Jautājums o Mlini

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
9 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
. Cik naudas vienai personai vajadzētu ņemt līdzi uz Horvātiju?
Es došos uz divām nedēļām. Viesnīcas brokastis/vakariņas. Vēlos izmēģināt vietējo virtuvi, doties ekskursijās, iegādāties suvenīrus (vidējais variants) Lūdzu padomu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2011-06-0913 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар sandra-art
atkarībā no tā, kādās ekskursijās vēlaties doties. Un ko jūs saprotat ar vārdu suvenīri. vieniem tie ir magnēti, citiem krūzes, figūriņas, vietējās ražošanas lietas un preces.
аватар hatinka
Mēs bijām Centrālajā Dalmācijā. Suvenīrus iegādājās Trogirā tirdziņā (ir zivis, augļi/dārzeņi un suvenīru bodes, viss kopā). Vecajā Trogiras daļā, Splitā, Šibenikā tās bija nedaudz dārgākas. Suvenīri-knick-knacks ir lēti. Visu veidu vāzes, amforas, vienkārši amatniecības izstrādājumi, kas izgatavoti no gliemežvākiem ...
Mēs iegādājāmies tieši vāzes, krūzes, kuras lietojam ikdienā (un tās it kā ir oriģinālas, ņēmām tikai to, ko citās valstīs neredzējām) - sanāca kaut kas par 15-30 UAH/gab. Bet tas jau ir izdevīgs darījums. Nopirka visādus gliemežvākus, koraļļus. Izvēle ir diezgan liela, bet gandrīz viss nav vietējais, imports. Bet tas ir lēts
Koraļļi akvārijā tika nopirkti par 3-4 kunām, daudz gliemežvāku par 1 kuna/gab.
Var kaulēties, labprātīgi piekāpties.
Dārgas bija tikai mežģīnes, drēbes.
Man patika vietējā virtuve, bet nedaudz dārga. Itālijā bija lētāk.
Pat Horvātijā joks ar zivīm un jūras veltēm. Šeit viss šķiet svaigs, vietējais. Un vīģes tev! Tas ir ne tikai ne īpaši lēts, bet arī importa saldējums.
Ja gribi vietējās zivis, tad jāsaka, ka vajag svaigas zivis. Tikai cena dubultosies :-(
Par Centrālo Dalmāciju varu tikai ieteikt – es biju tikai tur. Ja kas, jautājiet!
аватар Dimok2807
Atpūtāmies Centrālajā Dalmācijā, netālu no Šibenikas pilsētas. Pirkām visādus nieciņus (porcelānu, keramiku), kā arī labus tekstilizstrādājumus.Kaut gan cenas kodīgas. Mazliet par nacionālo virtuvi. Iesaku aiziet uz tavernu un pasūtīt nacionālos ēdienus. Man patika virtuve. Tikai uzturā zivju produktu nepietiek. Kas attiecas uz ekskursijām... Es ieteiktu apbraukt Adrijas jūras piekrasti ar auto. Skaistākās vietas. Ja jā, lūdzu, jautājiet un es teikšu precīzāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Mlini
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl