Jautājums o Horvātija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
557 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Ieteikt kūrortu
Septembra sākumā plānojam atvaļinājumu Horvātijā.
Jauna ģimene, 2 cilvēki, 26 un 30 gadi.
Dzīvespriecīgs, aktīvs. Gribam daudz ceļot ar auto, apskatīt apskates vietas. Lūdzu, iesakiet kūrortu. Vakarā gribam aiziet uz restorānu, uz diskotēku, uz bāriem. Un pēcpusdienā ar automašīnu apskatiet dažus pieminekļus, pilis, klosterus un citas interesantas vietas.
Ir doma 6 dienas pavadīt vienā vietā, un tad vēl 6 dienas pārvākties kaut kur citur.
Līdz šim atsauksmēm patika Makarska. Bet varbūt kāds cits var ieteikt.
Pateicos jau iepriekš.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-08-1710 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Alo-2
Lieliska valsts izvēle daudzpusīgām brīvdienām! Paskatieties tuvāk Istras pussalu, konkrēti Rovinju un Porecu, ļoti vecas pilsētas, šī ir bijusī Itālijas teritorija, man tur ļoti patika. Nu otrā pusē ir Dubrovnika, to noteikti vajadzētu apmeklēt, ar prieku devāmies tur jau 2. reizi. Neatkarīgi no tā, kuru Horvātijas daļu izvēlaties, visur ir daudz elegantu apskates vietu, un restorāni ir vienmēr un visur. Lai jums lieliskas brīvdienas un daudz iespaidu!
аватар _ukrainka_
Horvātiju diez vai redzēsi reizē, tāpēc izvēlies kartē uz kuru pusi sāksi skatīties un tur jau apstājies vienā vietā, pārējās vietas brauc tuvumā - paskaties.
Mēs bijām kartes kreisajā pusē no Porečas uz Pulu - Opatija - Rijeka - New Vinodolsky.
Skaistākās vietas šajā Horvātijas daļā ir Opatija (tāda pilsēta kā Nica), tur tā arī apstāsies, mums arī ļoti, ļoti patika Zelena Laguna kūrorts piestāt netālu no Porecas, ir tādas šikas viesnīcas kā Parentium, un tāpēc tur elegantākā vieta ir pussala (daba ir tieši tāda), ko redzēju Horvātijā. Arī skaistas pilsētas šajā daļā ir Poreča un Rovinja - kur noteikti jāiebrauc, Pula arī, Rijekā nav ko darīt.
аватар _ukrainka_
Par to pašu ceļojumu var sākt no Horvātijas kartes labās puses - Dubrovnika, Splita utt., Horvātija tur ir nedaudz savādāka. Tur ir daudz apskates objektu, bet man šķiet, ka daba tomēr ir labāka kreisajā pusē - Istrijā.
аватар o.j.f
Horvātijā ir labi visur, vienalga kur piekrastē nakšņot, visur skaisti, omulīgi un savā veidā interesanti!Jauniešiem vairāk piemērota kāda lielāka pilsēta kā Dubrovnika, Splita, Trogira, Zadara utt. tajā pašā laikā, ja esi ar auto, vari netālu noīrēt māju, kas izmaksās krietni lētāk un vakaros doties uz ballītēm centrā.... Labi atpūties!
аватар irina_1901
Es ieteiktu salas. Ļoti skaists. Ceļi no Splitas uz Dubrovniku ir kalnaini un ļoti sarežģīti. Mans viedoklis ir tāds, ka pašam vadīt auto ir bīstami. Labāk ir doties ekskursijās. Ļoti interesanti. Arī kūrortus mainām vienā atvaļinājumā. Horvātijai es ieteiktu 6 dienas Istrijā un 6 dienas Makarskas Rivjērā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Horvātija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl