Jautājums o Horvātija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
557 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Cik daudz kabatas naudas man jāņem līdzi atvaļinājumā uz Horvātiju?
Braucam ar dēlu (1,8), mammu un māsasmeitu (5) uz Rogozņicu uz 2 nedēļām, tad ar īrētu auto pārvācamies uz 1 nedēļu uz Dubrovniku. Jautājums: cik daudz naudas ņemt līdzi atvaļinājumā uzņēmumam? Dzīvosim dzīvokļos, gatavosim, respektīvi, "savā" virtuvē. Preci pirksim veikalā vai tirgū. Mēs plānojam braucienu uz restorānu 2 reizes ... Ekskursijā uz Plitvices ezeriem un Krku. .. Varbūt, pāris reizes uz ūdens parku un uz akvāriju/okeanāriju... Tas arī viss... Respektīvi, ekonomiski atpūtīsimies. Es kasu galvu, cik minimums līdzi, lai neskaita ne santīma...? PS: Es saprotu, ka vairāk ir labāk nekā mazāk, bet tomēr ...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-10-306 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар m_svetlana
Labdien!
Produktu cenas un restorāna ēdienkarti varat redzēt vietnē http://jadranskomore.ru/2012/09/children-meal-sea/
Ielikt 100 eiro dienā pārtikai.
Ekskursijas būs dārgas, ja ceļosiet nevis viens, bet gan ar grupu. Akvārijs Rogozņicā ir publisks, tāpēc tas būs bez maksas :) Pastaigājieties līdz jahtu ostai, līdz ezeram. Noteikti dodieties uz Primostenu - tas ir autobuss, tas būs lēts.
Es kartē būtu uzkrājusi summu ap 2000 eiro, un no tās maksātu maksimāli. Skaidrs, ka par suvenīriem un saldējumu samaksāt nevarēs - lidostā uzreiz ierodoties samainīsiet 200 eiro, bet veikalos varēsiet iegādāties pārtikas preces, nacionālo parku biļetes.
аватар ollennka
Paņemiet bankas karti, lai nenestu līdzi skaidru naudu, nepieciešamības gadījumā izņemsiet uz vietas. Patiešām, ņemiet vērā summu 100 eiro dienā ģimenei.
аватар Yulia62
Cenas Horvātijā ir līdzīgas pie mums. Vietējās valūtas kurss ir 1 kuna = 9,5 rubļi, tas ir, garīgi reizinot ar 10, jūs saņemat cenu rubļos)). Vasarā cenas veikalos bija aptuveni: 1 kg tomātu 8-10 kunas, maize no minimaiznīcām 4-8 kunas, litra burka vietējā biezā jogurta 10-12 kunas, gaļa/vista veikalā par cenu. apmēram tāds pats kā mūsējais. Zivis tirgū: jūras plaudis 50 kn/kg, svaiga tunča fileja 150 kn.
Kartes pieņem gandrīz visur, izņemot tirgu un mazās ielu kafejnīcas. Krievu runu parasti saprot visur, un jūs varat saprast horvātu) Dubrovnikā cenu zīme vasarā bija augstāka nekā Splitā. Ja brauc uz Dubrovniku, tad Bosnijā-Hercegovinā pa ceļam benzīnu būs izdevīgāk uzpildīt, vēl jābrauc cauri un pie šosejas ir benzīntanks - ņem ar karti. Mēs braucām ar automašīnu no Zagrebas uz Splitu, apstājāmies Dubrovnikā, tad 9 dienas vēlāk ar pieturu pie Plitvices ezeriem, atpakaļ. Diviem pieaugušajiem viņi visam iztērēja 110 tūkstošus rubļu. Galvenā daļa bija mājokļu un automašīnu īrei.
аватар ollennka
"Līdzīgi kā mūsējais" - vai tā ir Maskava?))
аватар Yulia62
manā gadījumā Sanktpēterburga)
аватар Tata87
Svetlana, paldies par atbildi. Vai 100 eiro TIKAI pārtikai?... Vai tas nebūs daudz?... Pārtikai izrādās tikai 2100... Un mēs par visu plānojām tādu summu))
Kā saprast publisku akvāriju? Tas ir, ikviens to var apmeklēt pilnīgi bez maksas?
Un kuru kartes kontu atvērt apmaksai? 4aro? Vai ir dārgi maksāt ar karti? Varbūt vieglāk ir izņemt šo summu pēc ierašanās un samainīt skaidru naudu pret kunām? Vai tam vispār ir jēga? Un kuru banku izvēlēties visrentablākajai? ... Kopumā daudz jautājumu ...))
аватар Tata87
Jūlija, cik dienas tu biji Horvātijā?
аватар m_svetlana
Labdien, es domāju, ka līdz 100 eiro par pārtiku. Ja gatavojat mājās, tad sanāks mazāk.
Valūtas kurss ir vislabākais lidostā, dīvainā kārtā. Ja ierodaties Splitā, pa labi no ierašanās zonas atrodas Splitas bankas birojs. Naudas mijniekā tieši pretī ieejai nemainīt tikai,kurss tur plēsonīgs.Mums bija VTB bankas rubļa karte ar konvertācijas iespēju. Viņi neskaitīja ne santīma, bet finansists vīrs nejuta netīro triku :)
аватар m_svetlana
Akvārijs Rogozņicā ir atvērts - tieši pie ieejas tiltā uz Vecrīgu. blakus rotaļu laukumam. Splitā ir liels akvārijs, Vodicē ir viens. Tie tiek apmaksāti.
Starp citu, ja pēkšņi neesat rezervējis dzīvokli Rogoznicā (un ne tikai Rogoznicā :)), sazinieties ar mums. Varu palīdzēt :) dzīvokļi ar divām guļamistabām jūnijā maksās 40-45 eiro/nakts jūnijā
аватар Yulia62
Mums bija 10 dienas. Nauda no kartes tika mainīta Sberbank bankomātā. Viņu birojs atrodas Splitā.
аватар ollennka
Interesanti, ja jūs jau esat izlēmuši budžetu "visam par visu" un netaisāties no tā izkļūt, kāda jēga prasīt, cik jāatliek pārtikai? Ņemot vērā, ka ģimenes atvaļinājuma laikā pāris reižu dodaties uz restorānu, ir jēga par pārtiku atvēlēt vidēji tikai 100 eiro dienā.
Karte ir laba apdrošināšana gadījumam, ja atnestā skaidrā nauda pēkšņi nepietiks "visam par visu", vienmēr var izņemt bankomātā. Turklāt nav nepieciešams izņemt eiro, var uzreiz kunas, lai neapgrūtinātu ar maiņu.
аватар Tata87
Svetlana, paldies par informāciju) un uz mājokļa rēķina... Skatos dzīvokļus uz rezervāciju, kamēr tikai skatos... Protams, interesē un kādus variantus varat ieteikt; ) ja tas ir ērti, varat atsūtīt man iespējas personiski (šeit Vai ir PM?... Es vēl neesmu izdomājis šo vietni????)
аватар Tata87
Olga, es saliku budžetu, bet par to jautāju šeit tikai tāpēc, lai saprastu, vai tā ir reāla summa vai nē... Es pirmo reizi braucu uz Horvātiju (un joprojām esmu ceļotājs amatieris). ..))))
аватар Tata87
Starp citu, Svetlana, mēs plānojam atvaļinājumu Rogozņicā uz 2 nedēļām, un tad īrējam mašīnu un uz nedēļu braucam uz Dubrovniku... Tātad arī tur vajag apartamentus :)
аватар m_svetlana
Tāpēc varu konsultēt un iznomāt auto "bez maksas" :) Rakstu jums PM
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Horvātija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl