Waterman Svpetrvs Resort 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.410
pamatā
21 atsaukt
№1 viesnīcas reitingā Brača
7.6 Numurs
7.1 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.5 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Kūrorts atrodas Supetaras pilsētā Bračas salā, un to ieskauj bagātīga Vidusjūras veģetācija. Iepriekš komplekss sastāvēja no vairākām atsevišķām viesnīcām, kuras tagad ir apvienotas un darbojas kā liels komplekss, kas sastāv no vairākām ēkām. Lieliska izvēle ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар lechat.s
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izmitinā š ana. Viesnī ca sastā v no daudzā m ē kā m, 3 reģ istratū rā m. Pieņ emš anā kaut ko noskaidrot nevar, sū ta š urpu turpu. Daļ a no viesnī cas ir laba, bet viņ i tur neapmetas. Mē s saņ ē mā m tipisku padomju laika ē ku ar Eiropas stila renovā ciju. … Tomēr ▾ Izmitinā š ana.
Viesnī ca sastā v no daudzā m ē kā m, 3 reģ istratū rā m.
Pieņ emš anā kaut ko noskaidrot nevar, sū ta š urpu turpu.
Daļ a no viesnī cas ir laba, bet viņ i tur neapmetas. Mē s saņ ē mā m tipisku padomju laika ē ku ar Eiropas stila renovā ciju.
Istaba 12m, koridors 8m un tualete. Kopē jais skaits 20m. Manuprā t, par š ā du apmeš anā s vietu tas ir ļ oti dā rgi.
Mums paveicā s, ka ē ka atradā s tā lu no ē damistabas (nu, tas nav restorā ns).
Un kam bija logi uz ē damistabu - ļ oti skaļ š vakarā un naktī .
Kontingents.
franč i, horvā ti, vā cieš i.
Krievu ir maz, un viņ i vadī ja daudz pieklā jī gā k nekā iepriekš minē tie.
Teritorija.
Tas arī sastā v no daž ā dā m viesnī cā m (acī mredzot sliktā kā daļ a tika nopirkta papildus un visur salika 4 *).
Tajā viesnī cā , kas ir labā ka - ļ oti laba teritorija.
Padomju daļ ā kaut kā nobraukts un daudz salauztu lietu. Jū s varat izmantot visu, vienkā rš i virzieties tā lā k.
Pludmales.
Noteikti ņ emiet koraļ ļ us.
2 pludmales:
- sekls (lī cis) ar skatu uz Supetaru. Kad daudz cilvē ku - netī ri.
- faktiskā jū ra. Lieliska jū ra
Mī nuss - maksas sauļ oš anā s krē sli (5 USD dienā ). Dvieļ i netiek nodroš inā ti, jā ņ em lī dzi savi.
Bet arī no metiena neviens nebrauc.
Visas Horvā tijas pludmales ir paš valdī bas, tā pē c pludmalē valda simpā tija,
ī paš i tajā daļ ā , kas ir tuvā k Supetaram.
Uzturs.
Zupā m parasti ir ē dnī cas kvalitā te
(Man bija pastā vī gas grē mas pē c zupā m, bez zupā m - tā nebija).
Citā di ē diens ir droš s, bet samē rā vienmuļ š .
2 nedē ļ as kļ uva garlaicī gi, alternatī vas netika piedā vā tas.
Pirms sezonas sā kuma bija labā k, tač u lī dz ar tū ristu pieplū dumu pasliktinā jā s kvalitā te un veidojā s rindas.
Pluss - daļ a galdiņ u uz balkona ar lielisku skatu uz kalniem aiz jū ras.
Apkalpoš ana.
No reģ istratū ras nav daudz noderī ga. Viņ i nerunā krieviski, angļ u valoda ir neskaidra.
Kalpones pastā vī gi traucē ja lī dz pusdienlaikam.
Animā cija mums kaut kā palaida garā m.
Kopā .
Visi (!! ! ) (ne tikai mē s, bet arī citi "mū sē jie") laimī gi atgriezā s mā jā s.
Pā rē jie bija greizsirdī gi.
Kas kompensē :
Fantastiska daba, tī rs ū dens, tī rs gaiss, daudz saules.
аватар tatjana.suslenk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š obrī d esam š ajā viesnī cā . ieradā s 03.09 uz 2 nedē ļ ā m. Cilvē ki. Š ī viesnī ca nav naudas vē rta! Super viesnī ca Grieķ ijā - lē tā k! ! ! Un pakalpojums ir par 10 kā rtā m augstā ks! Apmetā s Adria kluba ē kā . … Tomēr ▾ Š obrī d esam š ajā viesnī cā . ieradā s 03.09 uz 2 nedē ļ ā m. Cilvē ki. Š ī viesnī ca nav naudas vē rta! Super viesnī ca Grieķ ijā - lē tā k! ! ! Un pakalpojums ir par 10 kā rtā m augstā ks! Apmetā s Adria kluba ē kā . 1. Istaba ne vairā k kā.12 kv. m!! ! ! Ar grū tī bā m pā rvietojamies pa istabu. 2 koferi aizņ ē ma visu iespē jamo vietu. Istabā var tikai gulē t, jo nav kur pā rvietoties. Ir ledusskapis un TV. Vannas istaba - ar duš u. Izskatā s skumji. Nav ne gē la, ne š ampū na. . . tikai š ķ idrā s ziepes. Kokskaidu mē beles - viss ir lē ts un jautrs. Kā jau bijuš ajos padomju laikos, vī rs runā kā "Droš ī bas padomē " 2. Viņ i apņ ē mā s ē st atpū tā . Adrija. Nezinu, kas tur raksta, ka ē diens ir super!!! ! Izlasī ju atsauksmes - ka ē diens ļ oti garš ī gs, daudz jū ras velš u un zivju! Viss ir kā mū su kā dreizē jā s ē dnī cā s (nav galdautu uz galdiem vai salveš u). Viesi skraidī ja ar š ķ ī vjiem š ortos un izmazgā tos T-kreklos....Ē diens vā jš.3. Vī rs paņ ē ma zivi kas izskatī jā s pē c ceptas skumbrijas. Teica ka smird. Es to izmē ģ inā ju, tas noteikti ir sapuvis. Tad viņ i ieraudzī ja. ka visi tū risti, kas paņ ē ma š o zivi, neviens neē da. Gaļ u, vairā k vai mazā k. Nekas ī paš s (vista, liellopa gaļ a) ​ ​ No augļ iem - zaļ i zaļ š kivi un tie paš i zaļ ie persiki sagriezti uz pusē m. Arbū zs un melone.... Aizmirstiet par svaigā m sulā m! Pulverveida sulas! Vakar vakariņ ojā m restorā nā Cactus - tur lī menis ir nedaudz augstā ks, tā pē c, ja var uzreiz mainī t restorā nu uz Cactus. Jā , un Kaktusā telpas ir lielā kas un labā kas. 3. Teritorija liela, bet nekopta. Š ķ iet, ja apkā rt ir jū ra un daudz zaļ umu, tad nekas vairā k nav jā dara. Pie baseina ir maz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un 9.00 viss jau aizņ emts. Dvieļ us labā k pirkt vai ņ emt lī dzi no mā jā m. tā di, kas pludmalē rada iespaidu, ka kopš savienī bas laikiem ikdienā . 4. Par jū ru nav sū dzī bu. Tī rs un ļ oti skaidrs! Laiks ē rts + 27. Jū ra +25.5. Izklaide. Katrs izklaidē jas kā mā k! Paldies vā cu tū ristiem - viņ iem pie mums ļ oti labi. smieklī gi noķ erts. Viņ i dzied un dejo...un mums ir jautrā k. Priecā š os, ja mans apskats izrā dī tos noderī gs. Es saprotu visu, ka daba un jū ra ir neparasti, bet VIESNĪ CA NAV Š Ī S NAUDAS VĒ RTA! ! ! Mē s 100 reizes nož ē lojā m, ka bijā m š eit
PS / joprojā m kapos..... .
аватар OlenkaKlimenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vakar vakarā atlidojā m no š ī s viesnī cas. Mums gā ja ļ oti jautri. Es lidoju kopā ar savu vī ru un mū su draugiem (mē s č etri). Viesnī cā ieradā mies ap vieniem naktī un uzreiz tikā m iekā rtoti OLEA ē kā (numuri 505 un 506). … Tomēr ▾ Vakar vakarā atlidojā m no š ī s viesnī cas. Mums gā ja ļ oti jautri. Es lidoju kopā ar savu vī ru un mū su draugiem (mē s č etri). Viesnī cā ieradā mies ap vieniem naktī un uzreiz tikā m iekā rtoti OLEA ē kā (numuri 505 un 506). Numuri ir jauki un tī ri ar balkoniem un gaisa kondicionē tā ju. Tī rī š ana bija katru dienu, bet ir viens BET - ja neliksi uz grī das nolietotos dvieļ us, tad pret tī riem nenomainī si. Istabā bija arī ledusskapis, kurā mē s regulā ri liekam nedaudz ū dens. Tiklī dz mē s izgā jā m no savas istabas, mē s iegā jā m peldbaseinā , kur bija daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Bija arī bā rs, tur dzē rieni bez maksas tiem, kas ieradā s ar viss iekļ auts, visiem pā rē jiem par papildus samaksu. maksa (glā ze ū dens - 5 kunas / 7 UAH, glā ze alus - 10 kunas - 13 UAH utt. ). Pludmale atrodas apmē ram 50 m no baseina (pa ceļ am ir daudz sauļ oš anā s krē slu un lapeņ u). Pludmale ir oļ aina, tikai tā nav gluda, bet kantaina, gan krastā , gan jū rā , tā pē c bez č ī bā m iekļ ū t jū rā ir problemā tiska. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē maksā.25 kunas. Pati jū ra ir vienkā rš i neparasts skaistums! Ū dens bija kaut kur ap 30 grā diem! ! ! Ē diens bija labs un daudzveidī gs! Katrs vakars bija tematisks, daž reiz meksikā ņ u, daž reiz dalmā cieš u....kalmā ri, pica, lazanja, daž ā das zivis. . . Viss ir ļ oti garš ī gi! ! ! Pilsē tas centrs un piestā tne ir aptuveni 10 minū š u gā jiena attā lumā pa kafejnī cā m un suvenī ru veikaliem. Kopumā viesnī ca, personā ls un atvaļ inā jums ir apmierinā ti! ! ! Iesaku iet uz sistē mu "viss iekļ auts" - tā ir lē tā k un ē rtā k (piemē ram, nevajag skriet uz veikalu pē c ū dens utt. )
аватар Irena_Ya
Pievienojot vairā k viesnī cas fotoattē lu. Arī Bol un tā s slavenā "Zlatny Rat" pludmale. … Tomēr ▾ Pievienojot vairā k viesnī cas fotoattē lu. Arī Bol un tā s slavenā "Zlatny Rat" pludmale.
в море на пляже на территории отеля пляж Бол. Набережная балкон ванная в номере вид сбоку на пляж номер 828 корпуса
аватар Irena_Ya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar vī ru. Iesā kumā operators (proti, IBCI Travel) nedaudz aizē noja mū su pirmo iespaidu par atvaļ inā jumu, jo, ierodoties Splitā , mē s viņ u sarakstos nebijā m, tā pē c prā mja transfē rs aizgā ja bez mums (prā mis izbrauca plkst. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar vī ru.
Iesā kumā operators (proti, IBCI Travel) nedaudz aizē noja mū su pirmo iespaidu par atvaļ inā jumu, jo, ierodoties Splitā , mē s viņ u sarakstos nebijā m, tā pē c prā mja transfē rs aizgā ja bez mums (prā mis izbrauca plkst. 21.00, pē c laika). bija 45 minū tes), un mums bija jā gaida nā kamais reiss ar tū ristiem, lai dotos viņ iem lī dzi uz salu. Un nā kamais prā mis kursē ja jau 23.59! Un tā vietā , lai bū tu viesnī cā.22. 00, mē s ieradā mies 01.00! No plusiem par š ī incidenta atmiņ ā m bija tikai tas, ka mē s, tā kā mums bija 3 stundas brī va laika, varē jā m izstaigā t Splitu, tā s centrā lo promenā di. Ļ oti gleznaini. Vakarā dzī ve tur virmo) Tā izrā dī jā s tā da mini-tū re pa Splitu))
Ierodoties viesnī cā , mū s gaidī ja vakariņ as un istabiņ a.
Uzreiz teikš u, izlasot provizoriskā s atsauksmes, biju nedaudz piesardzī gs un uz tā s ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jas, kurā tū re tika iegā dā ta, un pē c tam operatoru kompā nijas pā rstā vju sarunā m reaģ ē ju virspusē ji, ka tas ir brī niš ķ ī ga viesnī ca ar labā kajā m pludmalē m. Bet velti.
Viesnī ca patieš ā m ir visaugstā kajā lī menī . Kā ds tam visam sakars. Sā kot ar iekopto teritoriju un telpā m un beidzot ar vē lamo temperatū ru(! ) traukiem.
Tā tad, Adria Club ē kā mums iedeva 828. numuru, kurā atpū š as tikai ā rzemnieki, pā rsvarā franč i. Bet mē s ē dā m restorā na ē kā Kaktus (mums bija "brokastis-vakariņ as"). Brokastis tur no 07.00 lī dz 10.00, vakariņ as no 19.00 lī dz 21.00. Sistē mā "Viss iekļ auts" ir iekļ autas arī pusdienas no plkst. 12.00 lī dz 14.00. Tā kā ē dienu pā rpilnī ba un daudzveidī ba bija iespaidī ga, domā ju, ka "brokastis un vakariņ as" ir vairā k nekā pietiekami. Izņ ē mums, iespē jams, ja nā k ar bē rniem.
Tagad par pā rtiku. Brokastis - vismaz 5 veidu sieri, desiņ as un š ķ iņ ķ is (nevis "papī ra" kā Ē ģ iptē ), svaigi dā rzeņ i, salā ti, jogurti, brokastu pā rslas, vā rī tas olas, grilē ti dā rzeņ i, kartupeļ u biezenis, olu kultenis, biezpiens, ievā rī jumi , medus, pankū kas vai pankū kas tiek gatavotas pē c Jū su pieprasī juma, gatavo arī olu kulteni No augļ iem - apelsī niem, greipfrū tiem, ananā siem sulā , banā niem, kastroļ iem, cepumiem, punč iem. No dzē rieniem - greipfrū tu, ā bolu un apelsī nu sulas (ne "yupi"! ), ū dens, daž ā da veida tē jas, kafijas automā ts ar vairā ku veidu kafijas dzē rieniem, piemē ram, espresso, kafija ar pienu, kapuč ī no, š okolā de un latte macchiato. Vienmē r bija arī svaigs piens.
Vakariņ ā s ē dieni mainī jā s. Reizi nedē ļ ā jū ras veltes - mī dijas, kalmā ri, astoņ kā ji. Pica visu laiku. Vairā ku veidu salā ti (arī salā ti ar jū ras veltē m), lazanja, makaroni ar jū ras veltē m, gaļ a, spageti, frī kartupeļ i, cepti kartupeļ i, grilē ti dā rzeņ i, gaļ a daž ā dos veidos (vistas, cū kgaļ as, liellopu gaļ as. . . ), zivis (sautē tas, grilē tas, ceptas....Daudz desertu un augļ u (arbū zs, melone, plū me, ā boli, bumbieri, persiks, kivi. . . ) Dzē rieni vakariņ ā s tikai ū dens un soda.
Ja ē d pē c "viss iekļ auts" sistē mas - tad sulas, vī ns, alus. Arī pusdienā s saldē jums.
Tagad par jū ru un pludmali. Kristā ldzidra un caurspī dī ga jū ra. Pē c vakariņ ā m brī ž iem nedaudz apmā cies. Ieeja ir akmeņ aina, daudzi peld ar ī paš iem piedā vā jumiem. kurpes, bet neskatoties uz to, ka paņ ē mu tā dus apavus, tomē r tajos nepeldē jos, jo uzskatu tā s par diezgan neē rtā m un karstā m) Varu teikt, ka ar iebraukš anu jū rā mums arī bez apaviem ī paš u problē mu nebija. Nu, tas ir nedaudz kaitinoš i, daž reiz sā pī gi)
Pludmale ir maziem oļ iem. Tī ri. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Mē s tos neizmantojā m, jo ​ ​ oļ i ir lieliska muguras masā ž a, bet š ķ iet, ka atpū tniekiem viesnī cā tie bija bez maksas. Ā rē jie maksā ja. Bet es nepretendē š u.
Mē s biež i pē c vakariņ ā m gulē jā m sauļ oš anā s krē slos ē nā - neviens no mums neņ ē ma maksu.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un gleznaina. Jū s varat staigā t - jū s nevarat iet augš ā ) Palmas, priedes, kaktusi, daž ā di puķ u augi un citi skuju koki...Gaiss ir tī rs.
Lī dz Supetar centram (ļ oti brī niš ķ ī ga pilsē tiņ a! ) 5-7 minū š u gā jiens pa kafejnī cā m un suvenī ru veikaliem.
Mē s nekur nedevā mies no ekskursijā m, jo ​ ​ lielā kā daļ a no tā m aizņ em veselu dienu, un š ī ir kontinentā , un mums bija tikai 7 dienas. . . Mē s paš i devā mies uz Bolu (salas pretē jā pusē ). ) uz slaveno Zlatny Rat pludmali. Biļ ete turp un atpakaļ maksā.50 kunas vienai personai (1 kuna ir aptuveni 1.5 grivnas). Ļ aujiet man jums pateikt, es neesmu pā rsteigts. Cilvē ku daudz, vairā k kā Krimas pludmalē ) bet ieeja jū rā ir mazi oļ i, tas nesā p. Pati Bol arī nav nekas ī paš s. Supetars uzvar daudz. Starp citu, pa ceļ am uz Bolu gā jā m garā m vairā kā m salas pilsē tiņ ā m, ļ oti gleznainas) Vispā r ir ko redzē t.
Internets. Pieejams reģ istratū rā , par samaksu. Tas maksā.30 minū tes - 20 kunas, 1 stunda - 30 kunas un tā tā lā k.
Ja ir vē l kā di jautā jumi - jautā jiet, atbildē š u.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu un paš u salu. Jū ra, senā arhitektū ra, baltas buru laivas un tas viss, ko ieskauj neticami daudz veģ etā cijas, sniegs neaizmirstamu pieredzi!
аватар sofia03
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms ceļ ojuma nolē mu palasī t jaunā kā s atsauksmes par viesnī cu. Viena no atsauksmē m, ļ oti ī sa: "jū ra visu kompensē..." mani mulsinā ja. Un tikai atpū š oties viesnī cā es to sapratu. Patiesī bā viesnī ca nav slikta, bet otro reizi neieš u. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma nolē mu palasī t jaunā kā s atsauksmes par viesnī cu. Viena no atsauksmē m, ļ oti ī sa: "jū ra visu kompensē..." mani mulsinā ja. Un tikai atpū š oties viesnī cā es to sapratu. Patiesī bā viesnī ca nav slikta, bet otro reizi neieš u. Jā , tas tieš ā m ir liels un ļ oti skaists rajons. Jū ra - bez komentā riem. Mē s neesam pirmo reizi Horvā tijā un mums jau ir priekš stats par viesnī cā m š ajā valstī . Nu tā nav 4* viesnī ca. Jā , viņ i taisī ja sistē mu viss iekļ auts, bet tajā paš ā laikā ir arī daudz citu atpū tnieku, kuri ē d pē c sistē mas "brokastis-vakariņ as" vai kā ds pusdienas vai ko citu nopirka uz vietas. Vispā r jau 2 nedē ļ as neesam tik ļ oti izdomā juš i aproces krā sas. Apbrī nojami, kā to saprot paš i viesnī cas darbinieki. Nu tā ir viņ u problē ma. Ja bijā t kopā ar bē rnu un bē rniem patī k ne tikai peldē ties jū rā vai baseinā , tad esiet gatavi tam, ka tur nav normā la rotaļ u laukuma. Viens koka slidkalniņ š . Un tad mums, piemē ram, bija pieklā jī gi jā iet lī dz tai. Miniklubam ir rotaļ u laukuma lī dzī ba, tač u tas ir paredzē ts bē rniem lī dz 4 gadu vecumam. Un mini klubu apmeklē bē rni vecumā no 4 lī dz 12 gadiem. Un pats miniklubs darbojas ļ oti oriģ inā lā veidā . . Galda animā cija ir paredzē ta tikai franč u un vā cu bē rniem. Neviens animators, vismaz nedaudz runā još s krieviski, nav. Manai meitai ir 7 gadi un lī dz š im viņ ai patī k iet uz mini klubu. Es viņ u aizvedu un atstā ju. Tad es paskatī jos pē c 20 minū tē m, viss bija kā rtī bā . Atnā ca pē c viņ as pē c 1.5 stundā m. Bē rnam nebija sejas. Izrā dā s, ka bē rnam jā runā vai nu franciski vai vā ciski, nu, ā rkā rtē jos gadī jumos, angliski. Man par to ir izteikta piezī me. Izrā dī jā s arī , ka rokassprā dzes krā sa viņ ai nemaz nedod tiesī bas apmeklē t miniklubu (tas tā nav, visi to var apmeklē t). Visas mā tes zina, ka bē rniem nav valodas barjeras. Vai tieš ā m ir ilgi jā skaidrojas, lai liktu bē rnam apsē sties kopā ar viņ u zī mē t? Vispā r, ja neesat francū zis vai vā cietis, tad neuztraucieties. Jū ra visiem ir vienā da.
аватар irina196919
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ieradā mies sestdien. Mū s atveda uz viesnī cu. Viņ i sā ka apmesties, bet mē s neesam apmetuš ies. Izrā dī jā s, ka tū roperators "Zeta" par mū su numuriņ iem nesamaksā ja. 18 cilvē kus nevar izmitinā t. 2 mē neš us operatore nepū lē jā s pā rskaitī t mū su naudu viesnī cas kontā , bet tas ir cits stā sts. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies sestdien. Mū s atveda uz viesnī cu. Viņ i sā ka apmesties, bet mē s neesam apmetuš ies. Izrā dī jā s, ka tū roperators "Zeta" par mū su numuriņ iem nesamaksā ja. 18 cilvē kus nevar izmitinā t. 2 mē neš us operatore nepū lē jā s pā rskaitī t mū su naudu viesnī cas kontā , bet tas ir cits stā sts. Viesnī cas administrā cija mums piedā vā ja tikai vienu variantu: par pā rē jo samaksā t skaidrā naudā . Citu variantu nav. Mē s atteicā mies un sā kā m zvanī t operatorei. Zeta atbildē ja, ka nauda pā rskaitī ta iepriekš ē jā dienā un viņ i nebrauks mā jā s, kamē r nebū sim norē ķ inā juš ies. Rezultā tā pulksten 18.00 pē c Kijevas Zetas birojā neviena nebija. Sā kā m zvanī t uz Ukrainas vē stniecī bu Horvā tijā . Vē stniecī bas darbinieki izdara spiedienu uz viesnī cas administrā ciju, un viņ i turas pie sava: "lai maksā skaidrā naudā . " Mū su vidū bija 3 bē rni lī dz 4 gadu vecumam!! ! ! Vakarā noguruš i un sarū gtinā ti "uzbrukā m" administrā cijai un viņ i no mums vienojā s par 300 eiro depozī tu, lai norē ķ inā tos. Bija 23.00 pē c Kijevas laika. Viesnī cā ieradā mies 14.00. Kā izrā dī jā s, š is nav pirmais gadī jums, kad operatore nav pā rskaitī jusi naudu. 4 zvaigznes š ai viesnī cai ir par daudz
daudzi. Solid 3. Pakalpojums ir ļ oti neuzkrī toš s. Personā ls ir vienaldzī gs. Ē diens - ļ oooti parasts. Brokastis bija tā das paš as: biezpiens, olas, olu kultenis, desiņ as. Viss. Un mē s ar to tikā m baroti 7 dienas katru rī tu. Viņ iem ir arī problē mas ar zivī m. Š ausmas!! ! ! Pludmales ir netī ras. Ja Adria ē kā ir diskotē ka, jū s neaizmigsit, lī dz tā beigsies. Starp citu, administrā cijas mī nusā jū s joprojā m varat pievienot viņ u atteikumu parakstī t tū ristu sastā dī tu aktu, kas jā uzrā da operatoram Kijevā . Vispā r apceļ oju pasauli, atpū tos daž ā dā s viesnī cā s, bet Waterman Supetrus resort 4 * viesnī ca mani pievī la. Atturieties no uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Adrijas jū rā ir daudzas citas viesnī cas, kurā s varat ar prieku atpū sties. Piemē ram, viesnī ca "Istra", Istras sala, Rovinjas pilsē ta. Veiksmi visiem!! ! !
аватар SANna65
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca nav piemē rota tiem cilvē kiem, kuri meklē privā tumu, jo. cilvē ku tieš ā m nav daudz. Bet - ē diens daudzveidī gs, daudz dā rzeņ u ē dienu (cukini, baklaž ā ni, kā posti, kartupeļ i daž ā dā s formā s), katru dienu svaigas un kaltē tas vī ģ es, melone, arbū zs, plū mes, apelsī ni, greipfrū ti, jū ras veltes utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav piemē rota tiem cilvē kiem, kuri meklē privā tumu, jo. cilvē ku tieš ā m nav daudz. Bet - ē diens daudzveidī gs, daudz dā rzeņ u ē dienu (cukini, baklaž ā ni, kā posti, kartupeļ i daž ā dā s formā s), katru dienu svaigas un kaltē tas vī ģ es, melone, arbū zs, plū mes, apelsī ni, greipfrū ti, jū ras veltes utt. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, istabā ir 2 veidu š ķ idrā s ziepes (viena pie izlietnes, otra vannasistabā ), mums bija arī duš as ž eleja. 2 ā ra baseinu teritorijā ir pieejams bezmaksas sauļ oš anā s krē sls, ir baseins maziem bē rniem. Katru dienu baseinā tiek rī kotas animā cijas aktivitā tes gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Pludmales ir akmeņ ainas, bet tā pē c pludmale pie viesnī cas atrodas lī cī , tad viļ ņ u praktiski nav, lai sajustu jū ras plaš umus, jā dodas uz citu pludmali, tas ir 5-7 minū tes.
аватар Anari
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem 7 un 4 gadus veciem. Tā pē c mans apskats ir paredzē ts ģ imenē m ar bē rniem. Biļ ete pirkta TUI Ukraine. Man bija baž as, ka lī dz viesnī cai bū s nepiecieš ams ilgs laiks (autobuss-prā mis-buss), bet izrā dī jā s, ka velti. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem 7 un 4 gadus veciem. Tā pē c mans apskats ir paredzē ts ģ imenē m ar bē rniem. Biļ ete pirkta TUI Ukraine. Man bija baž as, ka lī dz viesnī cai bū s nepiecieš ams ilgs laiks (autobuss-prā mis-buss), bet izrā dī jā s, ka velti. Neatceros, cik ilgs laiks pagā ja nokļ ū š anai no Splitas lidostas lī dz Splitas ostai, tad 40 minū tes uz prā mja, kas paiet nemanot, jo prā mis ir peldoš a mā ja, kur var skriet un ē st, ja paņ em lī dzi pā rtiku ( tē ja, kafija, ū dens, š okolā de bā rā , saldē jums utt. ) Kopš tā laika mū s iesē dinā ja autobusā , kas brauca uz viesnī cu 5-10 minū tes, lai apbrauktu. Tajā paš ā laikā no ostas lī dz viesnī cai var doties pa krastmalu.
Viesnī ca ir liela zaļ a zona, uz kuras atrodas 5-6 daž ā du klaš u ē kas. Mē s dzī vojā m Villa Maria. Mū su istaba sastā vē ja no slē gtas terases ar galdu un krē sliem, divā m istabā m, vannas istabas ar vannu un balkona. Pirmajā istabā bija divguļ amā dī vā ngulta, neliels skapis, TV, kondicionieris un virtuves iekā rta ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem un sadzī ves tehniku, otrajā - liela divguļ amā gulta, liels skapis, kondicionieris, sauļ oš anā s krē sli. un ž ā vē tā js uz balkona. Istaba ir tī ra, tī ra katru dienu, un, kad nebijā m, dvieļ us katru dienu mainī ja paš i, nekur nemetā m. Netā lu no villas ir labs peldbaseins, tas ir nož ogots un nav redzams no ceļ a, tā pē c tajā peldē jā s tikai š ī s villas iemī tnieki.
Viesnī cas teritorijā ir vē l 3 baseini: centrā lais, netā lu no bē rnu pludmales, kur notiek visi izklaides pasā kumi, lielais dziļ ais pie Kaktusa ē kas un seklais baseins bē rniem centrā lajā alejā . Viesnī cai ir pieejamas divas pludmales: pirmā atrodas aiz "Cactus" ē kas - tur ir ļ oti skaista teritorija, var apgulties priež u ē nā , bet pludmale ir betonē ta un jū rā ir lieli akmeņ i. (bē rniem tur ir slikti peldē ties), bet otrais (atrodas blakus centrā lajam baseinam) tieš i bē rniem, jo ​ ​ tas ir kluss, sekls lī cis. Bē rnu pludmales teritorija ir neliela, tač u vietas pietiek visiem. Paš ā pludmalē vidē ja izmē ra oļ i, vē l trī s metrus jū rā , arī ir oļ i un pē c tam smiltis. Dziļ ums no 0.5 lī dz 1.5 m Ū dens dzidrs un labi turas. Mana meita tā pē c iemā cī jā s peldē t. Neņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus, nopirkā m putu gultas veļ u viesnī cas teritorijā , tas ir lē tā k.
Nevaru teikt, ka ē diens bū tu bijis ļ oti daudzveidī gs, drī zā k otrā di, bet mē s nekad, neskatoties uz to, ka bē rniem ir nepiecieš ama diē tiskā pā rtika, neesam palikuš i izsalkuš i un neviens nav slimojis. Mums bija trī s ē dienreizes dienā . No lielajiem mī nusiem - puse no piedā vā tajiem augļ iem bija negatavi, bet tomē r bija. Ja kā dam par ē dieniem vairā k jā zina, tad jautā jiet, atbildē š u. Lai gan nav garantijas, ka nā kamgad š efpavā rs nemainī sies.
Tagad par bē rnu animā ciju. Rotaļ u laukums pie baseina ir slikts, neviens tur nestaigā . Pie animā cijas nama ir arī neliels rotaļ u laukums, ir Č ikovska plastikā ta mā ja, š ū puļ krē sli un plastmasas slidkalniņ i bē rniem. . Ir daudz animatoru, 6 cilvē ki, mainā s ar bē rniem, parasti 1-2. Mani bē rni tur praktiski nestaigā ja, nevis tā pē c, ka tur bū tu slikti, mums vienkā rš i nebija laika sē dē t mā jā , bet mē s atbraucā m uz jū ru peldē ties. Bet viņ iem patika tā s 4-5 reizes, kad viņ i tur staigā ja, un bija grū ti viņ us no turienes savā kt. Animatori ļ oti atsaucī gi, tikai viena nebija ī paš i draudzī ga, nez kā pē c aizliedza bē rniem ņ emt lī dzi rotaļ lietas, ar kurā m bez problē mā m spē lē jā s, teica, ka nesaprot mū su valodu, tā pē c lū dza sagaidī t animatorus, kuri saprot plkst. vismaz kaut ko krieviski. Bet, kad ieradā s citi animatori, viņ iem patika spē lē ties ar maniem bē rniem, un valodas barjera viņ iem nebija problē ma. Viesnī ca ir paredzē ta francū ž iem. Animatori runā ja franč u, angļ u un vā cu valodā . Ja zini ukraiņ u un krievu valodu un savienosi zī mju valodu, tad pieauguš ais varē s sarunā ties ar horvā tu, protams, bē rniem ir grū tā k. Katru vakaru pusstundu ilga diskotē ka bē rniem.
Š ī s viesnī cas labā ir tā , ka uzreiz ā rpus tā s sā kas pilsē tas centrā lā iepirkš anā s iela, uz kuras atrodas kafejnī cas, veikali, suvenī ru veikali, bē rnu atrakcijas. Ja jums ir nauda, ​ ​ jums nebū s garlaicī gi. Lī dz ostai ir 5-10 minū š u gā jiens, un tā atrodas pilsē tas centrā .
Tas laikam ir viss, ko varu pastā stī t par bē rnu atpū tu. Nevaru pateikt, kā tur izklaidē jas pieauguš ie, es gā ju tikai uz ū dens aerobiku centrā lajā baseinā . Š ī s nodarbī bas daž reiz bija labā kas, daž reiz sliktā kas, atkarī bā no tā , kurš animators tā s vadī ja. Ja es ceļ otu viena ar savu vī ru, es izvē lē tos citu viesnī cu,
Детский пляж (вид с моря)
аватар alxrose
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Horvā tijā ir lieliski klimatiskie apstā kļ i (ī paš i tiem, kas ir kaitī gi saulei), praktiski nekad nav karsts, izcili dzidra jū ra, jū ras pludmalē , tī rs gaiss. . . bet serviss viesnī cā s ir lī menī . Azovas jū ras pansionā ti perestroikas periodā . … Tomēr ▾ Horvā tijā ir lieliski klimatiskie apstā kļ i (ī paš i tiem, kas ir kaitī gi saulei), praktiski nekad nav karsts, izcili dzidra jū ra, jū ras pludmalē , tī rs gaiss. . . bet serviss viesnī cā s ir lī menī . Azovas jū ras pansionā ti perestroikas periodā . Par ko viesnī cai tika pieš ķ irtas 4+ zvaigznes, pat reģ istratū rā nav zinā mi. Komplekss sastā v no vairā kā m viesnī cā m, pieklā jī gā kajā lož ā gandrī z tikai vā cieš i. Pā rē jā s ē kas pat nav pelnī juš as trī s zvaigznes. Viņ i neļ auj mainī t numuru, viņ i saka, ka jū su aģ entū ra (Gamā lija) pasū tī ja š ā du numuru vā zē m, lai gan aģ entū ra apliecinā ja, ka viņ i patur viņ iem labā kos numurus un, ja kaut kas jums neder, viņ i mainī s numuru. nā koš ajā dienā . Pieklā jī gā istabā - tikai gaisa kondicionē tā js, nekas cits: bez ledusskapja, bez mini bā ra, bez pienā cī gas vannas istabas (paplā tes, aizkaru un jaucē jkrā nu), bez š ampū niem, bez ž elejas, bez bezmaksas tī ra ū dens, bez liftiem. Lai pavadī tu laiku baseina tuvumā , jā noguļ lī dz pulksten 8, tad - tas ir nereā li. Pludmales netā lu no viesnī cas (Tā pat kā visas pā rē jā s) - paš valdī bas un pā rpildī tas, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - par maksu.
Ē damzā lē ē dieni mainā s tikai vakariņ ā s, brokastis visu laiku vienas un tā s paš as. Tiem, kuriem ir puspansija, jā maksā par visiem dzē rieniem, izņ emot ū deni (lai gan tū risma aģ entū ra runā ja par bezmaksas dzē rieniem vakariņ u un brokastu laikā ).
Kopumā no uzturē š anā s š ajā viesnī cā nav nekā da labuma! Numurs maksā apmē ram 150 eiro dienā . NEIZDEVĒ JIET TĀ DU NAUDU PAR ATKRITUMIEM, JA DRAUCAT UZ HORVĀ TIJU Ī RĒ T DZĪ VOKLI. Tas bū s lē tā k un labā k. Pā rtika Horvā tijā ir lē ta, apmē ram desmitiem picē riju, ā trā s ē dinā š anas kafejnī cu, restorā nu.
Kas attiecas uz Fr. Brac, iesaku apmesties pilsē tiņ ā Bol (salas otrā galā ), tur ir skaista, brī niš ķ ī ga pludmale.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mikylevna
Sveiki, brauksim ar berniem 2014. gada augusta, ir daudz pedejo laika negatīvu komentāru, cik tas patiesi - sapuvušas zivis, netīrumi un hermētiskums istabās., vai ir kāds personāls, kas runā krieviski. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Zlatni Rat pludmale
Novērtējums 5.5
Horvātija, par. Brac
Daba, Pludmales

Курорт расположен в городе Супетар на острове Брач и окружён богатой средиземноморской растительностью. Ранее комплекс представлял собой несколько отдельных отелей, которые сейчас объединились и выступают как большой комплекс, состоящий из нескольких зданий. Отличный выбор для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 700 м от центра г. Супетар. 60 км от аэропорта г. Сплит.
Pludmales apraksts Галечный пляж с песчаным дном.
  • 1. rinda
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 400 номеров в 12 зданиях.

Istabās

Балкон/терраса, телефон, кондиционер, сейф (платно), мини-бар, ванна/душ, фен, спутниковое телевидение, радио, кухонный уголок с принадлежностями (в некоторых номерах).

Adrese Put Vela luke 4, 21400 Supetar, Croatia
Tālruņi: +38521 640 253
Tīmekļa vietne: Waterman Svpetrvs Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.