Jautājums o Horvātija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
557 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Man ir pastāvīga dzīvesvieta Vācijā, bez pilsonības. Uz kurām valstīm es varu ceļot bez vīzas?
Kungi, es esmu Ukrainas pilsonis ar pastāvīgo dzīvesvietu Vācijā. Internetā nevarēju atrast informāciju, uz kurām valstīm varu doties bez vīzas. Vēlos atpūsties kopā ar ģimeni Horvātijā vai Itālijā vai Spānijā. Nu vispār mani interesē tās valstis, kurās ukraiņiem bez pastāvīgas dzīvesvietas vajadzīgas vīzas. Vai kādam ir pieredze un var palīdzēt ar padomu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2013-10-3010 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар hatinka
Varbūt jūs domājat "uzturēšanās atļauju"? Tā kā pastāvīgā dzīvesvieta ir ļoti divējāda. Un ar vīzu jūs varat pastāvīgi dzīvot citā valstī, periodiski to atjaunojot.
Ir daudzas valstis, visa Šengena un Itālija, un Spānija un visas pārējās.
Horvātija arī atļauj ieceļot ikvienam, kam ir jebkuras Šengenas valsts uzturēšanās atļauja.
Ir daudzas vietas, kur varat doties.
аватар sigur62
Ne tikai Šengenas valstīs, bet visā Eiropas Savienībā.
аватар oksana.landau
Pasē man ir AUFENTHALTSTITELL UNBEFRISTET un 2009. gadā Ukrainas vēstniecībā man tika uzspiests zīmogs "COSTIYNE RESIDENCE AT FRN". Tāpēc es domāju, ka šī ir pastāvīgā dzīvesvieta. Tātad, vai tiešām es varu ceļot visā Eiropas Savienībā bez vīzas? Atliek tikai bailes, ka es rezervēšu, un tad man būs grūtības tās valsts lidostā.
аватар hatinka
Jā, visā ES. Bet es neesmu pārliecināts par Lielbritāniju, Īriju ... es nezinu. Nu nezinu arī par Francijas, Lielbritānijas, Nīderlandes aizjūras teritorijām, bet diez vai tu tur mērķē ;-)
аватар hatinka
Jā tu vari. Tikai tagad mēs, tūristi, ne pārāk orientējamies vācu birokrātijā - varbūt jums tas ir nokavēts, jūs tur kaut ko nepabeidzāt, neizturējāt, neziņojāt, neparādījāties utt. ..
Labāk ir precizēt sīkāku informāciju specializētajās vietnēs tiem, kas devās uz Vāciju, un oficiālajām iestādēm.
Arī Ukrainas pilsoņa pase, jūs zināt, bez fotoattēla, kas ielīmēta 25 un 45 gadu vecumā, mēnesi pēc tam, kad DR kļūst nederīga ... Bet daudziem tas ir vienalga)))
аватар Stella73
Hatinka, Nīderlandes aizjūras teritorija, atrodas blakus Vācijai un ir daļa no Eiropas Savienības, tomēr tāpat kā Francija.
Oksana - jūs varat ceļot visur ES, un arī uz Šveici (lai gan ne ES). Šķiet, ka tiklīdz uz Angliju - nē, vajag vīzu, vismaz kādreiz tā bija.
аватар hatinka
Stella73, nesāksim no ārzemēm. Par tādām teritorijām pašām zinu daudz, bet par to, ka tās apmeklē personas, kurām ir uzturēšanās atļauja Vācijā, nekas ticami precīzs. dažas spekulācijas)
Citāts: Hatinka, Nīderlandes aizjūras teritorija atrodas blakus Vācijai un ir daļa no Eiropas Savienības, tomēr tāpat kā Francija.
***
Šķiet, ka jums, tāpat kā man, nejauši ir ideja))) Piemēram, lai apmeklētu Francijas aizjūras teritorijas, parastā Šengenas vīza ne vienmēr ir piemērota. Šengena jebkurai valstij, izņemot franču multfilmu no 6 mēnešiem nerullē. Lai gan tā ir daļa no Francijas un Francija ir iekļauta un blablabla)))
http://www.ambafrance-ua.org/Viiza-DROM-zamors-kii-departamenti
Tas pats atkritums ar Grenlandi, ar vienkāršu Šengenu bieži vien nepietiek (bet dažreiz pietiek), lai gan Dānija ir iekļauta utt.
Tāda pati situācija var būt ar biedriem ar uzturēšanās atļauju. Turklāt neaizmirstiet, ka uzturēšanās atļauja dod iespēju dzīvot valstī (šajā gadījumā) Vācijā, un apmeklēt citas valstis ne vairāk kā 90 dienas uz pusgadu.Praktiski pārbaudīt ir grūti, bet noteikums ir tur.
Tas ir, ir nianses un tas ir jāprecizē katrā atsevišķā gadījumā atsevišķi, jo jebkurā noteikumā var būt izņēmumi.
Bet tas jau ir ārpus tēmas, tāpēc piedod, Oksana
аватар Oleksii64
Un ja brauc (nevis ar lidmašīnu) līdz tuvākajai robežai, sameklē (ja iespējams :))) robežsargus un ej cauri (testa režīmā :))) pasu kontrole?
аватар oksana.landau
Pagājušajā vasarā atpūtāmies Vācijā pie Konstances ezera. Apkārt ezeram atrodas un robežojas ar Vāciju, Austriju un Šveici. Mēs ar auto (vācu numuri), pabijām Šveicē un Austrijā. Pašreizējo robežu nebija, bija tikai muita, un mūs pat neapturēja. Es šodien apmeklēju citus forumus un uzzināju, ka man ir cita problēma. Man ir pagarināta, veca, starptautiskā pase. Un saskaņā ar jauno ES lēmumu ar šo pārvietoties pa Šengenas valstīm nav iespējams. Jātaisa jauns...
аватар hatinka
Itālija, Spānija un visa Šengenas zona, bez problēmām. Es personīgi neieteiktu ceļot ārpus Šengenas zonas tieši vecās pases dēļ. Tā kā, lai gan jūs varat doties uz Horvātiju vai Bulgāriju, ar veco pasi var rasties jautājumi.
Lai gan likumam nav atpakaļejoša spēka, ja vācieši 2009. gadā likumīgi ielika uzturēšanās atļauju jūsu pagarinātajā pasē uz noteiktu laiku, tad uzturēšanās atļauja ir derīga. Ja jūs pieteiktos tagad, jūs netiktu pieņemts. Bet jebkurā gadījumā jums ir jāpārbauda Vācijas ierēdņi. Mēs esam tūristi un uzturēšanās atļauju smalkumos (!) nav spēcīgas.
Šengenas zonā jums nav nekādu problēmu! Jūs varat droši ceļot Šengenas zonā.
Es nosūtīju jums saiti uz īpašu forumu, kurā ir apspriests jūsu jautājums.
аватар hessen
oksana.landau, tu visu saproti pareizi, tev ir pastāvīgā dzīvesvieta - pastāvīgā dzīvesvieta - tā šobrīd ir Vācijas valsts.
Augstāk jau viss pareizi izrunāts, vīza vajadzīga tikai uz Angliju, braukt pa visu Eiropu bez problēmām.
Un, protams, kārtojiet to ar pasi, tas ir ļoti svarīgi.
аватар oksana.landau
Paldies jums visiem!
аватар dmytriy.manzyuk
Dobrij denj! Imeju ukrajinskoe grazdanstvo a v Horvatiji pastāvīgā dzīvesvieta ( stalni boravak). Nuzna li viza v ec? Prašu pomash
аватар sveta1960
Nezinu par citām valstīm, bet, piemēram, pagājušajā vasarā bijām daudzās Eiropas valstīs, braucām ar auto, un, godīgi sakot, nevienā valstī mums tas nepatika.
Ak nē, es noteikti negribētu tur dzīvot, lai gan tas, protams, ir labāk nekā Krievijā, un pat tad ar šaubām.
Piemēram, mēs ar vīru pirms pusotra gada imigrējām uz Spāniju. Saņēmu dzīvesvietu ar tiesībām strādāt četrus mēnešus pēc ierašanās un neko nenožēloju. Es nezinu, pēc kāda likuma, godīgi sakot, mums palīdzēja imigrācijas speciālists. Nezinu, bet ja vēlies varu iedot viņai kontaktus, raksti man uz [email protected], man zvana Sveta.
Varu droši teikt, ka labākas Spānijas nav, un es neesmu ne pēdas attālumā no šejienes. Šeit un lauku ziemeļos dzīve ir laba, bet, ja vēlaties cept saulē, varat doties uz dienvidiem. Visādā ziņā piemērots gan tūrismam, gan dzīvei.
аватар svsable65
Atvainojiet, man nav atbildes, bet līdzīgs jautājums. Esmu Krievijas pilsonis. Bet man ir uzturēšanās atļauja Horvātijā, uz kurām ES valstīm es varu doties? Es ļoti gribu redzēt Itāliju un Ungāriju un vienkārši doties pabraukāt, mēs ar vīru gribētu viņa atvaļinājumā izbraukt ar automašīnu cauri vairākām valstīm. Man kļuva auksti!
аватар afyulenka0305
Man ir iekšā. Šāds jautājums man ir uzturēšanās atļauja Austrijā. Pastāstiet man, lūdzu, lai dotos uz Ameriku, jums ir nepieciešama vīza, un, ja jā, tad cik grūti ir to iegūt ar Austrijas uzturēšanās atļauju. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
аватар mila198413
Man ir uzturēšanās atļauja Vācijā, vai es varu lidot uz Londonu vienu dienu bez vīzas?
аватар Moldi_Magomadov
Sveiki, persona ar pastāvīgo dzīvesvietu Vācijā var doties uz ASV bez vīzas?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Horvātija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl