Patika!

Rakstīts: 7 septembris 2013
Ceļošanas laiks: 21 — 28 augusts 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tā s no 21.08. 13-28.08. 13. Lidojums bija Doņ ecka-Kijeva-Splita. No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja apmē ram stunda. Kad ieradā mies viesnī cā , izrā dī jā s, ka mū su rezervā ciju atcē la tū roperators, lai gan par braucienu samaksā jā m vē l maija vidū par numuriņ u Berulia Beach ē kā ar skatu uz jū ru. Reģ istratū rā bija kā da vairā k vai mazā k krieviski runā još a meitene, un bez tiesas mē s tikā m nokā rtoti uz vienu nakti 457. istabā ar skatu uz Berulia Beach parku. Nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz 157. istabu ar skaistu skatu uz jū ru un lielu balkonu. Mē s jau bijā m sajū smā , bet tā nebija! Atbraucot vakarā no pastaigas, atradā m istabā ž urku! ! ! Kamē r mē s viņ u dzenā jā m pa istabu, viņ a ieskrē ja vannas istabā . Mē s aizvē rā m durvis, un no rī ta prasī jā m citu istabu, tā pē c mū s attiecī gi pā rcē la) Nā kamā istaba bija 359 ar skatu uz jū ru, skats no balkona ir pieticī gā ks, viņ i dzī voja tajā ) Viņ i mainī ja naudu plkst. uzņ emš ana (1 eiro = 7.
48 kunas), viņ i uzreiz paņ ē ma 2 pludmales dvieļ us (100 kunas depozī ts, izņ emt pie izrakstī š anā s, mainī t sporta zā lē ), sauļ oš anā s krē sli pludmalē.25 kunas 1 sauļ oš anā s krē sls, lietussargs 25 kunas dienā , devā s uz masā ž u ( 9.00-13.00, 30 min = 150 kuns ), devā s ekskursijā s uz Dubrovniku (410kun no personas), Krka + Sibenik ū denskritumiem (450kn no personas). Man viss ļ oti patika, ī paš i Dubrovnika un mū su gide Iridescent (IBCI kompā nija), ļ oti dzī vespriecī ga un interesanta, liels paldies viņ ai!


Istabas: Apmeklē jot trī s istabiņ as Berulia Beach ē kā , varu droš i apgalvot, ka visas istabas ir vienā das, bet izmē ra un skata ziņ ā vislabā kā s no balkona 157 (ļ oti ceru, ka problē ma ar "mā jdzī vniekiem" tika atrisinā ta).
Istabā ir divas gultas (var izmantot kā vienu lielu, bet divus matrač us, vai divus atseviš ķ us 90 cm var pā rvietot vienu no otras), neliels neplakans TV (no krievu tikai Euronews, pā rē jā s vā cu un horvā tu valodā ), mini- bā rs, seifs, skapis (9 pakaramie), 2 naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š ar spoguli, pilna garuma spogulis, 1 krē sls, galds, kondicionieris. Vannas istaba ir standarta, duš a, fē ns. Istabā nav gludekļ a, bet mē s paņ ē mā m ceļ ojumu gludekli (ļ oti noderī gi). Viss ir tī rs un kā rtī gs. Mē beles labas, matrač i un spilveni ē rti.

Ē dinā š ana: Paē dā m brokastis (7-10) un vakariņ as (19-21). Mums visa kā pietika, pē cpusdienā devā mies pastaigā ties un uzkodā m. Ē dienu bufete. Ē dienu izvē le bija daž ā da, tas priecē ja. Brokastī s visi dzē rieni ir bez maksas, vakariņ ā s visi dzē rieni (un ū dens) ir maksas. Vienmē r pasū tī jā m 1 litru minerā lū dens 26 kunas (iedeva 30, paņ ē ma lī dzi pudeli), pā ris reizes paņ ē mā m sulu 22 kunas (apmaksa ar č eku).
Viesmī ļ u serviss (sē di, kur apkalpo puiš i, viņ i ir draudzī gā ki).

Pludmale: mazi, mazi oļ i, bet vietas vienmē r ir, pie ū dens ir sauļ oš anā s krē sli, pie sienas var gulē t uz gultas, ē rti iebraukt jū rā.3 metri, tad sā kas ļ oti lielu akmeņ u josla, tad viss ir atkal labi (paņ ē mā m lī dzi ū dens apavus). Ū dens ir pā rsteidzoš s! Neatkarī gi no tā , cik tā lu katrs akmentiņ š apakš ā aizpeld, to var redzē t!


Ī paš as izklaides bē rniem nebija, izņ emot vakara minidiskotē kas ar animatoriem, restorā nā pie centrā lā s ē kas gandrī z katru dienu skan dzī vā mū zika un dziesmas, tuvā k jū rai ir arī kafejnī ca. Ir mini golfs, galda teniss, trenaž ieru zā le, biljards, sauna, masā ž a.

Man ļ oti patika valsts, daba skaista, it ī paš i Brelā , viesnī ca ir pamatī gs č etrinieks! Pret krievvalodī gajiem izturas atturī gā k nekā pret vā cieš iem, tač u cieņ pilni un draudzī gi.
No viesnī cas pa labi uzreiz Baska voda, lī dz centram 5-10 minū tes, pa kreisi pa Brelas promenā di. Brela ir gleznainā ka, tač u mazā k attī stī ta nekā Baska Voda veikalu, restorā nu, valū tas maiņ as punktu ziņ ā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu