Jautājums o Horvātija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
557 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Braucam 3. jūlijā lidot uz Horvātiju, mums ir Valsts dienestā saņemta vakcinācijas apliecība angļu valodā, bet ar iekšējās pases datiem. Vai kāds ir izmantojis šo dokumentu?
Braucam 3. jūlijā lidot uz Horvātiju, mums ir Valsts dienestā saņemta vakcinācijas apliecība angļu valodā, bet ar iekšējās pases datiem. Vai kāds ir izmantojis šo dokumentu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2021-06-253 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар ollennka
Izbaudīja. Bet tas ir nepieciešams, lai numurs būtu ārzemnieks.
аватар 1989_alex
Vai varat pastāstīt, kur jūs dabūjāt šo sertifikātu?
аватар ollennka
Kāda palīdzība? Jālūdz klīnikai, kurā vakcinējies, lai sertifikātā iekšējās pases vietā norāda ārzemnieka datus. Ceļojumam pietiek ar informāciju no Valsts dienesta, to pat nevajag izdrukāt.
аватар 1989_alex
Labi, paldies!
аватар Nikolay810
Gosuslugi vietnē savā personīgajā kontā aizpildiet VISUS datus sadaļā "Informācija par jūsu dokumentiem" saistībā ar jūsu starptautiskajām pasēm. Pēc tam, pēc kāda laika, sistēma automātiski izveidos jaunu vakcinācijas sertifikāta PDF dokumenta versiju, kurā krievu valodā tiks norādīta jūsu iekšējā vispārējā pase, bet angļu valodā - gan iekšējo, gan ārvalstu pasu numuri. . Noteikti pārbaudiet to! Šajā gadījumā jums nav jāskrien uz klīniku.
аватар Nikolay810
Horvātiem obligāta prasība ir 1) jūsu pases numura, 2) vārda (kā pasē rakstīts latīņu valodā!) un 3) dzimšanas datuma klātbūtnei Vakcinācijas apliecībā angļu valodā! Līdz šim ir atzīta tikai Gam Covid Vak (aka Sputnik V) vakcinācija. Diemžēl citas mūsu vakcīnas horvāti vēl neatpazīst. Vakcinācijas sertifikātam jābūt ne vecākam par 6 mēnešiem. Ja šie nosacījumi nav izpildīti, tad tikai negatīvs PCR tests, kas nav vecāks par 72 stundām pirms Horvātijas robežas šķērsošanas ieceļojot, tiek veikts angļu valodā. Pārliecinieties, vai vārds, dzimšanas datums un norādītais PCR tests atbilst arī jūsu pasē norādītajam. Viņa numuram, acīmredzot, vajadzētu būt arī šajā PCR, citādi kā pierādīt robežsargiem, ka esi tu un tests ir tavs.
аватар l_
kā bez interneta un mob. tālruni, lai saņemtu sertifikātu angļu valodā?
viņi dod izziņu valsts dienesta mājaslapā, klīnikā izsniedz krievu valodā. Dodos uz Turciju.
kas cilvēkam jādara?
аватар ollennka
Reģistrējieties GU un lejupielādējiet to tur, tas ir loģiski.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Horvātija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl