Marina 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.010
№1 viesnīcas reitingā Rabaka
6.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca, kas atrodas jūras krastā, ko ieskauj lielisks priežu mežs. Netālu no viesnīcas atrodas bērnu rotaļu laukums ar ūdens slidkalniņu, sporta centrs (tenisa korti, galda teniss), diskotēka "St. Andrea". Viesnīcas viesi var izmantot viesnīcas LATERNA fitnesa centru (par papildus samaksu). Viesnīca ir mājdzīvniekiem draudzīga. Ieteicams garlaicīgai atpūtai visu vecumu tūristiem, ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар okna1999
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atbilst tā s 3 * visos aspektos, izņ emot numurus. Mē beles ir vecas, santehnika arī . Bet, tā kā es pavadī ju maz laika istabā , š is brī dis mani nemaz nesatrauca. Viss pā rē jais ir lieliski: personā ls, ē diens, atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst tā s 3 * visos aspektos, izņ emot numurus. Mē beles ir vecas, santehnika arī . Bet, tā kā es pavadī ju maz laika istabā , š is brī dis mani nemaz nesatrauca. Viss pā rē jais ir lieliski: personā ls, ē diens, atraš anā s vieta. Atseviš ķ i es vē los atzī mē t animā ciju. Noslogots grafiks katru dienu: fitnesa nodarbī bas, biljarda spē les, vakarā dzī vā mū zika, viesmā kslinieki. Viesnī cā s gandrī z nav krievu, tas arī nevarē ja priecā ties))) Netā lu no viesnī cas ir viss, kas nepiecieš ams kvalitatī vai atpū tai. Tī ra oļ u pludmale ar ū dens atrakcijā m, velosipē du noma, auto noma, autobusu pietura, lielveikals un osta nedaudz tā lā k. Viesnī cu iesaku visiem: gan tiem, kas ceļ o vieni, gan pā riem, gan vecā kiem ar bē rniem un veciem cilvē kiem.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Hotel Marina ir laba viesnī ca, bet diezgan "pensija" ģ imenē m ar bē rniem ir diezgan piemē rota. . . bet ne jaunieš iem! Istabā s nav minibā ra, nav kondicioniera. Satelī ttelevī zija ir tikai vā cu vai horvā tu valodā . Viena programma in Krievu raida RTR no Vā cijas. … Tomēr ▾ Hotel Marina ir laba viesnī ca, bet diezgan "pensija" ģ imenē m ar bē rniem ir diezgan piemē rota. . . bet ne jaunieš iem! Istabā s nav minibā ra, nav kondicioniera. Satelī ttelevī zija ir tikai vā cu vai horvā tu valodā . Viena programma in Krievu raida RTR no Vā cijas. Istabas ar skatu uz "jū ru" tiek dotas tikai tad ja ir suite. . . Ja esi iekā rtojies virs baseina tad nevarē si aizmigt pirms izklaides beigā m programma(dziesmas). Istabas tiek tī rī tas katru dienu, bet gultas veļ a un dvieļ i - ik pē c 2 dienā m. Ē diens ne pā rā k....vienmuļ š...un ne tik garš ī gs. Dzē rieni tiek nodroš inā ti tikai brokastī s. Pludmale ir tuvumā...20 metri, tī rs, mazs. Ja izvē laties viesnī cas Rabacā , tad labā k izvē lē ties Allegro viesnī cu. Istabas ir plaš as un ar kondicionieri, + viss ir iekļ auts un, galvenais, garš ī gi! Draugi mums atnesa visā dus naš ķ us pusdienā s. Kas attiecas uz paš u Rabaku, tad ainaviski tā ir viena no skaistā kajā m pilsē tā m piekrastē . Braucā m gar krastu un Rabacā mums patika visvairā k.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī palikā m viesnī cā Marina. Teikt, ka tas ir labi, nozī mē neteikt neko. Es nemaz neesmu pretenciozs viesnī cas izvē lē , galvenais, lai var labi izgulē ties un kaut kur nomazgā ties, un pā rē jais vienmē r mani nedaudz uztrauc. … Tomēr ▾ Septembrī palikā m viesnī cā Marina. Teikt, ka tas ir labi, nozī mē neteikt neko. Es nemaz neesmu pretenciozs viesnī cas izvē lē , galvenais, lai var labi izgulē ties un kaut kur nomazgā ties, un pā rē jais vienmē r mani nedaudz uztrauc. Tā tad viņ i mums iedeva istabu, lai gan tā atradā s virs ē damistabas (tas ir, atvē rta veranda), tač u tas netraucē ja, jo mē s jau pamodā mies brokastī s un devā mies ekskursijā s vai ē dā m paš i š ajā ē damistabā , un gā ja pē c vakariņ ā m. Istaba tī ra, ir balkons, kur vakarā pasē dē t, mierī gi parunā ties, uzpī pē t, paelpot dieviš ķ i svaigu gaisu. Istabā uzkopta katru dienu. Televizors nebija ī paš i vajadzī gs, jo tur nav krievu kanā lu. Istabā nav gaisa kondicioniera, bet man tas nav vajadzī gs, nav smacī gs Ē ģ ipte un ne Taizeme, tur ir ē rta temperatū ra, un, ja kā dam ir karsts, var atvē rt balkonu. Vienī gais, kas man nepatika, ka segas tur bija ļ oti plā nas un salstē ju zem vienas, nā cā s segties ar otru. Uzturs – brokastis pamatā ir viena veida – daž ā da veida omletes, augļ i, kakao, kafija, tē ja, piens, jogurti, bulciņ as, ievā rī jumi, desiņ as. Garš ī gi, bet varē tu bū t nedaudz savā dā k. Vakariņ ā s dzē rieni (pat ū dens) ir apmaksā ti, ja negrib, ē d sausu, vakariņ ā s parasti ir vairā ku veidu gaļ a, zivis, 4 veidu salā ti, saldē jums, augļ i, daž ā di piedevas, sā kot no plkst. makaroni lī dz brokoļ iem, dā rzeņ iem, augļ iem. Man ļ oti patika ē diens, garš ī gs, bagā tī gs un apmierinoš s. Katru vakaru bā rā skan dzī vā mū zika, lī dz 23:30, tad kluss un mierī gs, krievu tikpat kā nav, grū ti vismaz vienu satikt un tas man patī k visvairā k, neviens nekliedz, nemurdina piedzē ries, nekaunī gi nekā pj. Viss ir mierī gi, jū s varat atpū sties un patieš ā m sajust relaksā ciju. Atbraucā m laikā , kad Rabetā atpū š as pā rsvarā pensionā ri, jaunieš u maz, tā pē c nebija ballī š u un traci, tieš ā m atpū tos, baseinā nepeldē jos, vecvecā kiem negribē ju traucē t, tur mierī gi plī vo. Un kā pē c, kad jū ra ir 50 metru attā lumā , atliek vien nokā pt pa kā pnē m un tī rā kā jū ra Eiropā ir jū su rī cī bā . Ir tikai 4 pludmales, peldē jā mies jebkur, kur varē ja tikai normā li nokā pt jū rā , mazā s, nepā rpildī tā s vietā s. Kopumā iesaku visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар okna1999
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atbilst norā dī tajai kategorijai, pat vairā k! Paš ā krastā ē diens izcils, animā cija no rī ta lī dz vakaram: pa dienu fitnesa nodarbī bas, pastaigas, vakarā aicinā ti mā kslinieki (burvji, dziedā tā ji), dzī vā mū zika, tematiskā s ballī tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst norā dī tajai kategorijai, pat vairā k!
Paš ā krastā ē diens izcils, animā cija no rī ta lī dz vakaram: pa dienu fitnesa nodarbī bas, pastaigas, vakarā aicinā ti mā kslinieki (burvji, dziedā tā ji), dzī vā mū zika, tematiskā s ballī tes. Reģ istratū ra strā dā pulksten 5! Visas problē mas tiek atrisinā tas zibens ā trumā ! Viesnī cas viesi ir vā cieš i. Blakus viesnī cai viss nepiecieš amais: autobusu pietura, automaš ī nu un velosipē du noma, diskotē ka, lielveikali. Ekskursijā s nebraucu, jo ar maš ī nu var apbraukt visu pussalu ar pieturu visā s interesantā s pilsē tā s un ciematos! Horvā tija ir pelnī jusi ī paš u uzslavu par pludmales dabu un tī rī bu. Kū rortpilsē ta Rabac ir ļ ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooo pievilcī ga, nevis pilsē tvides baudī š anai un mazai dabai. Vī lusies Opatija: daudz krievu, netī ras, betonē tas pludmales. Ja Horvā tija ir atpū tai, tad tikai Rabaca.
вид из окна. хорватия номер: не просторно, но уютно. хорватия
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies Marina 3 * (uz daž iem bukletiem bija rakstī ts 2 *...). 1. Telpā nav gaisa kondicionē š anas 2. Kino zā le - tas ir spē cī gs vā rds: gaiš a telpa ar televizoru un krē sliem, kas sarindoti rindā . Tas atrodas tik tā lu no viesa marš ruta, ka es pat nevaru pateikt, vai televizors kā dreiz ir bijis ieslē gts. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Marina 3 * (uz daž iem bukletiem bija rakstī ts 2 *...).
1. Telpā nav gaisa kondicionē š anas
2. Kino zā le - tas ir spē cī gs vā rds: gaiš a telpa ar televizoru un krē sliem, kas sarindoti rindā . Tas atrodas tik tā lu no viesa marš ruta, ka es pat nevaru pateikt, vai televizors kā dreiz ir bijis ieslē gts...
3. Baseins ar jū ras ū deni, kas atš ķ aidī ts ar balinā tā ju. . .
Es vairs neatceros.... Bet iespaids par viesnī cu ir daudz mī nusu un viens mazs pluss! Tā kā es Ļ OTI mī lu Horvā tiju, vispirms par slikto.
SLIKTI iztī rī ja istabu! ! ! Ja zem matrač a nebū tu cieš i saliktā s segas, jū s nekad nebū tu uzminē juš i, ka istabā kā ds atrodas. Joprojā m VIENMĒ R aizvē ra logu ar vē rtnē m un aizkariem un slē ģ iem ! ! ! Istaba bija vē rsta uz ziemeļ iem - saule bija tikai pē c 16-17 stundā m, kā pē c istabene nolē ma mums pusdienā s atņ emt vē sumu, nav skaidrs. Viņ a sā ka tī rī t tikai pē c tam, kad viņ i atstā ja zī mī ti uz istabas roktura: "Iztī riet mū su istabu, lū dzu! " Un tad, ja izmantojā m putekļ u sū cē ju, tad ne pa visu grī du. . . Putekļ us nenoslaucī ja VISPĀ R NEKAD! Izlietni mazgā ju TIKAI vienreiz 13. dienā , un tas neskatoties uz to, ka vietē jā Horvā tijas sarkanajā zemē tā paspē ja nosmē rē ties (pē c stipra lietus daudz kas tika izskalots no kalniem. . . nā cā s nomazgā manas kurpes...). Dvieļ us sā ka mainī t dienu pē c š ī s paš as piezī mes. . . Gulta tika mainī ta tikai vienu reizi, atkal tajā dienā , kad ievietojā m zī mī ti. . . Trī s dienas pirms izlidoš anas atnesa ziepes un š ampū nu! Bet sazinoties viņ a bija draudzī ga, pat nedaudz nobijusies...ar savu PLAŠ O smaidu (neskatoties uz to, ka esmu pozitī vi noskaņ ots un diezgan sabiedrisks cilvē ks, bija sajū ta, ka es iebā zu sev dzeramnaudu...) Bija domas kaut ko atstā t uz galda, bet maksā ju TIKAI par darbu, nevis par trū kumu. . .
Brokastis bija apburoš as. Lai gan mums tas bija pazī stams, jo mē s esam pieraduš i pie š ā das daudzveidī bas Mediteran 2 *. Kā pē c nebija atš ķ irī bas viesnī cā ar vairā k zvaigznē m. . . ? ? ? Jautā jums Valamaram (š o viesnī cu ī paš niekam).
Vakariņ as pretī gas! ! nevis pē c ē dienu skaita, bet pē c to kvalitā tes un daudzveidī bas. Visvairā k pā rsteidza salā ti "no š efpavā ra" (sastā vdaļ as: kas vakar nepabeigā s - desa (tā pat nav mū su Posadskaja, likā s kā dabī gs rozā tualetes papī rs. . . pat neliekot kubiņ u pē c garš as), siers. (Krievijā tik pretī gas lietas nemē ģ inā ja!! ! ), vā rī tus vai sautē tus zaļ os zirnī š us, kukurū zu (atkal tas ir tas, kas katru dienu tiek pasniegts atseviš ķ os traukos) sajauca arī rī sus un sapuvuš os gurķ us...
Viņ i tur ē da tā sauktos "franč u" salā tus, tā dus paš us kā krievu "Olivier", tikai bez desas vai gaļ as, bet ar milzī gu daudzumu burkā nu.
Daudz mē rces (5-6), majonē ze, keč ups (garš o ne labā k kā "Krasnodara"), dā rzeņ us sagriež TĀ DĀ S ripiņ ā s, ka baigi! ! ! Salā tu lapas, man bija sajū ta, noplū ktas pirms divā m dienā m, bet uzglabā tas ledusskapī...Gurķ i: mana vecmā miņ a atstā ja tā dus graudus stā dī š anai !! !
Karstie ē dieni: viens ē diens (ī paš i iemī ļ ots pagā juš ogad Vidusjū rā.2 * - tur tika pasniegts gandrī z katru dienu, vairā k kā katru otro dienu : ), tikai tur tā bija aukstā uzkoda) bija tik pretī gs, ka.... Sastā vdaļ as: niecī ga astoņ kā ji , kalmā ru gabaliņ i, mī dijas, garneles - ļ oti maz, un svaigi un marinē ti rī si un gurķ i - lielos (Vidusjū rā bija otrā di). Turklā t viņ i visam š im brū vē jumam "pievienoja" mē rogu...
Kopš.2008. gada Vidusjū rā tas ir kļ uvis tā ds pats kā Marinā , jo. š ī s viesnī cas ir apvienojuš ā s: viena reģ istratū ra (Marī nā ), viena virtuve. . . Ž ē l....
Tagad par labu:
Kā das tur kū kas bija..... Restorā na personā ls ļ oti draudzī gs, neuzbā zī gs, bet TIK patī k papļ ā pā t ar kolē ģ iem netā lu no tiem, kas ē d. . . nerunā angliski (Piemē rs: jautā ju meitenei angliski, atvainojoties, viņ a teica, ka runā itā liski, atkā rtoja lū gumu itā liski - atbildot uz smaidu un...vā ciski. Nu, kā viņ a varē ja zinā t, ka es runā ju nedaudz piecā s valodā s. . . ieskaitot vā cu...Slikti biedrs...Mans lū gums palika pie manis...un es necietu. . . : ) Bonusā dabū ju uzmanī gā ku apkalpoš anu. . . : ). tiklī dz kaut kas beidzā s vai bija uz tukš a trauka robež as, tas uzreiz mainī jā s uz pilnu. No restorā na neko nevar izņ emt no ē diena (pie izejas ir cenrā dis ē dienam, kas izņ emts, tā pē c viens auglis ir 12 kunas = 60 rubļ i, lai gan aizver acis, ja ej ar pludmales somu). ) Ē dienu slē pj ne tikai krievi, bet arī vā cieš i, itā ļ i, slovē ņ i - un krievi te ir mazā kumā : )) Kad mū s aizturē ja, kā ds itā lis gribē ja salvetē izņ emt FORŠ U pī rā gu. . . Bet manam dē lam regulā ri ļ ā va iznest augļ us. . . Viņ am ir 13 gadi, nav tik mī lī gs mazulis. Viņ i man droš i vien atļ ā va, jo viņ š VIENMĒ R prasī ja administratoram: "Vai es varu? "...: ))))))
Un tagad lielā kais PLUSS, kas sedz visus mī nusus, ir pati Horvā tija, "kur gribas nemitī gi atgriezties". Caurspī dī gā kā jū ra, sniegbaltas pludmales (oļ i tikai priecē ja), smarž ī gas priedes, rotaļ ī gas vā veres, mū ž ī gā siesta...pilnī ga atpū ta
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Современный отель, расположенный на берегу моря, в окружении великолепного соснового бора. Недалеко от отеля находятся городок детских аттракционов с водной горкой, спортивный центр (теннисные корты, настольный теннис), дискотека "St. Andrea". Гости отеля могут пользоваться услугами фитнес-центра отеля LATERNA (за доп. плату). В отеле разрешено проживание с домашними животными. Рекомендуется для нескучного отдыха туристам всех возрастов, семьям с детьми.

Atrašanās vieta В 30 метрах от моря, в 15 мин. ходьбы от центра курортного города Рабац с его многочисленными магазинчиками, тавернами, пунктами аренды автомобилей, обмена валюты, в 20 минутах езды от старинного города Лабин.
Pludmales apraksts Пляж галечный и платформа.
Viesnīcā

# открытый бассейн
# водные развлечения
# теннисные корты
# настольный теннис
# бар
# ресторан

Telpu apraksts

В отеле 108 обновленных в 2000 г. номеров.

Istabās

  • балкон
  • ванна
  • сейф (по запросу)
  • телевизор
  • телефон

  • FAQ