Jautājums o Dubrovnika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
41 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Es braucu uz Dubrovniku. Nedaudz sagatavots. Vai ceļotājiem ir jauni ieteikumi pastaigām un kafejnīcām? Vai man vajadzētu doties uz Budu? Ja jā, tad īrēt automašīnu vai ar ceļojumu aģentūru?
Es braucu uz Dubrovniku. Nedaudz sagatavots. Vai ceļotājiem ir jauni ieteikumi pastaigām un kafejnīcām? Vai man vajadzētu doties uz Budu? Ja jā, tad īrēt automašīnu vai ar ceļojumu aģentūru?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-08-067 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар ollennka
Buda - kas tas ir? Daļa no Budapeštas vai Budvas ar trūkstošu burtu? Protams, ar automašīnu būs interesantāk, ja Balkānu pilsētiņu šaurajās ieliņās jūtaties pārliecināts un grasāties izkļūt no Dubrovnikas ne reizi vien.
аватар Scurra-2
Budva, protams! Un es ļoti vēlētos būt Budā)!
аватар ollennka
Manuprāt, labāk pat nebraukt uz Budvu, bet apceļot Kotoras līci, tur ir galvenais skaistums. Un Budva ir pārpildīts kūrorts, mani tā skaistums īpaši nepārsteidza. Un arī no Dubrovnikas būs interesanti braukt uz ziemeļiem. Vēl neesmu bijusi, bet kolēģei patika.
аватар _930094
Budvā nekas īpašs nav ko redzēt, tikai vecpilsēta. Es neredzu jēgu ceļojumu aģentūrai, labāk ir ņemt automašīnu un braukt cauri Kotoras līcim, noteikti apēdiet Perast pilsētu līča krastā un paklaiņojiet pa KOTOR. Tici man, tu negribēsi no turienes aizbraukt.Bet Dubrovnika ir kaut kas. Bijām pagājušajā gadā, kļūdījāmies, vakarā ierodoties Dubrovnikā, ar to nepietika. Noteikti ejiet pa taku, kas iet gar cietokšņa mūri, vēlams no rīta, tas tiek slēgts pulksten 19. Cilvēku ir daudz, parasti tūristu pūļi mani sasprindzina, bet šeit pilsēta mani tik ļoti iespaidoja, ka es viņus vienkārši neredzēju. Pa to vajag maldīties, tajā jāpazūd. Skatieties visās ielās un klausieties tās skaņas. Cenas dārgākas, bezmaksas stāvvietas vispār nav, ja tik maksā, liec tuvāk pilsētai, maksāja 5 vai 6 eiro. Viņi ēda tikai saldējumu un dzērienus. Ja klīst gar sienu, atņem izejas, ieskaties tajās, iespējams, ir kāds bārs ar skatu uz jūru. Parasti viss ir aizņemts, bet mēs sēdējām uz oļiem, kur viņi dod spilvenus un normas
аватар Scurra-2
Pietiks darba nedēļai, ceru!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dubrovnika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl