Urania Bungalows 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.010
№2 viesnīcas reitingā Baska ūdens
7.0 Numurs
7.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus pludmalei Baska Voda dienvidu daļā. Tas ir bungalo komplekss. Viesnīcu ieskauj Vidusjūras veģetācija. Pastaigas attālumā atrodas iepirkšanās zona, bankas, pasts un sabiedriskais transports.Vairāk →
аватар anna-anima
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s sā kotnē ji pasū tī jā m dzī vokli ar virtuvi un divā m guļ amistabā m. Par laimi, tā notika - istaba bija diezgan plaš a, otrajā stā vā . Tā s ir mū su 2 istabas pa 15 metriem katra, virtuve 5 metri, bē rnu gaitenis un, pats galvenais, milzī ga terase vienai ģ imenei 15 metru garumā , kurā ir divas izejas no katras istabas. … Tomēr ▾ Mē s sā kotnē ji pasū tī jā m dzī vokli ar virtuvi un divā m guļ amistabā m. Par laimi, tā notika - istaba bija diezgan plaš a, otrajā stā vā . Tā s ir mū su 2 istabas pa 15 metriem katra, virtuve 5 metri, bē rnu gaitenis un, pats galvenais, milzī ga terase vienai ģ imenei 15 metru garumā , kurā ir divas izejas no katras istabas. Urā nijā š ā du dzī vokļ u ir maz - blakus lī dzī gā s mā jā s, tas pats otrais stā vs ir sadalī ts divā s ģ imenē s un ir divas kā pnes, mū sē jā (Nr. 27 C) ir tikai vienas kā pnes uz 2. stā vu (ir arī viens balkons). divā m ģ imenē m gan pirmajā , gan otrajā stā vā ). Starp citu, otrajā stā vā ir patī kamā k dzī vot, jo galu galā tas nav visiem priekš ā - tur kopumā ir pieklā jī gs caurstaigā jams pagalms, daudz tuvē jo mā ju. Skata uz jū ru nav, bet priedes ļ oti rotā , un no virtuves vismaz skats uz kalniem un ziedoš ajiem krū miem. Telpas ir tī ras un baltas. Mē beles, protams, ir lē tas un nepretenciozas, tač u tas nav ī paš i nomā coš i. Aizkari un segas ir pilnī bā sintē tiskas.
Bet divguļ amā gulta ir ļ oti ē rta - plata un ar labu ortopē disko matraci.
Pludmales ir lielas-oļ u, diezgan kaitinoš as: vai nu visu laiku sintē tiskā s č ī bā s, vai mokoš a pastaiga. Bet, ja ej tā lā k, tur ir mazs akmentiņ š.
Vispā r daudz kas ir ļ oti patī kami, jū ra skaista, priedes nokarā jas, radot nebeidzamas ē nas, lietussargus nevajag. Bet pludmalē ir nenormā li daudz cilvē ku, ē nā lī dz dienas vidum ir cilvē ks uz cilvē ka, var bū t pat grū ti iet gar jū ru. Un galvenais mī nuss, ī paš i tiem, kas vē las mieru, relaksā ciju vakarā , pasē dē t uz balkona, ir š ausmī ga bē rnu diskotē ka, š ausmī gi skaļ a, ar stulbā ko mū ziku kā “Viņ i grib bū t kā staigā još i pī lē ni... ”, sā kas. 20.00 lī dz 22.00, bet ja ņ em vē rā pulksteņ u pā rslē gš anu pirms 2 stundā m, kas nozī mē , ka jā sē ž zem š ī briesmī gā pavadī juma lī dz 24h.
Sakarā ar to nav iespē jams atvē rt logus, ir jā izmanto bī stams kondicionieris, pretē jā gadī jumā dienas laikā telpā veidojas karstums. Un tā pē c, iespē jams, mē s nekad vairs nebrauksim uz š o Horvā tijas apgabalu. Tā tad gribas mieru...Starp citu, nav skaidrs, kur vispā r ir klusā ks. Pē c 22. septembra diskotē kas beidzā s, bet viņ i nokā rtoja kaimiņ us, kuri piestā ja pie 10 cilvē ku grupas un apmetā s vairā kos bungalo, savukā rt vē lā vakarā satikā s uz kaimiņ u balkona tieš i pie mū su mā jas un skaļ i runā ja un smē jā s lī dz 3. am. Tā bija elle, jo atkal logus nevar aizvē rt, un č ivinā š ana ir tik skaļ a un š ķ ebinoš a, ka naktī pamostoties nevar aizmigt. Kopumā , izvē loties dzī vesvietu, ir jā pā rdomā daudzi punkti  …
E-pasta nebija. tē jkanna! , veļ as maš ī na, rī ve, korķ viļ ķ is, mops vai slota.
Trauki: siets, 2 pannas, tē rauda bļ oda, š ķ ī vji, bļ oda, krū zes, karotes, dakš iņ as, naž i, grieš anas dē lis, panna, Turk, veļ as lupata, trauku mazgā š anas lī dzeklis. Man vajadzē ja nopirkt audumu galdam. Elektriskā plī ts ar 2 degļ iem. Neliela ledusskapja saldē tava. Piekarinā ms plaukts, skapji zem izlietnes. Seifs reģ istratū rā.1 eiro dienā , katru dienu 2 reizes tur izņ ē ma un nolika portatī vo datoru. Internets reģ istratū rā ir bezmaksas (istabā nav  ). Nav kafijas dzirnaviņ u, sulu spiedes, dā rzeņ u mizotā ju, korķ viļ ķ u, tosteru, cepeš krā sns, viss ir ļ oti vienkā rš i. Uz terases ir krē sli un galds. Guļ amistabā s paklā js, virtuvē linolejs. Liels spogulis, galds datoram.
Diezgan tuvu atrodas lielveikals KERUM (pa ceļ am, nevis uz jū ru, bet no jū ras), kur augļ i un dā rzeņ i ir diezgan lē ti. Otrs veikals arī ir tuvu, gar krastmalu. Pavisam citā vietā ir tirgus, tur labi tomā ti, lielveikalā slikti.
Ļ oti niecī ga veģ etā cijas izvē le - dilles nav nopē rkamas! Bez zaļ ajiem sī poliem, bez avokado, bez mango, bez garš ī gā m melonē m...
Laiks karsts, ū dens nedaudz vē ss, vienmē r gā ju ā rā ar zosā du. Atpū tā mies no 15. lī dz 26. septembrim 2011.19. septembrī debesis bija apmā kuš ā s, bija diezgan auksti peldē ties bez saules. Divas dienas turpinā jā s diezgan š ausmī gi pē rkona negaisi, viss beidzā s ar š ausmī gu viesuļ vē tru, kas, domā ju, nojauks mū su mā ju, tas ilga visu nakti un pusi dienas! Tā pē c jā ņ em siltas drē bes, piemē ram, dž emperi ar garā m piedurknē m un garā s bikses. Bē rnam vajadzē ja pidž amu ar garā m piedurknē m, vilnas zeķ ī tes. Protams, saaukstē jā s gan vī rs, gan bē rns: iesnas, klepus...Ū dens izpratnē man patī kamā k uz turieni aizbraukt pirms 20. septembra, bet ne ā trā k par plkst. Septembris, jo augustā vē l ir ļ oti karsts un cilvē ku, kā saka, daudz.
Par 12 dienā m, 11 naktī m bez ē š anas ar lidojumu no Sanktpē terburgas samaksā jā m 74 tū kstoš us rubļ u.
trijiem ar trī sgadī gu bē rnu, kuram lidmaš ī nā pilna biļ ete. Ar transfē ru un istabu ar virtuvi un divā m guļ amistabā m. Hartu varē ja iegā dā ties atseviš ķ i par 380 eiro par katru. Bet kā tad mē s nokā rtotu transfē ru...Braucot vajag vairā k kā stundu, taksi ļ oti dā rgi. Lī dz ar to biļ ete izrā dī jā s ja ne lē tā ka, tad ne dā rgā ka noteikti un ē rtā ka nekā visu darot saviem spē kiem.

Tagad, ierodoties, mē s sapratā m vē l daž us punktus. Pa ceļ am uz lidostu (starp citu, lidojums uz Horvā tiju-Splitu - 3 stundas 50 minū tes! Atpakaļ - 3 stundas), un tas aizņ em vairā k nekā stundu (lī dz Baska Voda), mē s analizē jā m vietas un kļ uva skaidrs ka Baska Voda un, acī mredzot, Makarska - labā kie kū rorti, gleznaini un aprī koti. Runā jot par paš baroš anu - tagad saprotu, ka praktiski badojā mies. Viņ iem kaut kas notiek ar augļ u audzē š anu. Gurķ i un tomā ti ir briesmī gi, baltie gumijas kā posti. Tas nav pā rspī lē ts.
Kad ierados Krievijā un gatavoju š eit salā tus, man tā likā s kā debesu svē tlaime...Bet š o ē diena trū kumu kompensē neticamā gaisa, jū ras un siltuma bauda...Š is brī dis ir tiem, kuri nevar ē st tikai ā trā s uzkodas, kuras, starp citu, tur piedā vā daudz. Lī dzi paņ ē mā m avokado (10gab) bē rnam, normā li randiņ i utt! Vienī gais ir svaigas vī ģ es - klase!
Un milzī gs mī nuss, tieš ā m - tas ir skaļ š . Ir ļ oti daudz skrejriteņ u-motociklu - acī mredzot, ē rtā ks pā rvietoš anā s veids, bet ļ oti rosā s un brauc lī dz vē lam vakaram, ceļ i apņ em visus dzī vokļ us un viss ī paš i dzirdams vakarā...Un ā rzemnieki ir ļ oti trokš ņ aini. . Vakarā zem loga viņ i pat nedomā s runā t klusā k! Viņ i rū ks tā , it kā bū tu vieni pasaulē . Urā niju tā pē c nevar pasū tī t. Lī dz septembra sā kumam ikdienas vakara diskotē kas ir ā rprā tī gi skaļ as, tā lu dzird!
Un, ja tie beidzas, jū s varat dzirdē t, kā cilvē ki bezgalī gi iet garā m jū su mā jai un skaļ i runā.
Un tomē r man patika mū su mā ja. Ja mē s tur dzī votu vieni...
Kopumā , neskatoties uz mī nusiem, es negribē ju doties prom! Un tas neskatoties uz to, ka mē s vispā r nekur nebraucā m (bē rna dē ļ ).
Kad bijā m autobusā , man likā s, ka viesnī ca Soline atrodas ļ oti forš ā vietā . Bet tas laikam ir dā rgā ks...
Lidmaš ī nā mē s runā jā m ar ģ imeni. Viņ i devā s uz Medeni (Trogirā ). Tā pē c paldies tiem, kas raksta atsauksmes! Braucā m arī uz Medenu, bet ar laiku izlasī jā m kaudzi neglaimojoš u atsauksmju. Tā tad sieviete lidmaš ī nā apstiprinā ja, ka viesnī ca bija briesmī ga deputā tu padomes izpratnē un viņ ai nozagta 2 reizes lielā ka apakš veļ a.
Mums nebija zā dzī bas, lai gan daž reiz atstā jā m savus tā lruņ us utt.
Trogira ir tuvu lidostai, ē rti, bet autobusā uz Baska Vodu kaut kā labā k apskatī jā m Horvā tiju! Saka, ka Dubrovnika ir paradī ze! Vē l neesam tikuš i, bet ceru nā kamgad aizbraukt, varbū t ar maš ī nu! . .
Starp citu, pirms ceļ ojuma ir labi lejupielā dē t horvā tu valodas vā rdnī cu - var bū t nepiecieš ams kaut ko apspriest ar pā rdevē jiem ...Puno uzslavu - liels paldies 
Lū dzu lū dzu.
Trī sdesmit, pedesjat - trī sdesmit, piecdesmit.
Novē lu visiem izbaudī t š o brī niš ķ ī go valsti!
аватар Innash
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tos 11 dienas, pirms tam biju tikai Turcijā . Atpū tas sistē ma ir pavisam cita, ja Turcijā galvenokā rt brauc uz viesnī cu, tad Horvā tijā - tieš i uz valsti! Viesnī cas dzī voja apartamentos - 2 guļ amistabas, halle (ar TV un virtuvi), balkons. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos 11 dienas, pirms tam biju tikai Turcijā . Atpū tas sistē ma ir pavisam cita, ja Turcijā galvenokā rt brauc uz viesnī cu, tad Horvā tijā - tieš i uz valsti! Viesnī cas dzī voja apartamentos - 2 guļ amistabas, halle (ar TV un virtuvi), balkons. Ir gaisa kondicionieris, lai arī nav jauns, bet labi atdzesē ts. Mā ja ir vienstā va, atrodas priež u stā dī jumos. Ir tā das paš as klases, bet 2 stā vu mā jas. Telpas diezgan pieticī gas, bet glī tas, mē beles jaunas. Ļ oti lī dzī gs Krimas pansionā tiem. Vannas istaba ar duš u. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu (kā arī tī rī ti). Cenā bija iekļ autas brokastis, diezgan labas, bet vienmuļ as: musli, pā rslas ar pienu vai jogurtu, vairā ku veidu desas, sieri, vā rī tas olas un olu kultenis, pā rslas, desiņ as, pastē te, medus utt. , tē ja, kafija, kakao, sulas . Varē jā m izmantot arī Horizon 4 * viesnī cas peldbaseinus (ā ra un iekš telpu) un trenaž ieru zā li (viesnī ca ļ oti skaista, un attiecī gi 2 reizes dā rgā ka par mū sē jo). Urā nijas teritorija diezgan skaista un kopta, pirmā lī nija no jū ras, 2 min. kā jā m, pludmale ir izplatī ta, oļ u. Starp pludmali un viesnī cu ir iela, uz kuras atrodas daudzas kafejnī cas-restorā ni un viesnī cas - apartamenti. Pludmale ir oļ u, nedaudz neē rti ieiet jū rā , bet ū dens ir tī rs. Pie apvā rš ņ a redzamas salas, uz kurā m vē lā k devā mies ekskursijā . Ē diens restorā nos-kafejnī cā s pludmalē nav ī paš i dā rgs, porcijas vienkā rš i milzī gas! Piemē ram, zivs (300-400 gr. ) uz grila, kopā ar piedevu, mē rci - apmē ram 9 eiro, salā ti (diviem) - 6 eiro, ir pat krievu restorā ns Matryoshka, kur varē ja ē st borš č u, zivju zupa (2-3 eiro), pelmeņ i, pankū kas u. c. No vakara izklaidē m - diskotē ka jaunieš iem pludmalē ar deju grī du (lī dz brī vdienu beigā m uzzinā ja, ka ir vē l viena, bet viņ i nebija 't tur), vecā kiem cilvē kiem restorā ns ar dzī vo mū ziku (80-90 gadu hiti), "tikai pasē dē š anai" ir daudzi restorā ni, kokteiļ bā ri (vienā no tiem puisis dziedā ja balā des ar ģ itā ru - ļ oti forš i! ). var aizbraukt lī dz Makarskai - 9 km, ar autobusu vai taksometru (15 eiro vienā virzienā ), tur ir lielā ka pilsē ta un vairā k izklaides arī . Cenas tā das paš as kā Baska Vodā . Iesaku aizbraukt uz Dubrovniku un Plitvices ezeriem – neticams skaistums! Turklā t Horizontā ir tenisa korti, volejbola laukumi pludmalē . Pā rē jais ļ oti patika, valsts skaista, ū dens pie krasta tā da smaragda krā sā , dziļ umā dziļ i zils. Horvā tiju ir vē rts redzē t.
аватар ireda
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti patī kama viesnī ca. Divstā vu bungalo. Istabā ir tualete, duš a, atpū tas telpa. Tī rs, ē rts. Ē dieni bufetes tipa brokastī m. Vakariņ as: jū s izvē laties no diviem galvenajiem ē dieniem, viesmī lis atnes. Ļ oti jauka pludmale - oļ i, priedes pie krasta, dzidrs ū dens. … Tomēr ▾ Ļ oti patī kama viesnī ca. Divstā vu bungalo. Istabā ir tualete, duš a, atpū tas telpa. Tī rs, ē rts. Ē dieni bufetes tipa brokastī m. Vakariņ as: jū s izvē laties no diviem galvenajiem ē dieniem, viesmī lis atnes. Ļ oti jauka pludmale - oļ i, priedes pie krasta, dzidrs ū dens. Ir vietas, kur vakarā doties pastaigā ties. Netā lu no lielveikala.
аватар L14
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, serviss labs (tī rī š ana katru dienu), nav ļ oti karsts, jo. viesnī ca stā v priedē s, kas neļ auj mā jā m sasilt. Ļ oti lī dzī gas mū su atpū tas centriem, bet ļ oti ē rtas 2 stā vu mā jas 4 ģ imenē m ar atseviš ķ ā m ieejā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, serviss labs (tī rī š ana katru dienu), nav ļ oti karsts, jo. viesnī ca stā v priedē s, kas neļ auj mā jā m sasilt. Ļ oti lī dzī gas mū su atpū tas centriem, bet ļ oti ē rtas 2 stā vu mā jas 4 ģ imenē m ar atseviš ķ ā m ieejā m. Ir vannas istaba + tualete, liela koka lodž ija, istaba ap 20 m2, TV, bet nav kondicioniera (ž alū zijas saglabā vē sumu, ja laicī gi aizver). Ir 2 vā veres, kuras nemitī gi pinas ar č iekuriem : -). Lī dz pludmalei 5 min. - nokā pjot pa mazā m kā pnē m. Jū ra ir tī ra un silta, bez viļ ņ iem. Jū ras ež i dzī vo 3 metru dziļ umā , tač u nenā ktu par ļ aunu iedegt č ī bas - oļ i ir lieli. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. ī paš i vakariņ ā m. Kopumā iesaku.
аватар bakunova
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ierodoties Horvā tijā.2dien pē c kā zā m, nokļ uvā m Paradī zē . Brī niš ķ ī gs klimats, draudzī gi un skaisti, un galvenais laipni cilvē ki. Dzidra jū ra. Vienkā rš i lieliska atpū ta. Mē s ar vī ru sapņ ojam ar bē rnu atbraukt uz Horvā tiju!. … Tomēr ▾ Ierodoties Horvā tijā.2dien pē c kā zā m, nokļ uvā m Paradī zē . Brī niš ķ ī gs klimats, draudzī gi un skaisti, un galvenais laipni cilvē ki. Dzidra jū ra. Vienkā rš i lieliska atpū ta. Mē s ar vī ru sapņ ojam ar bē rnu atbraukt uz Horvā tiju!


iemiesojums Ulita_doc
Приветствую, путешественники- отзовитесь кто отдыхал в Урании2* - как там с оборудованием кухни, посуда, плита имеется?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 84911
Pastāstiet man, viesnīca Urania 2011. gadā strādā, kā nokļūt Basko Voda.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен рядом с пляжем в южной части города Башка Вода. Представляет собой комплекс бунгало. Отель окружён средиземноморской растительностью. Торговая зона, банки, почтовое отделение и остановки общественного транспорта находятся в нескольких минутах ходьбы.

Atrašanās vieta Аэропорт Сплит находится в 55 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего в отеле 182 номера.

Adrese Kralja Petra Kresimira Iv No: 9, 21 320 Башка-Вода, Хорватия
Tālruņi: +385 21 695 500
Tīmekļa vietne: Urania Bungalows
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).