Vis Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
Viesnīca atrodas oļu pludmalē, 15 minūšu autobusa brauciena attālumā no Dubrovnikas vecpilsētas un Stradun promenādes. Lapad līča promenādē ir pieejami daudzi veikali, restorāni un kafejnīcas-bāri.Vairāk →
аватар ninagor
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Paliku pie dē la nedē ļ u. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Lī dz jū rai 3 minū tes, vienkā rš i nokā piet pa kā pnē m no istabas, garā m restorā nam - un uzreiz pludmale. Pludmale ir maziem oļ iem. Ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi ē dieni brokastī m un vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Paliku pie dē la nedē ļ u. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga!
Lī dz jū rai 3 minū tes, vienkā rš i nokā piet pa kā pnē m no istabas, garā m restorā nam - un uzreiz pludmale. Pludmale ir maziem oļ iem.
Ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi ē dieni brokastī m un vakariņ ā m.
Lī dz vecpilsē tai ir aptuveni 50 minū š u gā jiens, blakus viesnī cai ir autobusu pietura.
Tikai 1 mī nuss: istabā nav ledusskapja.
аватар polya86
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Es nevaru pastā stī t par savu ceļ ojumu uz Horvā tiju ar savu vī ru. Pagā juš ajā gadā ilgi, ilgi domā jā m, kur doties atvaļ inā jumā . Tā vienmē r notiek, kad tu lasi par vienu valsti, gribi tajā brī dī uz turieni aizbraukt, kā rezultā tā tu izlasi daudz informā cijas par daž ā dā m valstī m, tu cieš i, tē rē laiku, bet nevari izlemt. … Tomēr ▾ Es nevaru pastā stī t par savu ceļ ojumu uz Horvā tiju ar savu vī ru. Pagā juš ajā gadā ilgi, ilgi domā jā m, kur doties atvaļ inā jumā . Tā vienmē r notiek, kad tu lasi par vienu valsti, gribi tajā brī dī uz turieni aizbraukt, kā rezultā tā tu izlasi daudz informā cijas par daž ā dā m valstī m, tu cieš i, tē rē laiku, bet nevari izlemt. Beigā s apmetā mies uz Horvā tiju. Viss internets kliedz: "Dubrovnika ir Adrijas jū ras pē rle!! ! ". Nu ko, ejam, citā di tik daudzus gadus dzī vojam, bet Adrijas pē rli neesam redzē juš i.
Ar tū risma aģ entū ras izvē li mums neradā s jautā jums - vienmē r ceļ ojam ar Denas tour, un viņ i mū s nekad nav pievī luš i, vienmē r tikai pozitī vas emocijas. Uz Horvā tiju no Jekaterinburgas lidojā m 3 stundā s bez starpgadī jumiem. Un ieraudzī ju Dubrovniku. . .
Š ī patieš ā m ir pā rsteidzoš a pilsē ta. UNESCO to iekļ ā vusi skaistā ko pilsē tu – renesanses Eiropas pieminekļ u – trijniekā (papildus vē l ir Venē cija un Amsterdama). Ir daudz mazu viesnī cu un jū ras velš u restorā nu, kā arī daudz ekskursiju. Dubrovnikā ir daudz bā ru un vairā kas diskotē kas. Un, protams, satriecoš ā Adrijas jū ra (bez tā s mē s tur nebū tu devuš ies)
Viesnī ca, kurā apmetā mies, saucā s VIS 3*. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Kopumā jā saka, ka nav tik daudz š iku un greznu viesnī cu, lielā kā daļ a ir 3 *, bet visas ir diezgan pieklā jī gas un ē rtas, varat droš i ņ emt un nebaidī ties par apkalpoš anas vai ē diena lī meni, lai gan mums bija tikai brokastis. Jau no paš a sā kuma rē ķ inā jā mies ar to, ka pusdienosim un vakariņ osim kaut kur pilsē tā , kā vē lā k izrā dī jā s, rī kojā mies pareizi - tā ir interesantā k un garš ī gā k.
Par vietē jo virtuvi jā sā k atseviš ķ a saruna. Ir divas galvenā s jomas – zivis un gaļ a, atkarī bā no ģ eogrā fijas. Paskaidroju: vē sturiski valsts piekrastes daļ as virtuvi spē cī gi ietekmē jusi itā ļ u un grieķ u virtuve, tur ir vienkā rš i pasakaina zivju un jū ras velš u izvē le. Kontinentā lajā daļ ā pā rsteidzoš i gaļ as ē dieni. Noteikti iesaku ikvienam nogarš ot tā dus nacionā los ē dienus kā Dalmā cieš u vai Istras prosciutto (ž ā vē ta gaļ a), Pash un aitas siers, Samobor vai Zagorsk cheshnovki (desiņ as), tī tara gaļ a ar kukurū zas mī klu. Papildus interesantā ko nacionā lo ē dienu masai ir arī standarta Eiropas virtuves komplekts, kā arī pā rsteidzoš i vī ni.
Kā jau teicu, Dubrovnika ir pilsē ta ar ļ oti bagā tu vē sturi, un mē s centā mies nokļ ū t maksimā li daudzā s ekskursijā s. Š ī (protams) ir pilsē tas apskates tū re, kuģ niecī bas muzejs un Sv. Blā zija baznī ca utt. Bet es arī gribē tu ieteikt ekskursiju, ko sauc par zivju pikniku. Tas bū tī bā ir laivu brauciens ar jahtu gar Dubrovnikas krastu. Ceļ ojuma laikā mū s priecē ja ar nacionā lo mū ziku un kordziedā š anu. Kad devā mies uz gleznaino lī ci, kura dziļ umā atradā s omulī gs restorā ns ar atvē rtu terasi, tur mū s gaidī ja satriecoš as pusdienas ar zivju ē dieniem, nacionā lajiem gardumiem un neierobež otu daudzumu mā jas vī na. Tad sā kā s izklaides programma, un pē c sā tī gā m vakariņ ā m un jautrā m sacensī bā m sekoja masveida pelde jū rā . Starp citu, tā (jū ra) Horvā tijā ir neticami tī ra un skaista.
Vispā r, protams, par Horvā tiju ir bezjē dzī gi rakstī t un lasī t - vajag sakravā t mantas un doties izbaudī t š o lielisko vietu.
Likumsakarī gi, ka gribu pateikt milzī gu paldies tū res organizatoriem par to, ka visi piedzī vojumi bija tikai patī kami, viss notika laikā un pē c iepriekš saskaņ ota grafika.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubrovnikas pilsētas sienas
Novērtējums 8.0
Horvātija, Dubrovnika
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Lokrum sala
Novērtējums 9.0
Horvātija, Dubrovnika
Arhitektūra, Daba, Stats
Restorāns Konoba Nava
Novērtējums 9.0
Horvātija, Dubrovnika
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на галечном пляже с в 15 минутах езды на автобусе от Старого города Дубровника и набережной Страдун. На набережной залива Лапад можно посетить многочисленные магазины, рестораны и кафе-бары.Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 25 км от аэропорта Дубровника.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, магазины на территории. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • tenisa korti
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 142 номера.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, балкон, кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, мини-бар (в номерах Superior), душ/ванна.

Adrese Masarykov put 4, HR - 20 000 Dubrovnik, Croatia
Tālruņi: 385 20 433 555
Tīmekļa vietne: Vis Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.