Zora Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.010
№1 viesnīcas reitingā Primosten
6.0 Numurs
5.8 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši pie jūras pussalā, netālu no daudzām pludmalēm. No viesnīcas paveras lielisks skats uz Primošten vecpilsētu, kas atrodas aptuveni 500 metru attālumā.Vairāk →
аватар Ulita_doc
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š is ir mū su otrais ceļ ojums uz Horvā tiju. Primostens tika izvē lē ts, jo gids par viņ u labi runā ja pagā juš ajā gadā Makarskā . Š ī ir vienī gā viesnī ca Primostenā , kas atrodas Raduč as pussalā , teritorija ir labiekā rtota, izņ emot attā lā s ē kas, apraktas augstu priež u ē nā , lī menis 3*+ 4*+. … Tomēr ▾ Š is ir mū su otrais ceļ ojums uz Horvā tiju.
Primostens tika izvē lē ts, jo gids par viņ u labi runā ja pagā juš ajā gadā Makarskā .
Š ī ir vienī gā viesnī ca Primostenā , kas atrodas Raduč as pussalā , teritorija ir labiekā rtota, izņ emot attā lā s ē kas, apraktas augstu priež u ē nā , lī menis 3*+ 4*+.
Viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, kas savienotas ar segtiem stiklotiem koridoriem, un, cik es saprotu, tā viesus uzņ em visu gadu. Viesnī cas Zora teritorijā atrodas peldbaseins ar izvelkamu kupolu, trenaž ieru zā le, bē rnu klubs.
Viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s, jo aizkavē jā s reisa izlidoš ana no Kijevas, tad mē s iekā rtojā mies vē lu. Viesnī cas darbiniece laipni palī dzē ja ienest lietas istabā , atnesa maltī tes biļ eti. Istabā mū s gaidī ja aukstas vakariņ as (sagriezts siers un desa, tomā ts, sviests, maize)
Mū su istaba 3 stā vā , ar sā nu skatu uz jū ru, ar balkonu, priež u ē nā . Uz balkona ir plastmasas galds un divi krē sli. Gulta istabā teicama, mī ksts matracis, labas mē beles. Istaba ir vē sa un tī ra (kondicionieris darbojā s pirms mū su ieraš anā s) Bija arī griestu ventilators. Minibā ra nebija (varē ja ī rē t par papildus samaksu, bet kaut kā tikā m galā ). Vannas istaba ir tī ra, dozatorā ir š ampū nu maisiņ i un š ķ idrā s ziepes. Santehnika nav ļ oti jauna, bet darba stā voklī . Gaiš s laminā ts, vannas istabā flī zes. Tī rī š ana normā la, bez fanā tisma, gultas saklā tas, mainī tas 1 reizi 5 dienā s, dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma.
Ē dieni (mums bija HB) - organizē ti pē c bufetes sistē mas - izcili, viss ē dams, izņ emot ķ ī miskā s sulas kā Jupi. . . Nu kafija - atstā j ko vē lē ties..... bet kaut cik vienmuļ a pē c daž ā m dienā m ( musli, omletes, jogurts vai kefī rs, vā rī tas olas, desiņ as, dā rzeņ i, vairā ku veidu maize un bulciņ as, sagrieztas desas un sieri 3-4 veidi, pastas, ievā rī jumi, sviests, tē ja, kafija vairā ku veidu - no automā tiem, pankū kas , banā ni, apelsī ni, persiki, arbū zs...)
Vakariņ as ir arī lieliska bufete (1-2 zupas, liellopu, cū kgaļ as, putnu gaļ as karstie ē dieni, zivju ē dieni, vairā ku veidu piedevas, dā rzeņ u un citi salā ti, deserti ir ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi) Dzē rieni tiek apmaksā ti atseviš ķ i. Restorā na darbinieki laipni un izpalī dzī gi.
Pa dienu ē dā m augļ us un bulciņ as (tirdziņ š un maiznī ca netā lu no viesnī cas ieejas), lielveikalā "Tommy" vai "Studenac" nopirkā m vī nu, sulu un ū deni. Ū dens un augļ i tika aizvesti uz pludmali. Izbraucā m no pludmales ap 13-14 uz siestu istabiņ ā , pē c 16-17 vē l pā ris reizes nopeldē jā mies un devā mies vakariņ ā s.
Virs restorā na atrodas bā rs ar atvē rtu terasi un skaistu skatu uz jū ru un pilsē tu. Vairā kas reizes bā rā dzē rā m kokteiļ us un kafiju.
Pludmale lieliski oļ i, noapaļ oti daž ā da izmē ra - plaš a, vietas pietika visiem, lai gan, lai ieņ emtu vietu ē nā , nā cā s laicī gi doties prom. Pludmalē ir ū dens sporta zonas (ū dens motociklu noma, paraplā ns, laivas, kajaki, nirš ana)
ar kuģ ī ti var š ķ ē rsot Smokvicas saliņ u iepretim viesnī cai (pā rpeldē jā m tā - salā dzī vo savvaļ as truš i un tur ir ē kas drupas, kas atgā dina š ķ ū ni vai mā ju) Basā m kā jā m tur grū ti staigā t - ē rkš ķ i.

Vakarā visi pilsē tā dodas uz promenā di. Pati Primostene ir maza, ir vairā ki lielveikali, restorā ni, kafejnī cas, gandrī z katru vakaru galvenajā laukumā bija uzstā š anā s, piemē ram, Primostenas kopienas pū tē ju orķ estris. Kafejnī cā s un restorā nos praktiski negā jā m, pā ris reizes iekosā mies Amici picē rijā - vī rs paņ ē ma picu, es paņ ē mu tunč a steiku ar kaut kā du piedevu, plus glā zi vī na; jā , pā ris reizes dzē rā m mā jas vī nu un liķ ierus kafejnī cā un vī na pagrabā krastmalā .
Viesnī cas viesi 70-80 procenti ir franč i - viņ i nā k lielā s grupā s, viņ iem darbojas viss iekļ auts sistē ma (horvā tu viss iekļ auts franč iem ar rokassprā dzē m - tas ir vakariņ ā s - bezmaksas sarkanvī ns vai baltvī ns no krā na parastā s glā zes nevē rī gi nomazgā tas pē c brokastī m), tad austrieš i, vā cieš i, holandieš i, mazā k poļ i, č ehi utt. Pē c vietē jo domā m, franč i ir skopi, viņ iem vakariņ ā s ir pā rā k daudz maksā t par dzē rieniem......
Ekskursijas - uz Sibeniku devā mies paš i ar parasto autobusu, tur pavadī jā m gandrī z visu dienu, tur arī vakariņ ojā m.
Suvenī ri: Primostenē suvenī ri ir diezgan tradicionā li un vienmuļ i. Sibenikā nopirku sev dabī gu sū kli, skaistu pareo, vairā kas pastkartes, suvenī ru karoti, dekoratī vu š ķ ī vi ar skatu uz Primostenu, jauku keramikas laistī š anas kannu ziediem, pā ris magnē ti, uzpirkstenis. Lielveikalā pirms izbraukš anas nopirkā m sagrieztu prosciutto, sieru, Bronchi ī risa konfektes (ar daž iem augiem, nekur citur neesmu redzē jusi), travarica, orahovaca, pelinkovac tinktū ras....
Kopumā iespaids par viesnī cu ir pozitī vs, relaksē još a atpū ta, ir daž i sī kumi, uz kuriem var pievē rt acis.
аватар gludkovska
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cai pilnī gi pamatoti ir 3 zvaigznes. Numurs bija vienkā rš s, bet ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, terase. Tī rs, tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu, personā ls patī kams, ē diens izcils, daudzveidī gs, garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cai pilnī gi pamatoti ir 3 zvaigznes. Numurs bija vienkā rš s, bet ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, terase. Tī rs, tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu, personā ls patī kams, ē diens izcils, daudzveidī gs, garš ī gs. Jū s varat sē dē t restorā nā zā lē vai terasē , no kuras paveras lielisks skats uz jū ru un Primostenas vecpilsē tu. Tā ir tikai pasaka, man ļ oti patika.
аватар Marcianka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dzī vojā m ZORA viesnī cā ar bē rnu 12 gadi no 2011. gada 4. augusta lī dz 14. augustam. Kopē jais iespaids par viesnī cu bija labvē lī gs, lai gan reģ istrē š anā s bija jā gaida 2 stundas. Viesnī ca atrodas pussalā , 20 metru attā lumā no jū ras. … Tomēr ▾ Dzī vojā m ZORA viesnī cā ar bē rnu 12 gadi no 2011. gada 4. augusta lī dz 14. augustam. Kopē jais iespaids par viesnī cu bija labvē lī gs, lai gan reģ istrē š anā s bija jā gaida 2 stundas. Viesnī ca atrodas pussalā , 20 metru attā lumā no jū ras. Liela teritorija ar autostā vvietu (iebraukš ana caur barjeru), priedes, vā veres, divas pludmales, viena lagū nā , smalki oļ i, ļ oti ē rta ar bē rniem, tā pē c vienmē r ir daudz cilvē ku. Otrais ir liels oļ u, no otras puses ar piekļ uvi atklā tai jū rai, tā teikt, un ar skatu uz pilsē tu. Pludmales ir pilsē tas mē rogā , tā pē c ierodas gan vietē jie ar bē rniem, gan dzī vokļ u ī rē š ana pilsē tā . Pludmalē ir duš a ar svaigu aukstu ū deni (uz neliela oļ a, starp citu, maksā -5 kunas). Teritorija ir tī ra, ir vairā ki bā ri (vakaros tur "iedegas" animatori), tenisa rakeš u noma, galda teniss, velosipē di. Ir daž as aktivitā tes bē rniem, bet mē s tā s neizmantojā m. Nedaudz sabojā ja iespaidu nepabeigtā s (vai pamestā s) viesnī cu ē kas pussalas dzī lē s.
Pati viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, kuras savieno ejas. Ir numuri 3 zvaigž ņ u (komforta numurs) un 4 zvaigž ņ u (premier numurs). Mē s dzī vojā m 3 zvaigž ņ u istabā pirmajā stā vā . No balkona paveras skats uz jū ru. Istabā ir divas gultas, naktsgaldiņ i, galds, atzveltnes krē sls (vecs), spogulis, nakts paklā jiņ i arī veci un niecī gi. Aizkari tumš i, kaut kā di gumijoti (iespē jams, lai atvieglotu tī rī š anu). Balkonā balts plastmasas galds un divi krē sli, veļ as aukla. Numurā ir televizors (rā da pirmo kanā lu), griestu ventilators, nav kondicioniera. Uz griestiem ir daž i netī ri brū ni plankumi. Nelielā gaitenī ir skapis un spogulis. Vannas istaba apvienota, diezgan pieklā jī ga, tikai zirnekļ i pie griestiem un aiz tualetes, ir fē ns. Manuprā t, istabā jā maina ā rdurvis un iekš durvis - š ķ iet, ka taisī tas no veca galda.
Ē dinā š ana 2 reizes bufete, pē c daž ā m dienā m atkā rtojas, bet diezgan daudzveidī ga un apmierinoš a. Brokastī s omletes, dā rzeņ i, salā ti, desa, sieri, š ķ iņ ķ is, desiņ as, musli, kafija, sulas, karstā š okolā de, piens, jogurts, kruasā ni, ievā rī jumi, pī rā gi, augļ i, pankū kas. Vakariņ ā s zivis, vista, rī si, kartupeļ i, makaroni, gaļ a, dā rzeņ i, salā ti, arbū zi, melones, 2 veidu zupas, saldumi. Dzē rieni ir maksas, dā rgi (minerā lū dens ar gā zi 0.5 l 14 kunas, un pilsē tā.7 kunas). Galdi ir klā ti gan iekš telpā s, gan terasē ar skatu uz jū ru (ļ oti skaists un romantisks skats! ).
Personā ls ir pieklā jī gs, reģ istratū rā ļ oti maz runā krieviski, viesmī ļ i ir nedaudz labā ki. Kalpones varē tu sakopt mazliet labā k un mazliet agrā k, nevis 13-14 stundā s, kad atnā c no jū ras un gribi atpū sties. Regulā ri mainī ti dvieļ i
(jā izmet uz grī das), un gultas veļ a 10 dienas nekad.
Ir peldbaseins ar nolaiž amu jumtu, ir daudz cilvē ku, bē rnu. Zem baseina sauna, masā ž a (par papildu samaksu). Baseinā man ļ oti nepatika - pirms ieieš anas man bija jā novelk apavi, un iekš ā grī das ir slapjas un visi staigā basā m kā jā m (nav ī paš i jauki).
Par 3 zvaigznē m, 2 ē dienreizes dienā , vakariņ ā s maksas dzē rieni, ne pā rā k jaunas istabas - joprojā m, manuprā t, nedaudz dā rgi. Bet kopumā , neskatoties uz daž iem mī nusiem, š eit varē tu atbraukt vē lreiz (pirmā lī nija, tī rā kā jū ra un gaiss, mierī gums, droš ī ba), bet varbū t paņ emt 4 zvaigž ņ u numuru. Š ī ir klusa, trokš ņ aina diskotē ka, ģ imenes viesnī ca.
бассейн вид на бассейн вид с балкона на ресторан корпус с рестораном балкон
аватар Inessika73
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Septembra sā kumā nedē ļ u atpū tā mies viesnī cā Zora. Š ī viesnī ca bija pamats nakš ņ oš anai Horvā tijā autobusu tū rei "Breath of the Sea" (Accord Tour, Ļ vova). Godī gi sakot, nez kā pē c jebkurš atvaļ inā jums bū tu jā salī dzina ar Turciju? Horvā tija nespī d ar apkalpoš anu, tač u tai ir savs aromā ts – neparasta daba, dzidra jū ra, jū ras veltes un daudzas nelielas privā tas villas ar viesmī lī giem saimniekiem. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā nedē ļ u atpū tā mies viesnī cā Zora. Š ī viesnī ca bija pamats nakš ņ oš anai Horvā tijā autobusu tū rei "Breath of the Sea" (Accord Tour, Ļ vova). Godī gi sakot, nez kā pē c jebkurš atvaļ inā jums bū tu jā salī dzina ar Turciju? Horvā tija nespī d ar apkalpoš anu, tač u tai ir savs aromā ts – neparasta daba, dzidra jū ra, jū ras veltes un daudzas nelielas privā tas villas ar viesmī lī giem saimniekiem. Tas ir tikai tas, ka Horvā tijā jums nav jā dodas uz lielajā m viesnī cā m, kas tika mantotas no bijuš ā s Dienvidslā vijas. Tagad par Zore. Standarta sovdepovsky viesnī ca ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m (es neiedziļ inā š os - aptuveni Jaltas Intourist lī menis Krimā , standarta numurs). Bet atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga - viesnī ca aizņ em nelielu salu, ko ar pā rē jo pilsē tiņ u savieno neliels zemesš aurums. No vienas puses, pludmale ir ļ oti akmeņ aina, jū s pat nevarat mē ģ inā t iztikt bez č ī bā m. Toties ē rtā ks mazs olī tis, bet tur septembrī vē jains. Ir vairā ki volejbola laukumi, tenisa korti, kafejnī ca ar uzkodā m un alu (maksas), bē rnu istaba. Teritorijā atrodas vairā kas nepabeigtas ē kas. Ap viesnī cas salu ir pastaigu taka. Pilsē tā ir visi veikali, tač u tie nestrā dā lī dz vē lam vakaram. Alkoholu pē c 20:00 maksimums var iegā dā ties tikai kafejnī cā . Ē š ana pusdienā s ir nedaudz problemā tiska, jo gandrī z visas kafejnī cas tiek slē gtas uz siestu. Vakarā vecpilsē tā notiek vietē jo folkloras ansambļ u koncerti. Ē diens viesnī cā ļ oti labs, katru dienu mainā s sortiments. Parasti 1-2 veidu gaļ a, mā jputni, 1-2 veidi zivis vai jū ras veltes + salā tu galds + saldais +. . . Dzē rieni vakariņ ā s par papildus samaksu. Primostnas pilsē tiņ a ir mī ļ a, bet Horvā tijā ir arī interesantā kas lietas. Vispā r ņ emiet dzī vi vieglā k un aizbrauciet uz Horvā tiju vismaz vienu reizi (jo ī paš i tā pē c, ka drī z nebū s bezvī zu) un patī kamu uzturē š anos!
аватар elenapka
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Zora 3 * daļ ā.2009. gada augustā . Viesnī ca ir vidē ja. Mē beles istabā ir vecas, tā pat kā pati viesnī ca. Ir sovdepovsky kondicionieris, bet ja to maksimā li ieslē dz kopā ar ventilatoru, tad normā li (nepatī k aukstums). … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Zora 3 * daļ ā.2009. gada augustā . Viesnī ca ir vidē ja. Mē beles istabā ir vecas, tā pat kā pati viesnī ca. Ir sovdepovsky kondicionieris, bet ja to maksimā li ieslē dz kopā ar ventilatoru, tad normā li (nepatī k aukstums). Istabā nav ledusskapja. Teorē tiski viesnī cā var noī rē t ledusskapi par 3 eiro dienā , bet, praktiski, tas nav pieejams. Pasū tī jā m pirmajā dienā (no diviem daž ā diem darbiniekiem reģ istratū rā ), solī ja atzvanī t, tiklī dz parā dī sies bezmaksas ledusskapis - neatzvanī ja lī dz pē dē jai dienai.
Lielā kā daļ a viesnī cas darbinieku ir gados veci (vidē jais vecums ap 50), gan restorā nā , gan reģ istratū rā , gan apkopē jas. Istaba tika labi iztī rī ta. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu (tomē r mē s atstā jā m 7 kunas uz spilvena katru dienu.
Numuram ir balkons ar skatu uz jū ru (akmeņ ainu pludmali). Ļ oti labi!
Viņ i labi barojas! Katru dienu 3-4 gaļ as un zivju veidi, daudz salā tu, dā rzeņ u un saldumu. Viņ i pat vā rī ja kalmā rus un mī dijas. Katru dienu jauni ē dieni. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi – ar Turciju nesalī dzinā t.
Par vakariņ ā m dzē rieni tiek apmaksā ti (alus - 19 kunas, glā ze sulas - 17, vī ns - 30. Vī na pudele - no 120). Vispā r viss ir dā rgi! Ē d restorā nā - 200 - 300 kunas par ē dienu. Mums ir HB ē diens. Labā k ņ emt VISU. Arī pā rtika lielveikalā ir ļ oti dā rga.
Pie reģ istratū ras ir "interneta klubs", proti, viens dators. Viņ iem nav austiņ u vai mikrofona. Skype vā cu valodā . Dators parasti vienmē r ir aizņ emts. Tas maksā.30 minū tes - 20 kunas, stunda - 35.
Apkalpoš ana lielveikalos un bankā s ir š ausmī ga. Visi ir rupji! Nauda jā maina pret kunā m; dolā rus nemaz negrib pieņ emt (tikai ar pasi un tad negribī gi, par eiro - var nopirkt suvenī rus). Bankā vienmē r ir rindas. Visi cilvē ki gaida skaitļ us, lai mainī tu naudu, un bankas darbinieks kaut ko apsver pie sevis, un vē l 4 darbinieki tikai stā v un neko nedara. Š ausmas!
Ir oļ u un akmeņ ainas pludmales. Rokijs – neiesaku. Ir daudz ež u, un viļ ņ i nes milzī gus akmeņ us. Uz oļ iem ir droš ā k – tač u cilvē ku ir vairā k. Jū ra ir ļ oti tī ra, pat caurspī dī ga un silta. Noteikti iesaku iegā dā ties č ī bas peldē š anai (40 kunas par pā ri). Pā rdod arī speciā los "karimatus" par 80 kunā m, pat 75, ja pē rc 2 (ļ oti neē rti gulē t uz dvieļ iem) un sanā ks lē tā k nekā ī rē t lizhakus (maksā pludmalē - 20 kunas dienā ).
Ir peldbaseins ar hlorē tu parasto ū deni. Vā cieš i tur parasti peld. Vecpilsē tā - katru dienu koncerti - diskotē kas. Bā rā pludmalē - arī daž ā das attieksmes (daž kā rt ieeja par maksu). Bē rniem ir diskotē ka.
Devā mies uz Plitvinskas ezeriem (ieeja 10 eiro). Ļ oti labi!! ! ! Iesaku visiem. Un arī Kornati. Mazliet garlaicī gi. Lai gan pē c kā da laika – ir ko atcerē ties. Stunda lī dz laivai, kas joprojā m brauc 3 stundas vienā virzienā . Uz laivas viņ i tiek pabaroti un izklaidē ti. Bet daudz cilvē ku. Ā bolam nav kur nokrist.
Pirmo reizi Horvā tijā . Turcijā , protams, par š o naudu var atpū sties labā kajā.5* viesnī cā , bet tā kā Turcijā jau esi bijis, tad š eit ir jauni iespaidi.
Man patika Horvā tija! Primosten arī !
Kopumā apmierinā ts!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pagā juš ajā vasarā augusta sā kumā atpū tā mies Zorā - draugs ieteica. Tā kā bijā m bez bē rniem (ko uzreiz nož ē lojā m), paņ ē mā m 3* - gulē t un nomazgā ties pilnī gi pietiek. Istaba bija pirmajā stā vā (mums piedā vā ja trī s istabas, no kurā m izvē lē ties), tā saucamais balkons bez ž oga, tas ir, pa balkona durvī m un uzreiz uz jū ru (30 metri). … Tomēr ▾ Pagā juš ajā vasarā augusta sā kumā atpū tā mies Zorā - draugs ieteica. Tā kā bijā m bez bē rniem (ko uzreiz nož ē lojā m), paņ ē mā m 3* - gulē t un nomazgā ties pilnī gi pietiek. Istaba bija pirmajā stā vā (mums piedā vā ja trī s istabas, no kurā m izvē lē ties), tā saucamais balkons bez ž oga, tas ir, pa balkona durvī m un uzreiz uz jū ru (30 metri). Bija jautri, ī paš i vakaros dzert vī nu un skatī ties uz mē nesi. Ē diens bija lielisks, ī paš i vakariņ ā m. Kas attiecas uz 3 * vienkā rš i dubultā super. Restorā ns atrodas netā lu no jū ras. Pretenzija personā lam bijusi vienreiz, pusstundas laikā likvidē juš i. Viesnī cas teritorija milzī ga, ir ko darī t - daudz sporta izklaides, normā ls bā rs. Vakaros devā mies uz pilsē tu - tusē t viesnī cā , kad blakus ir mī ļ a Horvā tijas pilsē tiņ a, manuprā t, tas nav saprā tī gi, pat ja nedē ļ as laikā to pē tī jā m augš ā un lejā . Manuprā t, Primosten ir viena iezī me - š ī ir vienī gā vieta Horvā tijā , spriež ot pē c kartes, kur nav lielu salu un nekas neliedz skatī ties uz jū ru, nevis uz blakus krastu. Ir, protams, nianses, piemē ram, ē ka ir nepabeigta, bet, ja neej tajā virzienā , tad neko nepamani. Vē l viens joks bija tas, ka dienu pirms izlidoš anas viņ i izlasī ja graujoš u atsauksmi par viesnī cu. Garastā voklis saš ķ obī jā s. Bet, kad viņ i ieradā s un analizē ja visu pa punktam, bija daudz nesakritī bu, ī si sakot, muļ ķ ī bas. Jā , telpas 3 * ir vā jas, tas ir, parastā s, labi, tas ir 3 *. Paņ emiet 4 * un jū s bū siet apmierinā ti ar visu. Un tie, kuriem kaut kas ļ oti nepatī k, vai nu nekur nav bijuš i, vai ir nolaiduš ies no Mē ness, vai arī viņ iem ir pā rā k augsts viedoklis par savu personu. Jebkurā , pat vistrumpā kajā viesnī cā , ir kaut kas, kas kā dam nepatī k. Š ogad atkal ar bē rniem brauksim uz Horvā tiju un man pat nav nekas pretī tur palikt. Apskatot citu viesnī cu bildes - vienalga, daba un Zoras apkā rtne dara savu. Starp citu, braucā m ar maš ī nu, daudz ceļ ojā m pa piekrasti un domas nemainī jā m. Primosten - SUPER.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Augustā kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Zora 3* daļ ā . Viesnī ca ir vidē ja. Mē beles istabā ir vecas, tā pat kā pati viesnī ca. Ir sovdepovsky kondicionieris, bet ja to maksimā li ieslē dz kopā ar ventilatoru, tad normā li (nepatī k aukstums). … Tomēr ▾ Augustā kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Zora 3* daļ ā . Viesnī ca ir vidē ja. Mē beles istabā ir vecas, tā pat kā pati viesnī ca. Ir sovdepovsky kondicionieris, bet ja to maksimā li ieslē dz kopā ar ventilatoru, tad normā li (nepatī k aukstums). Istabā nav ledusskapja. Teorē tiski viesnī cā var noī rē t ledusskapi par 3 eiro dienā , bet, praktiski, tas nav pieejams. Pasū tī jā m pirmajā dienā (no diviem daž ā diem darbiniekiem reģ istratū rā ), solī ja atzvanī t, tiklī dz parā dī sies bezmaksas ledusskapis - neatzvanī ja lī dz pē dē jai dienai.
Lielā kā daļ a viesnī cas darbinieku ir gados veci (vidē jais vecums ap 50), gan restorā nā , gan reģ istratū rā , gan apkopē jas. Istaba tika labi iztī rī ta. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu (tomē r mē s atstā jā m 7 kunas uz spilvena katru dienu.
Numuram ir balkons ar skatu uz jū ru (akmeņ ainu pludmali). Ļ oti labi!
Viņ i labi barojas! Katru dienu 3-4 gaļ as un zivju veidi, daudz salā tu, dā rzeņ u un saldumu. Viņ i pat vā rī ja kalmā rus un mī dijas. Katru dienu jauni ē dieni. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi – ar Turciju nesalī dzinā t.
Par vakariņ ā m dzē rieni tiek apmaksā ti (alus - 19 kunas, glā ze sulas - 17, vī ns - 30. Vī na pudele - no 120). Vispā r viss ir dā rgi! Ē d restorā nā - 200 - 300 kunas par ē dienu. Mums ir HB ē diens. Labā k ņ emt VISU. Arī pā rtika lielveikalā ir ļ oti dā rga.
Pie reģ istratū ras ir "interneta klubs", proti, viens dators. Viņ iem nav austiņ u vai mikrofona. Skype vā cu valodā . Dators parasti vienmē r ir aizņ emts. Tas maksā.30 minū tes - 20 kunas, stunda - 35.
Apkalpoš ana lielveikalos un bankā s ir š ausmī ga. Visi ir rupji! Nauda jā maina pret kunā m; dolā rus nemaz negrib pieņ emt (tikai ar pasi un tad negribī gi, par eiro - var nopirkt suvenī rus). Bankā vienmē r ir rindas. Visi cilvē ki gaida skaitļ us, lai mainī tu naudu, un bankas darbinieks kaut ko apsver pie sevis, un vē l 4 darbinieki tikai stā v un neko nedara. Š ausmas!
Ir oļ u un akmeņ ainas pludmales. Rokijs – neiesaku. Ir daudz ež u, un viļ ņ i nes milzī gus akmeņ us. Uz oļ iem ir droš ā k – tač u cilvē ku ir vairā k. Jū ra ir ļ oti tī ra, pat caurspī dī ga un silta. Noteikti iesaku iegā dā ties č ī bas peldē š anai (40 kunas par pā ri). Pā rdod arī speciā los "karimatus" par 80 kunā m, pat 75, ja pē rc 2 (ļ oti neē rti gulē t uz dvieļ iem) un sanā ks lē tā k nekā ī rē t lizhakus (maksā pludmalē - 20 kunas dienā ).
Ir peldbaseins ar hlorē tu parasto ū deni. Vā cieš i tur parasti peld. Vecpilsē tā - katru dienu koncerti - diskotē kas. Bā rā pludmalē - arī daž ā das attieksmes (daž kā rt ieeja par maksu). Bē rniem ir diskotē ka.
Devā mies uz Plitvinskas ezeriem (ieeja 10 eiro). Ļ oti labi!! ! ! Iesaku visiem. Un arī Kornati. Mazliet garlaicī gi. Lai gan pē c kā da laika – ir ko atcerē ties. Stunda lī dz laivai, kas joprojā m brauc 3 stundas vienā virzienā . Uz laivas viņ i tiek pabaroti un izklaidē ti. Bet daudz cilvē ku. Ā bolam nav kur nokrist.
Pirmo reizi Horvā tijā . Turcijā , protams, par š o naudu var atpū sties labā kajā.5* viesnī cā , bet tā kā Turcijā jau esi bijis, tad š eit ir jauni iespaidi.
Man patika Horvā tija! Primosten arī !
Kopumā apmierinā ts!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар noa_tamara
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Padalī š os ar savu stā stu par iepazī š anos ar Zoru, kamē r atmiņ as vē l ir svaigas (pagā juš ajā nedē ļ ā atgriezos no Horvā tijas)! Sā ksim ar aizmugures stā stu. . . 2008. gadā atpū tā mies Horvā tijā Baska Vodā , Hotel Horizont (mana atsauksme ir viesnī cas lapā ). … Tomēr ▾ Padalī š os ar savu stā stu par iepazī š anos ar Zoru, kamē r atmiņ as vē l ir svaigas (pagā juš ajā nedē ļ ā atgriezos no Horvā tijas)!
Sā ksim ar aizmugures stā stu. . .
2008. gadā atpū tā mies Horvā tijā Baska Vodā , Hotel Horizont (mana atsauksme ir viesnī cas lapā ). Tad mums viss patika, tikai vienī gais - devā mies septembra beigā s un bija nedaudz auksts. . .
Plā nojot atvaļ inā jumu 2009. gadā , ņ ē mā m vē rā pagā tnes kļ ū du un plā nojā m ceļ ojumu uz jū liju. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi (bijā m 4 ģ imenes ar bē rniem, un gribē jā s kaut ko labu). Tū risma aģ entū ra ļ oti uzslavē ja Zoru un apliecinā ja, ka bū sim priecī gi. Es rakņ ā jos pa visu internetu, meklē jot atsauksmes par Zoru, tač u, ja neskaita stā stus, ka Gorbač ovs dzī vojis Zorā (tas, iespē jams, 70. gados), ī sti neko neatradu. Jautā ju, kā pē c tas tā , teica, ka krievu viesnī cā praktiski nav - tā pē c arī atsauksmes nebija. Tad man tas likā s loģ iski. . .
Vā rdu sakot, lū k – ilgi gaidī tais ceļ ojums uz jū ru. Visi braucā m ar maš ī nu (attiecī gi 4 maš ī nas) uz Horvā tiju apmē ram 16 stundas no Ukrainas (ar pieturā m). Mocī ti un noguruš i viņ i Primostenē ieradā s ap pulksten 12 naktī...
Š oks 1: Iebraucā m stā vvietā , caur barjeru, paņ ē mā m daž us talonus (nav skaidrs kā pē c, bet vē lā k izrā dī jā s, ka stā vvieta ir MAKSĀ TA - 1 eiro dienā no autobusa. ) Un uzreiz aiz barjeras visa draudzī gā kolonna apstā jā s. Mū su maš ī nā m vienkā rš i nebija vietas. Miegaini, noguruš i, mē s ar bē rniem sē dē jā m uz č emodā niem, kamē r vī rieš i mē ģ inā ja kaut kā piestumt mū su 4 diezgan lielā s maš ī nas vienu pie otras. Personā ls reģ istratū rā atbildē ja uz mū su lū gumu pē c palī dzī bas - mums ir tā di noteikumi - paš i viesi meklē vietu, kur novietot automaš ī nu. . . Bet Tieš ā m...Kuram rū p dā rgas maš ī nas - jū s pats atbraucā t - un domā jiet, kur atstā t. viņ us. . .
Š oks 2: Mē s devā mies uz viesnī cu. Zā le ir tipiska padomju viesnī ca. . . tā da Salut vai Zorya (Zora. . . ). SOVDEPIYA!! ! ! Nokā rtojā mies kā das 40 minū tes. . . ilgi kaut ko izdomā jā m - kur kuram bē rni, kam papildus gulta, kuram nē utt. . . Beidzot mums iedeva kartī tes no istabā m. Iegā ju istabā (mikroistaba), nav seifa, nav balkona, TV - nav krievu kanā lu, NAV PAKLĀ JA vai paklā ja - tikai flī zes ! , arī bē rnam nav gultas! Eju uz reģ istratū ru prasī t gultu - viņ a saka, lai sameklē "tā du plikpauri un pajautā vai ir brī vas - saka, ka iedos". . . Eju meklē t puisi. ES atradu. Es lū dzu gultu. Viņ š ar neapmierinā tu skatienu saka, ka viss jau ar gultā m apnicis. 30 minū tes vē lā k atnes gultu. Ir jau kā di 2 naktī...Noliek gultu, uzmet 2 palagus un aiziet. Es saku, č au, puisis, un kurš to uzliks, vai es? , un viņ š man teica - Jā , tu. Tas nav mans darbs. Un viņ š aiziet.
3. š oks: saklā ju gultu, pā rvedu uz turieni savu dē lu (6 gadi). Kamē r dē ls guļ , mē s ar vī ru braucam skatī ties jū ru. Un tur nav pludmale - bet tikai akmeņ i. Milzī gi akmeņ u gabali. Mē s nesaprotam, kā mū su bē rni vecumā no 1 lī dz 7 gadiem var tur peldē t...Š OKS ! ! ! Turklā t daž as kailas piedzē ruš ā s sievietes ar vī rieš iem guļ pludmalē...Ī sā k sakot, vienkā rš i F...A!!! !
4. š oks: visu nakti nomodā...raudā t. Es domā ju, kā es varu š eit izdzī vot 10 dienas...Rī ts. Es eju brokastī s. Brokastis - daž as desiņ as aizvakar, 2 veidu desas UN VISS !! ! ! Es gribu raudā t vē l vairā k.
Par laimi, tū lī t pē c brokastī m mans vī rs visu ņ em savā s rokā s. Viņ š zvana mū su Tū risma aģ entū rai, kas mū s nosū tī ja, pē c ilgā m sarunā m viņ š pieprasa pilnu naudas atmaksu. Paralē li zvanu uz veco labo pā rbaudī to Horizontu Baska Vodā , par laimi tur ir 4 brī vi numuri. Menedž eris, ar kuru es vienojos (viņ u sauca Serhans), dod mums atlaidi. Pē c 1.5h braukš anas - esam Horizontā , iekā rtojamies un dodamies peldē ties. Primoš ten, ZORA atceros kā murgu un varu 100% droš i pateikt - Tā ir KABATA, nekad tur neej! ! ! Starp citu, atvaļ inā jums Horizontā par tā m paš ā m 10 dienā m mums beidzā s par 500 eiro lē tā k nekā tas HOLE. . . Š os 500 eiro paņ ē mā m ģ imenei kā atlī dzī bu par visā m mū su asarā m un raizē m. (nedomā jiet, ka mē s centā mies ietaupī t naudu! Mē s netaupā m uz iespaidiem!! ! ) Lai jums veicas! Nevienam nenovē lu piedzī vot visu, ko piedzī vojā m nakts laikā š ajā NIGHTMARE HOTEL!! ! !
аватар elenapka
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
… Tomēr ▾
Плитвицкие озера Примоштен Плитвицкие озера Сосновый бор у пляжа Галечный пляж в Примоштене Каменный пляж. Вечер. В городе В Примоштене


iemiesojums Inessika73
Lūdzu, palīdziet man izlemt par šo viesnīcu: vai ir vērts izvēlēties Premier numuru (nedēļas cena ir par 300 € vairāk nekā Comfort, bet es neredzu atšķirību fotoattēlā)? Vai tās atrodas citās ēkās? Kā atrodas telpas? Pārskatos daudzi sūdzas par to, ka gaisa kondicionieri nedarbojas, vai tas tiešām tā ir? Būšu pateicīgs par atbildēm.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums Ulita_doc
Mēs dodamies uz Primostenu jūlijā augustā.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums noa_tamara
Sveiki ! Pastāsti vismaz kaut ko par Primostenu un Zoru. Plānojam uz turieni doties ar maziem bērniem no 1 gada līdz 7 gadiem ar vairākām ģimenēm jūlijā. Dalieties savos iespaidos par šo kūrortu! Bet es neko nevaru atrast! Paldies jau iepriekš!!!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель расположен прямо у моря на полуострове, рядом с многочисленными пляжами. С территории отеля открывается прекрасный вид на старый город Примоштен, который находится приблизительно в 500 метрах.

Atrašanās vieta 500 м от центра г. Примоштен.
Pludmales apraksts Море в 50 м. Пляжный бар. Туалеты и душевые.
  • 1. rinda
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Мультифункциональная баскетбольная и футбольная площадка, пляжный волейбол, мини-гольф, бочча.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 324 номера двух категорий: Comfort rooms (***), Premier club rooms (****).

Istabās

Балкон или терраса, ванная комната с ванной или душем, фен, спутниковое телевидение, телефон, кондиционер, отопление, есть возможность для третьей кровати.

Adrese Raduca B.B., 22202 Примоштен, Хорватия
Tālruņi: Tel.: +385 (0)22 581 111, Fax: + 385 (0)22 571 120
Tīmekļa vietne: Zora Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.