Aurora 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.710
6.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
5.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca Aurora atrodas jūras krastā, iepretim oļu pludmalei, Podgoras centrā, klusā zaļā zonā, netālu no kafejnīcām, restorāniem un veikaliem, 1,5 stundas brauciena attālumā no Splitas lidostas. Renovēts 2004. gadā. Taksometrs pietur 200 metru attālumā no viesnīcas (mikroautobuss 8 cilvēkiem), kas ik pēc pusstundas kursē uz Makarskas centru.Vairāk →
аватар Aristarh
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Citu dienu atbraucā m no kombinē tā s tū res Horvā tija/Melnkalne - (10 dienas, ti, 5/5), dzī vojā m Horvā tijā viesnī cā Aurora, viesnī ca atrodas skaistā vietā , netā lu no jū ras, gleznaina promenā de ar izvietotiem restorā niem. … Tomēr ▾ Citu dienu atbraucā m no kombinē tā s tū res Horvā tija/Melnkalne - (10 dienas, ti, 5/5), dzī vojā m Horvā tijā viesnī cā Aurora, viesnī ca atrodas skaistā vietā , netā lu no jū ras, gleznaina promenā de ar izvietotiem restorā niem. un draudzī gi viesmī ļ i! Bet iespaidi par š o viesnī cu palika visnegatī vā kie, it ī paš i, kad bija ar ko salī dzinā t Melnkalnē - Herceg Novi (ļ oti gleznaina vieta. . , tikā m izmitinā ti viesnī cā Reviera Hotel pavisam jaunajā Stela ē kā pē c remonta, nevis Comet ē kā , neņ emot nekā du papildu samaksu). Uzturoties 5 dienas Aurorā , gulta ne reizi netika mainī ta, spilveni ir tikai murgs, nav skaidrs, no kā tie ir izgatavoti un, visticamā k, tie nav atjauninā ti kopš viesnī cas atvē rš anas. Palagai vairā kā s vietā s bija caurumi un nesaprotama krā sa ar daudziem traipiem, visticamā k, no balinā tā ja. Es neatkā rtoš u pā rē jā s š ausmas, kas aprakstī tas Seanam recenzijā , Rakstī ts: 2008. gada 10. septembrī , tikai gribu teikt, ka gada laikā nekas nav uzlabojies. Es negribu atcerē ties par tā m paš ā m brokastī m ar pulverveida omleti un desā m bez “piedegš anas”.
Es tikai gribu ieteikt visiem, kam tiek piedā vā ta š ī viesnī ca, mē ģ iniet izvairī ties no š ā da likteņ a.
Kas attiecas uz “ZETTA” tikš anā s ballī ti - Irinu (blondī ne cirtā s), tad man radā s iespaids, ka viņ a ir tirgotā ja no tirgus, kuras uzdevums bija atpū tniekiem “pā rdot” visas ekskursijas, tai skaitā suvenī ru CD par trī s dā rgā m cenā m, lai nopelnī tu vairā k naudas, un katrs viņ as vā rds ir naudas vē rts (kā viņ a jau vairā kkā rt ir teikusi).
Kopumā no uzturē š anā s Horvā tijā un jo ī paš i Melnkalnē un sazinā š anā s ar vietē jiem iedzī votā jiem bija tikai pozitī vas emocijas un enerģ ijas lā diņ š darbam lī dz nā kamajam Balkā nu braucienam.
аватар 11111226
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribu uzrakstī t atsauksmi, jo tad, kad ar meitu gatavojā mies doties uz Aurora 3 * viesnī cu Podgoras pilsē tā , informā cijas bija ļ oti maz. Tā pē c es daudz nerakstī š u par skaisto Horvā tijas dabu, skaistajiem horvā tiem, ī stu Vidusjū ras virtuvi, par to, ka š ī ir Eiropa, nevis Turcija un Ē ģ ipte. … Tomēr ▾ Gribu uzrakstī t atsauksmi, jo tad, kad ar meitu gatavojā mies doties uz Aurora 3 * viesnī cu Podgoras pilsē tā , informā cijas bija ļ oti maz. Tā pē c es daudz nerakstī š u par skaisto Horvā tijas dabu, skaistajiem horvā tiem, ī stu Vidusjū ras virtuvi, par to, ka š ī ir Eiropa, nevis Turcija un Ē ģ ipte.
Viesnī ca renovē ta 2006. gadā un principā viss ir ļ oti labi. Stingras trī s zvaigznes. Saimnieks ir vā cietis, tā pē c atpū tnieku vidū ir daudz vā cieš u, bet bija arī daudz horvā tu, maķ edonieš u, slovē ņ u. Attieksme pret visiem vienlī dz patī kama. Mū su tautieš us pludmalē neredzē ja, un viesnī cā atradā s 5-7 cilvē ki. Š ī noteikti nav 5 zvaigznes, bet ļ oti tī ra, gulta tika mainī ta ik pē c 5 dienā m, dvieļ i 1 reizi 3 dienā s. Tualetes papī rs nemē rī ts, bet nav ziepju un š ampū nu, reģ istratū rā jā pasū ta arī fē ns (bez maksas). Istabene un visas apkalpojoš ā s personas ir ļ oti neuzkrī toš as, nevienam nebija nepiecieš ams dot dzeramnaudu. Darbinieki reģ istratū rā runā angliski, vā ciski, itā liski, nedaudz saprot krieviski. Ļ oti smaidī ga. Horvā tu valodā ir daudz ukraiņ u un krievu valodai lī dzī gu vā rdu, tā pē c mē s ar meitu nejutā m valodas barjeru.
Seifu naudas glabā š anai reģ istratū rā var iznomā t par maksu - 10 kunas dienā - tas ir aptuveni 15 grivnas. Istabā atstā jā m maku, mobilos telefonus, telefonus uz naktsgaldiņ a un nekas ar tiem nenotika, kā , starp citu, pludmalē . Soma ar mantā m un naudu tika atstā ta bez uzraudzī bas un viss bija kā rtī bā .
Valū ta. 1 dolā rs - 5 kunas, 1 eiro - 7.4 kunas, kā mums Ukrainā bija pagā juš ajā gadā . Iesaku nomainī t Splitska bankas birojā , 20 metrus no viesnī cas gar promenā di. Reģ istratū rā un aģ entū rā s likme tiek novē rtē ta par zemu, par katriem simts dolā riem jū s zaudē siet apmē ram 20 kunas.
Ē diens labs, paņ ē mā m brokastis - zviedru galds (kas ir bijis Eiropā zina kas tas ir, tā pē c lielas cerī bas neliek, bet izcila dabī gā kafija, labas sulas, daž ā da veida tē jas, jogurts, augļ u sī rupi, desiņ as, desa , sieri un augļ i pieejami neierobež otā daudzumā ) un vakariņ as - ē dienkarte. Vakariņ as ir lieliskas - piedevā vienmē r svaiga jū ras zivs, vista vai tī tars, liellopa vai cū kgaļ a, rī si, kartupeļ i un daudz vā rī tu dā rzeņ u. Un mū su gaume, nevis ē ģ iptiska. Porcijas ir milzī gas. Turklā t ir arī uzkodas, to nav daudz, bet arī no jū ras veltē m. Un, protams, olī vas, olī vas, svaigi dā rzeņ i un augļ i, pudiņ i, kū kas, saldē jums. Dzē rieni nav iekļ auti, bet mē s ņ ē mā m lī dzi ū deni vai vī nu, vai arī varat pasū tī t turpat pie viesmī ļ iem, viņ i paš i nā k pie jums un jautā . Cenas kā pilsē tas kafejnī cā s. Aprē ķ ins uzreiz. Ceturtdienā s nenokavē dalmā cieš u vakaru – pulksten 19.00 restorā nā viņ us cienā s ar zā li un sulu un dzī vo mū ziku. Un pusdienu vietā pilsē tā dzē rā m alu un kafiju - ļ oti garš ī gi.
Pludmale. 10 metru attā lumā no viesnī cas vā rda tieš ā kajā nozī mē . Nelieli oļ i, bet turpat blakus viesnī cai ir š auri un daudz cilvē ku, tā pē c devā mies uz pilsē tiņ as galu pa kreisi no Auroras - tur vispā r ir super - oļ i, smiltis un priedes lietussargu vietā . Solā riju noma ir dā rga - 30 kunas, labā k pirkt putu polsterē jumu un nav nekā du problē mu. Naktī jū s varat atstā t pludmali - neviens neaiztiks. Es paņ ē mu č ī bas, lai iekļ ū tu jū rā , bet man tā s nebija vajadzī gas.
Ekskursijas. Devā mies uz Dubrovniku, Split-Trogiru, braucā m ar plostu pa Cetinas upi un Plitvices ezeriem, vakara brauciens ar kuģ ī ti uz Makarsku. Viss ir ļ oti skaisti. Bet, ja ir ierobež oti lī dzekļ i, tad noteikti Dubrovnika un Plitvices ezeri.
Izklaide. Vakarā kafejnī ca, restorā ns, bā rs ar dzī vo mū ziku, daž reiz vietē jo iedzī votā ju rī koti vakari ar mū ziku, konkursiem, jū ras veltes. Man bija 45 gadi un man derē ja, bet meitai 20 un viņ a bija mazliet garlaicī gi. Diskotē ka tikai Makarskā (10 kilometrus no Podgoras).
Suvenī ri. Izcili sausie baltie un sarkanie vī ni, Maraschino ķ irš u liķ ieris, olī veļ ļ a un, protams, Pagas siers, tas ir dā rgi, bet mē s pat ne tuvu necenš amies to izmē ģ inā t. To visu, starp citu, var nopirkt lidostā beznodokļ u veidā , turklā t ļ oti skaisti noformē tu.
Mū su 15 uzturē š anā s dienā s valstī nebija neviena nepatī kama brī ž a. Visi ir laimī gi.
Un ī paš i milzī gs paldies mū su gidei no Zetas - Irinai, kura mū s sagaidī ja, izbrauca, veda ekskursijā s, rū pē jā s par mums, meklē ja atpalikuš os, sniedza padomus. Ļ oti enerģ isks, draudzī gs, pilnī gi bez nerviem.
Un galvenais padoms visiem atpū tniekiem - CILVĒ KS CIEŠ NEVIS NO APSTĀ KĻ IEM, BET NO ATTIEKSMAS PRET TIEM.
Lai visiem labas brī vdienas!
Ar cieņ u Irina 18.08. 2009
аватар Seanam
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ties 2008. gada septembra sā kumā ! Viesnī ca atrodas skaistā vietā , netā lu jū ra, gleznaina promenā de! Viesnī ca ir tipiska padomju laikam, tā ds plā ns bū tī bā ir viss Horvā tijā ! Tā cena, kā mums likā s, ir absolū ti neadekvā ta iekš ē jam saturam, lai gan, protams, nav no prestiž as sē rijas, bet tomē r! : ) Neņ emu vē rā un nepieķ eros mazā m istabā m, durvī m ar sē nī ti un aizkaru trū kums vannas istabā ļ auj iekā rtot istabā baseinu, bet karstā valstī elementā ra ledusskapja trū kums un svarī gā kais, kas mū s patiesi mulsinā ja ir SPILVENA VEIDS - I tā du neesmu redzē jusi pat mū su nabadzī gā kajā s mā jā s un atpū tas centros - spilveni ir vai nu no vates vai sintopona (neatvē ru), iekš ā saplē sti! : ) neskatoties uz to, ka nakš ņ oš ana maksā. … Tomēr ▾ Atpū ties 2008. gada septembra sā kumā ! Viesnī ca atrodas skaistā vietā , netā lu jū ra, gleznaina promenā de! Viesnī ca ir tipiska padomju laikam, tā ds plā ns bū tī bā ir viss Horvā tijā ! Tā cena, kā mums likā s, ir absolū ti neadekvā ta iekš ē jam saturam, lai gan, protams, nav no prestiž as sē rijas, bet tomē r! : ) Neņ emu vē rā un nepieķ eros mazā m istabā m, durvī m ar sē nī ti un aizkaru trū kums vannas istabā ļ auj iekā rtot istabā baseinu, bet karstā valstī elementā ra ledusskapja trū kums un svarī gā kais, kas mū s patiesi mulsinā ja ir SPILVENA VEIDS - I tā du neesmu redzē jusi pat mū su nabadzī gā kajā s mā jā s un atpū tas centros - spilveni ir vai nu no vates vai sintopona (neatvē ru), iekš ā saplē sti! : ) neskatoties uz to, ka nakš ņ oš ana maksā.290 kunas no cilvē ka (a nedaudz vairā k par 40 eiro), un ē dinā š ana + nakš ņ oš ana ir 450 kunas! grupas no Ukrainas, par citiem tū ristiem nezinu - Olga! Sievietē noteikti ir kā ds noslē pums, tieš i š ajā sievietē viņ a palika visai mū su grupai lī dz tū res beigā m! : ) Uz jautā jumiem par valsti ir tikai viena atbilde - tū rē dzirdē siet, kā kursē transports - te nav, kā pa piekrasti tikt - garā m nebrauksi, pie tevis var noī rē t maš ī nu - jā , bet tur nav! : )) Bet kopumā mē s tam nepievē rsā m visu uzmanī bu , vai drī zā k nesaasinā ju (vienī gais, ko neizturē ju un palū dzu nomainī t spilvenu), jo daba un jū ra kompensē visas sadzī ves problē mas un š o divu komponentu dē ļ ir vē rts doties uz Horvā tiju ! : ))))
09/10/2008 (15:44)


iemiesojums TanuXA
jūsu iespaidi?
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Aurora расположен на море, через дорожку от галечного пляжа, в центре г. Подгора в спокойной зеленой зоне, рядом с кафе, ресторанами и магазинами, в 1,5 часа езды от аэропорта г. Сплит. Прошел реновацию в 2004 году. В 200 м от отеля останавливается такси (мини-бас на 8 чел), которое раз в полчаса ходит к центру г. Макарска

Atrašanās vieta Отель расположен на 1 линии в спокойном местечке города Подгора. В 5 минутах ходьбы по набережной находится центр города, где расположены кафе и рестораны.
Pludmales apraksts Мелкая галька. Шезлонги и зонтики за дополнительную плату.
Viesnīcā

лобби, ресторан (завтрак и ужин - шведский стол), снэк-бар (есть закрытая и открытая террасы), коктейль-бар, пиццерия; открытый бассейн с террасой с лежаками и зонтиками, закрытый подогреваемый бассейн с пресной водой (закрыт с 01.07 по 02.09), сауна, массаж, игровая комната, сувенирный магазин; сейф на ресепшн, собственная парковка. Все общественные помещения отеля кондиционированы.

Telpu apraksts

150 номеров и 3 апартамента в 6-этажном здании, 3 лифта. В каждом номере: телефон, телевизор, балкон, душ. Кондиционер ставится по запросу за доп. плату

Istabās

балкон, душ, кондиционер (за доплату), телевизор, телефон

FAQ