Miramar Sunny Hotel by Valamar 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 700 metru attālumā no Rabakas centra leknā Vidusjūras parkā, Sv. Andria pussalā. Viesnīcu ieskauj akmeņainas un oļu pludmales ar dažādiem ūdens sporta veidiem un dabisku ēnu no priežu meža.Vairāk →
аватар 1701978
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru atpū tā mies Castor Hotel 3 stars. Apbrī nojama pieredze – pā rtika – viss iekļ auts. ē diens izcils - viss vienmē r svaigs - liela izvē le visā m gaumē m. jū s varat droš i iet ar saviem bē rniem, nebaidoties, ka "viņ i pabaros jums kaut ko, kas nav tas pats". … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru atpū tā mies Castor Hotel 3 stars. Apbrī nojama pieredze – pā rtika – viss iekļ auts. ē diens izcils - viss vienmē r svaigs - liela izvē le visā m gaumē m. jū s varat droš i iet ar saviem bē rniem, nebaidoties, ka "viņ i pabaros jums kaut ko, kas nav tas pats". Numuri ir tī ri un ē rti ar balkoniem. lī dz pludmalei ne vairā k kā.5 minū tes. pludmale ir oļ u, bet maza. viss apkā rt ir iegremdē ts zaļ umos. jū ra ir pasakaina - ļ oti tī ra un skaista. ir viens bet! tas nav jaunieš u kū rorts - diskotē ku un izklaides programmu ir maz. bet vispā r, kurš meklē mierī gu un klusu atpū tu - jū s tur! ! !
отдых в хорватиии вид из номера Адриатика отдых в хорватиии
аватар lessiena
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi biju Horvā tijā un atpū tos Pollux viesnī cā Rabacā.2008. gada jū nijā -jū lijā . Rabac ir ļ oti maza pilsē tiņ a, mā jī ga, gleznaina, tā teikt, viss kalnos un priedē s, un ar brī niš ķ ī gu gaisu, ī paš i rī tos, kad sajaucas jū ras un priež u skuju aromā ti. … Tomēr ▾ Pirmo reizi biju Horvā tijā un atpū tos Pollux viesnī cā Rabacā.2008. gada jū nijā -jū lijā . Rabac ir ļ oti maza pilsē tiņ a, mā jī ga, gleznaina, tā teikt, viss kalnos un priedē s, un ar brī niš ķ ī gu gaisu, ī paš i rī tos, kad sajaucas jū ras un priež u skuju aromā ti. Tū ristu nebija tik daudz, tač u cilvē ku bija pietiekami, pā rsvarā viesi no tuvē jā m ā rvalstī m, kas ar privā to automaš ī nu apmeklē ja Horvā tiju. Kū rorta galvenā iezī me ir ģ imenes brī vdienas. Patiesī bā es izvē lē jos š ā du vietu, jo gā ju kopā ar mammu. Un es neuzminē ju.
"Pollux" arī ir neliela viesnī ca (principā neesmu tur redzē jusi nevienu lielu viesnī cu) ar draudzī gu personā lu, jautriem animatoriem un skaistiem numuriņ iem. Virtuve ir diezgan daudzveidī ga, daudz augļ u, dzē rienu (pē c paš as spriež ot, jo neesmu nekā ds ī paš s ē dā js, bet, salī dzinot ar Turciju, kur 24h tiek baroti kauš anai, pieļ auju, ka piedā vā tā diē ta var likties niecī gs kā dam) . Animā cija ir smieklī ga, lai gan angļ u valodā . Man nav valodas barjeras - man ir vieglā k, bet varu teikt, ka arī mana mamma, kura valodu mā cī jā s tikai skolā , nejutā s apmulsusi. Tiesa, muzikā lais aranž ē jums ir nedaudz vienmuļ š . Š eit es atkā rtoju: tiem, kas vē las tusē t Rabacā , pilnī gi nav ko darī t.
Svarī ga informā cija meitenē m un puiš iem, kuri baidā s ļ aut savā m draudzenē m un sievā m ceļ ot bez jū tī gā pavadī juma: neviens, tā pat kā Turcijā vai Ē ģ iptē , jū s uz katra stū ra nemierinā s ar divdomī gā m dē kā m, smaidiem, trikiem un tieš iem piedā vā jumiem pilnī bā atpū sties. , lai gan, ja ļ oti gribas, kā saka, cietē jiem tū ristiem nebū s grū ti atrast izklaidi savai dvē selei un ķ ermenim, tač u ir kā visur citur.
Jū ra ir lieliska. Es nevaru atrast citus vā rdus. Tī rs, skaists, garš ī gs (nav tā , ka es š ļ akstu jū ras ū deni, es vienkā rš i nezinu, kā savā dā k to aprakstī t, nepā rprotiet). Iespē jams, kā ds nebū s apmierinā ts ar pludmalē m, kas ir lieli un asi oļ i vai milzī gi laukakmeņ i, uz kuriem atrodas tū risti, tač u š ī s mazā s neē rtī bas kompensē visi citi, un iespē ja izmantot solā riju par maksu tiek nogludinā ta.
No ekskursijā m izvē lē jā mies laivu braucienu un Plitvices ezerus. Abi atstā ja neizdzē š amus iespaidus un spilgtas fotogrā fijas. Pirmā atmiņ ā palika brī niš ķ ī gā s pilsē tas Poreč a un Roviņ a, kuras paspē jā m izpē tī t diezgan lī dz galam, bet otrā s – dabas skaistules. Iesakā m visiem.
Pē c š ī ceļ ojuma es iemī lē jos Horvā tijā un tagad saprotu, kā pē c tā ir viena no visvairā k atgriež amajā m valstī m.
Brī ž iem tikai daž i mū su ceļ ojumu operatora VKO darbinieki sabojā ja atpū tu, bet, cik sapratu no sarunā m ar PAKS, tū risti cieta vairā k. Atliek cerē t, ka viņ i mā cī sies no savā m kļ ū dā m, un jū s nesastapsies ar tā m nelielajā m problē mā m (piemē ram, pusotru stundu gaidī š ana uz asfaltē ta laukuma zem tū ristu autobusa svelmes saules), kuras mē s pā rvarē jā m. Veiksmi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 700 м от центра города Рабац в пышном средиземноморском парке на полуострове Св. Андрия. Отель окружен скалистыми и галечными пляжами с различными водными видами спорта и естественной тенью от соснового леса.

Atrašanās vieta 700 м от центра г. Рабац.
Pludmales apraksts Пляж оборудован кабинками для переодевания и душем, находится в 70 м от отеля. Пляж отеля имеет «Голубой флаг» Юнеско.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Ресторан с системой кондиционирования воздуха и открытой кухней.

Завтрак ("шведский стол") с 07:00 до 10:00. Обед с 12:00 до 14:00. Ужин ("шведский стол") с 18:30 до 20:00 или с 20:00 до 21:00.

Ресторан «а-ля-карт» Santa Andrea (15.6 - 15.9).

Бар в холле гостиницы с террасой.

У бассейна предлагаются еда и напитки.

Круглосуточная стойка регистрации, доставка прессы, места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб Maro (различные игрушки для детей всех возрастов). Программа занятий для детей: детские праздники, детские игры.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • aukle
Izklaide un sports
  • tenisa korti
  • velosipēdu noma
  • aerobika
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 165 номеров в 5-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, телевизор (спутниковое ТВ), IDD-телефон, ванная комната с душем, фен.

Adrese Svetog Andrije 1, 52221 Рабац, Хорватия
Tīmekļa vietne: Miramar Sunny Hotel by Valamar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.