Adriatic Hotel 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales, Lapadas līča priežu mežā. Dubrovnikas vecpilsēta atrodas 4 kilometru attālumā, un to var sasniegt 10-15 minūšu laikā, braucot ar 4. autobusu (autobusu pietura atrodas iepretim viesnīcai). Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lieliska atraš anā s vieta, labs ē diens. Tā ds vē rtē jums - jo ir telpas vispā r bez logiem un citas lietas, pat pa dienu jā slē dz gaisma, tas arī ir mī nuss, ka otrā stā va istabas - nav balkonu, kā rezultā tā nav kur izž ā vē t peldkostī mu, vannasistabā nav ierī ces ž ā vē š anai. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, labs ē diens. Tā ds vē rtē jums - jo ir telpas vispā r bez logiem un citas lietas, pat pa dienu jā slē dz gaisma, tas arī ir mī nuss, ka otrā stā va istabas - nav balkonu, kā rezultā tā nav kur izž ā vē t peldkostī mu, vannasistabā nav ierī ces ž ā vē š anai.
аватар Ekaterina790689
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kas attiecas uz 2 * viss bija vairā k nekā labi. Pieņ ē mā m, ka te nebū s, kā.4 vai 5* viesnī cā s, bet viss bija tī rs. Viesnī cā ir labs ē diens, laba atraš anā s vieta, esam ļ oti apmierinā ti. Mums ļ oti patika, nā kamgad, iespē jams, brauksim uz š o viesnī cu vē lreiz. … Tomēr ▾ Kas attiecas uz 2 * viss bija vairā k nekā labi. Pieņ ē mā m, ka te nebū s, kā.4 vai 5* viesnī cā s, bet viss bija tī rs. Viesnī cā ir labs ē diens, laba atraš anā s vieta, esam ļ oti apmierinā ti. Mums ļ oti patika, nā kamgad, iespē jams, brauksim uz š o viesnī cu vē lreiz. Ē diens mums atbilst, jū ra blakus, labas pludmales, kafejnī cas, viss ļ oti ē rti, skaisti. Ekskursijā s ar gidu nedevā mies, tā kā Horvā tijā nebija pirmo gadu, daudz ko jau bijā m redzē juš i, organizē jā m sev ekskursijas.
аватар Ann28
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca 2 *, diezgan piemē rota atpū tai, protams, nav super, bet š ai kategorijai principā nav slikti. Plusi: 1. Atraš anā s vieta ir lieliska, tieš i blakus viesnī cai pa kreisi (ja stā vat ar muguru pret viesnī cu) autobusa pietura numur 4, kas aizvedī s uz Vecrī gu. … Tomēr ▾ Viesnī ca 2 *, diezgan piemē rota atpū tai, protams, nav super, bet š ai kategorijai principā nav slikti.
Plusi: 1. Atraš anā s vieta ir lieliska, tieš i blakus viesnī cai pa kreisi (ja stā vat ar muguru pret viesnī cu) autobusa pietura numur 4, kas aizvedī s uz Vecrī gu. Blakus ir pludmales (pa kreisi, pa labi) , taisni). Uz pludmali varat doties uz citā m viesnī cā m. viesnī cas hipermā rkets Tommy. No viesnī cas ejiet pa labi un taisni, tad š ķ ē rsojiet ceļ u un cauri pagalmiem, apmē ram 5minū tes. Lī dz Vecajam paiet stundu. Pilsē ta, labā k braukt ar autobusu 15 kunas no š ofera vai reģ istratū rā nopirkt biļ eti par 12 kunā m.
2. Lapad pludmale, pā ri ceļ am aiz Adrijas restorā na, lejā pa kā pnē m un pa labi viena pludmale un otra pa kreisi. Mums vairā k patika LAPAD BEACH pa labi. Apkā rt ir oļ i, tā pē c ja neplā no ikdienas masā ž a, nopē rc matraci par 25-30 kunā m, piepū š un problē mas nē . Sauļ oš anā s krē slu var paņ emt=3eiro. Pludmales visas bez maksas, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi visi ir maksas. Ieeja jū rā smilš aina. Tur nav nekā di ež i. tā pē c izejot skaties uz leju un bū s kā rtī ba.
3. Ikdienas uzkopš ana. Katru dienu tika atnesta duš as ž eleja un ziepes.
4. Paņ ē mā m brokastis + vakariņ as. Eiropas brokastis, tā -tā , bet vakariņ as ir yum-yum : ) Gaļ a, zivs, fritē ti kalmā ri, garš ī gi kartupeļ i, lazanja, rī si, kā rtainā s ar daž ā diem pildī jumiem, grilē ti dā rzeņ i, svaigi augļ i ( ā boli, bumbieri, banā ni, kivi, apelsī ni), deserti (kū kas), deserti bļ odiņ ā s. Katru dienu tika gatavots kaut kas jauns.
5. Personā ls labi darī ts. Vienmē r palī dzē ja, jokoja. Draudzī gs.
Mī nusi:
1. No istabas bija skats uz parku, skats nav ī paš i labs, bet viesnī ca bija paredzē ta nakš ņ oš anai, tā pē c nepū lē jā mies.
2. Ir neliels mitrums, peldkostī mi ž ā vē ti 2 dienas
3. Numuros nav balkona ar skatu uz parku.
Kopā : viesnī cu ir vē rts padomā t, ja gribi nedaudz ietaupī t un neuzbā zties par viesnī cu. Nedzī vo tur : ) Dubrovnika un pati Horvā tija cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā ir dā rga. Iedzī votā ji draudzī gi, bet blabla cienī tā ji (neturiet solī jumus, vī rieš i).
аватар mirab
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī ca laba, lai arī.2*, personā ls draudzī gs, pieklā jī gs, ē rtas istabas, bet iesaku ar skatu uz jū ru: skats skaistā ks un paš i numuriņ i labā ki, ē diens sā tī gs un garš ī gs. Viņ i bija apmierinā ti. … Tomēr ▾ viesnī ca laba, lai arī.2*, personā ls draudzī gs, pieklā jī gs, ē rtas istabas, bet iesaku ar skatu uz jū ru: skats skaistā ks un paš i numuriņ i labā ki, ē diens sā tī gs un garš ī gs. Viņ i bija apmierinā ti. Bet lī dzi jā ņ em fē ns, tā ds ir visai viesnī cai.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubrovnikas pilsētas sienas
Novērtējums 8.0
Horvātija, Dubrovnika
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Lokrum sala
Novērtējums 9.0
Horvātija, Dubrovnika
Arhitektūra, Daba, Stats
Restorāns Konoba Nava
Novērtējums 9.0
Horvātija, Dubrovnika
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен недалеко от пляжа, среди соснового леса в бухте Лапад. Старый город Дубровника находится в 4 километрах, добраться до него можно за 10-15 минут автобусом № 4 (автобусная остановка находится перед отелем). Отель подойдёт для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 4 км от центра г. Дубровник. 25 км от аэропорта г. Дубровник.
Pludmales apraksts Общественный галечный пляж, платформа, расположен через дорогу от отеля. Протяжённость – 100 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 108 номеров в 3-этажном отеле.

Istabās

Спутниковое телевидение, кондиционер, душ или ванна, фен, телефон, балкон (не во всех номерах), бесплатный Wi-Fi.

Adrese Masarykov put 9, HR - 20 000 Dubrovnik, Croatia
Tālruņi: Phone: ++385 20 433 609, Fax: ++385 20 437 333
Tīmekļa vietne: Adriatic Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).