? Kā ir ar cenām?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums leto2009
Ar māju pie jūras
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētās Eifēmijas katedrāle
Novērtējums 8.0
Horvātija, Roviņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Maršala Tito laukums
Novērtējums 7.0
Horvātija, Roviņa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Senā Dvigradas pilsēta
Horvātija, Roviņa
Arhitektūra, Atpūta, Stats

Отель Island Istra расположен на острове Святого Андрея, всего в 50 метрах от берега моря. На лодке без труда можно добраться до церкви Святого Андрея, а также до города Ровинь. Отель подойдет для спокойного пляжного отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Расстояние от г. Ровень до аэропорта Пулы составляет 40 км. Поездка на катере до города Ровинь займет всего 15 минут.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов и глаженью одежды. Есть камера хранения багажа. На территории находятся магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, каноэ, ныряние с маской и трубкой, игровая комната, мини-гольф. Предоставляется оборудование для занятий водными видами спорта.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 326 номеров.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, кровать, прикроватные тумбочки, стол, стулья, балкон, кондиционер, телевизор, мини-бар, сейф, телефон, ванная комната, фен, услуга «звонок-будильник».

Adrese Crveni Otok 1, 52210 Rovinj, Croatia
Tālruņi: +385 52 800 250
Tīmekļa vietne: Island Hotel Istra
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).