Jautājums o Mlini

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
9 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kādās ekskursijās jums vajadzētu doties? Ko redzēt Dubrovnikā?
Es pirmo reizi esmu Horvātijā. Ekskursiju izvēle ir ļoti liela. Es nevēlos palaist garām kaut ko patiešām vērtīgu. Lūdzu iesaki!!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2011-06-0513 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар hessen
Uzrakstīju tev personīgā saiti uz Horvātijas forumu, jo šeit visas "ārzemju" saites tiek dzēstas, neskatoties uz to, ka par Horvātiju praktiski nav nekādas informācijas.
аватар Dimok2807
Es ieteiktu jums doties ekskursijā uz Plitvices ezeriem. Skaistums ir neaprakstāms.Ekskursija uz Krku. Tie ir mini-Plitvices ezeri. Un pašā Dubrovnikā ir vēsturisks rajons. Cietoksnis, pa kura perimetru var redzēt pilsētas apkārtni. Uzkāp kalnā ar funikulieri. Skatiet visu pilsētu no augšas.
Es atpūtos Vidusdalmācijā. Un doties no Šibenikas uz Dubrovniku 7 stundas. Horvātija ir ļoti interesanta valsts. Šibenikā biju ekskursijā. Es arī ieteiktu doties ekskursijā uz Splitas pilsētu. Liela pilsēta un daudz ko redzēt.
аватар alex45
Dubrovnikā vajag redzēt visu,cietoksni un vecpilsētu.Šī ir pamatīga senatne, funikulieris, krastmala.No cietokšņa līdz salai ir stundas brauciens, nosaukums ir izkritis no atmiņas, var ar kajaku pāri jūrai.
аватар hatinka
Dimok2807 - gan Krka, gan Plitvice ir nenormāli skaistas, bet ļoti tālu no Dubrovnikas. Varbūt ar 1-2 nakšņošanu, bet galu galā cilvēkam Dubrovnikā ir apmaksāta viesnīca. Un autobusi (regulāri) Horvātijā nav lēti.
Es ieteiktu raftot pa kalnu upi.Paši raftojām Omišā (ap 180 km no Dubrovnikas pa ceļam uz Splitu). Tūristus no Dubrovnikas ved uz plostošanu, ja nemaldos, pa Taras upi (Melnkalne).
Lūdzu, ņemiet vērā, ka būsiet daudz tuvāk Melnkalnei un neprātīgi skaistajam Kotoras līcim nekā Splitai, Trogirai, Krkai, Plitvicei. Apmeklējiet šo līci ar senajām pilsētām uz kalnu fona, jūs to nenožēlosiet!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Mlini
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl