Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Dubrovnika
9.0 Numurs
9.4 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas nomaļā Babin Kuk pussalā, ko ieskauj priežu meži un klusas balto oļu pludmales. No tā paveras lielisks skats uz Elafita salām. Viesnīca saņēma World Travel Award balvu 2013. un 2015. gadā kā "Labākā viesnīca Horvātijā" un 2014. un 2015. gadā kā "Labākā biznesa viesnīca Horvātijā".Vairāk →
аватар mashrabiya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jums izdevā s lieliski! Es devos atpū sties ar savu meitu 16 gadi no 28.07. lī dz 11.08. 2012. Pusaudž i š ajā vecumā ir diezgan specifiski cilvē ki, tā pē c, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu, pavasara sā kumā ieteicu meitai padomā t, kur viņ a vē lē tos atpū sties vasarā . … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums izdevā s lieliski! Es devos atpū sties ar savu meitu 16 gadi no 28.07. lī dz 11.08. 2012. Pusaudž i š ajā vecumā ir diezgan specifiski cilvē ki, tā pē c, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu, pavasara sā kumā ieteicu meitai padomā t, kur viņ a vē lē tos atpū sties vasarā . Te gan jā piebilst, ka bē rnam lī dz 16 gadiem praktiski nebija ļ auts ceļ ot uz ā rzemē m, jo ​ ​ bija grū tī bas saņ emt otrā bijuš ā vecā ka atļ auju, tā pē c š ogad pē c 16 gadu vecuma jau varē jā m droš i apsvē rt doš anos uz jū ru, bet pagaidā m tikai uz bezvī zu valstī m (lī dz 18 gadu vecumam). No piedā vā tajā m alternatī vā m (Horvā tija, Turcija, Melnkalne) bē rns izvē lē jā s Horvā tiju, bet ar nosacī jumu, ka apmetamies netā lu no Dubrovnikas vai tajā , lai apvienotu biznesu ar prieku. 2010. gadā jau braucā m uz Horvā tiju, uz Sibeniku (Solaris Ivan komplekss), un, lai gan toreiz mū su vilciens negā ja gluž i gludi, tomē r par Adrijas jū ru palika tikai patī kamā kā s atmiņ as.
Kā vienmē r, vietne man ļ oti palī dzē ja. Es rū pī gi izpē tī ju iespē jamā s viesnī cu iespē jas Dubrovnikas apgabalā un apmetos Valamar Lacroma Dubrovnik 4 * viesnī cā . Par š o viesnī cu nav daudz atsauksmju, tač u tā s visas bija tikai pozitī vas. Turklā t viesnī ca ir jauna (atvē rta 2009. gadā +/-). Tiklī dz radā s agrā s rezervā cijas iespē ja, uzreiz noorganizē ju mums istabiņ u ar balkonu un skatu uz jū ru.
Mē s lidojā m no Kijevas uz Dubrovniku ar UIA č arteru. Lidojums ilga 2.25. Izlidoja laicī gi, Dubrovnikā ieradā s 19:25. Dubrovnikas lidostā , kas man bija dī vaini, pasē s neliek ieceļ oš anas zī mogus (ja vien pats neprasi), nedaudz uztraucos par atgrieš anā s reisu, bet viss bija OK. Sameklē jā m mū su uzņ emoš ā s firmas pā rstā vi (Valanta), viņ a parā dī ja, kur atrodas autobuss, kur nedaudz pagaidī jā m citus atpū tniekus un devā mies vest uz viesnī cā m. Jo mū su viesnī ca bū tu vistā lā k, tā atrodas apmē ram 20 km no lidostas uz Cape Babin Kuk, tad ceļ š ilga apmē ram stundu. Bet tas mū s netraucē ja, bija pat interesanti apsekot nepazī stamas vietas. Mē s bijā m vienī gie no savas lidmaš ī nas Valamar Lacroma viesnī cā . Kopumā viesnī cā , iespē jams, tikai 5% ir ukraiņ u-krievvalodī go auditorija, pā rē jie ir ā rvalstu pilsoņ i ar atš ķ irī gu tē lu un valodu. Pat japā ņ i tika manī ti (nejaukt ar ķ ī nieš iem! : ) ) diezgan lielā skaitā . Pati viesnī ca ir veidota hi-tech stilā , ā rē ji un iekš ē ji mums ļ oti patika. Es arī gribu atzī mē t, ka š ajā viesnī cā ir maz bē rnu (lī dz 10%), viņ iem nav animā cijas, nav slaidu. Vakaros vienmē r ir ļ oti kluss un mierī gs, ja ir mū zika, tad tikai tieš raidē un tikai lī dz 23 vakarā no pirmā stā va bā ra. Mū su uzturē š anā s laikā š ī mū zika skanē ja varbū t trī s reizes. Babin Kuk atrodas Dubrovnikas pilsē tas nomalē , tā pē c ceļ š atrodas zinā mā attā lumā no viesnī cas un aiz kokiem; Tā kā mū su istaba bija vē rsta uz jū ru, satiksmi neredzē jā m un nedzirdē jā m vispā r. Vispā r, kurš vē las atpū sties mierā - jū s esat š eit. Uz Babin Kuk ir vē l viena tā s paš as ķ ē des viesnī ca - Valamar Club 3 *, kas nav ī paš i paredzē ta ģ imenes brī vdienā m, ir visas ē rtī bas bē rniem un animā cija ir atš ķ irī ga. Valamar Lacroma joprojā m ir viesnī ca vairā k pieauguš ajiem.
Saņ ē mā m istabiņ u 4. stā vā ar balkonu un fantastisku skatu uz jū ru, ko novē rtē jā m tieš i nā kamajā rī tā .
Numurs ir plaš s, ē rts ar klusi strā dā još u centrā lo gaisa kondicionē tā ju. Istabā ir tē jkanna, pastā vī gi papildinā ts kafijas komplekts, daž ā das tē jas un cukuri (baltā , brū nā , gaiš ā ), minibā rs ar pildī jumu par papildus samaksu protams (saprā tī gi). Pie sienas ir plazma, vienī gais krievvalodī gais kanā ls ir RTR Planeta, t. i. mū su dzimtajā valodā praktiski nebija ko skatī ties, bet bija daudz angliski runā još u kanā lu, kas palī dzē ja paspilgtinā t tveicī go dienas laiku (siltums š ogad izrā dī jā s ievē rojams lī dz +39 dienā ). Ir arī fē ns, seifs numurā (bez maksas), gludeklis un gludinā mais dē lis. Mē beles jaunas, iebū vē tais skapis ļ oti ietilpī gs.
Liela vannas istaba ar vannu un visu, kas ar to ir: dvieļ u komplekts un daž ā das firmas ž elejas, ziepes, š ampū ni, duš as cepures divos eksemplā ros.
Labi tī rī ja, vannas dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma (ja met uz grī das vannas istabā ), sejai un kā jā m - katru dienu, arī gultas veļ a bija jā maina pē c pieprasī juma (ja uz gultas uzlika ī paš u zī mi ), tač u tā s tika mainī tas katru otro dienu arī bez š ī m tabletē m. Es atstā ju 10 kuna dzeramnaudu, bet tas ir jū su ziņ ā .
Bē rnu iepriecinā ja un satrieca viesnī ca, nu, es jutos no dvē seles atbrī vota, kas nozī mē , ka pā rē jais jau bija puse panā kumu!
Pē c reģ istrē š anā s un vakariņ ā m devā mies meklē t pludmali. Jā atzī mē , ka viesnī ca atrodas otrajā rindā , kas bija skaidri rakstī ts atsauksmē s, un jums ir jā dodas uz pludmali caur citu tā s paš as Valamar President ķ ē des viesnī cu, iepriekš saņ emot atslē gas karti reģ istratū rā . Tomē r klases ziņ ā mū su viesnī ca ir augstā k par prezidentu. Viss ceļ š pludmales meklē jumos aizņ ē ma apmē ram 10 minū tes. Visur ir norā des, tā pē c grū ti apmaldī ties. Pastaigā jā mies pa olī vu avē niju, š ķ ē rsojā m taku, izgā jā m cauri prezidenta pieņ emš anai, nokā pā m ar liftu (es to vairā k sauktu par mazu funikulieri) un te nu esam naksnī gajā pludmalē . Pludmale nav plata, bet pietiekami gara. Man bija š aubas, vai pietiks vietas, vai bū s drū zma, bet nā kamajā rī tā nekā tā da nebija.
Kompleksa Valamar Lacroma iemī tniekiem sauļ oš anā s krē slu, saulessargu, pludmales dvieļ u (visi ļ oti kvalitatī vi) izmantoš ana Valamar President Hotel pludmalē ir bez maksas, iepriekš saņ emot ī paš u Dvieļ u karti vienai personai. Un, lai gan mū su auditorija arī Valamar President Hotel ir maza, joprojā m ir ieradums ieņ emt vietu pludmalē pulksten 7 no rī ta un ierasties 10 vai pat 11 no tiem, jū s vienkā rš i nevarat to izsist. Tā tas bija arī š eit, jo pludmalē bija daudz vietu un sauļ oš anā s krē slu pat sezonas kulminā cijā . Tomē r jā ņ em vē rā , ka pludmales Horvā tijā ir paš valdī bas, tā pē c vienmē r ir klā t vietē jie iedzī votā ji, kas pieticī gi iekā rtojas uz saviem paklā jiņ iem blakus sauļ oš anā s krē sliem, jo. 2 sauļ oš anā s krē slu un lietussarga noma maksā s 60 kunas (pludmales darbinieks sā k staigā t starp sauļ oš anā s krē sliem un vā kt nodevas no "kreisajiem" no plkst. 10).
Dienas karstumā , ja vē laties doties atpū sties uz savu istabu, varat “rezervē t” sauļ oš anā s krē slus, atstā jot uz tiem dvieļ us un daž us personiskus priekš metus, piemē ram, pareo, cepurī ti, grā matu utt. Neviens neko neņ ems.
Jū ra skaista, caurspī dī ga, ieeja maiga ar lieliem oļ iem, bet ir arī betona plā ksne (mī ļ otā jiem). Ī paš i apavi nav obligā ti, bet ieteicami.
Pludmalē ir arī maksas bā rs. No 11:30 tur var arī pusdienot, viņ i gatavo tieš i jū su priekš ā . Mums bija HB sistē ma, kā dreiz tur arī ē dā m - diezgan pieklā jī gi, bet tomē r "fast food". Cenas ir pieņ emamas.
Ē diens.
Brokastis (zviedru galds) vienmē r bija vienā das, bet izvē le bija ļ oti liela, tā pē c 2 nedē ļ u laikā mums nebija garlaicī gi, vienmē r varē ja atrast kaut ko jaunu.
Vakariņ as (zviedru galds) - lieliskas un ļ oti daudzveidī gas, biež i vien tematiskas, biež i ar dzī vo mū ziku. Mē s dodam priekš roku pusdienoš anai atklā tā terasē , tomē r istaba ir diezgan trokš ņ aina. Jā piebilst, ka vakariņ ā s visi dzē rieni ir apmaksā ti, arī parastais ū dens (izņ emot tē ju), tač u cenas ir pieņ emamas. Glā ze sausa vī na no 9.90 kunā m par 100 ml. Sula - 23 kunas par 200 ml (tas ir nedaudz dā rgi). Uz ē dienkartes galda viesmī lis pieņ em pasū tī jumu, maksā skaidrā naudā vai ar karti vai raksta uz numuru.
Viesnī cā nav "viss iekļ auts" sistē mas. Jū s varat pusdienot a la carte restorā nā (dā rgi, ē dieni no 150 kunā m), uzkodu bā rā pie baseina vai jū ras krastā vai daudzos restorā nos ar ļ oti pieņ emamā m cenā m iepirkš anā s ielā (ļ oti tuvu viesnī cai). Vidē ji sā tī gas pusdienas diviem (bez alkohola) maksā s 200 kunas (+/-).
Viesnī cā ir iekš telpu un ā ra baseini. Tie nav lieli, bet, atkal, vietas pietika visiem. Pā ris reizes bijā m peldē ties baseinos, bet tur ir ļ oti trokš ņ ains, daudz bē rnu, un vispā r, mē s nā cā m peldē ties jū rā , nevis plunč ā ties baseinā .
Ekskursijas.
Jo mū su uzturē š anā s laikā bija š im reģ ionam netipisks karstums (+36 - +39), paņ ē mā m tikai vienu ekskursiju - Melnkalnes zilo uz visu dienu (470 kunas/pers. ar pusdienā m). Izbraucā m no viesnī cas 7:00, atgriezā mies 20:00 (nodaļ ā iepriekš pasū tī jā m sausā s devas, jo nebija laika brokastī m, brokastis no 7:00). Jo pa ceļ am iegriezā mies atpū tniekiem citā s viesnī cā s, tad ap 10 no rī ta bijā m uz Melnkalnes robež as. 50 vietu autobuss bija pilnī bā piepildī ts. Ekskursija bija gandrī z pa visu Kotoras lī č a piekrasti un lī dz Budvai ar pieturā m Perastā (ar salas un pareizticī go baznī cas apmeklē jumu uz tā s), attiecī gi Kotorā un Budvā . Gids visu ceļ u stā stī ja interesantus faktus par valsti, par rajonu, kur braucā m garā m, bet, kad atradā mies Kotoras un Budvas pilsē tā s, mū s vienkā rš i izsē dinā ja no autobusa un iedeva brī vo laiku, t. i. kā tā das, ekskursiju š ajā s pilsē tā s vairs nebija (kaut kā dī vaini)! Bija ļ oti karsts, un tā pē c bija ļ oti grū ti dienas vidū pavadī t 1.5 stundas brī vā laika Kotorā un 2.5 stundas Budvā uz ielas. Iespē jams, tā pē c š ī ekskursija mums š ķ ita ļ oti nogurdinoš a un nekur citur tā lu nedevā mies.
Lī dz Dubrovnikas centram (vecpilsē tai) 10 minū tes ar pilsē tas autobusu Nr. 6. Gala pietura atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas, netā lu no viesnī cas Valamar President. Autobuss kursē ļ oti biež i un lī dz vieniem naktī . Maksa ir 15 kunas/biļ ete no vadī tā ja vai 12 kunas/biļ ete soyuzpechat kioskā  tieš i mū su viesnī cas vestibilā (to sauc par TISAK). Otrā autobusa pietura atrodas 100 metru attā lumā no viesnī cas ieejas pa labi un nedaudz uz augš u. Mē s nedevā mies ekskursijā uz Dubrovniku, tam nebija jē gas, jo. ceļ vež os viss ir sī ki aprakstī ts, un patī kamā k ir patstā vī gi klī st pa vecpilsē tu.
Nejauš i pa ceļ am uz pludmali pieturā pamanī jā m Open Tour Dubrovnik tū ristu autobusu ar audio gidiem daudzā s valodā s, arī krievu valodā . Š ā ds autobuss kursē pa noteiktu marš rutu, un noteiktā laikā piebrauc lī dz mū su pieturai un brauc 1.5h uz daž ā dā m Dubrovnikas vietā m, tai skaitā.2 pieturas foto pauzē m vietā s, kur paveras ļ oti skaisti skati. Š ā da ekskursija maksā.50 kunas/pers. Mums patika ar to braukt.
Viņ i arī paš i uzkā pa vecpilsē tas cietokš ņ a sienā un apbrauca to pa visu perimetru (70 kunas/pers. ). Paš i uz Srd kalna virsotni devā mies ar funikulieri - paveras skaists skats uz Dubrovniku (87 kunas/pers. abos virzienos).
Turklā t mē s vakaros daudz staigā jā m pa pilsē tu, jo autobusu satiksme ir ļ oti laba. Mē ģ inā jā m iepirkties, bet bijā m ļ oti pā rsteigti, ka Dubrovnikā nebija iepirkš anā s centru, bet tikai mazi veikaliņ i Vecrī gā un pā ris vā ji iepirkš anā s centri (par tā diem tos pat grū ti nosaukt) pilsē tas robež ā s.
Secinā jums - ļ oti labi atpū tā mies!
Jautā jumu cena diviem 3400 eiro + pie jums izklaidei utt. 350 eiro.
Bū s jautā jumi, lū dzu sazinieties.
Смотровая площадка на вершине горы Срдж Дубровник, Старый город Вид с балкона нашего номера Дубровник Наш номер Вид с балкона нашего номера Бассейн отеля Ванная комната
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu š ajā viesnī cā otro dienu, kad rakstu savus iespaidus. Viesnī ca ir jauks ciets č etrinieks. Plusi labs numurs ar lielisku skatu uz jū ru, turklā t viesnī ca atrodas virs prezidenta viesnī cas. Barojas normā li, bet 2. diena praktiski tā da pati. … Tomēr ▾ Esmu š ajā viesnī cā otro dienu, kad rakstu savus iespaidus. Viesnī ca ir jauks ciets č etrinieks. Plusi labs numurs ar lielisku skatu uz jū ru, turklā t viesnī ca atrodas virs prezidenta viesnī cas. Barojas normā li, bet 2. diena praktiski tā da pati. Ir arī iekš telpu baseins un dž akuzi. Viņ iem ir arī savi mī nusi. Viesnī cas teritorija ir maza, bet no tā s paveras labā ks skats nekā no blakus esoš ā s President Hotel, lai gan pludmale ir kopī ga, jā iet cauri parkam lī dz viesnī cai President un jā iet uz pludmali, proti, netiks skrien tur lī dz pusdienā m. Bet skats uz jū ru skaists, ū dens dzidrs, bet oļ i. Sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i jū s zvanā t uz viesnī cu bez maksas un viss ir 7 eiro dienā ! Teikš u uzreiz, ka jaunieš iem nav izklaides ! ! ! Garlaicī gi, vakaros ir dzī vā mū zika pieauguš iem pā riem, tā pē c padomā jiet par to. Lī dz Dubrovnikai 20-40min brauciens, atkarī bā no tā , kas ir autobuss un taksis nav lē ts. Ekskursijas arī no 60 lī dz 140 eiro no cilvē ka ja kā dam vajag.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар katr_1102
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Dubrovnikā.2011. gada septembra sā kumā...Horvā tiju izvē lē jā mies viņ u kalnu tī rā jū rnieka dē ļ...Nolē mā m arī pamainī t jau apnikuš o Turciju. Mū su ceļ ojumu aģ ents konsultē ja horvā tu tī klu Valamar. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Dubrovnikā.2011. gada septembra sā kumā...Horvā tiju izvē lē jā mies viņ u kalnu tī rā jū rnieka dē ļ...Nolē mā m arī pamainī t jau apnikuš o Turciju.
Mū su ceļ ojumu aģ ents konsultē ja horvā tu tī klu Valamar. . . Nolē mā m doties uz Lakromu, jo, pē c ceļ ojumu aģ entes teiktā , š ī viesnī ca ir jaunā ka par prezidentu. . . Ne dienu vē lā k nož ē lojā m izvē li. . . Piebildī š u ka gā jā m ar mazu bē rnu 1.5 gadiņ u un nekā du diskomfortu nejutu.
Istaba liela, gaiš a, mē beles modernas, jaunas. . . Vannasistaba arī liela, svaigi izremontē ta ar labu santehniku. Numurā bija bezmaksas internets.
Bē rnam uzreiz atnesa gultiņ u un pē c mū su lū guma atbrī voja ledusskapi no mini bā ra, lai varam tajā uzglabā t zī daiņ u pā rtiku.
Restorā ns liels, ar vietā m problē mu nebija. . . Apkalpoš ana izcila, blakus esoš ie galdiņ i tiek notī rī ti nemanā mi un klusi. Ē diens daudzveidī gs, daudz svaigu augļ u, dā rzeņ u, liela sieru izvē le. . . Vakariņ ā s pastā vī gi gatavojā m zivi. . . Karstie dzē rieni par brī vu, un alkohols par maksu.
Katru vakaru devā mies uz Dubrovnikas centru ar autobusu, kas atiet no President Hotel, ļ oti ē rti.
Pludmale atrodas blakus viesnī cai President. . . Pludmale oļ aina, tī ra. . . Baidī jos, ka oļ u pludmalē bē rnam bū s grū ti un garlaicī gi. . . Un kļ ū dī jos. . . Meita nemitī gi spē lē jā s ar oļ iem un oļ i nesagā dā ja neē rtī bas. . . Ū dens jū rā tī rā kais no tiem ir ļ oti silts, 26 grā di. . . Bē rns pastā vī gi peldē jā s, lai gan mā jā s Odesā viņ u nevar ievilkt jū rā .
Mē s lieliski atpū tā mies. . . Noteikti vē l atbrauksim uz Horvā tiju un riteni neizgudroš u no jauna, bet atkal doš os ar ģ imeni pie Valomar Lakroma.
аватар fandul
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ceļ ojā m kā ģ imene ar diviem bē rniem vecumā no 9 un 12 gadiem. Starp viesnī cas priekš rocī bā m: ē dinā š ana, novitā te, tī rī ba, lieliski numuriņ i, spa, lieliska apkalpoš ana, Dubrovnikas tuvums (15 min. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m kā ģ imene ar diviem bē rniem vecumā no 9 un 12 gadiem. Starp viesnī cas priekš rocī bā m: ē dinā š ana, novitā te, tī rī ba, lieliski numuriņ i, spa, lieliska apkalpoš ana, Dubrovnikas tuvums (15 min. pilsē tas autobuss tieš i no viesnī cas), kā arī maz krievu tū ristu. Mī nusi mums (lai gan apzinā ti uz to gā jā m, zinot, ka pā rē jā viesnī ca ir super) ir: uz pludmali vajag aiziet uz kā dā m 7 minū tē m, bē rniem nav izklaides. Mē s vienmē r rū pī gi gatavojamies svē tkiem un izvē lamies piemē rotu variantu par saprā tī gu cenu. Viesnī ca Lacroma Dubrovnik ir ļ oti ieteicama!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienas no manā m labā kajā m brī vdienā m. Viesnī ca ir jauna, tī ra un skaista. Numuri ir grezni un ē rti. No numura paveras skats uz jū ru vai parku. Ar un bez balkoniem. Apkalpoš ana lieliska. Ē dinā š ana vakariņ as - brokastis pietiekamas, ē diens izcils. … Tomēr ▾ Vienas no manā m labā kajā m brī vdienā m. Viesnī ca ir jauna, tī ra un skaista. Numuri ir grezni un ē rti. No numura paveras skats uz jū ru vai parku. Ar un bez balkoniem. Apkalpoš ana lieliska. Ē dinā š ana vakariņ as - brokastis pietiekamas, ē diens izcils. Un vē l. Cilvē ki ir viesmī lī gi. Pludmales ir tī ras. Ū dens dzidrs, dibens redzams 20 metru augstumā . Daudz zivju. Pludmale ir maziem oļ iem. Izī rē ja automaš ī nu. Mē s devā mies uz Mlini, tur ir smiltis ar oļ iem, man tas nepatika. Labā k tikai oļ i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Saida81
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir pā rsteidzoš a! Jaunums! Ļ oti interesanti izstrā dā ts, vienkā rš i paradī ze arhitektiem un dizaineriem un visiem, kas saprot interjeru. Ā rzemnieku ir daudz, krievvalodī go burtiski 10 procenti, ne vairā k. Ē diens - lieliski, svaigas sulas par brī vu, garš ī gi kruasā ni, daudz svaigu dā rzeņ u, augļ u, gaļ as un zivju ē dieni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pā rsteidzoš a! Jaunums! Ļ oti interesanti izstrā dā ts, vienkā rš i paradī ze arhitektiem un dizaineriem un visiem, kas saprot interjeru. Ā rzemnieku ir daudz, krievvalodī go burtiski 10 procenti, ne vairā k. Ē diens - lieliski, svaigas sulas par brī vu, garš ī gi kruasā ni, daudz svaigu dā rzeņ u, augļ u, gaļ as un zivju ē dieni. Viņ i ņ ē ma HB divas ē dienreizes dienā , jū s varat arī pasū tī t VISU sistē mu, bet nedarī ja, jo. biež i devā s ekskursijā s un vienkā rš i pastaigā jā s pa veco Dubrovniku.
Bet...viesnī ca atrodas otrajā (vai varbū t treš ajā ? ) lī nijā , lī dz jū rai ir 300 metri! Un neviens tū risma aģ entū rā mū s nebrī dinā ja. 10 dienu atpū tai man apnika staigā t š urpu turpu. ī paš i pē c peldes jū rā . Un ņ emot vē rā to, ka mē s vienmē r atpū š amies viesnī cā s, kas atrodas pie jū ras ar savu privā to pludmali. Un š eit - ejiet 300 metrus un pludmale ir paredzē ta divā m viesnī cā m - Lakroma un Valamar Dubrovnik President (tā s ir daļ a no vienas sistē mas).
Ū dens auksts, bet tī rs, ieeja š ausmī ga! Bez speciā liem apaviem (to tirgo visur) tur nav ko darī t, lī dz ū denim vienkā rš i netiks. Apkā rt oļ i un ļ oti slideni. Aizgā jā m uz pilsē tas pludmali, tur vismaz smilš u lī dzī ba, bet sauļ oš anā s krē sli ir maksas un cilvē ku daudz.
Vispā r pā rmaiņ ā m uz Horvā tiju vajadzē tu aizbraukt vismaz vienu reizi. Un tur ir ļ oti ē rti cilvē kiem, kuri nevar izturē t Antā lijas un Hainanas karstumu un mitrumu. Horvā tijas klimats ir maigs, nav ī paš i liela mitruma un nav ī paš a karstuma. Vecā Dubrovnika ir ļ oti skaista, atgā dina Venē ciju, ne velti blakus ir Itā lija.
аватар ninochek
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, jo. Pats ļ oti ilgi meklē ju tū ri ar labu apmeš anā s vietu, bet atradu tikai vienu atsauksmi par VALAMAR LAKROMA RESORT. Š o viesnī cu izvē lē jā mies tā teikt intuitī vi un nenož ē lojā m ne dienu! ! ! Video un fotoattē li no viesnī cas oficiā lā s vietnes nevarē ja nodot visu skaistumu un harmoniju (patiesi, cilvē ka acs uztver labā k nekā jebkura tehnoloģ ija). … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, jo. Pats ļ oti ilgi meklē ju tū ri ar labu apmeš anā s vietu, bet atradu tikai vienu atsauksmi par VALAMAR LAKROMA RESORT. Š o viesnī cu izvē lē jā mies tā teikt intuitī vi un nenož ē lojā m ne dienu! ! ! Video un fotoattē li no viesnī cas oficiā lā s vietnes nevarē ja nodot visu skaistumu un harmoniju (patiesi, cilvē ka acs uztver labā k nekā jebkura tehnoloģ ija). Viesnī ca atrodas Babin Kuk pussalas kalnā , tas ir tikai 300 metri. doties uz pludmali pa olī vu birzi, kas aprī kota ar jaunā m takā m Pludmale atrodas viesnī cas President teritorijā , lī dz pludmalei ar liftu. Lī dzi jā ņ em dvieļ u karte, kuru iedosim mū su viesnī cā . President viesnī cā paņ emiet atslē gu, lai izietu no pludmales. Pludmale tī ra, nav pā rpildī ta, daudz krievu un Ukrainas iedzī votā ju. Tā pē c, ja esi bez kompā nijas, domā ju, tur nebū s grū ti atrast. Jū nijā atpū tā mies, jū ra bija diezgan silta, ū dens ir vienkā rš i kristā ldzidrs un ļ oti sā ļ š . Iesaku pirkt č ī bas iepirkš anā s galerijā peldē š anai, tā s pasargā no jū ras ež iem, turklā t tajā s ir vienkā rš i patī kami staigā t pa jū ras dibenu. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un dvieļ i bezmaksas. astoņ kā jis, zvaigzne un jū ras ež i. Ja jums patī k pludmale ar maziem oļ iem vai baidā ties no viļ ņ iem, tad ejiet gar bā ru uz Kopakabanas pludmali (jautā jiet karti viesnī cas reģ istratū rā ).
Viesnī cas numuriņ i ir tikai klases! Mums bija balkons ar skatu uz jū ru. Ir lieliski pamosties, atvē rt acis, un aiz loga - jū ra. Istabā ir kondicionieris, gludinā mais dē lis, gludeklis, elektriskā tē jkanna. Zem mū su logiem vakaros skan dzī vā mū zika: roks, instrumentā lā , un valsts. Pirmā s divas dienas viņ ai bija ļ oti grū ti aizmigt, bet pē c tam viņ a aizmiga tik labi, ka mā jā s nopirka kompaktdiskus ar nacionā lo mū ziku un dziesmā m. Tā pē c, ja ej gulē t agrā k par 22-23 stundā m pē c vietē jā laika (+ 2 stundas no Maskavas), pē rkot ekskursiju, palū dziet, lai jū su istaba neizietu uz centrā lo galeriju (ja vien ir slikti laikapstā kļ i, tad viesnī cā tiek rī koti dzī vā s mū zikas vakari, tikai atkal zem tiem paš iem numuriem, un tā kā skaņ as izolā cija no durvju puses arī nav pā rā k laba, pē dē jā s divas naktis atkal slikti gulē ju). Tie ir vienī gie mū su brī vdienu mī nusi. Atpū tā mies ar draugiem, viņ u istaba nebija uz centrā lā s galerijas, tur ir kluss.
Restorā ns. Viesnī cas virtuve ir neslavē jama, kā rezultā tā atguvā s par 3 kg. Vienkā rš i gribē ju visu pamē ģ inā t. Brokastī s ņ ē mā m svaigi spiestu ananā su sulu, ananā su gabaliņ us, arbū zu, meloni, kivi utt. Kruasā ni ir tik maigi un garš ī gi, ka atgriež oties mā jā s negribas te pirkt. Itā ļ u virtuve, veģ etā rais galds, piena produkti, daudz jū ras zivju, daž ā di izcirtņ i, konditorejas izstrā dā jumi u. c. , domā ju, ka katrs atradī s to, kas viņ am garš o vislabā k. Visi siltie ē dieni tiek pagatavoti Jū su klā tbū tnē . Vakariņ as sā kā m ar gaļ as buljonu , kas, redz, ļ oti labi palī dz gremoš anai.
SPA. Masā ž a ir jā piesaka iepriekš , mē s nezinā jā m, diemž ē l nesaņ ē mā m. Bet katru dienu apmeklē jā m pirtis: hammam, somu pirti, infrasarkano pirti, relaksā cijas telpas. Ir trenaž ieru zā le, ā ra un iekš telpu baseini. Tā pē c, ja laikapstā kļ i pasliktinā s, var izklaidē ties neizejot no viesnī cas.
Atseviš ķ i vē los pateikties personā lam. Nu ja runā angliski, tad sapratī s bez problē mā m. Mū su zinā š anas ir skolas lī menī . Mums bija jā skaidro burtiski uz rokas, bet mū s vienmē r saprata, palī dzē ja un konsultē ja.
6. autobuss uz Vecrī gu kursē ik pē c 10-15 minū tē m. Maksa 10 kunas (1 kuna ir aptuveni 5.7 rubļ i) Ar autobusā iegā dā to biļ eti var braukt atkal stundas laikā no aktivizē š anas brī ž a. Zivju un pā rtikas tirgus atrodas blakus Grush ostai, š ī ir piektā pietura no viesnī cas. Jā dodas uz Vecrī gu lī dz gala pieturai. Ja ir interese apskatī t citas Dubrovnikas ielas, var doties 7. autobuss no viesnī cas President.
Бабин Кук с самолета


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubrovnikas pilsētas sienas
Novērtējums 8.0
Horvātija, Dubrovnika
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Lokrum sala
Novērtējums 9.0
Horvātija, Dubrovnika
Arhitektūra, Daba, Stats
Restorāns Konoba Nava
Novērtējums 9.0
Horvātija, Dubrovnika
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на уединённом полуострове Бабин Кук, окружен сосновыми лесами и тихими белыми галечными пляжами. Из его окон открывается великолепный вид на Элафитские острова. Отель получил награду World Travel Award в 2013 и 2015 гг как «Лучший отель Хорватии» и в 2014 и 2015 гг как «Лучший бизнес-отель Хорватии».

Atrašanās vieta 6 км от центра Дубровника. 3 км от автовокзала.
Pludmales apraksts Пляж в 250 метрах, награждён Голубым флагом.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, магазины на территории.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация (в высокий сезон).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Теннисные корты в 50 м.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • kazino
Telpu apraksts

Всего в отеле 401 номер. 16 номеров с гостиной и спальней: 13 полулюксов, 2 люкса, 1 президентский.

Istabās

Кондиционер, мини-бар, сейф, ЖК-телевизор, спутниковое телевидение, Wi-Fi, чайник, телефонная связь с прямым набором номера, фен, выбор подушек, утюг и гладильная доска — по запросу.

Adrese Iva Dulčića 34, 20000 Дубровник, Хорватия
Tālruņi: +385 20 449 100
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).